NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 04.11.2016, 00:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.
     
    Krásný den všem fanouškům nejkvalitnější hokejové ligy světa. Dnes se půlhodiny po půlnoci proti sobě postaví Florida Panthers a New Jersey Devils. Oba celky se zde letos již jednou utkaly.
     
    FLORIDA PANTHERS (13.)
    10 zápasů, 9 bodů


    Florida se po celkem dobrém začátku dostala do dolní poloviny ligové tabulky. Po deseti utkáních je se ziskem devíti bodů na třináctém místě. Stejně bodů má například jako Toronto nebo Columbus. Modrokabátníci mají ovšem dvě utkání k dobru. Panteři v posledních pěti zápasech zdolali pouze Red Wings, všechny ostatní zápasy prohráli.

    Nejproduktivnější hráči
    Jonathan Marchessault – 11 bodů (6+5)
    Colton Sceviour – 7 bodů (5+2)
    Vincent Trocheck – 5 bodů (4+1)
     
    NEW JERSEY DEVILS (9.)
    8 zápasů, 10 bodů


    Devils se propadli tabulkou jen díky málo utkáním. New Jersey jsou na devátém místě konference, ale na osmou Philadelphii ztrácí jeden bod a mají o tři utkání méně. Devils v posledních čtyřech zápasech pokaždé bodovali a z toho třikrát vyhráli. Naposledy zdolali na domácím ledě Tampu Bay 3:1.

    Nejproduktivnější hráči
    Taylor Hall – 7 bodů (5+2)
    Damon Severson – 6 bodů (1+5)
    Travis Zajac – 5 bodů (3+2)
     
    Poslední vzájemné střetnutí

    14.10.2016
    Florida Panthers 2:1pp. New Jersey Devils
    10. Marchessault (Barkov, Petrovic), 63. Barkov (Matheson) – 20. Parenteau (Auvitu, Zacha).

    Florida Panthers: Luongo – Yandle, Ekblad, Matheson, Demers, Pysyk, Petrovic – Marchessault, Barkov, Jágr – J. Jokinen, Trocheck, R. Smith – McCann, Malgin, Sceviour – McKegg, MacKenzie (C), Harper.

    New Jersey Devils: Schneider – A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Auvitu, Quincey – Hall, Henrique, Smith-Pelly – Cammalleri, Zajac, Palmieri – Josefson, Zacha, Parenteau – Wood, Fiddler, Speers.
     
    Předpokládané sestavy

    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – Sceviour, Trocheck, Smith – Rau, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie, McKegg

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Severson, Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, Moore – Cammalleri, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Parenteau – Smith-Pelly, Zacha, Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásné ráno všem fanouškům kvalitního hokeje! Za pár minutek startuje utkání mezi Floridou a New Jersey. Začínáme cca za dvanáct minutek.
     
    Oba celky již krouží po ledové ploše, a tak nic nebrání úvodnímu vhazování utkání. Zdolá Florida New Jersey i podruhé v sezóně?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Hosté vyhráli vhazování a začali utkání kombinační hrou ve vlastní třetině. Následně se jim ovšem nepovedlo projít do nějakého zakončení.
     
    01:00
    Následně se ke kotouči dostali hokejisté Floridy, jenž kombinují ve vlastní třetině a následně se také budou chtít do něčeho dostat.
     
    01:22
    Přišla první střela na branku Coryho Schneidera, který si ovšem s pokusem z pravé strany dokázal pohodově poradit.
     
    01:52
    Do další akce se dostával finský útočník Aleksandar Barkov, jenž se zjevil osamocený před Schneiderem, ale amerického brankáře bekhendem nepřekonal. Zamířil totiž jen nad branku.
     
    02:22
    Do zajímavého útoku se hnal člen čtvrté lajny Devils, Nick Lappin. Tomu se ovšem do zakončení projít nepovedlo, nachytán byl totiž v ofsajdu.
     
    02:38
    Devils kombinují v útočné třetině a po přerušení hry budou hrát přesilovou hru. Nyní mají hosté tedy výhodu a hrají v přesile.
     
    03:06
    Brankář James Reimer bude prvním vyloučeným hráčem utkání. V době, kdy Nick Lappin projel kolem jeho branky byl hokejkou domácího brankáře zasáhnout do obličeje.
     
