Slovensko – Německo 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Německo
sk Pátek 04.11.2016, 19:30 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine stretnutie vyvrcholilo v náš prospech. Naši zvýšili vedenie v 52. minúte zásluho Draveckého. Nemci vďaka gólu Krämmera v 59. minúte znížili a záver vyznel byť dramatický, ale Hrnka vďaka gólu do prázdnej bránky spečatil naše víťazstvo na 3:1.
    Slovensko sa zajtra stretne s Kanadou, určite sledujte náš on-line prenos.
    Pekný zvyšok piatku! (21:38:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    O osude stretnutia je už v podstate rozhodnuté. V útočnom pásme to však ešte skúšali Češík, Kudrna a Matoušek, no brankár Bruckmann zlikvidoval dve dorážky.
    59:10 HRNKA - 3:1

    Zdroj: rtvs
     
    59:10
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím si gólom do prázdnej bránky zabezpečuje víťazstvo v tomto zápase! TOMÁŠ HRNKA vybojoval puk pri ľavom mantineli, pohral sa s brániacim hráčom a z ľavého kruhu s istotou zakončil!
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    58:57
    Oppenheimer pálil od modrej čiary,n o jeho zakončenie bolo zablokované.
     
    58:38
    Bruckmann už odišiel z bránky a Nemci začínajú svoju powerplay!
    58:19 KRÄMMER - 2:1

    Zdroj: rtvs
     
    58:19
    Nemecko dalo gól!
    Nemci znižujú a záver stretnutia ešte bude dramatický! Flaake nahodil od modrej čiary na bránku. Fauser posunul NICOLASOVI KRAMMEROVI, ktorý akosi pretlačil puk za bránkovú čiaru, puk sa len tak tak skĺzol za bránkovú čiaru a následne ho už náš obranca vypichol von, no už bolo neskoro!
    Asistencie: Fauser, Flaake.
     
    57:18
    Krammer šiel do pásma po pravom krídle a posúval pred bránku Fauserovi. Janus si dal pozor, ale Fauser nakoniec úplne správne netrafil puk.
     
    56:15
    Po ľavom krídle vnikol do pásma Šedivý a od mantinelu vypálil. Namieril mimo, puk skončil v rohu hracej plochy.
     
    55:16
    Z ľavého kruhu nepríjemne vystrelil Dávid Skokan. Bruckmann vyrazil pred seba, do dorážky agresívne šiel Hrnka, no gól nedal. Naši stále nič nenechávajú na náhodu a hrajú tak, ako sa patrí.
     
    54:34
    Haščák uchmatol puk Nemcom v útočnom pásme, posunul ho po šírke Cingelovi, ktorého zakončenie už bolo zblokované.
     
    53:41
    Aktívny Macík sa prebíjal dopredu po pravom krídle, opäť sa pokúšal ísť po svojej typickej strane, no tentokrát sa pošmykol a nezakončil.
     
    53:05
    Naši hráči však potom zabudli na Krämmera, ktorý sa presadil v medzikruží a švihom preveril Janusa. Slovenský gólman vyrazil aj túto strelu.
     
    51:39
    Slovensko dalo gól!
    Naša reprezentácia zvyšuje svoje vedenie! Čajkovský na modrej posunul Mikušovi, ktorý nahodil na bránku. Bruckmann vyrazil smerom na pravý kruh, kde číhal VLADIMÍR DRAVECKÝ a nekompromisne dorazil!
    Asistencie: Juraj Mikuš, Michal Čajkovský.
     
    51:25
    Mikuš prihral na ľavý kruh Marcelovi Haščákovi, ktorý strieľal šikovne švihom na bránku, no Bruckmann vyrazil.
     
    51:17
    Slovenskí hokejisti rozvíjali útočnú akciu, v ktorej sa im veľmi nepodarilo zaútočiť. Bol odpískaný icing.
     
    50:55
    Šikovná kombinácia našich. Bortňák si prebral prihrávku medzi kruhmi, prenechal ju Čajkovskému, ktorý preveril Bruckmanna, no nemecký gólman vytiahol skvelý zákrok lapačkou!
     
    50:06
    Ehliz si nebol stopercentne istý na puku. Napádal ho Češík a takmer sa mu podarilo získať puk. Nemci však šli dopredu, ale nakoniec nevystrelili.
     
