Vítkovice – Zlín 0:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Písek 5:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Vsetín 3:0 (kon.)
Slavia – Letňany 5:4 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.)
Č. Budějovice – Kolín 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 04.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    57:42
    David Aubrecht (LIB) dnešní zápas nedohraje, je totiž potrestán 10 minutovým osobní trestem za nesportovní chování.
     
    56:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přestože početní výhoda netrvala dlouho, hosté ji využili. Po zákroku Kristiána Nováka vzal puk Petr Had a poslal dopředu VÁCLAVA BURDU, kterého nikdo z bránících hráčů nezastavil, a tak se liberecký útočník dostal až před bránu, kde zvolil bekhendovou střelu, která mířila přesně nad lapačku domácího gólmana! Asistence: Petr Had, Kristián Novák.
     
    54:54
    Síly na ledě se ale vyrovnají, na trestnou lavic odchází také David Donda (HBR) na 2 minuty za napadení.
     
    54:14
    Jan Jeník (LIB) fauloval loktem a je vykázán na trestnou lavici.
     
    53:12
    Útok Severočechů pokračoval i dál, po přihrávce z levého kruhu před brankovištěm zakončoval Jan Šír, zblízka ale trefil pouze Blažkův beton. Puk se odrazil ven a hosté mohli dále dorážet, puk už se kutálel do brány, domácí gólman jej ale stačil včas zalehnout!
     
    51:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé dostávají do dvoubrankového vedení. Puk se dostal na vrcholek pravého kruhu, kde se ke střele přichystal Jan Jeník, jeho ránu ovšem před brankovištěm ještě jemně tečoval VÁCLAV BURDA, jenž dokázal kotouč nasměrovat nad beton Tomáše Blažka! Asistence: Jan Jeník, David Bálik.
     
    46:00
    Teď to ale hosté přehnali s důrazem, Jan Šír (LIB) je vyloučen za faul loktem.
     
    39:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že se oba celky uchýlí do kabin za nerozhodného stavu, Bílí Tygří to ale viděli jinak. Petr Had poslal dopředu rozjetého ONDŘEJE CHRTKA, který svůj rychlý průnik zakončil přesnou ranou z osy hřiště nad Blažkovu lapačku. Puk zapadl přesně do levého horního rohu havlíčkobrodské brány! Asistence: Petr Had.
     
    37:23
    Hosté hrají v početní převaze dobře, znovu vytvořili tlak před brankovištěm a nakonec dotlačili černý kus gumy za brankovou čáru, gól ale nemůže být uznán, protože puk byl do domácí svatyně kopnutý!
     
    37:02
    Teď se bude ale soubor z Kotliny bránit, Jiří Přibyl (HBR) se provinil hákováním.
     
    36:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vždy zaberou ve správný čas, v Kotlině je opět vyrovnáno! Jiří Přibyl přihrál na modrou čáru a zamířil pře brankoviště, aby zvýšil provoz před Kristiánem Novákem. Na modré čáře se během toho do puku opřel TOMÁŠ LACHMAN a svoji dělovou ránu propasíroval skrz klubko těl až za záda hostujícího brankáře! Asistence: Jiří Přibyl.
     
    33:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté sebrali kotouč za vlastní bránou, přejeli celé hřiště a usídlili se před brankovištěm Havlíčkova Brodu. Tam se rozestavili do přesilovkového postavení a finální přihrávku vymyslel David Bálik, který našel na okraji pravého kruhu RADIMA PIROUTKU, jehož dělovka mířící nad levý beton Tomáše Blažka se zastavila až v síti! Asistence: David Bálik, Jan Jeník.
     
    32:46
    Teď to budou mít ale snadnější, Pavel Zvěřina (HBR) je potrestán za sekání a nabízí Liberci přesilovou hru.
     
    21:01
    Jan Jeník (LIB) se provinil napadením a hosté se budou bránit.
     
    15:28
    Domácí ale kotouč u hrazení ztratili a ten skončil znovu za Blažkovou bránou. Hosté u něj navíc byli první a Jakub Rubner (HBR) se při bránění provinil podražením.
     
    14:06
    Havlíčkův Brod může otočit vývoj utkání, Ondřej Chrtek (LIB) dostal menší trest za hrubost.
     
    12:57
    David Donda perfektně obral hostujícího útočníka o kotouč, pak ho ale Liberci nepřesnou přihrávkou vrátil a byla z toho nebezpečná šance. Po několika dorážkách se dostal puk k Adamu Charvátovi, který zakončoval přes ležícího Blažka, v rychlosti ale poslal kotouč těsně nad bránu!
     
    09:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hráč s číslem 8 na zádech, VÁCLAV PISKAČ, se ke svému pokusu rozjel rozvážně, před brankoviště najel zleva, pak ale udělal rychlý pohyb doprava, přehodil si kotouč na bekhend a trefil se nad lapačku Kristiána Nováka, který neměl žádnou šanci na puk dosáhnout!
     
    09:01
    Václav Piskač se dostal do úniku, hostující bek ho ale přidržel a znemožnil mu zakončit. Bylo nařízeno trestní střílení!
     
    06:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté svoji početní převahu dokázali využít a radují se z vedení. Ondřej Chrtek poslal černý kus gumy na modrou čáru, odkud vypálil Vratislav Kunst, puk ještě před brankoviště šikovně tečoval MARTIN MAŤÁTKO a rozzářil červené světlo za Blažkovou svatyní! Asistence: Vratislav Kunst, Ondřej Chrtek.
     
    06:13
    Pavel Zvěřina (HBR) podrazil soupeře a v oslabení se teď budou bránit domácí.
     
    03:38
    Ondřej Chrtek (LIB) napadal domácí rozehrávku, jenže si pomohl hákováním a teď na 2 minuty oslabí své mužstvo.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 10. Piskač (TS), 37. Lachman (Přibyl) – 7. Maťátko (Kunst, Chrtek), 34. Piroutek (Bálik, Jeník), 40. Chrtek (Had), 52. Burda (Jeník, Bálik), 57. Burda (Had, Novák)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Vacík, Horák, Krejčí, Lachman – Piskač, Pejchal, Donda, Kohout, Tecl, Přibyl, Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín
    Bílí Tygři Liberec: Novák (Čajan) – Aubrecht, Turský, Charvát, Habermann, Had, Kunst, Ira, Bálik – Šír, Šíp, Mocek, Maťátko, Litera, Jeník, Bitman, Burda, Piroutek, Chrtek, Šafařovský, Bouřil

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Jan Zeman, Jan Řezníček
    bahis siteleri