    03:35
    Domácímu celku se v prvních třiceti sekundách již dvakrát poslat puk mimo svou obrannou třetinu. Devils musí začít od začátku.
     
    04:10
    A stále se svěřencům Johna Hynese nepovedlo v útočném pásmu zakombinovat a Floridě se opět povedlo vyhodit.
     
    04:35
    Do zajímavé akce se dostal Michael Cammalleri. Ten se dostal ke střele z pravého kruhu, odkud ale branku tvrdým pokusem minul.
     
    04:53
    Po následném vhazování se Devils nepovedlo projít do zakončení, a tak je přesilovka u konce. Stav zůstává nezměněn.
     
    05:06
    Domácí v plném počtu.
     
    05:29
    Jaromír Jágr zatáhl puk za branku a následnou zadovkou přihrával jen na hokejku bránícího hráče New Jersey.
     
    06:16
    Florida je stále u puku, ale do žádné větší akce se jim zatím v posledních sekundách projít nepovedlo. Uvidíme, jestli to domácí změní.
     
    06:26
    Nezměnilo. Přihrávka do útočného pásma nebyla zachycena, a tak se píská zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Reimera.
     
    06:44
    Po vhazování se hosté dostali do brankoviště, kde ale svou akci nezakončili nějakým střeleckým pokusem. Po přikrytí puku od Jamese Reimera následuje komerční pauza.
     
    07:13
    Z hodně velkého úhlu to zkoušel jeden z domácích hráčů, kterému se ovšem nepovedlo překonat pozorně postaveného Schneidera v brance.
     
    07:48
    Na druhé straně to zkoušel Damon Severson, kterému se ovšem svým pokusem nepovedlo trefit branku. Pokus byl pouze zblokován.
     
    07:58
    Do šance se následně prodral také Kyle Palmieri, ale tomu se z pravého kruhu dobrou střelou nepovedlo zakončit na přední tyčku.
     
    08:28
    Následně hostům nevyšla kombinace, a tak kotouč skončil jen na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Schneidera.
     
    08:40
    Po dalších dvanácti sekundách se opět přerušuje. Domácí Florida vjela do útočného pásma nedovoleně. Jeden z hráčů byl nalezen v ofsajdu.
     
    09:18
    Devils se pokoušeli v útočném pásmu dostat do nějaké šance, ale to se jim nakonec nepovedlo. Puk byl nakonec vyhozen k brance Schneidera.
     
    09:48
    Po přejetí modré čáry vyzkoušel své štěstí opět Cammalleri. Ten ovšem i nyní ztroskotal na dobře postaveném Reimerovi.
     
    10:04
    Následoval útok domácího celku. Ke střele se dostával jak Jaromír Jágr, tak Jonathan Marchessault. Ani jeden ovšem nebyl nebezpečný.
     
    10:24
    Hned po vhazování se ke střele dostal Aaron Ekblad. Mladý obránce ovšem trefil jen připravenou lapačku Coryho Schneidera.
     
    10:35
    Následoval útok New Jersey, jenž byl zakončován přihrávkou před branku na Smith-Pellyho. Před ním byl ovšem puk ztečován do ochranné sítě.
     
    10:46
    Beau Bennett objel branku a posílal kotouč svým bekhendovým pokusem do brankoviště. Tam byl Reimer pozorný a k dorážce se nikdo nedostal.
     
    11:07
    Z pravého kruhu zakončoval jeden z hráčů Floridy. Ten byl ve skvělé pozici, ale svým pokusem branku trestuhodně ani netrefil.
     
    11:37
    Po zákroku u levého mantinelu se do sebe lehce pustili Kyle Palmieri a Mark Pysyk. Domácí obránce nebezpečně atakoval Adama Henriquea.
     
    11:37
    Ale právě Kyle Palmieri je jediným vyloučeným hráčem z této situace. Florida si zahraje první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    12:05
    Po boji o puk za brankou Devils projeli do útoku Fiddler s Kalininem. Těm se sice nepovedlo zakončit, ale puk tam drželi celkem dlouho.
     
    12:37
    Na druhé straně to následně zkoušel z levého kruhu Aaron Ekblad, kterému se ovšem nepovedlo prostřelit bránící hráče před ním.
     
