Ottawa – Florida 2:0 (kon.) | Tampa – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Vancouver – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Detroit 5:3 (kon.) | Arizona – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Colorado – Dallas 0:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Montreal 4:5 (2:3 po s.n.)
Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Florida Panthers
Neděle 04.12.2016, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Já si myslím, že je hotovo. Aaron Ekblad (FLA)zasáhl hokejkou obličej Brassarda. Dvě minuty pro obránce hostů za vysokou hůl.
     
    50:07
    Celkem dobrá šance pro Floridu, jak překonat brankáře Condona. Ryan Dzingel (FLA) zaznamenal sekání v souboji s Markem Pysykem. Dvě minuty pro útočníka Senators.
     
    45:33
    Tak kolikátý trest ve třetí třetině? Shawn Thornton odpyká dvě minuty za příliš mnoho hráčů Floridy na hrací ploše.
     
    43:49
    A naopak je tady šance pro hostující hráče. Dion Phaneuf (OTT) přesekl hůl Nicka Bjugstada, kanadský bek Senators dostává dvě minuty.
     
    41:37
    Ottawa si zahraje pátou přesilovku v dnešním zápase. Jakub Kindl (FLA) je dnes podruhé vyloučený, tentokráte za držení Pageua poté, co český obránce ztratil puk na útočné modré čáře.
     
    33:14
    Nicméně je z toho trest za příliš mnoho hráčů na ledě pro Ottawu, který odpyká Derek Brassard. Přesilovka pět na tři pro Pantery.
     
    32:37
    První trest pro hráče Ottawy v dnešním zápase. Mark Stone (OTT) si počkal na Barkova, byl to hit s přívlastkem nečistý. Útočník Senators putuje na trestnou lavici.
     
    29:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Zack Smith – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Keith Yandle – 2 min., hrubost).
     
    28:12
    No, tak těch vyloučených hokejistů Floridy je hodně. Čtvrté oslabení hostů je tady. Vicent Trocheck (FLA) to trošku schytal, Wideman si na něj počkal. Sudí usoudili, že to byl čistý zákrok. Následovala rozmíška, do které se také zapojil třeba Fin Jussi Jokinen, ale je z toho přesilová hra pět na čtyři pro hokejisty Senators. Dvě minuty za sekání pro centra Panterů.
     
    22:27
    Třetí vyloučení zápasu a opět je z toho přesilová hra pro Ottawu. Erik Karlsson zmátl jedním pohybem Denise Malgina (FLA), útočník Floridy poté už nestíhal a podrazil obránce Senators.
     
    18:05
    Jakub Kindl (FLA) se sice diví, ale teď vůbec nevím čemu, protože tohle bylo jasné podražení Pageua v době, kdy si hráč Ottawy sjel do levého kruhu. Dvě minuty pro českého obránce Floridy Panthers.
     
    13:12
    Ottawa bude moci přidat třetí branku v úvodu zápasu, Nick Bjugstad (FLA) totiž narazil Stona zezadu, asi nebylo nic příjemného pro hráče domácích, myslím si, že to vůbec nečekal, ale každopádně dvouminutová přesilovka pro domácí hráče je tady!

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 7. E. Karlsson (Dzingel, Pageau), 8. Brassard (Ch. Wideman, Hoffman)


    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Phaneuf, E. Karlsson (C), Borowiecki, Ch. Wideman, Ceci, Englund – Hoffman, Brassard, Mark Stone – Dzingel (A), Turris, Lazar – Z. Smith, Pageau, Pyatt – M. McCormick, Kelly (A), Neil – B. Robinson.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, Kindl, Ekblad (A), Pysyk, Matheson – Marchessault, Jágr, J. Jokinen (A) – Trocheck, R. Smith, Griffith – Bjugstad, Malgin, Sceviour – MacKenzie (C), S. Thornton.

    Rozhodčí: Rank, Lee – Cormier, Berg
    bahis siteleri