Buffalo – NY Rangers 4:3 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 6:2 (kon.)
Boston – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.) | Ottawa – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Detroit – Florida 1:2 (po pr.)
St. Louis – Tampa 5:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 4:3 (po pr.)
Arizona – Los Angeles 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 2:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
Los Angeles Kings
Pátek 02.12.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 Trevor LEWIS - 3:4
     
    55:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Mike Smith vytáhl fantastický zákrok proti zakončení Mariána Gaboríka, který nahození z pravého křídla skvěle usměrňoval mezi jeho betony, následná dorážka TREVORA LEWISE nad levým betonem přesouvajícího se brankáře Arizony už ale zamířil k pravé tyči. Los Angeles Kings se ve třetí části podruhé ujímá vedení, tentokrát 4:3! Asistence: Marián Gáborík a Anže Kopitar.
    53:50 Tobias RIEDER - 3:3
     
    53:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Alex Goligoski nádhernou kolmou přihrávkou vysunul TOBIASE RIEDERE, který se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku a poté ho zakončil z blízkosti nad levým betonem Jeffa Zatkoffa bekhendovou střelou k pravé tyči. Asistence: Alex Goligoski a Jordan Martinook.
    53:41 Jordan NOLAN - 2:3
     
    53:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JORDAN NOLAN z levého rohu útočného pásma chytře nahodil puk do bránkáře Mika Smithe, od jehož pravého betonu se odrazil do brány. Kuriózní gól, ale i takové padají. Kings otáčí zápas a poprvé v utkání vedou – 2:3!
    30:14 Jordan NOLAN - 2:2
     
    30:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JORDAN NOLAN se před bránou dostal k puku, který si po krásné otočce a přihrávce Kyla Clifforda potáhl k pravé tyči a poté ho bekhendem umístil pod horní tyč odkryté brány. Los Angeles Kings vyrovnalo na 2:2! Asistence: Kyle Clifford a Nick Shore.
    18:32 Martin HANZAL - 2:1
     
    18:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Michael Stone dokázal udržet na modré čáře útočné pásmo, čehož využil MARTIN HANZAL a střelou z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně k levé tyči. Peter Budaj sice dokázal střelu českého útočníka špičkou pravého betonu vyrazit, jenže puk se vzápětí od jeho hole odrazil do brány. Nešťastný moment pro Kings, ale velice šťastný moment pro Martina Hanzala, který poprvé v letošní sezóně NHL vstřelil dva góly a oba dva v přesilové hře! Asistence: Michael Stone a Oliver Ekman-Larsson.
    12:25 Dwight KING - 1:1
     
    12:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dustin Brown si na pravém křídle vyměnil puk s Anže Kopitarem a z ostrého úhlu našel na vzdálenější levé tyči přesnou přihrávkou najíždějícího DWIGHTA KINGA, který nad pravým betonem přesouvajícího se Mika Smithe bez problému zamířil do odkryté části brány – 1:1. Asistence: Dustin Brown a Anže Kopitar.
    00:15 Martin HANZAL - 1:0
     
    00:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Radim Vrbata z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval MARTIN HANZAL a kotouč nad pravým betonem Petera Budaje zapadl do sítě. Arizona bleskově potrestala brzké vyloučený Tylera Toffoliho a po využité přesilové hře vede 1:0! Asistence: Radim Vrbata a Michael Stone.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Hanzal (Vrbata, Michael Stone), 19. Hanzal (Michael Stone, Ekman-Larsson), 54. Rieder (Goligoski, Martinook) – 13. King (D. Brown, Kopitar), 31. Nolan (Clifford, N. Shore), 54. Nolan, 56. Lewis (Gáborík, Kopitar)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, Michael Stone, Chychrun, Schenn – Domi, Hanzal (A), Vrbata – Rieder, Martinook, Doan (C) – J. McGinn, Dvorak, Duclair – Crouse, Dauphin, White.
    Los Angeles Kings: Budaj (21. Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – King, Kopitar (C), Lewis – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – D. Brown, Dowd, Clifford – Gáborík, N. Shore, Nolan.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Jon McIsaac. Čároví: Brian Murphy, Bevan Mills
    bahis siteleri