Ottawa – Florida 2:0 (kon.) | Tampa – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Vancouver – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Detroit 5:3 (kon.) | Arizona – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Colorado – Dallas 0:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Montreal 4:5 (2:3 po s.n.)
Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Florida Panthers
Neděle 04.12.2016, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to z přenosu National Hockey League všechno. Děkuji za pozornost, doufám, že jste se bavili a u dalších textových přenosů se opět budu těšit. Na počtenou! (03:56:14)
     
    Československá stopa v utkání:
    1. Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 3 střely, čas na ledě: 16:46
    2. Jakub Kindl (FLA) 0+0, 0 střel, čas na ledě: 14:30
     
    Hvězdy zápasu:
    1. Mike Condon (OTT) 24 zákroků, 0 gólů, 100%
    2. Derick Brassard (OTT) 1+0
    3. Erik Karlsson (OTT) 1+0
     
    Konec! Florida se dnes nedokázala prosadit na ledě Ottawy. Zápas rozhodlo devatenáct sekund na přelomu sedmé a osmé minuty utkání. Jinak to byl duel vyrovnaný, myslím si, že asi měli hosté více ze hry od poloviny zápasu, ale na body to dnes nestačilo.

    Condon dnes pochytal všechny puky mířící na jeho svatyni, podal velice dobrý výkon, několikrát jej ohrozil Barkov, ale gólman Senators odolal. Co bylo také výborné, tak to byl výkon Erika Karlssona. To je prostě světový obránce. Nejlepší bek planety. Tomu klukovi nechybí absolutně nic, vynikající produkt švédské hokejové školy.

    Dnes to nebyl zrovna dvakrát pohledný zápas, ale spokojenější jsou po něm fanoušci Ottawy, která bere z dnešního mače dva body za výhru 2:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Já si myslím, že je hotovo. Aaron Ekblad (FLA)zasáhl hokejkou obličej Brassarda. Dvě minuty pro obránce hostů za vysokou hůl.
     
    59:10
    Barkov nevyhrál buly, Ottawa dostává puk až za červenou čáru, čas utíká rychle pro Pantery.
     
    58:59
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:43
    Luongo se na malý moment objevil na ledě, ale už zase je na střídačce, Barkov nahodil za Condona, ale nic závratného z toho pro Floridu nebylo.
     
    58:18
    Ani tentokráte se Panteři nedostali do pořádné šance, do pořádné tutovky. Condon stále drží čisté konto v zápase Ottawy s Floridou.
     
    57:36
    Tak těžší cestu si snad zvolit nešlo. Barkov se dostal do pásma, ale byl tísněný dvěma soupeři, Ottawa dostává puk z obranného pásma, navíc tak aby to nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:14
    Condon podržel Ottawu, po zakázaném uvolnění Senators je tady další buly před brankářem domácích.
     
    57:02
    Je to tady. Roberto Luongo je na střídačce, Florida v šesti proti pěti, vhazování v útočném pásmu Panthers.
     
    57:02
    Jason Demers rozehrál akci Floridy, dá se očekávat powerplay hostů. Condon přerušuje hru, vhazovat se bude po pravici brankáře domácích.
     
    56:03
    Pageu to udělal přesně tak, jak měl. Věděl, že proti třem bekům Floridy toho moc nevymyslí, pošetřil čas, počkal na spoluhráče, Ottawa se dostala do útočného pásma.
     
    55:00
    Skvěle si počínali domácí hokejisté, co se týče forčekinku. Díky tomu mohl jít Smith sám na Luonga, ale útočník Senators prováhal vhodný okamžik na přidání asi rozhodující branky dnešního večera.
     
    54:19
    Nádhera! To je prostě paráda, pakliže se podíváme na bruslení Erika Karlssona, švédský obránce tvořil akci Senators, která skončila ziskem útočného pásma pro domácí mužstvo, Luongo přerušuje hru.
     
    53:13
    Jeden z hokejistů hostí podklouzl v útočném pásmu, z čehož rezultoval protiútok domácích, hráči Floridy se ale stihli včas vrátit, nakonec hokejista Ottawy ani nevystřelil na branku hostů.
     
