Poruba 2011 – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Kolín 7:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:5 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 5:0 (kon.) | Technika Brno – Opava 0:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 6:1 (kon.)
Pelhřimov – David Servis 7:3 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (1:0 po s.n.)
Nymburk – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Sokolov – Bílina 3:4 (po pr.) | Klášterec nO – Děčín 8:10 (kon.)
Trutnov – Klatovy 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Kobra 4:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Čtvrtek 17.11.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den ze Vsetína. Naše země dnes slaví 27. výročí od pádu totalitního režimu, v kalendáři se tento den nazývá Den boje za svobodu a demokracii. Fanoušci ledního hokeje na Valašsku však vyhlíží ještě jeden svátek a tím je valašské derby mezi celky Vsetína a Valašského Meziříčí, které tentokrát hostí zimní stadion ve valašské metropoli, tedy Lapač. Suverénní Vsetín bude proti Bobrům usilovat už o 14. vítězství v řadě, naopak Bobři by rádi přerušili sérii venkovních nezdarů, doposud modrobílí nevybojovali mimo bobří hráz žádně vítězství, navíc ve Vsetíně hokejisté Valašského Meziříčí nezvítězili už téměř pět let, dočkáme se dnes překvapení nebo Vsetín navýší svou suverénní nadvládu nad východem?
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Tým od soutoku vsetínské a rožnovské Bečvy přijíždí do Vsetína v nelehké situaci. Po dvou pětinách základní části se hokejisté Valašského Meziříčí nacházejí na 8. místě tabulky. což určitě není vizitka, se kterou by Bobři byli spokojeni. Hlavní příčinou tohoto stavu je nízká produktivita Bobrů, stačí se podívat na poslední čtyři utkání modrobílých, jejich průměr vstřelených branek činí pouhé dvě trefy a to je na porážení soupeřů málo. Celkově se Bobrům venku nedaří, v dosavadním průběhu základní části Bobři vybojovali pouze bod na ledě Techniky Brno. Zoufalou produktivitu Bobrů zvedá svými výkony hrající manažer Petr Dvořák 6+12, po zdravotní absenci se do týmu vrátil Josef Fojtík s deseti zářezy je momentálně nejlepším střelcem týmu. Pokud Bobři chtějí ve Vsetíně pomýšlet na úspěch, budou muset být maximálně efektivní.
     
    Vzájemná utkání v letošní sezoně:

    1. kolo 14.9. 2016
    Vsetín – Valašské Meziříčí 6:1 (3:0, 1:1, 2:0)

    10. kolo 15.10. 2016
    Valašské Meziříčí – Vsetín 1:3 (0:3, 0:0, 1:0)
     
    VHK ROBE Vsetín: Domácí hokejisté mohou být s dosavadním průběhem základní části maximálně spokojeni. Zelenožlutí naplňují předsezonní prognózy a po dvou pětinách základní části vedou východní skupinu už o šest bodů před ostravskou Porubou. Vsetín se na výsluní hřeje díky skvělé sérii vítězství, která před dnešním utkání čítá 13 zápasů v řadě. I když se dnes hraje derby, je domácí Vsetín jasným favoritem a domácí příznivci nebudou čekat nic jiného než další vítězství a upevnění nadvlády nad východem i Valašskem. Vsetínský útočný prapor táhne stejně jako v minulých sezonách Jan Kolařík 11+16. Sekunduje mu zkušený odchovanec Vsetína Radim Kucharczyk, jenž je s počtem dvanácti branek nejlepším střelcem Vsacanů. V brance momentálně drží vysokou hodnotu vsetínských akcií Michal Šurý, jenž za devět zápasů inkasoval průměrně 1,11 branek a jeho úspěšnost zákroků se vyšplhala už na 95,41%. Dokáže Vsetín uhájit nedobytnost Lapače i ve valašském derby? Sledujte náš přenos.
     
