EC-KAC – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 02.12.2016, 19:15bet-at-home ICE Hockey League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Orli právě vstřelili branku!
    ADAM HUGHESMAN získal kotouč ve svém pásmu a přes všechny čáry jej poslal až do prázdné branky. Asistence: Colton Yellow Horn, Sean McMonagle.
     
    58:21
    Duba je na střídačce.
     
    57:25
    Skvělý Schwarz! Tentokrát si musel poradit s dorážkami v brankovišti. O skórování z těsné blízkosti se snažil Koch a Geier.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Harand – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:13
    Pucher mohl slavit! Dostal se totiž k volnému puku, který se povaloval v brankovišti. Nedokázal však překonat gólmana domácích. Ten předvedl skvělý zákrok.
     
    48:45
    Lakos mohl vystřelit, ale raději razantně přihrál Hughesmanovi, který puk jen lehce tečoval. Duba měl obrovské problémy, aby jej vyrazil do bezpečí!
     
    39:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Hughesman vypíchl kotouč v útočném pásmu, našel skvělým pasem COLTONA YELLOW HORNA, který unikal sám na Dubu, svým tradičním způsobem se natlačil před gólmana a rychlou střelou zápěstím poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Adam Hughesman.
     
    39:10
    Přihrávka z říše snů v podání Petera Puchera našla úplně volného Wronku mezi kruhy, který ani tentokrát Dubu nepřekonal.
     
    38:23
    Neskutečný zákrok Schwarze drží vyrovnaný stav zápasu. Neal byl úplně osamocený na hranici brankoviště a číhala před ním prázdná branka. Schwarz ale skočil a svojí lapačkou zachránil Orly!
     
    36:36
    Wronka jel sám na Dubu, snažil se ho vymíchat a poslat kotouč do prázdné branky, ale český gólman ve službách rakouského celku to přečetl. Obrovská škoda.
     
    33:01
    Další starosti pro Schwarze, tentokrát hrál hlavní roli Koch, který pořádně provětral obranu Orlů. Opět mu stopku vystavil až Schwarz.
     
    31:14
    Lundmark mohl přidat další branku! Ocitl se úplně ve stejné pozici jako při prvním gólu a prostě jen vypálil do horního růžku. Tentokrát mu to Schwarz přečetl a skvělou lapačkou chytá!
     
    27:50
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt vyrovnává. MATT NEAL obdržel přihrávku přes brankoviště, díky čemuž před ním stála úplně prázdná branka. Asistence: Kevin Kapstad.
     
    27:13
    Jeden z červených se ocitl úplně sám před Schwarzem, který s obtížemi kotouč zalehl.
     
    23:19
    Ou! Šulák vyslal od modré čáry přízemní ránu, která jen těsně minula branku. Chyběly milimetry.
     
    22:30
    Duller si sjel až mezi kruhy, kde stál úplně osamocený. Hradbu těl těsně před Schwarzem ale nepropálil.
     
    13:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak přece! Puk se zpoza branky dostal až do levého kruhu, kde stál JAKUB STEHLÍK, který nekompromisní dělovkou poslal puk na místo určení. Asistence: Peter Pucher, Radek Číp.
     
    12:13
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Ganahl – 2 min., vražení na hrazení).
     
    08:35
    Obrovská šance Znojma gólem nekončí. Duba špatně rozehrál za brankou, když přihrál na hůl znojemskému útočníkovi, který ještě vylepšil pozici pro svého spoluhráče. Duba však rychle skočil do brankoviště a zamezil inkasování!
     
    07:31
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Máme tu vyrovnáno. JAMIE LUNDMARK nic nevymýšlel, neatakovaný pronikl ze středního pásma až do levého kruhu, odkud zamířil ve velké rychlosti do horního růžku. Asistence: Steven Strong.
     
    04:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovou hru téměř okamžitě! Šulák vypálil pouze do zadního mantinelu, od kterého se puk odrazil do brankoviště. Tam stál TOMÁŠ PLÍHAL, který posílá hosty do vedení! Asistence: Libor Šulák, Jakub Stehlík.
     
    03:57
    Vyloučení v týmu KAC Klagenfurt (Manuel Geier – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:40
    Manuel Ganahl jel úplně sám na Schwarze, snažil se kotouč prostrčit mezi betony, ale český gólman ve službách Znojma vytáhl skvělý zákrok!
     
    Přesně podle očekávání se v brankovišti objevuje Tomáš Duba.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 8. Lundmark (Strong), 28. Neal (Kapstad) – 5. Plíhal (Šulák, Stehlík), 14. Stehlík (Pucher, Číp), 40. Yellow Horn (Hughesman), 60. Hughesman (Yellow Horn, McMonagle)


    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Kapstad, Duller, Robar, Schumnig, Popovic, Strong, Vallant – Ganahl, Neal, Lundmark – Geier M., Koch, Geier S. – Pance, Hurtubise, Harand – Bischofberger, Hundertpfund, Brucker – Richter.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Lattner, Řezníček, Kadeřávek, Biro – Vodný, Plíhal, Číp – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Wronka, Pucher, Györi – Špaček, Šeda, Csamango.

    Rozhodčí: Manuel Nikolić, Miroslav Štolc – Jakob Schauer, Daniel Sparer
    bahis siteleri