    52:49
    Čas se pro hostující hokejisty krátí, je tady postavení mimo hru při přechodu Panterů do útočného pásma, vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže k brance Senátorů.
     
    52:10
    Tohle byla zajímavá střela z jedničky po přihrávce Yandla, ale Florida stále čeká na svůj první gól na ledě Ottawy, protože puk šel vedle levé tyče branky Senators.
     
    51:38
    Jussi Jokinen dirigoval dění na ledě, respektive přesilovou hru Panterů, nakonec to z levého kruhu zkusil zápěstím Vincent Trocheck, ale centr Panthers se netrefil mezi tři tyče svatyně brankáře Condona.
     
    51:02
    Ani další pokus Panterů o usazení se před Condonem nebyl úspěšný, je tady vyhození až k Luongovi.
     
    50:31
    Ottawa hraje ale v prvních sekundách svého oslabení výborně, Florida se nemůže dostat k puku, Jaromír Jágr je na ledě.
     
    50:07
    Celkem dobrá šance pro Floridu, jak překonat brankáře Condona. Ryan Dzingel (FLA) zaznamenal sekání v souboji s Markem Pysykem. Dvě minuty pro útočníka Senators.
     
    49:02
    Výborně Kindl! Český obránce dostal puk do pásma, ukázal dobrou techniku, následně našel za obráncem Senators Smithe, ale ten nedokázal překonat Condona. Přitom u levé tyče bylo celkem dost místa.
     
    48:25
    Keith Yandle sice zvolil rozehrávku přes pravého beka Floridy, ale po pár sekundách bylo po akci Panterů.
     
    47:52
    Ceci sice pouze nahodil za Luonga, ale hráč Ottawy zabojoval o puk za brankou Panthers, nakonec nemusel zasahovat bývalý gólman Vancouveru.
     
    46:39
    Tak teď to lítalo před Luongem o sto šest. Hoffman neměl vůbec špatnou pozici z pravého kruhu, následovala střela z druhé strany. Ale tak bez překonání kanadského gólmana Floridy.
     
    45:33
    Tak kolikátý trest ve třetí třetině? Shawn Thornton odpyká dvě minuty za příliš mnoho hráčů Floridy na hrací ploše.
     
    45:20
    Condon sice nevyhodil, ale následně dostali jeho spoluhráči puk z pásma, Pageu si obhodil soupeře, ale svojí střelou pouze vyprášil levý beton Luonga.
     
    44:35
    Florida tlačí Ottawu, Panteři jsou v pásmu, Smith vytvořil palebnou pozici pro spoluhráče, ale po střele křížem z kruhu nemusel zasahovat brankář Condon.
     
    43:49
    A naopak je tady šance pro hostující hráče. Dion Phaneuf (OTT) přesekl hůl Nicka Bjugstada, kanadský bek Senators dostává dvě minuty.
     
    43:37
    Přesilová hra Ottawy končí. Poslední sekundy této početní převahy domácího celku se odehrály v útočném pásmu Floridy.
     
    42:46
    Rychlý ťukec hokejistů Ottawy, kdy Brassard dostal puk do pásma, následovala přihrávka křížem na pravou stranu, ale zase nulová střelecká aktivita domácích hráčů.
     
    41:59
    Erik Karlsson nemůže chybět na ledě, přesilové hry jsou ale dnes slabinou domácího mužstva. Změní se něco v této početní převaze?
     
    41:37
    Ottawa si zahraje pátou přesilovku v dnešním zápase. Jakub Kindl (FLA) je dnes podruhé vyloučený, tentokráte za držení Pageua poté, co český obránce ztratil puk na útočné modré čáře.
     
    40:52
    Jedna celkem zajímavá statistika – pakliže Ottawa letos vedla po dvou třetinách, tak ani jednou neprohrála...
     
    40:34
    Jason Demers chtěl aby akce Floridy pokračovala přes pravé křídlo, to znamená Jaromíra Jágra, ale domácí obrana jej bez větších problémů zastavila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po dvou třetinách je to stále 2:0, Florida zabrala hlavně ve druhé desetiminutovce druhé periody, hrála dokonce přesilovku pět na tři, ale zatím nedostala za čtyřicet minut hry puk za Condona, brankáře Ottawy. Jsem zvědavý na to, jestli tahle úroveň hry vydrží Panterům i do třetí třetiny, protože čas utíká určitě pro hostující hokejisty velice rychle. Jasně, stručně – ve druhé třetině měla více ze hry Florida, ale branku nevytěžila!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Tohle je obětavost. Pochvalu zaslouží rozhodně domácí Smith, který zblokoval jedovatý projektil od modré čáry, následně pouze rozehrál akci Senators a odešel střídat.
     