    Valašský hokejový klub pak nadále pokračuje v započatém projektu Černá je barva. Vsetínští hokejisté tak dnes podruhé v sezoně obléknou černé dresy, které mají symbolizovat heslo projektu, jehož cílem je podpora nevidomých a slabozrakých lidí. „Název Černá je barva má vyjádřit naše přesvědčení, že zrakové postižení nelimituje člověka v tom, aby vedl plnohodnotný život, a radoval se ze všech, nejen sportovních vítězství,“ sdělil při zahájení projektu jednatel VHK pan Daniel Tobola. Vsetínští odehrají v těchto dresech vybrané zápasy, jedním z nich je i dnešní valašské derby, po posledním zápase budou tyto dresy nabídnuty fanouškům a výtěžek z prodeje poputuje na konto SONS – Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Janáček, Vrba, Hryciow, Žák, Ostrčil, Kobylík, Mojžíš, Stuchlík – Pokorný, Šilhavý, Čech, Vávra, Zúbek, Kolařík, Kajaba, Hrazdira, Finsterle, Daněk, Hořanský, Kucharczyk.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Čáp) – Pernický, Báchor, Mikel, Štědrý, Žabčík, Vydra, Nedbálek – Brunec, Varga M., Studený, Baroš, Pořický, Kubo, Fojtík, Hlaváč, Kývala, Varga D., Dvořák, Martiník.

    Rozhodčí: Koliba – Gančarčík, Konvička.
     
    Oba týmy slavnostně nastoupily, jednatel VHK pan Daniel Tobola seznamuje diváky s projektem Černá je barva.
     
    Slavnostní zahájení se účastní i paní předsedkyně SONS Ludmila Pavelková, vedle ní jsou zde i starosta města Valašské Meziříčí pan Robert Stržínek a také pan starosta Vsetína Jiří Čunek, všichni si vzali slovo k úvodu utkání.
     
    Domácí fanoušci skandují panu Jiřímu Čunkovi, ten musel svůj projev přerušit.
     
    Zimní stadion je dnes našlapán až po strop, můžeme očekávat i rekordní návštěvu letošní sezony, po slavnostním úvodu se již vše připravuje k úvodnímu buly.
     
    Vše je již připraveno na úvodní buly se postaví domácí Vávra proti Dvořákovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Vávra vyhrál buly pro Vsetín, ale rozehrávka domácích hráčů končí zakázaným uvolněním.
     
    00:38
    Vávra se nyní snažil individuálně prokličkovat mezi obránci Bobrů, ale byl čistě odzbrojen.
     
    00:46
    Zakázané uvolnění Bobrů.
     
    01:15
    Bobři zatím brání svou třetinu výborně, domácí ještě Plška neohrozili, protiútoky modrobílých končí zatím ve středním pásmu.
     
    02:11
    Vsetín dlouze usazen v útočném pásmu, zpoza branky se s kotoučem dostal před Plška Čech, nabízel do prázdné brány Vávrovi, ale hostující obránce včas jeho přihrávku zalehl.
     
    02:53
    Hosté se vymanili ze sevření a vydali se na zteč do útoku, zde se však Bobrům nedaří usadit a majitelem kotouče je znovu Vsetín.
     
    03:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení! Nahozený kotouč dojel Vávra a všiml si před brankou nikým nepokrytého JANA KOLAŘÍKA, ten jeho přihrávku zužitkoval náramně, když se trefil mezi Plškovy betony. Toto je 81. branka Jana Kolaříka v dresu Vsetína, čímž přeskočil také bývalé vsetínské hráče jako byli Bršlica, Husička či Sršeň. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    03:56
    Na kotouč si poprvé sáhl domácí brankář Šurý, ten musel vyrazit nahození Miroslava Vargy.
     
    04:30
    Hryciow nyní vypálil od modré čáry, Plšek jeho střelu pouze vyrazil na hůl Pokorného, který mířil do odkryté brány, kotouč se svezl po obchvatu brankové čáry!
     
    05:14
    Vsetín je po vstřelené brance mimořádně aktivní, Bobři s vypětím plných sil brání jeho nápor.
     
    05:32
    První vyloučení v dnešním utkání, přesilovou hru si zahraje Valašské Meziříčí, dvě minuty za podražení udělil rozhodčí Vrbovi.
     
    05:37
    Ihned po buly vypálil od modré čáry Nedbálek, Šurý vyrazil do rohu kluziště.
     
    06:11
    Ostrčil vyhazuje, Vsetín střídá.
     
    06:32
    A znovu je kotouč až u Plška.
     
    06:55
    Poměr sil na ledě se srovná, vyloučen Nedbálek, dvě minuty vysoká hůl. Po vypršení jednatřiceti vteřin odstartuje přesilová hra domácího týmu.
     
    07:26
    Mojžíš nyní měl v úmyslu prudce vystřelit tak, aby Ostrčil pouze strčil do jeho rány hokejku a usměrnil kotouč za Plška, ale ten se rozhodl jít mimo bránu.
     
