Buffalo – NY Rangers 4:3 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 6:2 (kon.)
Boston – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.) | Ottawa – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Detroit – Florida 1:2 (po pr.)
St. Louis – Tampa 5:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 4:3 (po pr.)
Arizona – Los Angeles 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 2:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 02.12.2016, 03:05 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, u dalších onlajnů z NHL na počtenou! (05:38:31)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, -1, 2 střely, čas na ledě 7:16
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Sergej Bobrovskij (CBJ) 18 zák., 2 góly, úsp. 90 %
    2. Brandon Saad (CBJ) 1+1
    3. Semjon Varlamov (COL) 34 zák., 3 góly, úsp. 91,4 %

     
    Skutečně tomu tak je. Modrokabátníci oplatili Coloradu devět dní starou porážku ze vzájemného zápasu na columbuském ledě a po dnešku jim díky dvoubodovému zisku a prohře Washingtonu bude patřit skvělá třetí příčka v našlapané Metropolitní divizi. Jackets měli v tomto zápase povětšinou navrch a jedenáct minut před koncem jim dokázal vrátit vedení Boone Jenner. V závěru se ale domácí nadechli k mohutnému tlaku a Coloradu se dokonce podařilo vyrovnat, Mitchellův gól ale nemohl být pro vysokou hůl uznán.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Svěřenci Johna Tortorelly odpalují puk přes všechny čáry a vypadá to, že už to zvládnou!
     
    59:11
    Tyson Barrie to vzal od modré na sebe, pravý beton Sergeje Bobrovského byl ale i tentokrát proti vyrovnání.
     
    58:39
    Jarome Iginla tvrdě vypálil od modré, Bobrovskij ale dokázal ukázkově vytrčit svůj pravý beton! Tlak Avs však ještě přetrvává.
     
    58:02
    Coloradská svatyně už je prázdná, v závěrečných dvou minutách základní hrací doby to Avs zkouší bez brankáře.
     
    57:51
    Avs už se radovali z vyrovnání, jelikož John Mitchell protečoval střelu od modré za Bobrovského záda, ale sudí se poté poradili s videorozhodčím a ten potvrdil, že Mitchell hrál vysokou holí!
     
    57:33
    Boone Jenner vyhodil kotouč ještě z vlastní poloviny hřiště, Modrokabátníkům tak bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    56:58
    Nakonec z toho byla střela Fjodora Ťutina od modré, se kterou si však jeho krajan Bobrovskij poradil. Sice při tom ztratil hůl, hra ale byla následně přerušena.
     
    56:34
    Lítou bitvu o puk v rohu kluzietě nakonec ovládl Zach Werenski, který ale dostal puk jen k modré čáře, a tlak Colorada tak pokračuje.
     
    55:47
    Blake Comeau vrátil puk Zadorovovi a odjel střídat, Avs začínají postupně přebírat iniciativu a dá se očekávat jejich závěrečný nápor.
     
    54:59
    David Savard zkusil štěstí z vrcholu pravého kruhu, jeho projektil z první byl ale nepřesný a Avs už mohou založit protiútok.
     
    54:05
    Boone Jenner se zmocnil na útočné modré odraženého kotouče a vypálil, Semjon Varlamov však bez větších problémů přerušil hru. Následovat ale bude další komerční přestávka...
     
    53:19
    Aktivně napadající Columbuští dělají Coloradu velké problémy, denverským hokejistům se momentálně nedaří ani kloudně rozehrát.
     
    52:25
    Sam Gagner nahodil kotouč na Varlamova a ten pro jistotu přerušil hru, do Pepsi Center se vrátíme po další komerční přestávce.
     
    51:30
    Jarome Iginla neměl komu přihrát, a tak jen nahodil puk do útočného pásma, svěřenci Jareda Bednara působí po inkasování třetího gólu trochu zaskočeným dojmem.
     
    50:42
    Beauchemin nahodil puk do útočného pásma, tam se ale nejrychleji zorientoval pracant Boone Jenner. Jackets hlavně nechtějí pustit domácí k rychlému vyrovnání.
     
    49:51
    Přihrávka na rozjetého Joshe Andersona byla příliš prudká a kotouč doletěl až na zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude před Bobrovským.
    48:57 Boone JENNER - 2:3
     
    48:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dubinsky ale poté zabojoval a v rohu kluziště dostal obranu Avs pod tlak. Kotouč se poté dostal ke Camu Atkinsonovi, který ho bekhendem nahodil do předbrankového prostoru a tam se nejrychleji zorientoval BOONE JENNER a dorazil touš za Varlamova! Asistence: Cam Atkinson.
     