    38:44
    Florida potřebuje snížit, poslední dobou tlačí, ale myslím si, že ji bude hodně mrzet nevyužitá přesilová hra pět na tři.
     
    38:12
    Dobře si domácí obrana pokryla Scevioura na útočné modré čáře, navíc si zahraje hokejkou brankář Condon.
     
    37:34
    Jaromír Jágr sice našel za brankou Keithe Yandla, ale ten za svatyní Ottawy nevymyslel vůbec nic, co by nějak pozitivně rozvinulo akci Panterů.
     
    36:52
    Ve druhé třetině vidíme znatelnou převahu Floridy – 12:5. Ale čím dál více musí padat určitá psychická deka na hostující hokejisty.
     
    35:13
    Tohle je strašně důležitý moment zápasu. Ottawa ubránila oslabení tři na pět, Florida neměla v této početní výhodě nějakou tutovku, popřípadě větší šanci.
     
    34:49
    Střela Barkova z pravého kruhu na vzdálenější tyč nekončí brankou, kterou by Florida tak moc potřebovala.
     
    34:11
    Jágr se stáhl před branku Condona, kde český útočník cloní ve výhledu brankáři Sens, výsledkem toho byla střela Barkova, ale bez úspěchu pro hostující hokejisty.
     
    33:14
    Nicméně je z toho trest za příliš mnoho hráčů na ledě pro Ottawu, který odpyká Derek Brassard. Přesilovka pět na tři pro Pantery.
     
    33:14
    V signalizované výhodě mohl přijít první zásah hokejistů Floridy, Nick Bjugstad měl hodně prostoru na pravém kruhu, ale střelou zápěstím nepřekonal Condona v brance Senators.
     
    32:58
    Aaron Ekblad je zpátky na střídačce Floridy. Je to kus chlapa, co k tomu říci. Myslím si, že všichni fotbalisté by se měli učit...
     
    32:37
    První trest pro hráče Ottawy v dnešním zápase. Mark Stone (OTT) si počkal na Barkova, byl to hit s přívlastkem nečistý. Útočník Senators putuje na trestnou lavici.
     
    31:44
    Střely ve druhé třetině? Tam je Florida lepší, a sice v poměru 6:5, ale dnes snad neměla větší šanci před ottawským brankářem Condonem.
     
    31:16
    Ojojoj, floridský obránce Aaron Ekblad byl zasažený pukem, teče mu krev z tváře, je to rozhodně na šiti. Kanadský bek hostujícího mužstva putuje do šaten.
     
    31:00
    Florida je dnes slabá v útoku, nedokáže si vytvořit tlak před Condonem, chybí tomu jednoduchost, lehkost, moment překvapení. Občas je to celkem čitelné.
     
    30:16
    Začíná to být velice zajímavé, hostující hokejisté se v posledních sekundách vůbec nesoustředí na hru, to je samozřejmě voda na mlýn pro domácí hráče.
     
    29:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Zack Smith – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Keith Yandle – 2 min., hrubost).
     
    28:53
    Jenže Ottawě se dnes nevede vůbec dobře, teď nemyslím, co se týče skóre, ale co se týče přesilových her, určitě málo střeleckých pokusů letělo na branku Luonga v početní převaze Senátorů.
     
    28:12
    No, tak těch vyloučených hokejistů Floridy je hodně. Čtvrté oslabení hostů je tady. Vicent Trocheck (FLA) to trošku schytal, Wideman si na něj počkal. Sudí usoudili, že to byl čistý zákrok. Následovala rozmíška, do které se také zapojil třeba Fin Jussi Jokinen, ale je z toho přesilová hra pět na čtyři pro hokejisty Senators. Dvě minuty za sekání pro centra Panterů.
     