    07:34
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    07:53
    Žák si nyní nerozuměl se Zúbkem a Bobři vyhazují.
     
    08:12
    Šurý nyní vyjel dál z brány, aby zamezil riziku zakončení Pořického, meziříčský útočník obhodil vsetínského brankáře sněhem, což se pochopitelně nelíbilo Janáčkovi a ten důrazněji vysvětlil Pořickému, že tohle si dovolovat nebude.
     
    08:25
    Vsetínu se v početní výhodě nedaří přechod do útočného pásma.
     
    08:55
    Bobři kompletní.
     
    10:17
    Kuriózní situace, Vsetín zahrával dlouhou výhodu v šesti proti pěti, když už se zdálo, že výhoda končí, dopustil se útočného faulu Finsterle, který si odsedí dvě minuty za podražení, za předcházející faul putuje na lavici hanby také Martiník, bude se hrát ve čtyrech na obou stranách.
     
    11:01
    Slibný vsetínský protiútok zakončoval z levého kruhu Ostrčil, jeho tvrdá rána skončila na zadním plexiskle.
     
    11:36
    Další nájezd vsetínských útočníků, tentokrát pálil Pokorný, ale Plšek zasahovat nemusel, střela šla mimo.
     
    11:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí Valaši jdou do dvoubrankového vedení! Janáček nahazoval kotouč na Plška, kde se objevil DOMINIK POKORNÝ a dokázal jej usměrnit za bezmocného brankáře Bobrů. Asistence: Martin Janáček.
     
    12:55
    Sporné zakázané uvolnění Vsetína.
     
    13:06
    Vsetín nepřesný v rozehrávce, znovu zakázané uvolnění.
     
    13:13
    Kotouč se nyní dostal mimo ledovou plochu, bude se vhazovat před Šurým.
     
    13:35
    Fojtík nyní nenápadnou přihrávkou našel, před Šurým volného, Nedbálka, ten zakončoval bekhendem, ale na domácího brankáře nevyzrál, stejně si počínal i záhy, kdy střílel z mezikruží.
     
    14:33
    Bobři se nyní snaží Vsetínské zatlačit, domácí jsou momentálně bez kotouče a musí o něj s Bobry v obranném pásmu bojovat.
     
    15:11
    Kucharczykovi nyní nesedla střela a Vsetín musí útočné pásmo vyklidit.
     
    15:39
    Finsterle se snažil dojet odražený kotouč v útočném pásmu, proti němu včas vystartoval Plšek a odpálil jej mimo ledovou plochu, naštěstí pro brankáře Bobrů to bylo s tečí, takže nikdo na trestnou lavici nemusí.
     
    16:14
    Po vhazování v útočném pásmu pálil ihned Čech, jeho střela jen těsně minula Plškovu svatyni.
     
    16:57
    Vsetínští postrádají při svých střelách přesnější mušku, další ránu mimo vyslal od modré čáry Stuchlík.
     
    17:34
    Další projektil z hole Vsetínských, tentokrát se odhodlal Daněk, Plšek ale znovu zasahovat nemusel.
     
    18:23
    Žák nyní poslal přihrávku Kucharczykovi, kterou druhý jmenovaný nečekal, na modré čáře se tak kotouče ujal Vydra a okamžitě jej nahazoval do předbrankového prostoru, kde číhal David Varga, s jeho tečí si Šurý poradil a přerušuje hru.
     
    19:50
    Vsetín v poslední minutě první části sevřel Bobry v obranném pásmu, ale ke střele už se nejspíš nedostane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončila první třetina valašského derby. Domácí Vsetín byl v úvodní části lepším týmem, což se odrazilo i ve skóre. Bobrům se nedá upřít bojovnost, ale Šurého příliš ohrozit nedokázali. Domácí hráči se po vstřelení dvou branek prezentovali nepřesnými střelami, čímž ušetřili práci hostujícímu Plškovi v bráně. Druhá třetina odstartuje přibližně v 18:28.
     
    Zásahy brankářů v 1. třetině:
    Michal Šurý (VSE): 8
    Lukáš Plšek (VAL): 4
     
    Na vsetínském Lapači končí přestávkový program, ve kterém stříleli na branku se zakrytým zrakem aktéři úvodního ceremoniálu. Nyní už na ledové ploše krouží hráči obou týmu a za malou chvilku odstartuje prostřední část hry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Na startu druhé třetiny znovu vyhrál buly Vávra, Vsetín ihned míří do útoku.
     