    12:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní se to mladému obránci povedlo a Florida se tak dostává do jednobrankového vedení! AARON EKBLAD dostal nabito na levý kruh, odkud tvrdou střelou překonal Coryho Schneidera! Asistence: Keith Yandle a Jonathan Marchessault
    12:58 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    13:23
    Pokračovalo se v aktivitě domácího celku. Ke střele z mezikruží se dostal Reilly Smith, kterému se ovšem nepovedlo překonat amerického brankáře podruhé.
     
    14:01
    Od modré čáry to na druhé straně zkoušel obránce Ben Lovejoy, kterému se ovšem jeho nahozením nepovedlo trefit floridskou branku.
     
    14:32
    Následně se Florida dostala do další střelecké pozice, která ovšem brankou neskončila. Hraje se nadále rychlý hokej na obě strany.
     
    15:08
    Z hranice levého kruhu zakončoval po otočce Kyle Palmieri. Tomu se ovšem nepovedlo skórovat, a tak je stav před třetí komerční přestávkou stále 1:0 pro Floridu.
     
    15:38
    Snažení Floridy bylo ukončeno odpískáním nějakého zákroku. Vhazovat se tak bude ve středovém kruhu.
     
    16:17
    Derek MacKenzie vybojoval puk a hnal se s ním do útočné třetiny, kde držel čas a následně jeden z jeho spoluhráčů vybojoval přesilovku.
     
    16:22
    Tak se nakonec bude vylučovat na obou stranách. Ben Lovejoy inkasuje dvě minuty za podražení, Keith Yandle je nařknut ze simulování.
     
    17:10
    Ve vyrovnané hře jsou o něco aktivnější hokejisté domácího celku, kteří se snaží kombinovat a přidat druhou branku v utkání.
     
    17:55
    Kyle Palmieri následně projel do útočného pásma, kde se mu ale nepovedlo zakončit. Devils ovšem kombinují a snaží se vyrovnat.
     
    18:22
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    18:42
    Následně Florida poslala kotouč až za branku Coryho Schneidera, což značí zakázané uvolnění a vhazování před Reimerem.
     
    18:54
    Florida půjde do čtyř. Střelec první branky utkání Aaron Ekblad je potrestán za zákrok za brankou. Zde si přidržoval Bennetta.
     
    19:27
    V dobré šanci se ocitl Pavel Zacha, jenž dostal přihrávku na pravý kruh a zakončoval do odkryté branky. Svojí první branku v NHL ovšem nedal.
     
    19:44
    Po hře vysokou holí se následně přesouvá hra do obranného pásma Devils. Do konce první třetiny zbývají poslední sekundy.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce! Vyrovnaných dvacet minut končí za stavu 1:0 pro Floridu, která se prosadila ve své první přesilové hře. Aaron Ekblad těžil z dobré přihrávky od Keitha Yandla a své přesné rány. Uvidíme, co nám nabídne druhá dvacetiminutovka.

    Střely na branku: 6:8
     
    Oba celky se vracejí na ledovou plochu, což znační start druhé třetiny. Dočkáme se dalších branek? Odpoví následující minuty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Hosté vyhráli vhazování a hned se ženou do útoku. Stále hrají přesilovku, ze které by rádi něco vytěžili.
     
    20:43
    Snažení Devils bylo zakončeno střeleckým pokusem od modré čáry, který byl tečován a trefil nepříjemně do hlavy Taylora Halla.
     
    20:54
    Domácí v plném počtu.
     
    20:58
    Od modré čáry to tvrdě zkoušel Ben Lovejoy. Jeho pokus ovšem branku ani nehrozil, puk skončil jen vedle branky domácího brankáře.
     
    21:20
    Následně to z levého kruhu zkoušel také Adam Henrique, který byl ovšem svým pokusem neúspěšný. Reimer i nadále drží čisté konto.
     
    22:01
    Zákrokem se musel předvést na druhé straně také Schneider, jenž řešil střelecký pokus z levého kruhu. Puk raději podržel a hru přerušil.
     
    22:08
    Hned po vhazování byl puk vyhozen, a tak se píská zakázané uvolnění. Opakovat se tak bude vhazování před americkým brankářem.
     
    22:38
    Z pravého kruhu zakončoval český útočník Jaromír Jágr. Ten ovšem svým pokusem trefil jen hokejku Travise Zajace.
     
    23:01
    Následoval útok Taylora Halla, který v protiútoku nahrával lépe postavenému Smith-Pellymu. Ten ve špatné pozici betony Reimera nedokázal přehodit.
     