    27:19
    Malgin to udělal šikovně, stahovačka měla smysl, Stone byl tím pádem vyřazený ze hry, ale v útočném pásmu, nejenže Mackenzie bekhendem neohrozil Condona, ale on se ani nenatlačil před beka Senators.
     
    26:47
    Pochvalme domácí hokejisty za dobrý forčekink, teď to mělo myšlenku. Demers to měl hodně složité v rozehrávce, protože jej stíhal Neil. Nakonec je z toho zakázané uvolnění floridských hráčů.
     
    25:44
    Luongo si dobře tělem pokryl bližší tyč, dobře to udělal brankář Floridy, z čehož mohli jeho spoluhráči těžit. Jágr ale možná trošku zbytečně zvolil ještě přihrávku, rozhodně se v mezikruží dala pěkně ohrozit branka Condona.
     
    25:07
    Florida se dostala do útočného pásma nahozením Ekblada, ale hosté z toho nic nevytěžili, přišla přihrávka tak trošku naslepo, nakonec se puk dostal až k Luongovi.
     
    24:09
    Derick Brassard měl první dvě tempa zcela výborná, útočník Ottawy nabral velkou rychlost, ale nedokázal se natlačit před obránce Floridy.
     
    23:27
    Condon vypomohl svým spoluhráčům v rozehrávce, i díky Phaneufovi se puk dostal do útočného pásma, ale od modré čáry nepřišla žádná střela směrem na hostující svatyni. Hosté se osvobozují.
     
    22:27
    Třetí vyloučení zápasu a opět je z toho přesilová hra pro Ottawu. Erik Karlsson zmátl jedním pohybem Denise Malgina (FLA), útočník Floridy poté už nestíhal a podrazil obránce Senators.
     
    21:56
    Po buly před Condonem to udělal Phaneuf hodně šikovně, ukázaly se zkušenosti beka Ottawy v rozehrávce, avšak akce domácích skončila poté, co se Dzingel nedostal k puku ve středním pásmu.
     
    21:23
    Celkem dobrá akce Floridy, kdy Barkov dostal puk do pásma, následně musel Fin zpomalit hru, ale i tak Marchessault přihrával Jágrovi křížem, ten pálil z jedničky z kruhu, ale pokus českého útočníka Panterů byl sražený hokejistou domácího mužstva.
     
    20:26
    První sekundy druhé třetiny se odehrály před Luongem, tedy v útočném pásmu Ottway, nakonec vše vyřešila střela Phaneufa k pravé tyči, brankář hostů ale dobře zasáhl betonem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Nakonec se ještě hosté dostali před Condona, ale branku nevstřelili. Znamená to, že Ottawa vede nad Floridou 2:0 po první třetině. Byla to část hry, kdy Panteři dostali dvě branky v krátkém časovém úseku. Hlavně při té druhé domácí totálně rozebrali hosty do poslední součástky, tam to byla obrovská chyba, obrovská nedůslednost floridských hokejistů. Jinak dva tresty za první dvacetiminutovku je také číslo, které bere síly Panterům. Tenhle duel nemá hostující mužstvo rozehraný vůbec dobře, ale určitě se dá tento mač otočit ze stavu 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Zase té přesilovce Ottawy chybí střelba, ale nutno podotknout, že nyní hraje Florida velice dobré oslabení, které je založené na tom, že hosté včas přistupují k domácím.
     
    18:44
    Erik Karlsson mohl klidně střílet, ale nakonec svojí situaci na pravé straně přehrál, Fin Barkov jej snadno obral o puk a vyhodil hrací předmět.
     
    18:05
    Jakub Kindl (FLA) se sice diví, ale teď vůbec nevím čemu, protože tohle bylo jasné podražení Pageua v době, kdy si hráč Ottawy sjel do levého kruhu. Dvě minuty pro českého obránce Floridy Panthers.
     
    17:38
    Ani Ottawa nemyslel nic zázračného před Luongem, respektive ona se ani nedostala přes útočnou modrou čáru, velice dobře byl na pravém křídle pokrytý Turris.
     
    17:16
    Výborně to udělal Stone po vhazování, jednak znepříjemnil život Yandlovi a ještě k tomu zblokoval střelu tohoto beka Floridy, velice dobrá poziční hra obránce domácích.
     