    48:41
    Brandon Dubinsky se sředem hřiště prokousal do útočného pásma, na poslední chvíli ho ale dokázal odzbrojit Tyson Barrie.
     
    47:45
    Už v plném počtu hrající Laviny se vydaly do rychlého protiútoku, Nathan MacKinnon ale uvízl v ofsajdu. Před námi je komerční přestávka.
     
    47:31
    Modrokabátníkům to ve třetí třetině v početních výhodách vůbec nejde. Jones se po dlouhé střele dostal ke střele, ta ale byla pro Varlamova snadným soustem.
     
    46:44
    Avs se vydali kupředu ve vlastním oslabení. Carl Söderberg vyzval ke skórování Comeaua, ten ale z voleje výrazně minul columbuskou svatyni.
     
    46:12
    Foligno nahodil puk do předbrankového prostoru, kam si sjel Cam Atkinson, jemuž se ale zakončit nepodařilo.
     
    45:39
    A další komplikace pro Laviny. Beaucheminovi (COL) vylétla hůl do Folignova obličeje, příštích deset sekund se tak budou Avs znovu bránit ve třech!
     
    44:44
    Už ve čtyřech se bránící Colorado znovu odpálilo kotouč až k Bobrovskému, Murray navíc následně uvízl v ofsajdovém postavení.
     
    44:05
    Seth Jones nevystřelil podle svých představ a Avs se dokázali osvobodit, Henleyho návrat na led už se blíží.
     
    43:49
    Blake Comeau (COL) poté ale přesekl hůl rozehrávajícího Werenskiho, Avs se tak budou bránit ve třech! Kuriózní moment, na trestné lavici jsou nyní oba střelci domácích.
     
    43:30
    Cam Atkinson si říkal o přihrávku, ale nedostal ji a frustrovaně odjel na střídačku. Laviny se následně dokázaly osvobodit.
     
    42:37
    Ránu Zacha Werenskiho z mezikruží Semjon Varlamov zlikvidoval a následnou dorážku Wennberga obětavě zblokoval Mitchell! Domácí se osvobozují.
     
    42:19
    Samuel Henley (COL) si v souboji se Sethem Jonesem pomohl vysokou holí, Jackets si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    41:32
    Cam Atkinson to zkusil z pravého kruhu, Varlamov ale mách lapačkou a jeho střelu švihem zkušeně zlikvidoval.
     
    41:09
    Ani domácí kapitán toho následně příliš nevymyslel, následná akce Avalanche je ale přerušena pro postavení mimo hru.
     
    40:30
    Comeau protečoval kotouč ge Grigorenkovi, který o něj ale vzápětí přišel a na druhou stranu už ze všech sil upaluje Nick Foligno.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se hra vyrovnala a Avs se dostali více do hry. Coloradským hokejistům se navíc podařilo slepenými trefami Comeaua a debutujícího Henleyho vyrovnat na 2:2, a tak nás čeká hodně zajímavá třetí třetina. Do Pepsi Center se vrátíme ve 4:52, tak si to nenechte ujít!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Nick Foligno přitlačil na zadní hrazení Erika Johnsona, čímž ho donutil k chybě v rozehrávce, u kotouče jsou tak v závěru druhé periody hosté.
     
    38:38
    Brandon Dubinsky nahodil kotouč do předbrankového prostoru, kam si sjížděl Jenner, jemuž se ale zakončit nakonec nepodařilo.
     
    38:11
    Po Sedlákově ztrátě puku Avs založili rychlý protiútok, z toho ale nakonec nic nebezpečného nepramenilo. Hra je po dlouhé době přerušena a před námi je komerční přestávka.
     
    37:38
    ...A do zakončení se poté dostal Markus Hännikäinen, jenž ale z bezprostřední blízkosti nedokázal přizvednout puk nad Varlamovův beton!
     
    37:02
    Lukáš Sedlák vypálil z pravého kruhu, ale Varlamov si dokázal poradit. Hosté ještě díky Gagnerovi zůstávají v útočném pásmu...
     
    36:04
    Werenski nahodil kotouč do útočného pásma, tam ale nebyl nikdo v bílém dresu. V posledních minutách je hra plná nepřesností na obou stranách.
     
    35:13
    Jack Johnson si vyměnil kotouč s Hartnellem, v rohu kluziště o něj ale přišel. Excolumbuský Fjodor Ťutin má nyní spoustu času na rozehrávku.
    34:25 Samuel HENLEY - 2:2
     
    34:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je debut v Národní hokejové lize jako hrom! SAMUEL HENLEY byl včera povolán z farmy v San Antoniu, nyní se opřel do kotouče z otočky a zaskočený Bobrovskij nestihl zareagovat! Asistence: Tyson Barrie.
     