    23:47
    Nahození za branku Floridy vypadalo, že skončí jako zakázané uvolnění. Rozhodčí se tak ovšem nerozhodl, a tak se pokračuje ve hře.
     
    24:16
    Následoval další únik, nyní to zkoušel Pavel Zacha. Ten ovšem svým pokusem z levého kruhu trefil jen připraveného brankáře v brance.
     
    24:52
    Floridě se nepovedlo zaútočit, ale následně byl jeden z jejich hráčů faulován, a tak uvidíme jejich druhou přesilovou hru.
     
    25:05
    Pavel Zacha zasáhl Vincenta Trochecka zbytečně do obličeje a nabízí tak domácímu celku přesilovou hru. Budou úspěšní i nyní?
     
    25:15
    Aleksander Barkov se dostal do dobré střelecké pozice z pravého kruhu. Pokus finského útočníka ovšem nebyl úspěšný, Schneider puk vyrazil.
     
    26:06
    Následně se hostujícímu celku povedlo kotouč vyhodit mimo obranné pásmo a ušetřit tak cenné sekundy z oslabení.
     
    26:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Následně se Florida prosazuje i ve druhé přesilové hře, a tak je stav utkání 2:0 pro domácí celek! Jason Demers naznačil střelu, ale místo toho přihrál na pravý kruh DENISU MALGINOVI, kterému se střelou příklepem povedlo překonat Schneidera podruhé v utkání! Asistence: Jason Demers a Colton Sceviour.
    26:44 Denis MALGIN - 2:0
     
    27:23
    Devils se snaží vstřelit kontaktní branku. V útočném pásmu kombinuje, ale do nějaké šance se v této třetině ještě nedostali.
     
    27:37
    Až nyní to z levé strany vyzkoušel Yohann Auvitu. Francouzský obránce ovšem trefil jen připraveného Reimera v brance. Následuje komerční pauza.
     
    27:46
    Devils se pokoušeli udržet kotouč v útočném pásmu, ale to se Palmierimu již nepovedlo. Vhazovat se tak bude ve středu ledové plochy.
     
    27:58
    Následně se do podobné situace dostali také domácí. Následovat tak bude opět vhazování ve středním pásmu.
     
    28:18
    Po pár sekundách se opět přerušuje hra. Adam Henrique míří na trestnou lavici. Po odehrání zbytečně dohrál Trochecka a následně jej udeřil do hlavy.
     
    28:39
    Devil se hned na začátku oslabení povedlo vyhodit, a tak se domácí celek musí do pásma dostat až od své branky.
     
    29:28
    Dlouhé snažení domácích bylo zakončeno střeleckým pokusem Johana Marchessaulta, kterému se z pravého kruhu nepovedlo trefit branku.
     
    30:01
    Po tomto snažení se nakonec hostující celek osvobozuje. Florida už má jen málo času na využití své třetí přesilové hry v utkání.
     
    30:18
    Hosté v plném počtu.
     
    30:23
    Jason Demers nahazoval kotouč do brankoviště z pravého kruhu, kde se ovšem nikdo v červeném neprosadil. Ke kotouči se následně dostávají Devils.
     
    31:02
    Denis Malgin objel branku a pokoušel se založit nějakou akci. Přihrát se mu ovšem nepovedlo, a tak se k puku dostávají hosté.
     
    31:14
    Po individuální akci Taylora Halla po levé straně se bude vhazovat před Reimerem. To ovšem až po komerční přestávce.
     
    31:45
    O útok se pokusila Florida, která ovšem o puk brzy přišla, a tak se o podobný úmysl pokoušejí hokejisté New Jersey Devils.
     
    32:34
    Do střelecké pozice se ovšem dostali jen hokejisté Panthers. Keith Yandle vyslal z pravého kruhu nebezpečnou ránu, která skončila v držení Schneidera.
     
    33:15
    Devils se následně dostali do útoku, ale opět nešlo o nějakou nebezpečnou akci. James Reimer i přesto přerušil hru, následuje vhazování po jeho levici.
     
    33:59
    U pravého mantinelu bojoval Kyle Palmieri, kterému se ovšem nepovedlo dále rozjet akci. K touši se tak dostává Florida.
     
    34:29
    Na druhé straně to následně zkoušel její nejproduktivnější hráč. Tomu se ale nepovedlo překonat pozorně postaveného Schneidera.
     