    20:51
    Dvořák nyní zatáhl kotouč do útočného pásma, hledal spoluhráče před brankou, ale vsetínský bek kotouč odrazil mimo nebezpečí.
     
    21:24
    Střelu Davida Vargy Šurý lapil do lapačky a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    22:04
    Boj o kotouč v obranném pásmu Bobrů, poté co jej Žabčík vybojoval, vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    22:27
    Kucharczyk nyní tvrdou ranou z křídla otestoval Plškovu pozornost, brankář hostů obstál na výbornou a ukryl puk ve své výstroji.
     
    22:46
    Slibná střela hostující Báchora skončila těsně mimo Šurého branky.
    Který z týmů bude mít po zápase důvod k radosti?

     
    23:03
    Přesilová hra pro Bobry, dvě minuty za hákování fasuje vsetínský Ostrčil.
     
    23:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dočkal branky ve vlastním oslabení! Na modré čáře propadl Dvořák a do přečíslení dva na jednoho tak mohli upalovat Zúbek s DOMINIKEM POKORNÝM, druhý jmenovaný přijal přihrávku a ihned vypálil, Plšek už se nestačil přesunout. Asistence: František Zúbek.
     
    24:21
    Bobrům se početní výhoda vůbec nedaří, nejenže inkasovali, ale do útoku se nemohou prosadit.
     
    24:40
    Až nyní se hosté dokázali usadit v útočném pásmu, od modré vypálil Vydra a jeho ránu tečoval David Varga, Šurý vyrazil.
     
    25:02
    V závěru početní výhody se Bobrům podařilo Vsetín uzamknout, nebezpečně od modré vypálil Vydra, ale Šurý si jeho střelu našel a zneškodnil.
     
    25:03
    Vsetín v plném počtu.
     
    25:22
    Icing Bobrů.
     
    25:52
    Bobři se vymaňuji ze vsetínského sevření jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    26:27
    Zpoza branky si do střely nabruslil Finsterle, ale skrumáž před Plškem neprostřelil.
     
    27:11
    Postupujícího Hrazdiru zastavil Dvořák pouze za cenu faulu, dvě minuty za podražení pro zkušeného Bobra.
     
    27:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský tým využívá přesilovou hru! Od modré čáry vyslal nenápadnou střelu po zemi RADIM OSTRČIL a kus černé gumy doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Pavel Mojžíš, Jan Kolařík.
     
    27:45
    Ve stejný čas se lavička Bobrů odhodlala ke střídání brankářů Plška nahradí Jan Čáp.
     
    28:32
    Skrz vsetínské obránce se protáhl Fojtík, jeho prudká rána skončila na zadním mantinelu.
     
    29:13
    Vsetín mele Bobry v jejich obranném pásmu, Čáp zatím bez práce.
     
    29:51
    Vsetín si znovu vyzkouší početní výhodu, dvě minuty za podražení pro Brunce.
     
    30:08
    Skvělá kombinace Vsetínských, Kolařík narazil Kucharczykovi, ten však v tutové příležitosti trefil pouze Čápa.
     
    30:33
    Další obléhání bobří klece, Kolařík nyní bekhendem zkoušel dostat puk za Čápa, ale ten vyrazil a následným skokem kotouč přikryl.
     
    31:09
    Kývala nyní ujížděl do přečíslení dva na jednoho společně s Dvořákem, jeho přihrávku odpálil Hryciow.
     
    31:37
    Kajaba nyní z levého kruhu nastřelil spojnici Čápovy svatyně!
     
    31:59
    Neskutečný mlýn Vsetína, Kajaba znovu trefil spojnici, tentokrát orazítkoval tu na levé straně!
     
    32:31
    Brankář Čáp si musí připadat jako na střelnici, nyní vyrazil ránu Čecha, Vsetínští jej vůbec nešetří a zaměstnávají jej podstatně víc než Plška.
     
    32:50
    Nyní vsetínskou útočnou snahu přerušuje postavení mimo hru.
     
    33:23
    Tentokrát si přesilovou hru zahrají Bobři, dvě minuty za krosček pro Stuchlíka.
     
    33:28
    Rozhodčí nyní posílá Bobry do středního pásma za přihrávku rukou.
     
    33:56
    Báchor přihrával křižně Fojtíkovi, ten vypálil z první, ale Šurý se rychle přemístil a nedal hostujícímu hráči šanci.
     