    48:50
    Abeltshauser strieľal od modrej čiary. Nahodil puk na Janusa, ktorý nevidel situáciu úplne dobre, no dokázal puk aj tak zachytiť.
     
    47:40
    Slovenským hokejistom sa zatiaľ darí držať Nemcov na dištanc a nepúšťať ich do veľkých šancí. Naši však hrajú takticky a ani nechodia veľmi dopredu.
     
    46:23
    Hrnka si po zakončení Ehliza robil poriadky pred bránkou. Prekážal mu tam Jonas Müller, ktorý bol dotieravý. Janus si dal pozor a puk s istotou zachytil.
     
    45:01
    Radoslav Macík si šikovne nakorčuľoval po pravom krídle a snažil sa prekvapiť Bruckmanna, no trafil ho iba do jeho výstroje.
     
    44:15
    Benedikt Kohl nastreľoval puk do útočného pásma. Napálil to do plexiska. Puk sa nejak zvláštne odrazil od niektorej hrany a následne vyskočil von. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    43:24
    Kastner prevzal puk v rohu klziska a okamžite ho naslepo posielal po mantineli. Neurobil to dobre, svojich spoluhráčov len vyhostil z pásma.
     
    42:32
    Macík si nakorčuľoval pred bránku a pripravoval sa na spracovanie prihrávky od Šedivého, no nakoniec puk nezasiahol. Nemci sa následne previnili icingom.
     
    42:04
    Do útočného pásma sa dostal Krammer. Jeho strela mierila vedľa Janusovej bránky.
     
    41:40
    Kudrna si našliapol po ľavom krídle, ale veľmi si nerozumel s Matoušekom. Puk získal Nowak a okamžite sa snažil otočiť hru.
     
    40:52
    V tretej tretine budú nemeckí hokejisti určite aktívni najmä v ofenzíve a budú chcieť čo najskôr streliť vyrovnávajúci gól.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme videli už aj gól. Potešili nás naši hokejisti. V 34. minúte otvoril skóre premiérovým gólom v reprezentácii Michal Čajkovský. Naši zmenili aj herný prejav a sú oveľa aktívnejší v ofenzíve.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:19
    Schutz z otočky naslepo hľadal krížnou prihrávkou Brandta, ktorý číhal na ľavom kruhu, no presný puk nedostal. Pochopiteľne, keďže to bolo naslepo.
     
    38:20
    Hrnka sa snažil prestrčiť popod protihráčovu hokejku Sujovi. Nemeckí obrancovia tento úmysel vystihli a puk zachytili.
     
    37:38
    Gernát zo stredného pásma vysunul po pravom krídle Tomáša Hrnku, ktorý síce strieľal z ostrého uhla, no trafil iba do Bruckmanna.
     
    36:46
    Presilovka Nemecka sa však končí vcelku rýchlo. Hráčska lavica domáceho výberu dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    36:29
    Flaake si spracoval prihrávku pred bránkoviskom a dostal sa taktiež do obrovskej šance. Janus však dokázal puk vyraziť.
     
    35:44
    Jakub Suja spáchal obranný faul. Odsedí si dve minúty za hákovanie na Kastnera počas predchádzajúcej šance.
     
    35:43
    Graňák zle rozohrával a prihral do medzikružia Maximilianovi Kastnerovi. Janus však prekazil jeho zakončenie, zastavil puk betónom. Bude sa však vylučovať na našej strane.
     
    34:58
    Naši striedali počas hry, Nemci takisto a pred našimi hráčmi sa následne otvoril priestor v strednom pásme. Haščák zobral puk na svoju hokejku a posunul ho na pravú stranu Cingelovi. Nebolo to však najlepšie rozhodnutie. Skončilo sa to ofsajdom.
     
    34:19
    Po vyhratom vhadzovaní našich v útočnom pásme sme sa dostali aj k strele. Trškova delovka od modrej čiaray však letela tesne vedľa.
    33:23 ČAJKOVSKÝ - 1:0

    Zdroj: rtvs
     
    33:23
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím ide do vedenia v tomto zápase! MICHAL ČAJKOVSKÝ vykorčuľoval s pukom po pravej strane a vystrelil od modrej čiary. Bruckmannovi strela prenikla ponad ľavé rameno a puk následne spadol do bránky!
    Asistencie: Marcel Haščák, Juraj Mikuš.
     