    35:01
    Tvrdou střelu od modré čáry vyslal Taylor Hall a před brankou se pokoušel dorážet také Adam Henrique. Ani jeden pokus ovšem v brance neskončil.
     
    35:40
    Následně se tak do útoku dostala Florida. Té se tam sice nic nepovedlo vymyslet, ale i tak kombinuje s pukem na hokejce.
     
    36:20
    Auvitu posílal kotouč do útočné třetiny, kde se k puku nikdo nedostal. Nyní se hraje hodně defenzivně, ani jeden z celků není nebezpečný.
     
    36:44
    Přesilovku si zahrají nyní také hosté. Na lavici hanby míří za útočný faul Greg McKegg, který je potrestán za podražení.
     
    37:02
    Devils naprosto chybovali a do útoku se dostával Vincent Trocheck. Ten byl sám před brankou a mohl zakončovat. Puk mu ovšem sjel z hokejky.
     
    37:26
    Následoval tak útok Devils. Hosté se dostali z pravého kruhu do střelecké pozice. Michael Cammalleri ovšem napálil jen Reimera.
     
    37:34
    Po vhazování přišel další střelecký pokus Cammalleriho. Hostující útočník nyní napálil jen tyčku, to je velká smůla pro útočníka Devils!
     
    38:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní to ovšem hostů vyšlo, a tak je sníženo! Kyle Palmieri vypálil z levého kruhu, ale trefil jen brusli obránce. Od ní se kotouč dostal k TRAVISU ZAJACOVI, jemuž se povedlo trefit prázdnou branku. Asistence: Kyle Palmieri a Damon Severson.
    38:04 Travis ZAJAC - 2:1
     
    38:49
    Devils pokračují v tlaku a utkání by rádi srovnali ještě v této třetině. Nyní se jim to po střeleckém pokusu od modré čáry ještě nepovedlo.
     
    39:01
    Rozeběhla se poslední minuta druhé třetiny, která je stavem vyrovnaná, ale lepším celkem jsou hráči New Jersey. Ti ale ztrácejí jednu branku.
     
    39:39
    Z levého kruhu to zkoušel Travis Zajac, jenž zakončoval ke vzdálenější tyčce. To se mu i díky zákroku Reimera nepovedlo trefit.
     
    39:59
    Domácí mohli odskočit v závěru druhé třetiny opět na rozdíl dvou branek. John Moore zachyboval za brankou a puk se tak dostal před ní na volného Vincenta Trochecka, kterému se z blízkosti nepovedlo překonat Schneidera!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce. Domácí celek se v další přesilové hře prosadil a díky Denisu Malginovi vedl již o dvě branky. V závěru třetiny využili výhodu i Devils, Travis Zajac trefil odkrytou branku. Třetí třetina nám tak může ještě nabídnout hokejové drama.

    Střely na branku: 14:23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Schneider musel být hned pozorný proti střele z pravého kruhu. Střelu ovšem pohotově zneškodnil a u puku jsou Devils.
     
    40:42
    Následně Florida vyhodila jen na zakázané uvolnění, a tak bude následovat vhazování před brankou Jamese Reimera.
     
    41:21
    Yohann Auvitu a následně také Ben Lovejoy pálili na domácí branku. Ani jeden z hráčů ovšem nedokázal překonat Reimera v brance.
     
    41:59
    Po snažení domácích se do útoku prodrali také Devils. Bennett je s pukem za brankou, uvidíme, zda se mu něco povede vymyslet.
     
    42:30
    Domácí se pokoušeli zaútočit, ale jeden z hráčů byl v ofsajdu, a tak přišlo jen nahození za branku a následné vystřídání celé lajny.
     
    43:11
    Keith Yandle dostal puk před branku a dostával se do obrovské šance. Jeho pokus byl ovšem vyražen pozorným Schneiderem v brance!
     
    43:44
    Devils se následně pokoušeli dostat se do podobné akce, ale to se jim nepovedlo. U puku jsou také opět domácí hokejisté.
     