    33:22
    Jackets byli prakticky po celý zápas jasně lepším týmem, po vyrovnávacím gólu se ale svěřenci kouče Tortorella musejí hlavně bránit.
     
    32:20
    Na druhé straně pálil z prakticky nulového úhlu Boone Jenner, který ale nedokázal poslat puk mezi tři tyče. Svěřenci Jareda Bednara už zakládají další protiútok.
     
    31:25
    Domácí jsou najednou na koni. Další příležitost měl na hokejce Nathan MacKinnon, jehož bekhendová dorážka z předbrankového prostoru ale proletěla těsně mimo!
    30:38 Blake COMEAU - 1:2
     
    30:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní už to ale Lavinám vyšlo a máme sníženo! Erik Johnson vypálil od modré a jeho ránu ještě pravděpofobně tečoval Mitchell. Bobrovskij puk jen vyrazil a k dorážce se dostal BLAKE COMEAU, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: John Mitchell, Erik Johnson.
     
    30:26
    Velezkušený Francois Beauchemin vypálil od levého mantinelu, jeho projektil ale skončil bezpečně ukryt v Bobrovského náruči.
     
    30:04
    Tu ale domácí nezačali zrovna ideálně, Blue Jackets se dokázali osvobodit a kotouč je nyní až u Varlamova.
     
    29:23
    Na trestné lavici ale sedí i Gagner (CBJ), který odpykává menší Folignův trest za hrubost. Nakonec si tak Avs zahrají přesilovou hru.
     
    29:23
    Jonese se poté zastal columbuský kapitán Nick Foligno (CBJ), který se pustil do bitky s Martinsenem (COL) a oba vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    29:20
    Martinsen si u hrazení počkal na Setha Jonese, který se ale po chvilce zvedl a zdá se, že bude v pořádku.
     
    28:42
    Gabriel Bourque z nulového úhlu nahodil kotouč do předbrankového prostoru, tam ale nebyl nikdo ve vínovomodrém, hosté tak mohou založit protiútok.
     
    28:01
    Avs sice vyhráli buly ve vlastním pásmu, poté ale vyhodili kotouč naprosto zbytečně na zakázané uvolnění.
     
    27:54
    Oba týmy už hrají v plném počtu a Semjon Varlamov po další střele Karlssona přerušil hru, následovat bude komerční přestávka.
     
    27:15
    Jackets se pokusili potrestat další chybu v rozehrávce Avalanche. Po Atkinsonově pasu pálil z levého kruhu Dubinsky, který ale mezírku mezi Varlamovovými betony netrefil.
     
    26:39
    Cam Atkinson se po levém křídle prokousal do útočného pásma, jeho následný pokus ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    25:58
    Wennberg pod tlakem dostal kotouč jen k jednomu z hráčů Avalanche, domácí se ale rozhodli střídat, a tak je nyní puk zpět u švédského útočníka.
     
    25:24
    Nakonec jsou z toho shodné dvouminutové tresty za hrubost pro Tysona Barrieho (COL) a Sama Gagnera (CBJ).
     
    25:24
    Poblíž domácí střídačky se poté strhla strkanice, kterou způsobil strkáním do Seláka Wiercioch.
     
    24:49
    To je škoda! Český útočník mohl vsítit svůj první gól v NHL, jeho rána z bezprostřední blízkosti ale orazítkovala levou tyč!
     
    23:56
    Jenner přišel o puk na pravém kruhu, z následné protiakce Avs ale nic zajímavého nepramenilo. V posledních minutách je hra plná nepřesností na obou stranách.
     
    23:07
    Šance i na druhé straně. Po zaspání Werenskiho se dostal ke střele Andreas Martinsen, proti jehož jedovce ale Bobrovskij vytasil svůj beton včas!
     
    22:11
    Sam Gagner ujel vstříc Varlamovovi a ještě se pokusil vylepšit střeleckou pozici pro Hartnella, který ale z první pálil jen do denverského gólmana!
     
    21:25
    Denverské Pepsi Center dnes není ani zdaleka vyprodáno, po dvou rychlých gólech hostů navíc panuje na tribunách hodně komorní atmosféra.
     