    32:23
    Bortňák vnikol do útočného pásma a následne sa snažil nahodiť puk na bránku. Protihráči puk však vytečovali na ochrannú sieť.
     
    32:10
    Kudrna skvelou krížnou prihrávkou popred bránkovisko našiel Jánošíka na ľavom kruhu. Náš obranca strieľal s prípravou, Bruckmann sa stihol presunúť a zakončenie zlikvidoval bez obáv.
     
    31:28
    Müller prihrávkou našiel Fausera v strednom pásme. Nemecký útočník potom vnikol do útočnej tretiny a iba nahodil puk do pásma.
     
    30:08
    Obrovská príležitosť pre domácich. Nemci sa ocitli pred bránkoviskom v prečíslení troch proti jednému. Oppenheimer však nedokázal strieľať po Müllerovej prihrávke, puk mu preskočil cez hokejku.
     
    29:46
    Kastner strelou od modrej čiary vypálil na Janusa, ktorý úspešne zlikvidoval túto delovku svojím betónom.
     
    28:48
    Naši hráči zabudli na Gogullu, ktorý bol síce v stoji, no prihrávku si spracoval a šiel na Janusa. Trojica slovenských hokejistov mu potom znepríjemňovala život, no zakončiť stihol, i keď mimo bránky.
     
    28:29
    Nemecko bude hrať presilovku. Tomáš Hrnka dostáva dve minúty za sekanie.
     
    28:14
    Nemci sa dostávali do prečíslenia. Uvira prudkou prihrávkou pred bránu hľadal niektorého spoluhráča. Graňák ešte však stihol bekčekovať a zmariť príležitosť.
     
    27:35
    Dravecký šikovnou prihrávkou našiel Cingela na ľavom kruhu. Cingel strieľal z prvej, no trafil iba pripraveného Felixa Bruckmanna.
     
    27:05
    Flaake tvrdo vypálil od modrej čiary. Strela nebola veľmi dobrá, keďže zároveň zlomil hokejku.
     
    26:32
    Dalibor Bortňák bol veľmi dôrazný v útočení, dravý na puku a podarilo sa mu silou dostať cez dvoch hráčov. Už si aj pripravoval puk v medzikruží, ale v poslednej chvíli mu ušiel.
     
    25:51
    Jánošík sa ukázal voľný na ľavom krídle. Spracoval si aj prihrávku, no potom už nedokázal posunúť dopredu.
     
    24:42
    Skokan šikovne prenechal dozadu Dominikovi Graňákovi, ktorý nastrelil spomedzi kruhov. Kastner však strelu stečoval na plexisklo. Potom pred bránkou vznikla veľká skrumáž. Hra bola prerušená, Nemcom sa podarilo ubrániť sa.
     
    23:47
    Trška vnikol do pásma. Mohol na ľavý kruh prihrať Haščákovi, ktorý sa už pripravoval aj na možnú strelu z prvej, no Trška sa rozhodol nahodiť puk. Mieril napokon vedľa.
     
    23:14
    Trška nabil na modrej čiare Šedivému, ktorého delovka preverila Brickmanna. Nemecký gólman úspešne vyrazil puk do rohu klziska.
     
    22:14
    Pietta šikovnou prihrávkou našiel Sebastiana Uviru, ktorý sa ešte preštrikoval k bránke a snažil sa vystreliť. Mieril vedľa.
     
    21:35
    Pietta strieľal od modrej čiary. Jeho koncovka však skončila iba na gólmanovi Janusovi, presnejšie v jeho pripravenej lapačke.
     
    21:01
    Našim hokejistom sa zatiaľ darí kaziť nemecké akcie. Oslabenie Slovenska, ktoré sa začalo paralelne so začiatkom druhej tretiny je už v polovici.
     