    44:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Hodně dobře to nyní udělal Jaromír Jágr, který si najel po pravé straně před branku a následně posunul kotouč na VINCENTA TROCHECKA, jenž zakončoval do odkryté branky. Panthers vedou opět o dvě branky! Asistence: Jaromír Jágr a Mark Pysyk.
    44:29 Vincent TROCHECK - 3:1
     
    44:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned je ovšem sníženo! Po vyražené střele Lappina nad branku se ke kotouči za brankou dostal obránce John Moore, jenž našel před brankou najíždějícího P.A. PARENTEAUA, jemuž se povedlo prostřelit Reimera a snížit tak na rozdíl jediné branky! Asistence: John Moore a Nick Lappin.
    44:49 P.A. PARENTEAU - 3:2
     
    45:44
    Domácí celek se následně dostal do snažení před Schneidera, kde mohli vstřelit další branku, ale hostující brankář byl proti.
     
    46:32
    Vincent Trocheck nyní na pravém kruhu našel najíždějícího Ekblada, jenž se pořádně opřel do puku. Pozorného Schneidera ale nepřekonal!
     
    47:16
    Hosté kombinují na vlastní polovině a následně se pokusí o nějaký útok. Určitě by se rádi dostali zpátky do utkání vyrovnávací brankou.
     
    47:32
    Po pravém křídle ujel Nick Lappin, jenž zakončoval tvrdou střelou. Tu ovšem brankář James Reimer ukryl ve své lapačce.
     
    48:15
    Michael Cammalleri hledal dlouhou přihrávkou najíždějícího Taylora Halla, ke kterému se ovšem puk nakonec nedostal.
     
    48:49
    Reilly Smith zakončoval akci domácího celku střelou z mezikruží. Pokus šikovného útočníka nakonec skončil jen mimo branku amerického brankáře.
     
    49:38
    Hraje se nyní v rychlém tempu na obě strany. Uvidíme, jakému celku se povede vstřelit další branka, která hodně napoví o vývoji utkání.
     
    49:51
    Od modré čáry to zkoušel hostující kapitán Greene, kterému se ovšem nepovedlo trefit branku. Střela byla tečována nad branku.
     
    50:10
    Nyní si hosté zahrají přesilovku, a tak se budou moct dočkat vyrovnání nynějšího stavu. Alex Petrovic vyhodil kotouč přes mantinel a inkasuje tak dvouminutový trest.
     
    50:16
    Floridě se hned povedlo kotouč vyhodit mimo pásmo, a tak musejí hokejisté Devils za vlastní branku, odkud rozjedou svou další akci.
     
    50:50
    Do pásma se nyní prodírali, ale nachytáni byli v ofsajdovém postavení. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    51:08
    Střeleckým pokusem to nyní vyzkoušel Adam Henrique, který ovšem svým pokusem z levé strany nebyl úspěšný. Pokračuj se kombinační hrou.
     
    51:55
    Devils se dostali do velkého tlaku, ale úspěšný nebyl Parenteau ani Cammalleri. Přesilovka je tak pomalu a jistě u konce.
     
    52:10
    Domácí v plném počtu.
     
    52:32
    V další šanci se zjevil Pavel Zacha, který byl sám mezi kruhy a odkud zakončoval. Jeho pokus nad beton ovšem ukryl v lapačce James Reimer!
     
    52:59
    A tak se po delší době ukázali opět domácí. Colton Sceviour se dostal do dobré střelecké pozice, ale pozorného Schneidera nepřekonal.
     
    53:48
    Po nepovedeném útoku hostů následoval útok Floridy. Denis Malgin posunul kotouč najíždějícímu McCannovi, který ale nedokázal z blízkosti skórovat!
     
    54:18
    Florida se opět dostala ke kotouči a Colton Sceviour si najížděl před branku na střelu. Přihrávku se mu ovšem nepovedlo zakončit střeleckým pokusem.
     
    55:00
    Pět minut před koncem třetí třetiny se kotouč ocitl mimo hru. Následovat tak bude komerční přestávka.
     
    55:16
    Jonathan Marchessault se na levém kruhu vytočil a poslal kotouč do brankoviště. Tam jej ovšem zblokoval jeho spoluhráč s osmašedesátkou na zádech.
     
    56:05
    Devils právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Beau Bennett unikl po pravé straně a v ideální moment našel hokejku PAVLA ZACHY, jenž se střelou k levé tyčce prosadil a vstřelil tak svou první branku v NHL! Asistence: Beau Bennett a Damon Severson.
    56:05 Pavel ZACHA - 3:3
     
    56:53
    Florida se hned dostala do útoku, kde se pokouší něco vymyslet. Zatím se jí to ovšem nepovedlo, a tak se k puku dostávají hokejisté New Jersey.
     
