Znojmo – Debrecen-Miskolc 5:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Debrecen-Miskolc Select
Pátek 25.11.2016, 16:15 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 4. kolo
Partner:
     
    46:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Jiří Svatuška poslal zpoza brány krásnou přihrávku do mezikruží najíždějícímu MICHALU KRUCKOVYČOVI, který poslal kotouč do sítě kolem lapačky hostujícího brankáře.
    Asistence: Jiří Svatuška.
     
    44:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují hostům již na tříbrankový náskok. JAN BULÍN z kruhu krásně prostřelil hostujího brankáře.
    Asistencce: Jiří Svatuška, Radek Niederhafner.
     
    34:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí výborně využívají přesilovou hru! VLADIMÍR OŠČÁDAL protlačil kotouč za brankovou čáru kolem levé tyčky Zarikovy klece.
    Asistence: Michal Kruckovyč.
     
    14:19
    Debrecen-Miskolc Select vstřelili branku! Domácí se chybnou přihrávkou v útočném pásmu připavili o dvoubrankový náskok. VLADISLAV KULESHOV se dostal i s pukem na holi do samostatného úniku a z mezikruží nekompromisně poslal kotouč do sítě střelou mířenou pod horní tyčku.
    Bez asistence.
     
    03:30
    Orli právě vstřelili branku!
    JIŘÍ SVATUŠKA z mezikruží zcela nehlídán vyslal velmi tvrdou ránu. Kotouč si našel cestičku do sítě pod lapačkou hostujícího brankáře.
    Asistence: Bronislav Fruhwirt.
     
    00:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Patrik Bulín zpoza brány poslal přihrávku pod padajícím Zarikovem přímo na hůl VLADIMÍRA OŠČÁDALA, který neměl sebemenší problém zakončit do odkryté klece.
    Asistence: Patrik Bulín.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 1. Oščádal (Bulín P.), 4. Svatuška (Fruhwirt), 35. Oščádal (Kruckovyč), 45. J. (Svatuška, Niederhafner), 47. Kruckovyč (Svatuška) – 15. Kuleshov


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža – Kruckovyč, Mandát, Brabec, Kuntoš, Peří, Konečný, Hrubý – Oščádal, Růžička, Bulín P. – Bulín J., Fruhwirt, Svatuška – Niederhafner, Stromko, Fruvirt – Šlégl, Jambor, Minarčík.
    Debrecen-Miskolc Select: Zarikov (Dorogi) – Popkov, Bernath, Darabos, Kiss, Borbat, Danko, Szennyes – Kuleshov, Sallo, Szokolov – Jancso, Marton, Ivacson – Molnar, Smaraglai, Fazekas – Simon.

    Rozhodčí: Skopal – Reich, Nechvátal.

    Diváci: 52
    bahis siteleri