Vítkovice – Zlín 0:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Písek 5:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Vsetín 3:0 (kon.)
Slavia – Letňany 5:4 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – Kolín 7:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:4 (1:2, 3:2, 1:0)
HC Letci Letňany
Pátek 04.11.2016, 18:00Extraliga staršího dorostu • 19. kolo
Partner:
    52:29 Jaroslav BROŽ - 5:4
     
    52:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kotouč po buly zůstal ležet v pravém kruhu, kde ho nejrychleji našel JAROSLAV BROŽ, jenž zacílil střelou zápěstím přesně pod horní tyčku! Asistence: Jakub Marek.
    35:56 David STARK - 4:4
     
    35:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ohromná chyba obránce Prebsla! Hostující bek chtěl založit útočnou akci, namísto toho ho před svatyní Letců o puk obral DAVID STARK, který následně prostřelil překvapeného Hamalčíka a srovnává na 4:4. Slávisté tak v jednom oslabení dokázali hned dvakrát skórovat. Bez asistence.
    34:57 Jan GRIM - 3:4
     
    34:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté snižují ve vlastním oslabení! JAN GRIM se dostal do samostatného úniku a s Hamalčíkem si poradil perfektně provedeným bekhendovým blafákem. Bez asistence.
    27:08 Martin GEBELL - 2:4
     
    27:08
    Letňany právě vstřelily branku!
    Je to 4:2 a Letci si v posledních minutách dělají se soupeřem, co chtějí! Tomáš Fabiánek našel mezi kruhy neobsazeného MARTINA GEBELLA, jenž navýšil vedení tvrdou střelou, na níž Vecka vůbec neviděl, a tak nedokázal zasáhnout. Asistence: Tomáš Fabiánek Dominik Danov.
    24:02 Tadeáš PINKAS - 2:3
     
    24:02
    Letňany právě vstřelily branku!
    Slávisté ale znovu velmi rychle po vlastní brance inkasují. TADEÁŠ PINKAS si našel puk u levé tyčky a po několika důrazných pokusech ho dokázal protlačit za brankovou čáru. Asistence: Petr Kocík.
    23:52 Viktor MARTÍNEK - 2:2
     
    23:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže po rychlém a trochu šťastném protiútoku přichází gól na druhé straně! David Stark nahodil puk od mantinelu na branku, kde operoval VIKTOR MARTÍNEK. Kotouč zřejmě skončil ve výstroji sešívaného forvarda, který ho ale rychle vyklepal a bezchybně poslal do sítě. Asistence: David Stark.
    15:40 Tadeáš PINKAS - 1:2
     
    15:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany otáčejí vývoj zápasu! Lukáš Nedorost objel soupeřovu svatyni, před níž našel neobsazeného TADEÁŠE PINKASE a ten střelou z první nedal Kodadovi žádnou šanci. Asistence: Lukáš Nedorost, Tomáš Fabiánek.
    11:16 Lukáš ROUSEK - 1:1
     
    11:16
    Letňany právě vstřelily branku!
    Blesková odpověď! Po vyhraném buly si LUKÁŠ ROUSEK počkal na přihrávku na útočné modré čáře a samostatný únik přetavil ve vyrovnávací branku rychlou střelou mezi betony. Asistence: Ivan Lytvynov, Martin Schönbauer.
    11:07 Viktor MARTÍNEK - 1:0
     
    11:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre utkání! Slávisté uzamkli svého soupeře po jeho vlastním vzoru a záhy udeřili. Petr Melovič vypálil od modré čáry, střela se ještě odrazila od něčí výstroje, než doputovala do brankoviště, gólman hostů toho příliš neviděl, a tak mu puk vypadl akorát příhodně pro VIKTORA MARTÍNKA, který ho nekompromisně uklidil do poloprázdné klece. Asistence: David Stark, Damien Hradil.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 12. Martínek (Stark, Hradil), 24. Martínek (Stark), 35. Grim, 36. Stark, 53. Brož (Marek) – 12. Rousek (Lytvynov, Schönbauer), 16. Pinkas (Nedorost, Fabiánek), 25. Pinkas (Kocík), 28. Gebell (Fabiánek, Danov)


    HC Slavia Praha: Kodad (21. Vecka) – Vobořil (C), Holý, Melovič, Kučera, Macek, Zderadička, Erben – Šilhan, Grim, Brož – Martínek, Hradil, Stark – Marek, Furch, Vaniš
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Zoluděv) – Gebell, Prebsl, Hlinka, Schönbauer, Lytvynov – Nárovec, Pinkas, Nedorost, Kocík, Fabiánek (C), Bílek, Danov, Rousek, Novák, Jelínek

    Rozhodčí: Lacina – Komárek, Štětina
    bahis siteleri