    57:06
    Po pravé straně unikl Damon Severson, jenž z pravého kruhu tvrdě vypálil. Jeho pokus ale skvěle ukryl ve výstroji domácí brankář.
     
    58:01
    Rozeběhly se poslední dvě minuty třetí třetiny. Stav utkání je po brance Pavla Zachy vyrovnaný. Povede se někomu utkání rozhodnout?
     
    58:40
    Florida nyní kotouč vyhodila jen mimo své obranné pásmo až k brance Schneidera. Tam se kotouče ujímají hokejisté New Jersey.
     
    59:09
    Zajímavě to ovšem zkusil aktivní Vincent Trocheck, kterému se ale nyní Schneidera překonat nepovedlo. Hostující brankář předvedl další výborný zákrok.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina je u konce! Domácí celek se sice díky Vincentu Trocheckovi dostal do vedení o dvě branky, ale hostům se díky P.A. Parenteauovi a Pavlu Zachovi povedlo vyrovnat. Čeká nás tedy prodloužení!

    Střely na branku: 28:33
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:21
    Do první střelecké pozice se dostal Taylor Hall, kterému se ovšem nepovedlo Jamese Reimera překonat. Pozorně zakročil domácí brankář.
     
    60:38
    Taylor Hall se prodral ještě do větší šance, ale v samostatném úniku Jamese Reimera střelou mezi betony nepřekonal!
     
    61:27
    Do útoku se dostali také domácí. Keith Yandle zakončoval z levého kruhu, odkud se mu ale branku Schneidera trefit nepovedlo.
     
    62:27
    Domácí celek se pokouší dostat do nějakého tlaku v útočném pásmu, ale to se mu zatím nedaří. Uvidíme, co nám přinesou další momenty.
     
    63:29
    Schneider nyní vyrazil střelu z mezikruží. K dorážce se dostával Sceviour, který ale bekhendem zamířil mimo branku.
     
    64:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Michael Cammalleri se natlačil do brankoviště, kde ovšem puk ztratil, a tak přišel trest! VINCENT TROCHECK se po pravé straně dostal do zakončení, které sice na první pokus neproměnil, ale následná dorážka v brance již skončila! Bez asistence.
    64:17 Vincent TROCHECK - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Florida v tomto strhujícím utkání zvítězila v prodloužení a bere tak bod navíc.

    První třetina skončila za stavu 1:0 pro Floridu, která se prosadila ve své první přesilové hře. Aaron Ekblad těžil z dobré přihrávky od Keitha Yandla a své přesné rány.

    Domácí celek se ve druhé třetině prosadil v další přesilové hře prosadil a díky Denisu Malginovi vedl již o dvě branky. V závěru třetiny využili výhodu i Devils, Travis Zajac trefil odkrytou branku.

    Florida se ve třetí třetině sice díky Vincentu Trocheckovi dostala do vedení o dvě branky, ale hostům se díky P.A. Parenteauovi a Pavlu Zachovi povedlo vyrovnat. Čekalo nás prodloužení, které svou brankou rozhodl v poslední minutě Vincent Trocheck.

    Střely na branku: 31:34
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Vincent Trocheck (FLA) 2+0
    2. Aaron Ekblad (FLA) 1+0
    3. Damon Severson (NJD) 0+2
     
    Československá stopa v utkání

    Jaromír Jágr (FLA) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 16:54
    Pavel Zacha (NJD) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 17:19
     
    Ode mě je to pro dnešní duel vše. Děkuji za pozornost a u NHL zase někdy nashledanou. (03:29:08)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Ekblad (Yandle, Marchessault), 27. Malgin (Demers, Sceviour), 45. Trocheck (Jágr, Pysyk), 65. Trocheck – 39. Zajac (Palmieri, Severson), 45. Parenteau (J. Moore, Lappin), 57. Zacha (B. Bennett, Severson)


    Florida Panthers: Reimer – Ekblad, Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Marchessault – Sceviour, Trocheck, R. Smith – Rau, Malgin, McCann – Harper, MacKenzie (C), McKegg.
    New Jersey Devils: Cory Schneider – Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Cammalleri, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Parenteau – Smith-Pelly, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Kalinin.

    Rozhodčí: Skilliter, Watson – Amell, Alphonso

    Diváci: 11 597
    bahis siteleri