Montreal – Carolina 2:1 (kon.) | Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:2 (3:1, 2:0, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 25.11.2016, 22:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:25 Nino NIEDERREITER - 6:2
     
    51:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak je zřejmě rozhodnuto. Granlundův nástřel tečuje mezi kruhy NINO NIEDERREITER a proměňuje třetí přesilovku Minnesoty v zápase. Asistence: Mikael Granlund, Jonas Brodin.
    45:50 Bryan RUST - 5:2
     
    45:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak že by přeci jen Pens ještě zdramatizovali zápas. BRYAN RUST se protáhl až před bránu Minnesoty a trochu se štěstím se jeho stahovačka odrazila za záda Dubynka. Asistence: Scott Wilson, Nick Bonino.
    38:40 Mikael GRANLUND - 5:1
     
    38:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tučňáci jsou na ručník. MIKAEL GRANLUND parádní kličkou položil na zem Coyla a táhlou střelou překonal bezmocného Fleuryho. Asistence: Jonas Brodin.
    35:12 Zach PARISE - 4:1
     
    35:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá i druhou dnešní přesilovku a Pens jsou ve velkých problémech. Přihrávku na kruh dostal ZACH PARISE, který nejprve vůbec puk netrefil, ale následně v pádu neskutečně vymetl pavučinky ve vzdálenějším rohu brány. Asistence: Eric Staal, Ryan Suter.
    19:38 Charlie COYLE - 3:1
     
    19:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem třetiny opět domácí uskakují na rozdíl dvou branek. Velkou chybu udělal obránce Letang, který zpoza brány poslal kotouč přímo před vlastní bránu. Tam již byl připravený CHARLIE COYLE a střílí svou druhou branku v tomto zápase. Bez asistence.
    13:26 Phil KESSEL - 2:1
     
    13:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci snižují náskok Minnesoty. Guentzel společně s Malkinem získali puk za bránou, ruský forvard našel před bránou volného PHILA KESSELA, který pohotově jeho nabídku přetavil v gól. Asistence: Jevgenij Malkin, Jake Guentzel.
    08:09 Jonas BRODIN - 2:0
     
    08:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení. Na modrou dostal nabito JONAS BRODIN, který svou dělovkou napálil kotouč přímo do růžku hostující brány. Asistence: Mikko Koivu, Matt Dumba.
    00:40 Charlie COYLE - 1:0
     
    00:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se bleskově dostávají do vedení. Zach Parise se dostal k puku mezi kruhy a rychlou střelou možná trochu překvapil Fleuryho. Tomu se kotouč proklouzal mezi betony za záda a do brány ho doklepl CHARLIE COYLE. Asistence: Zach Parise.

    Michal Borovan

    Branky a nahrávky: 1. Coyle (Parise), 9. Brodin (M. Koivu, Dumba), 20. Coyle, 36. Parise (E. Staal, Suter), 39. Mikael Granlund (Brodin), 52. Niederreiter (Mikael Granlund, Brodin) – 14. Kessel (Malkin, Guentzel), 46. Rust (S. Wilson, Bonino)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Folin, Brodin, Dumba, Scandella – Coyle, E. Staal, Parise (A) – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Graovac – Pominville, Haula, Niederreiter – Stewart, Z. Mitchell, Zucker.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (M. Murray) – Letang, Määttä, Daley, Dumoulin, J. Schultz, Cole – Sheary, Crosby (C), Hagelin – Kessel, Malkin (A), Guentzel – Rust, Bonino, S. Wilson – Fehr, Cullen, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Lee, Brenk – Galloway, Murchison
    bahis siteleri