    20:32
    Janus si pripísal úvodný zákrok v druhej tretine. Nowak nahadzoval z ľavého kruhu, no trafil iba do nášho gólmana.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry boli aktívnejší nemeckí hokejisti, ktorí si vytvorili väčšie množstvo šancí a ku gólu naozaj nemali ďaleko. Nedali ho ani naši, a tak je stav po prvej tretine nezmenený 0:0.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:12
    Suja posunul na modrú čiaru Gernátovi, ktorý tvrdo vypálil. Delovka letela smerom na bránku a bola aj tečovaná. Bruckmann úplne nevedel, kde má puk.
     
    18:00
    Našim nevyšiel prechod cez útočnú modrú čiaru. Rozhodcovia odpískali ofsajd.
     
    17:27
    Nemci sa previnili ďalším útočným faulom.Yasin Ehliz dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    16:56
    Flaake prihrávkou hľadal medzi kruhmi Ehliza. Nemci sú hlavne nebezpeční v týchto nečakaných prihrávkach popri bránkovisku. Janus je však stále v pozore a zachytáva puky.
     
    15:45
    Brandt prihrávkou rozohral na Piettu, ktorý získal rýchlosť a vnikol s pukom do útočného pásma. Švihom vystrelil spoza hráča na Janusa, ktorý si pripísal úspešný zákrok.
     
    14:56
    Mráz zatiahol puk do útočného pásma. V rohu klziska ho však už nemal pod kontrolou. Pomáhal mu Bortňák, ale Nemci aj tak získali puk pre seba.
     
    14:24
    Gogulla získal puk pri mantineli, odtiahol sa smerom na os a pálil z modrej čiare. Janus videl strelu dobre a vyrazil ju svojimi betónmi.
     
    13:12
    Gernát vyrazil dopredu s pukom a posunul ho v útočnom pásme Sujovi, ktorý sa snažil vystreliť. Zakončenie letelo na Bruckmanna, no následne ho nemecký brankár s istotou vyrazil.
     
    12:18
    Krásna akcia Nemecka! Naši urobili chybu, domáci sa dostali k puku na modrej čiare. Oppenhemier prihrávkou medzi kruhy našiel Uviru, ktorý mu následne puk vrátil, no Janus fantastickým zákrokom vyrazil puk!
     
    11:15
    Opäť sme si museli dať pozor na nepríjemných Nemcov. Puk spoza bránky nahodil pred bránkovisko Krämmer. Fauser sa však k strele nedostal, no Janus musel byť pripravený na všetko.
     
    10:57
    V príležitosti sa ocitol Felix Schutz, ktorý bol v tesnej blízkosti bránky. Po Gogullovej prihrávke bol v skvelej pozícii, no Janus vytiahol svoj ľavý betón a následne rýchlo zakryl puk lapačkou.
     
    10:31
    Jánošík zachytil nemeckú rozohrávku. Jeho následné nastrelenie puku sa snažil tečovať Skokan. Puk letel tesne vedľa.
     
    09:56
    Dravecký v strednom pásme už nehľadal Suju. Poľahky iba bekhendom nahodil puk na Bruckmannove betóny.
     
    08:48
    Dravecký vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle a preveril pozornosť Bruckmanna. Nemecký gólman túto takmer neškodnú strelu bezpečne vyrazil betónom.
     
    08:31
    Krämmer napadol za bránkou Tršku, ktorý mal problémy s rozohrávkou. Následné nastrelenie puku k Janusovi nepreniklo.
     
    07:37
    Gogulla vyčkal a nakoniec našiel krížnou prihrávkou Nowaka, ktorý prišiel do pásma z druhej vlny. Janusova vyrážačka zabránila prieniku puku do bránky.
     
    06:55
    Graňák šikovnou strieľanou prihrávkou na pravý kruh našiel Kudrnu, ktorý pálil z prvej. Felix Bruckmann spojil betóny a puk vyrazil.
     
    06:42
    Od modrej čiary tvrdo vypálil Gernát. Jeho delovka však letela vedľa bránky. Naši ešte ostávajú v pásme.
     
    06:10
    Skokan získal puk za bránkou a pritlačil ho k Bruckmannovi. O dorážku sa pokúšali Suja s Hrnkom, no nemeckého gólmana neprekonali.
     
    05:17
    Náš tím bude hrať presilovku. Nicolas Krämmer dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    05:01
    Následne bol nebezpečný Oppenheimer, ktorý si spracoval skvelú prihrávku od Piettu a pálil. Janus dokázal strelu vyraziť.
     