    34:43
    Bobři budou mít jedinečnou příležitost skórovat, vsetínská střídačka totiž poslala do hry jednoho hráče navíc a následuje trest. Dvě minuty odsedí David Hrazdira.
     
    34:43
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:44
    Janáček okamžitě posílá kotouč přes celé hřiště až k Čápovi.
     
    35:31
    Vsetín už ve čtyrech, kombinaci Bobrů se snažil zakončit z úhlu Dvořák, ale Šurý všechny otvory ucpal a kotouč vyrazil, následně se Hryciow snažil vyhodit, ale kotouč se po plexiskle odrazil až do ochranné sítě.
     
    35:46
    Nyní se od Martiníka kotouč dostal na hůl Pořického, ten už zakončoval do prázdné brány, ale obránce Kobylík včas zastoupil za Šurého a nebezpečí pominulo.
     
    36:43
    Vsetín v plném počtu.
     
    37:20
    Po ubránění dvojnásobného oslabení už Vsetín předvádí hru, na kterou jsme byli po většinu utkání zvyklí, operuje v útočném pásmu, kde střelu Mojžíše vyrazil Čáp do ochranné sítě.
     
    38:39
    Bobři nyní včas přistupují ke vsetínským hráčům a nedovolují jim vystřelit.
     
    39:07
    Vyloučení na straně Bobrů, dvě minuty za sekání pro Martiníka.
     
    39:24
    Ovšem nyní Pořický nevybíravým způsobem dohrál vsetínského hráče Kobylíka, fasuje za to 2+10 za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině Vsetínští zařadili ještě vyšší rychlost, paradoxně třetí branka se dostavila ve vlastním oslabení domácích, kdy ujel Zúbek s Pokorným a druhý jmenovaný trefil přesně. Vsetín pak využil vlastní početní výhodou a zásluhou Ostrčila šel už do luxusního čtyřbrankového náskoku. Vyloučení se odehrávala střídavě na obou stranách, Bobři měli největší příležitost skórovat ve dvojnásobné početní výhodě, která trvala čtyřicet vteřin, ale za Šurého nic neprošlo. V závěru druhé třetiny se stejná možnost naskytla také Vsetínským, jejich přesilová hra 5 na 3 bude pokračovat i ve třetí třetině a bude trvat šestašedesát vteřin. Závěrečná třetina odstartuje přibližně v 19:27.
     
    Zásahy brankářů ve 2.třetině:
    Michal Šurý (VSE): 4
    Lukáš Plšek (VAL): 1
    Jan Čáp (VAL): 8
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Úvodní buly tentokrát vyhrál Dvořák a Bobři nahodili kotouč do útočného pásma.
     
    40:30
    Bobři se osvobozují.
     
    41:02
    Po přihrávce Kucharczyka vypálil Mojžíš, Čáp proti němu vytasil svou lapačku.
     
    41:23
    Ani Vsetín dvojnásobnou početní výhodu nevyužil, Bobři kompletní.
     
    42:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po sérii výborných zákroků si tohle brankář Čáp za rámeček nedá. FILIP ČECH se vydal do útočného pásma, dostal za sebe hostujícího obránce a kotouč pouze přivezl k Čápovi, tomu pak puk projel pod výstroji až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    43:04
    Čech nyní přihrál do mezikruží Finsterlemu, ten vystřelil zpoza obránce, ale na Čápa si nepřišel.
     
    43:22
    Dnešní utkání sleduje 3150 platících diváků. Jedná se o nejvyšší návštěvu vsetínského Lapače v dosavadním průběhu letošní sezony.
     
    43:52
    Tlačenici o kotouč rozhodčí přerušil a bude se vhazovat po pravici Čápa.
     
    44:39
    Vsetín stále na puku, Bobři se snaží jejich útoky odrážet, ale jejich maximem je momentálně dostat kotouč do středního pásma, kde Vsetín okamžitě otáčí hru zpět k Čápovi.
     
    45:40
    Nyní měl však Vsetín namále, Dvořák dostal od Kývali nabito do prázdné brány a trefil tyč Šurého branky!
     
    46:56
    Jsme svědky dlouhé hry bez přerušení, kotouč putuje po ledové ploše nahoru dolů.
     
    47:19
    Bobři nyní kombinovali v útočném pásmu, ale díky nepřesnosti Martiníka se musejí znovu stáhnout.
     
    48:15
    Mojžíš si nyní s kotoučem najel do střelecké pozice, měl spoustu času zamířit, ale Čápovu branku přestřelil.
     