    16:28
    Něco ve stylu – když nemůžeš, tak vystřel, asi něčím takovým se řídil hokejista Ottawy, který už neměl sílu na další pokračování akce, tak aspoň napálil puk na hostující branku.
     
    15:45
    Oba týmy si puku moc neužily, Borowiecki nerozehrál zrovna dvakrát přesně, ale to už drží puk v útočném pásmu Sens útočník Sceviour.
     
    15:12
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, první přesilová hra zápasu nekončí brankou, Nick Bjugstad je zpátky na hrací ploše.
     
    14:52
    Konečně se Ottawa usadila v útočném pásmu, Wideman musel couvat na modré čáře, ale situaci ustál bez ztráty puku, jednoznačně tomu chyběla střelba domácích hokejistů. Pohyb nebyl vůbec špatný.
     
    13:12
    Ottawa bude moci přidat třetí branku v úvodu zápasu, Nick Bjugstad (FLA) totiž narazil Stona zezadu, asi nebylo nic příjemného pro hráče domácích, myslím si, že to vůbec nečekal, ale každopádně dvouminutová přesilovka pro domácí hráče je tady!
     
    12:46
    Florida se neusadila před Condonem, a tak si své odvedl Turris, mohl střílet, asi zbytečně šel do stahovačky, před branku si sjížděl Karlsson, ale tentokráte se akce Senators obešla bez zákroku Luonga.
     
    12:15
    Obránce Floridy Matheson sice nerozehrál vůbec špatně, zvolil přihrávku křížem, neměl u sebe žádné napadající soupeře, ale i tak to musí nakonec hráči hostů zkusit znovu.
     
    11:18
    Zatím strašně důležitým hráčem pro Ottawu je Švéd Karlsson, výborné bruslení, skvělý pohyb, to je prostě radost pohledět, co předvádí obránce Senators. Rozhodně jeden z beků, kterým bude patřit budoucnost světového hokeje a možná i nástupce Nicka Lidströma. Karlsson se zapojuje do útoku, je výborný v obraně, zkrátka, je všude.
     
    09:56
    Zase strašně snadno to sehrála Ottawa, tentokráte se vhazovalo před Luongem, zase si s tím moc hráči domácího mužstva nelámali hlavu, Pageu vyhrál buly, poté okamžitě střílel do horních pater Luongovi branky zápěstím Smith, ale bez úspěchu, jelikož puk šel mimo tři tyče hostující svatyně.
     
    09:11
    Jaromír Jágr neměl kudy, Cody Ceci odvedl výbornou defenzivní práci v rohu kluziště, v rohu útočného pásma Panterů, krásně si pomohl rukama.
    Derick BRASSARD - 2:0
     
    07:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jak jednoduše vypadala akce Ottawy. Tohle hostující obrana hrubě nezvládla, pozdě přistupovala k soupeřům. Hlavně Chris Wideman měl strašně místa na kruhu, a tak mohl v poklidu přihrát přes branku Luonga na volného DERIKA BRASSARDA, který si udělal z kanadského gólmana hostů dobrý den. Něco ve stylu – pojď sem, kam jdeš, naznačení rameny a posléze pohotové zakončení do opuštěné branky Panterů! 2:0! Asistence: Chris Wideman, Mike Hoffman.
    06:46 Erik KARLSSON - 1:0
     
    06:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    1:0 pro Ottawu, moc hezký přechod do útočného pásma, kdy si Florida nepokryla levé křídlo, tedy Pageua, ten mohl klidně střílet zápěstím na branku, ale nakonec počkal až si Dzingel sjede za svatyni Luonga, následně se před brankou zjevil zcela volný ERIK KARLSSON. Dzingel jej tam našel, obrana Panterů jej nepokryla a je z toho úvodní branka zápasu! Asistence: Ryan Dzingel, Jean -Gabriel Pageu!
     
    05:47
    Na druhé straně to nevypadalo vůbec zle, ale pochvalu zaslouží za výbornou defenzivní činnost vracející se křídlo Lazar, jinak to Panteři sehráli moc hezky, svižně, moc se s tím nepárali, ale krátce po přechodu přes modrou čáru jejich akce skončila.
     
