Liberec – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:6 (kon.) | Pardubice – Slavia 7:5 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 1:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:5 (3:2, 3:0, 1:3)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 24.11.2016, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠMERHA si ještě jeden gól v dnešním zápase asi zasloužil. Milan Klouček vyjel proti puku, který se kutálel středem pásma, takzvaný flying poke-check mu ale nevyšel, protože hostující útočník byl u puku dřív a dovezl puk až do opuštěné klece. Asistence: Aleš Furch.
     
    57:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Korekce skóre ze strany Slavie. Hosté se dostali za pardubickou obranu a Šerglovu štiplavou střelu dokázal Klouček pouze vyrazit. U odraženého puku byl včas ERIC FIALA a se zametením kotouče do odkryté klece neměl sebemenší starosti. Asistence: Jan Šerfl a Dominik Valík.
     
    50:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak se hosté přece jen dočkali! Pohotový DAVID ŠTEINER dokázal v nepřehledné situaci před brankou protlačit puk za pardubického brankáře a skrz ležícího obránce. Rozhodčí sice nejdříve rozpažil, po chvíli ale gól uznal. Asistence: David Matějka a Denis Heldák.
     
    43:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V Pardubicích už je nejspíše hotovo. JAKUB MARTINEC totiž střílí sedmý gól domácích. Blíže ho popsat nemůžu, těsně před onou situací mě totiž s blíže nespicifikovatelnou žádostí oslovily domácí fanynky a to pak člověk prostě nemůže vnímat nic jiného. Určitě to byl krásný gól. Asistence: Miroslav Rohlík a Samuel Rudy.
     
    33:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostům se hrubě nevydařila přesilovková kombinace a do úniku se tak dostal DOMINIK DUŠEK, který celou situaci vyřešil chladnokrevně a trefil se přesně pod Vaculovu vyrážečku! Bez asistence.
     
    30:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do trháku! Tvrdá a hlavně přesná střela ONDŘEJE TREJBALA zapadla přesně pod víko Šorfovy klece! Asistence: Dominik Dušek a Jakub Hoskovec.
     
    30:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro slávisty trochu kruté. Jejich gól byl na spadnutí, ale nakonec to jsou domácí, kteří se radují! Zadinovu přihrávku přebral VÁCLAV ZÍDEK, který s ničím neotálel a po nabruslení do pásma nahodil puk na Šorfa. Tomu puk trochu smolně propadl až do branky. Asistence: Filip Zadina.
     
    14:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MATĚJ ŠTEFKA byl ze všech hráčů ve skrumáži nejdůslednější a z prostoru mezi kruhy napálil odraženou střelu zpět na branku. Jeho přesný pokus zastavila až síťka Šorfovy branky. Asistence: Samuel Rudy a Martin Kaut.
     
    13:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Těsně po návratu vyloučeného Zídka máme opět srovnáno! Slávisté těžili ještě ze svého přesilovkového rozestavení a Hradilovu střelu doklepl do sítě z úhlu, možná i s pomocí Kloučkova betonu, útočník ALEŠ FURCH. Asistence: Matyáš Hradil.
     
    04:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět ztracené vedení! Pardubický šikula Martin Kaut se octil s pukem za brankou a milimetrovou přihrávkou našel hokejku najíždějícího SAMUELA RUDYHO! Střelu slovenského obránce v domácích barvách sice Šorf zbrzdil, nakonec mu ale přece jen propadla až do sítě. Asistence: Martin Kaut.
     
    02:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! TOMÁŠ ŠMERHA zůstal nikým nehlídaný na vrcholku levého kruhu a ostrou střelou švihem s těmi nejvyššími parametry se trefil přesně nad rameno Kloučka. Asistence: Daniel Kolouch.
     
    01:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Známé hokejové rčení se teď ukázalo v plné parádě. Možná byl sám až překvapený jak snadno Daniel Klinecký projel obranou Slavie a sám před Šorfem předložil nezištnou přihrávku do ještě lepší pozice DAVIDU VOŽENÍLKOVI, který neměl s uklizením puku do prázdné branky žádné starosti. Asistence: Daniel Klinecký.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 2. Voženílek (Klinecký), 5. Rudy (Kaut), 15. Štefka (Rudy, Kaut), 31. Zídek (Zadina), 31. Trejbal (Dušek, Hoskovec), 34. Dušek, 44. Martinec (Rohlík, Rudy) – 3. Šmerha (Kolouch), 14. Furch (Hradil), 51. Šteiner (Matějka, Heldák), 58. Fiala (Šerfl, Valík), 60. Šmerha (Furch)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Faltys, Horyna, Klinecký, Mert, Rudy, Šklíba, Trejbal – Bureš, Dušek, Hoskovec, Kaut, Martinec, Rohlík, Roubal, Štefka, Voženílek, Zadina, Zídek
    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Chládek, Chvála, Novák, Valík, Vobořil, Zderadička – Fiala, Furch, Heldák, Hradil, Kohút, Kolouch, Matějka, Netolický, Patočka, Šergl, Šmerha, Šteiner

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Zídek
    bahis siteleri