    04:40
    Schutz sa dostal do príležitosti spomedzi kruhov. Jeho delovku Jaroslav Janus vyrazil na plexisklo.
     
    04:04
    Sujovi nevyšla prihrávka v útočnom pásme. Puk sa však odrazil od korčule protihráča na jeho hokejku a Suja skúsil vypáliť. Mieril vedľa.
     
    03:38
    Graňák zachytil puk za bránkou a poslal ho jednoducho von po mantineli. Zachytili ho až domáci hráči, ktorí budú pokračovať z obranného pásma.
     
    03:03
    Nemci hrali trochu rozhárane. Hospelt musel počkať, kým jeho spoluhráči výjdu z útočného pásma, aby nezavinil ofsajd.
     
    02:29
    Nemci poslali puk von z obranného pásma a zachytil ho až Trška na obrannej modrej čiare a pre istotu zatiahol až za Janusovu bránku.
     
    01:38
    Kudrna spadol v rohu klziska počas súboja s Marcom Nowakom. Faul to však nebol a nemeckí hokejisti po zisku puku môžu pokračovať smerom vpred.
     
    00:54
    Hrnka šikovne napadal súpera v útočnom pásme a takmer zachytil prihrávku od Uviru, ktorá nebola veľmi presvedčivá.
     
    00:21
    Nemeckí hokejisti boli úspešnejší na vhadzovaní a snažili sa ísť dopredu. Janus zasahovať zatiaľ nemusel, naši poslali puk preč.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už máme na ľadovej ploche. Slovenskí hokejisti sa v prvom zápase Nemeckého pohára predstavia v modrých dresoch, Nemci v žltých.
     
    V úvodnom zápase turnaja Kanada bez problémov zdolala Švajčiarsko výsledkom 3:0 a je teda lídrom tabuľky. Približne o desať minút už začne súboj domáceho Nemecka so Slovenskom.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Janus (Laco) – Čajkovský, J. Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Haščák, Dravecký, Cingel – Hrnka, Suja, Skokan – Češík, Matoušek, Kudrna – Bortňák, Macík, B. Mráz

    Nemecko: Bruckmann (Niederberger) – Abeltshauser, Krüger, Krupp, Kohl, Brandt, Nowak, Müller – Gogulla, Schutz, Hospelt – Pfoederl, Fauser, Krammer – Kastner, Ehliz, Flaake – Pietta, Uvira, Oppenheimer.
     
    V nemeckom meste Augsburg sa v piatok začal 27. ročník hokejového turnaja o Nemecký pohár. V jeho histórii si o pohár zahralo až 17 tímov, teda jedným z nich bol aj All Stars Team DEL – nemeckej najvyššej hokejovej súťaži, to bolo ešte v roku 1994. Vôbec prvý turnaj sa uskutočnil v roku 1987 a víťazom sa stal reprezentačný výber ČSSR. Až do rozdelenia republiky hralo Československo na turnaji celkom päťkrát. Po rozdelení republiky sa v prvých dvoch rokoch turnaja zúčastnila aj Česká republika, raz ho vyhrala, v tom druhom roku skončila na druhom mieste. Tradičným účastníkom turnaja, až na tri vynechané ročníky, je však Slovenská republika. V ére samostatnosti, keď sme boli direktoriátom IIHF preradení do „C“ skupiny, sa cesta medzi elitu zdolávala ťažko. Slovensko vyhralo Nemecký pohár celkom trikrát, v rokoch 1997, 2006 a 2011, bolo by pekné periodicitu skrátiť. Zo sedemnástich účastí teda 3 skončili našim víťazstvom, 2 krát sme skončili na striebornom stupienku – predstihli nás raz hokejisti Českej republiky, potom zasa Švajčiarska. Až 6-krát sme skončili na turnaji na bronzovom stupienku a dokonca v 6 prípadoch na poslednej tabuľkovej priečke. 