    48:37
    Útočné trio Vsetínských nyní vymíchalo Bobry, zakončovat mohl už Vávra, ale ještě chtěl akci vyšperkovat a nabídl puk Kucharczykovi, proti jeho bekhendu se už Čáp stačil přemístit.
     
    49:22
    Bobři budou mít šanci zabojovat o čestný úspěch, dvě minuty za držení pro vsetínského Čecha.
     
    49:46
    Útočné snahy Bobrů brzdí ofsajd.
     
    50:25
    Fojtík upaloval s kotoučem do útočného pásma, našel krásně Dvořáka, ale ten už podruhé v utkání nastřelil tyč Šurého brány!
     
    51:22
    Vsetín kompletní.
     
    51:37
    Akce Čecha a Kucharczyka, druhý jmenovaný se protáhl přes obránce a zkoušel kličkou do bekhendu překonat Čápa, ten ale předvedl výborný rozklek a akci zneškodnil.
     
    52:10
    Čáp opravdu drží Bobry, většímu výprasku nyní zabránila jeho pohotová lapačka proti střele Finsterleho.
     
    52:46
    Zakázané uvolnění Bobrů.
     
    53:19
    Stuchlík nyní zpoza branky poslal kotouč do předbrankového prostoru, zde ale nebyl nikdo, kdo by skvělé nabídky využil a dostala kotouč za Čápa.
     
    54:52
    Vsetínští jsou na puku a nejspíš jsou odhodlaní už ho Bobrům nepůjčit.
     
    55:14
    Vsetínští nyní vstřelili branku, Zúbek naservíroval Finsterlemu, ale rozhodčí branku neuznal, protože Finsterle v pádu atakoval Čápa. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    55:25
    Kolařík nyní vyškolil obranu Bobrů, ale Čápa kotouč vyrazil a Kolařík v pádu černý kus gumy zalehl, rozhodčí následně přerušil a posílá hru do středního pásma.
     
    56:13
    David Varga poslal kotouč Bruncovi, ten měl dostatek času vystřelit, ale Šurý vyráží.
     
    56:38
    Vsetínské tribuny už slaví, Lapačem se nese vysoký jalovec.
     
    56:53
    V tutové šanci Daněk, ale premiérovu trefu v letošní sezoně odmítl, když branku přestřelil.
     
    57:34
    Bobři mohou být rádi, že na Lapači je stav zatím "jen" 5:0 v další jasné příležitosti trefil Kucharczyk tyč!
     
    58:05
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Dočkáme se čestného úspěchu Bobrů?
     
    58:55
    Vsetín se snaží ještě jednou rozjásat vsetínské tribuny a kombinuje v útočném pásmu.
     
    59:45
    Zdá se, že brankář Šurý si připíše další nulu.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou třetí valašské derby letošní sezony a znovu jej ovládli hráči Vsetína. Domácí tým nakročil ke 14. vítězství v řadě už 1. třetině, kdy se dostal do dvoubrankového náskoku. Stejný počet branek přidal i v části prostřední. V té třetí mohli domácí Vsacané navýšit debakl Bobrů, ale proti byl skvělý Čáp, který krom jediné chybičky podal výborný výkon. Ode mne je to pro dnešek vše, ze Vsetína vám přeji příjemný zbytek svátečního večera.

    Nejlepší hráči utkání:
    Petr Dvořák (VAL)
    Dominik Pokorný (VSE)

    Zásahy brankářů v utkání:
    Michal Šurý (VSE): 15
    Lukáš Plšek (VAL): 9
    Jan Čáp (VAL): 15 (20:00:28)

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 4. Kolařík (Vávra), 12. Pokorný (Janáček), 24. Pokorný (Zúbek), 28. Ostrčil (Mojžíš, Kolařík), 43. Čech


    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Janáček, Vrba, Hryciow, Žák, Ostrčil, Kobylík, Mojžíš, Stuchlík – Pokorný, Šilhavý, Čech, Vávra, Zúbek, Kolařík, Kajaba, Hrazdira, Finsterle, Daněk, Hořanský, Kucharczyk.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek Čáp 28. – Pernický, Báchor, Mikel, Štědrý, Žabčík, Vydra, Nedbálek – Brunec, Varga M., Studený, Baroš, Pořický, Kubo, Fojtík, Hlaváč, Kývala, Varga D., Dvořák, Martiník.

    Rozhodčí: Koliba – Gančarčík, Konvička
    bahis siteleri