    05:06
    Cody Ceci stál na začátku akce domácího mužstva, akce, kdy Ottawa prošla až napodruhé do útočného pásma, ale Chris Kelly neuspěl v souboji v rohu kluziště.
     
    04:15
    Zatím celkem zajímavý nástup do utkání, hra má spád, hraje se prakticky bez přerušení, oba týmy chtějí tvořit hru.
     
    03:43
    Trocheck nebyl úspěšný na buly před Condonem, Florida vytáhla svůj forčeking, ale domácí zvládli přechod přes celé kluziště, nakonec zvolili celkem obtížnou cestu přes dva beky Floridy, nebyl to nikterak těžký zákrok pro Luonga.
     
    03:33
    No, tenhle centr před branku Condona z pravé strany byl zajímavý a klidně mohla přijít teč, která by znamenala úvodní branku zápasu. To se nestalo. Brankář Ottawy přerušuje hru.
     
    02:41
    Tohle byla celkem velká chyba hokejistů Panterů, kteří nechali hokejistu Ottawy volného v mezikruží, jenže útočník Sceviour ukázal obětavost!
     
    01:56
    Ottawa napadala rozehrávku Floridy v hloubi útočného pásma, následovala hezká souhra na jeden dotek, kdy hráči domácích o sobě věděli, bylo to hezké pokoukání, ale Luongo si nepřipsal žádný zákrok.
     
    01:09
    Hostující Smith pronikal po levém křídle, ale obrana Ottawy jej včas zastavila, a sice na útočné modré čáře Panterů, hráč Floridy se nedostal k zakončení.
     
    00:01
    Florida vyhrála první vhazování, akci Panterů začal Jason Demers, nakonec to zkoušel po pravém křídle Jágr, hráči v bílých dresech jsou v útočném pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Protože se jedná o souboj kanadského a amerického týmu, tak si poslechneme státní hymny.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    V dresu Floridy by se dle všeho měli objevit obránce Jakub Kindl a útočník Jaromír Jágr. Naopak nikdo z Čechů by neměl obléci dres Ottawy.
     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři se už v letošní sezóně jednou potkali. V listopadu si Florida odvezla z Ottawy vysoké vítězství 4:1!
     
    Ottawa Senators

    Naopak Senátoři zatím prožívají o poznání lepší sezónu. Celek z hlavního města Kanady sehrál čtyřiadvacet duelů, ve kterých nastřádal třicet bodů a nyní drží pátou příčku Východní konference. Na vedoucí Montreal navíc ztrácí pouze čtyři body. V posledních duelech se však Senátorům nedaří. Po porážce na domácí půdě s Buffalem přišla v minulém utkání prohra 2:3 v prodloužení s Philadelphiou.
     
    Florida Panthers

    Florida se v letošní sezóně oproti minulému ročníku trápí. Panteři dosud sehráli dvacet čtyři duelů, ve kterých nasbírali dvacet šest bodů a aktuálně drží jedenáctou pozici Východní konference. Floridu letos netáhnou stejní hráči jako loni. V minulé sezóně produktivní Fin Barkov letos nasbíral pouze patnáct kanadských bodů. V minulém duelu hrála Florida v Detroitu, kde vyhrála 2:1 v prodloužení.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje. Vítejte u sledování textového přenosu z kanadskoamerické NHL. Společně se dnes zaměříme na duel mezi Ottawou Senators a Floridou Panthers. Duel startuje hodinu po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 7. E. Karlsson (Dzingel, Pageau), 8. Brassard (Ch. Wideman, Hoffman)


    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Phaneuf, E. Karlsson (C), Borowiecki, Ch. Wideman, Ceci, Englund – Hoffman, Brassard, Mark Stone – Dzingel (A), Turris, Lazar – Z. Smith, Pageau, Pyatt – M. McCormick, Kelly (A), Neil – B. Robinson.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, Kindl, Ekblad (A), Pysyk, Matheson – Marchessault, Jágr, J. Jokinen (A) – Trocheck, R. Smith, Griffith – Bjugstad, Malgin, Sceviour – MacKenzie (C), S. Thornton.

    Rozhodčí: Rank, Lee – Cormier, Berg
    bahis siteleri