    Pre Kanadu bude tento rok jubilejným. Po desiatykrát sa „javorové listy“ zúčastnia turnaja o Nemecký pohár. Kanada dokopy vyhrala tento prípravný európsky turnaj štyrikrát, a to v rokoch 2000, 2002, 2005 a 2008. Kanadskí tréneri na Nemeckom pohári dávajú priestor výlučne hokejistom hrajúcich v rôznych európskych kluboch. Väčšinou sa objavujú málo známe mená, keďže najväčšie hviezdy sú zapojení do diania v zámorskej NHL.

    Slovenská reprezentácia vstupuje do novej sezóny bez výrazných zmien. Zdeno Cíger po nie príliš úspešných MS v Rusku pokračuje naďalej pri kormidle a do Nemecka so sebou berie 22 hráčov vrátane troch nováčikov. Cíger sa musí zaobísť bez hráčov zo Slovana Bratislava, a tak si môže vyskúšať aj tieto tri nové tváre, ktorými sú Jakub Suja, Bruno Mráz a Tomáš Matoušek. Všetko sú to extraligoví hráči.

    Srdečne vás pozývam sledovať Nemecký pohár 2016, ktorý je prvou previerkou nášho výberu v reprezentačnej sezóne 2016/2017, ktorá vrcholí Majstrovstvami sveta v Nemecku a Francúzsku. Prajem vám pekný športový zážitok!
    Eduard Šedivý v reprezentačnom drese

    Obranca HC Košice Eduard Šedivý sa opäť predstaví v reprezentačnom drese! ???????????? #CCM #MadeOfHockey

    Fotka uverejnená používateľom CCM Hockey Slovakia (@ccmhockeyslovakia),


     
    Nominácia SR na Nemecký pohár:

    Brankári: Július Hudáček (Örebro HK/Švéd., 29 zápasov), Jaroslav Janus (HC Verva Litvínov/ČR, 13)
    Obrancovia: Michal Čajkovský (HC Sparta Praha/ČR, 4/0 gólov), Peter Čerešňák (HC Plzeň/ČR, 34/2), Martin Gernát (HC Sparta Praha/ČR, 1/0), Dominik Graňák (Rögle BK/Švéd., 165/10), Adam Jánošík (HC Bílí Tygři Liberec/ČR, 27/1), Juraj Mikuš (HC Sparta Praha/ČR, 38/3), Eduard Šedivý (HC Košice, 7/1), Peter Trška (HC Kometa Brno/ČR, 3/1)
    Útočníci: Dalibor Bortňák (HC05 Banská Bystrica, 4/0), Lukáš Cingel (HC Sparta Praha/ČR, 6/0), Vladimír Dravecký (HC Oceláři Třinec/ČR, 53/11), Marcel Haščák (HC Kometa Brno/ČR, 60/5), Tomáš Hrnka (HC Plzeň/ČR, 16/2), Andrej Kudrna (HC Sparta Praha/ČR, 9/3), Radoslav Macík (HK Nitra, 4/1), Tomáš Matoušek (HC05 Banská Bystrica, 0/0), Bruno Mráz (HKM Zvolen, 0/0), Radovan Puliš (HKM Zvolen, 6/0), Dávid Skokan (Piráti Chomutov/ČR, 19/2), Jakub Suja (HC Košice, 0/0)

    Kompletný program Nemeckého pohára 2016
    piatok 4. novembra
    16.00 Kanada – Švajčiarsko
    19.30 Nemecko - Slovensko
    sobota 5. novembra
    16.00 Slovensko - Kanada
    19.30 Švajčiarsko – Nemecko
    nedeľa 6. novembra
    13.00 Švajčiarsko - Slovensko
    16.30 Nemecko – Kanada
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 34. Čajkovský (Haščák, J. Mikuš), 52. Dravecký (Mikuš, Čajkovský), 60. Hrnka (Skokan) – 59. Krämmer (Fauser, Flaake)


    Slovensko: Janus (Laco) – Čajkovský, J. Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Haščák, Dravecký, Cingel – Hrnka, Suja, Skokan – Češík, Matoušek, Kudrna – Bortňák, Macík, B. Mráz
    Německo: Bruckmann (Niederberger) – Abeltshauser, Krüger, Krupp, Kohl, Brandt, Nowak, Müller – Gogulla, Schutz, Hospelt – Pfoederl, Fauser, Krammer – Kastner, Ehliz, Flaake – Pietta, Uvira, Oppenheimer
    bahis siteleri