Barys – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 3:4 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 27.11.2016, 12:30 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Pavel Francouz (TRK) do utkání nezasáhl
    Jakub Jeřábek (VIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:55
    Roman Horák (VIT) 0+0, 2 střely, 19:39 (14:47:36)
     
    Maxim Afinogenov během nádherné prostřední části sám smazal dvoubrankové manko Viťazu, když odpovědě na góly Dereka Roye a Alexandra Černikova. Hostům to ovšem nebylo nic platné, protože osm minut před koncem druhé třetiny vystřelil Traktoru v přesilové hře vítězství Alexej Kručinin. Konečný výsledek. Traktor Čeljabinsk 3 HC Viťaz 2.
     
    Konec zápasu.
     
    58:52
    Harri Säteri opustil bránu a zamířil na střídačku. Viťaz to minutu a osm sekund před koncem zkouší v šesti hráčích bez brankáře!
     
    56:48
    Alexej Makejev nahodil puk před bránu, kde se ho pokoušel tečovat Alexandr Nikulin, kotouč ale vzápětí zamířil mimo.
     
    55:45
    Do konce utkání zbývá odehrát něco málo přes čtyři minuty a Traktor Čeljabinsk stále drží těsné jednobrankové vedení 3:2.
     
    53:59
    Derek Roy se řítil do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče se snažil puk zasunout po ledě do brány, jenže trefil pouze levý beton fantastického Harriho Säteriho!
     
    51:29
    Derek Roy se ocital v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jeho následná střela letící těsně nad ledem ale byla sražena mimo a Harri Säteri v bráně Viťazu zasahovat nemusel.
     
    50:12
    Vladimir Děnisov předvedl na pravé straně obranného pásma nádherný a tvrdý hit, když se do cesty postavil Romanovi Horákovi a oba dva hokejisté skončili na ledě.
     
    49:29
    Alexandr Šinin vypálil z levého kruhu pro vhazování, jeho střela ale byla zablokována a od jednoho z hráčů clonících před bránou se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    47:44
    Dnešní utkání sleduje 7400 diváků.
     
    46:17
    Alexandr Černikov nebezpečně mířil z pravého kruhu pro vhazování do bližšího horního rohu brány, Harri Säteri ale vytáhl skvělý zákrok a nadvakrát jeho pokus s pomocí lapačky zastavil!
     
    45:16
    Traktor Čeljabinsk úspěšně přečkal přesilovou hru Viťazu Podolsk a z hlediště Traktor Areny se ozval potlesk.
     
    43:38
    Jurij Petrov v blízkosti pravé tyče vyřešil přečíslení dva na jednoho místo přihrávky prudkou střelou zápěstím, která zamířila vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány!
     
    43:15
    Paul Szczechura před bránou předvedl menší háček, který neunikl zraku rozhodčích, a musel usednout na trestnou lavici.
     
    42:39
    Maxim Afinogenov mezi vrcholem mezikruží a modrou čárou vypálil z otočky, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
     
    42:07
    Hokejisté Viťazu ve druhé třetiny dokázali smazat dvoubrankové manko, za současného stavu je jim to ale zatím k ničemu.
     
    41:44
    Derek Roy se ocital v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, Harri Säteri ale vytáhl úžasný zákrok a jeho střelu mířící ke vzdálenější pravé tyči ukryl ve své lapačce!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Roy, 26. Černikov (Pestunov, Klimontov), 33. Kručinin (Pestunov) – 28. Afinogenov (A. Nikulin), 31. Afinogenov (A. Nikulin, Makejev)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov, Kolcov, Šinin, Klimontov, A. Petrov – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – J. Petrov, Černikov, Zinovjev – Pestunov, Roy, Šarov – Gubarev, Peňkovskij, Afonasjevskij.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, S. Romanov, Gimajev, P. Lukin, Jepišin – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Vyglazov, Horák, A. Černov – Rubcov, Soloduchin, Abdullin.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Martin Fraňo. Čároví: Ivan Dedajulja, Dmitrij Goljak

    Diváci: 7400
    bahis siteleri