    20:48
    Barrie zavezl puk do útočného pásma, tam ale nebyl nikdo v dresu Avalanche, a tak mohou pokračovat s pukem hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Co nabídne druhá třetina? To začneme zjišťovat ve 4:01!
     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Jackets byli o něco lepším týmem a dokázali potrestat chyby v defenzívě Lavin, po gólech Saada a kapitána Foligna vedou svěřenci Johna Tortorelly už 2:0. Zatímco Sergej Bobrovskij byl téměř bez práce, Varlamov už má na svém kontě několik povedených zákroků a nebýt jeho, manko Avs je ještě výraznější.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Andreas Martinsen nahodil kotouč do předbrankového prostoru, kde číhal Gabriel Bourque, ten ale vystřelit nedokázal.
     
    19:01
    Už se nám rozběhla poslední minuta první třetiny a Jennerův trest je stále u konce, Bobrovskij v tomto oslabení vlastně ani nemusel zasahovat.
     
    18:06
    Tentokrát se to podařilo Brandonu Saadovi. Jackets se brání zatím bez sebemenších problémů.
     
    17:38
    Barrie si vyměnil kotouč s Rantanenem a vypálil, jeho rána ale byla zblokována a Hännikainen poté osvobodil Modrokabátníky.
     
    17:14
    Boone Jenner (CBJ) se provinil nedovoleným bráněním, v závěru první třetiny si tak Laviny zahrají přesilovou hru.
    16:15 Nick FOLIGNO - 0:2
     
    16:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Defenzíva Avs zaspala a hosté to dokázali potrestat! Brandon Saad ujel do rychlého protiútoku, vyměnil si kotouč s Jonesem a poté našel na hranici brankoviště kapitána NICKA FOLIGNA, který nadvakrát propasíroval touš do sítě! Asistence: Brandon Saad, Seth Jones.
     
    15:23
    Do Pepsi Center se vrátíme po dalším komerčním brejku.
     
    15:23
    Brandon Saad v krkolomné pozici dokázal procedit kotouč k Andersonovi, který ale z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Varlamova! Zkušený brankář stále drží domácí nad vodou.
     
    14:58
    David Savard je dnes hodně střelecky aktivní, další jeho rána od modré ale byla zblokována, a Varlamov tak mohl zůstat v klidu.
     
    14:20
    Blake Comeau obkroužil Bobrovského svatyni, pak se mu ale kotouč zamotal pod nohy a bývalý útočník Columbusu ve službách Avs už nestihl vystřelit.
     
    13:49
    Cam Atkinson vnikl do útočného pásma a tam přenesl hru na volnou levou stranu, kam si sjel Werenski, jeho následné nahození ale k Varlamovovi nedoletělo.
     
    13:06
    Kotouč vyletěl na coloradskou střídačku, hra je přerušena a pokračovat bude vhazováním ve středovém kruhu.
     
    12:20
    Sledujeme hodně svižné utkání, hraje se prakticky bez přerušení a kotouč se stěhuje ze strany na stranu. V posledních minutách ale bez žádného efektu...
     
    11:27
    Třetí lajna Jackets se usadila v pásmu a po Hartnellově povedeném pasu vypálil z mezikruží William Karlsson, Varlamov si ale připsal další povedený zákrok!
     
    10:36
    Z akce Avs nic důležitého nepramenilo a na druhou stranu se vydal Markus Hännikäinen, který se ale ke střele nakonec nedostal.
     
    09:41
    Coloradský brankář přerušuje hru po Savardově nahození od modré, do Pepsi Center se vrátíme po komerční přestávce.
     
    09:28
    Foligno se prokousal do pásma a na úrovni kruhů přenechal kotouč svému parťákovi Wennbergovi, s jehož střelou si ale Varlamov poradil.
     
    08:52
    A to samé se nyní opakovalo,vhazovat se tak bude opět před Semjonem Varlamovem.
     
    07:59
    Modorkabátníci to zvládli a už hrají v plném počtu, Avalanche navíc krátce po Murrayho návratu na led vyhodili touš na zakázané uvolnění.
     
    07:26
    Jackets se dokázali osvobodit, oba týmy nyní střídají a Murrayho trest už se začíná chýlit ke konci.
     
    06:42
    Rantanen šikovně procedil kotouč k Ducheneovi, ten byl ale tísněný a na razanci jeho následné střely se to projevilo – snadný zákrok pro Bobrovského.
     
    05:55
    Ryan Murray (CBJ) v útočném pásmu podržel jednoho z hráčů soupeře, a tak si v početní výhodě zahrají i Avs.
    04:56 Brandon SAAD - 0:1
     
    04:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tlak Jackets pokračoval i po vypršení přesilové hry a hosté jsou za to odměněni úvodní brankou utkání! Se střelou veterána Hartnella si Varlamov ještě poradil, k dorážce se ale dostal BRANDON SAAD a ten už se nemýlil! Asistence: Scott Hartnell, Jack Johnson.
     
