Poprad – Nové Zámky 7:0 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 4:1 (kon.)
Nitra – Zvolen 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 25.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte skrášlili výsledok Štrauch a Brejčák. Poprad teda deklasoval Nové Zámky 7:0 a vďaka zisku troch bodov sa dostáva na 9. priečku, odsúva dnešného súpera na posledné miesto. Šúrek si prvýkrát v sezóne pripisuje čisté konto.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:16:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Možno to bude aj menej, hostia sa v tejto chvíli dopúšťajú zakázaného uvoľnenia a hra sa sťahuje pred Škorvánka.
     
    59:16
    Mäkinenovu prihrávku hokejkou vypichol Lichanec a následne sa kamzíci oslobodili. Budú však musieť pretrpieť ešte záverečných niekoľko sekúnd.
     
    58:37
    Hudec vystrelil švihom od modrej. Lichancovi sa však podarilo zachytiť puk na hokejke a potom ho okamžite vyhodiť.
     
    58:17
    V závere zápasu budú mať hostia možnosť skórovať aspoň raz. Samuel Mlynarovič ide na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    57:07
    Tibenský to ďaleko nepotiahol, prihrávka na Drtinu mu nevyšla a dopredu zase šli domáci. Mlynarovič spätnou prihrávkou medzi kruhy hľadal Štraucha, no tomu sa nedarilo zakončiť.
     
    56:15
    Zagrapan sa snažil samostatne preniknúť. Do klieští ho však uzavrela dvojica Novozámčanov. Aj spadol, ale toto na nedovolený zákrok nebolo.
    55:26 J. BREJČÁK - 7:0
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ešte nekončia! Abramov spoza bránky nenašiel prihrávkou Bondru, ale k puku sa dostal JÁN BREJČÁK a švihom z tesnej blízkosti namieril pod hornú žŕdku!
    Asistencia: Dmitrij Abramov.
     
    54:18
    Blízko ku gólu boli tentokrát hostia. Brabenec posúval nebezpečne na strelu z prvej Drtinovi, no ten už nevystrelil. Domáci hráči zubami-nechtami bránia svojho gólmana, ktorému určite chcú dopriať čisté konto.
    53:36 ŠTRAUCH - 6:0
     
    53:36
    Poprad dal gól!
    Domáci pridávajú ďalší gól, momentálne je to už len deštrukcia súpera! Rapáč posunul medzi kruhy ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý správne namieril a švihom prekonal Škorvánka. Skompletizoval teda svoj hetrik v tomto stretnutí!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Emil Bagin.
     
    52:50
    Bondra šikovnou prihrávkou našiel v únika Dmitrija Abramova, ktorý už mal druhú možnosť počas zápasu takto z úniku. Mieril na to isté miesto a Škorvánek reflexívne vytiahol svoj betón!
     
    52:10
    Mlynarovičovu strelu od modrej nemal Škorvánek hneď pod kontrolou, a tak sa ju snažili Rapáč s Hvilom dorážať, no márne.
     
    51:50
    Fabian to skúsil sám cez stred ihriska. Jeho nie veľmi prudké zakončenie sa odrazilo od obrancu Nových Zámkov a Škorvánek si na tento nečakaný teč musel dať pozor.
     
    51:12
    Lapšanský spomedzi kruhov posunul bližšie k bránku nakorčuľovanému Hendersonovi, ktorý vystrelil, no Škorvánek inkasovanie nepripustil.
    50:32

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Štrauch (Lichanec, B. Rapáč), 13. Štrauch (J. Brejčák, Lichanec), 24. Henderson (Lapšanský), 28. Lapšanský (Fabian, Henderson), 32. Troliga (Hvila, Kroták), 54. Štrauch (B. Rapáč, Bagin), 56. J. Brejčák (Abramov)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Dinda, J. Brejčák, Ježek – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Abramov – B. Rapáč, Lichanec, Štrauch
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström (28. Škorvánek) – Drtina, Cardwell, Sandgren, Mäkinen, Sucharda, Chovan (A), Rehák, Maier – Saarinen, Brabenec (A), Bahenský – Čaládi, Kytnár, M. Hudec (C) – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Lelkeš, Tibenský

    Rozhodčí: Štefik – Riš, Korba

    Diváci: 931
    bahis siteleri