    04:43
    Varlamov přerušil hru po nahození Gagnera, to už Laviny hrají i s navrátilcem Bourquem z trestné lavice.
     
    03:57
    Semjon Varlamov teď nezůstal za Bobrovským pozadu a parádnímzákrokem z bezprostřední blízkosti vychytal tutovku Atkinsona!
     
    03:20
    Werenskiho rána byla zblokována a svěřenci Jareda Bednara se poté osvobodili, hosté zakládají další akci z hloubi vlastní třetiny.
     
    02:43
    Excolumbuský Rene Bourque (COL) vyfasoval dvě minuty za hákování, Jackets si tak zahrají přesilovou hru.
     
    02:32
    Semjon Varlamov pro jistotu přerušil hru po nahození ze středního pásma, následovat bude vhazování po jeho pravé ruce.
     
    02:07
    V úvodu utkání se hra stěhuje ze strany na stranu, sledujeme hodně svižný a rozlítaný hokej.
     
    01:12
    David Savard vybojoval kotouč pro hosty, z následné akce Columbusu ale nic nepramenilo a na druhou stranu už míří Iginla.
     
    00:47
    Rantanen měl na hokejce po odražené Ťutinově střelě úvodní gól, Bobrovskij ale finského mladíka parádně vychytal!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Ťutin, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Zadorov, Beauchemin (A) – R. Bourque, MacKinnon (A), Rantanen – Duchene (A), Grigorenko, Söderberg – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, Colborne, McLeod.

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Hännikäinen, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Ghislain Hebert – Brandon Gawryletz, Pierre Racicot.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Lukáš Sedlák (CBJ) 19 zápasů, 4 body (0+4)
     
    COLUMBUS BLUE JACKETS

    Po zpackané loňské sezóně patří Jackets k nejpříjemnějším překvapením první čtvrtiny základní části. Vedení celku z Ohia po dalším nepovedeném ročníku zachovalo trpělivost a ponechalo většinu týmu pohromadě, do NHL se dostalo pár mladíků z farmy v Clevelandu a generální manažer Jarmo Kekäläinen podepsal za levný peníz Sama Gagnera. Zatím to funguje, mladí Modrokabátníci drží první divokou kartu s tříbodovým náskokem na nepostupové příčky. Columbus těží především ze skálopevné obrany a vyrovnanosti všech čtyř útoků.

    Nejproduktivnější hráči:
    Cam Atkinson, 20 bodů (8+12)
    Alexander Wennberg, 20 bodů (5+15)
    Nick Foligno, 19 bodů (8+11)
     
    COLORADO AVALANCHE

    Avs se v minulém ročníku znovu nepodařilo postoupit do vyřazovacích bojů, načež na post trenéra rezignoval slavný Patrick Roy, jehož nahradil bývalý trenér úspěšné columbuské farmy Jared Bednar. Ani pod jeho vedením to ale denverskému celku příliš nelepí, Laviny trápí nevyrovnanost výkonů a především nejméně produktivní útok celé Západní konference. Avs jsou momentálně ve své konferenci předposlední, hůře na tom je už jen slabá Arizona. Zhruba před týdnem se ale Colorado představilo na ledě svého dnešního soupeře a z columbuské Nationwide Areny si odvezlo dva body za výhru 3:2 v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči:
    Nathan MacKinnon, 15 bodů (5+10)
    Matt Duchene, 14 bodů (7+7)
    Rene Bourque, 10 bodů (8+2)
     
    Hezké ráno všem příznivcům dobrého hokeje. Co nejsrdečněji vás vítám u sledování textového přenosu z atraktivního duelu kanadskoamerické NHL, ve kterém Colorado Avalanche přivítá od tří hodin našeho času Columbus Blue Jackets. Tak si to nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 31. Comeau (J. Mitchell, E. Johnson), 35. Henley (Barrie) – 5. Saad (Hartnell, J. Johnson), 17. N. Foligno (Saad, S. Jones), 49. Jenner (Atkinson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Ťutin, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Zadorov, Beauchemin (A) – R. Bourque, MacKinnon (A), Rantanen – Duchene (A), Grigorenko, Söderberg – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, G. Bourque, Henley.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Hännikäinen, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Ghislain Hebert – Brandon Gawryletz, Pierre Racicot
    bahis siteleri