Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Omsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Toljatti – Čeljabinsk 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:2 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 1:2 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 05.01.2017, 11:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:54:04)
     
    Dinamo bylo v tomhle zápase daleko produktivnější. Ve finále bylo asi na ledě lepším týmem, směrem dopředu mu to šlo daleko snadněji než soupeři, a i proto nasázelo pět branek, které bohatě stačily na vítězství. Sibir musí zpytovat svědomí, především dvě rychlé inkasované branky ve druhé třetině vlastně rozhodly o osudu celého střetnutí, v němž nehrál vyloženě tak špatný hokej. Zatímco domácí obránce Adam Polášek se bodově neprosadil, hostující forvard Lukáš Kašpar zaznamenal jednu trefu.
     
    Konec zápasu.
    58:41 Alexej TĚREŠČENKO - 2:5
     
    58:41
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto duelu je definitivně rozhodnuto. Gorovikov přihrál ALEXEJOVI TĚREŠČENKOVI, který od pravého mantinelu poslal puk do sítě, kde stál jen jeden z obránců Sibiru, marně se snažící zastavit tuhle střelu. Asistence: Konstantin Gorovikov.
     
    58:19
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Sibir ani v šesti proti čtyřem nenašel cestičku za snížením stavu. Dinamo maká na sto procent, Lazušin vlastně ani tolik v pozoru být nemusel.
     
    56:58
    Domácí zkoušejí power-play! Je to logický tah, mají nyní k dispozici dvojnásobnou přesilovku.
     
    56:29
    Sotva začala tahle přesilovka Sibiru, už se hostující Kokarev řítil proti přesile do útoku. Nakonec svým pokusem zaměstnal Krasikova. Ten pro jistotu pozdržel hru, aby se nestalo nic horšího.
     
    56:19
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Alexej Těreščenko – 2 min., podražení).
     
    56:16
    Tohle byl poměrně velký závar před Lazušinem! Pervušin a snad Zyrjanov se snažili dotlačit puk za brankovou čáru, ale neúspěšně. Hosté odolali. Každopádně budou nyní hrát v oslabení, bude se totiž vylučovat.
     
    55:40
    Cvetkov se snažil před brankou najít svého najíždějícího spoluhráče, ovšem neúspěšně. O pár chvil později skončil touš pod lapačkou Krasikova. Vyhlášena je komerční přestávka.
     
    54:30
    Kokarev nyní dobře forčekoval, především chtěl soupeře co nejdéle udržet v jeho obranném pásmu. To se mu povedlo jen částečně. Hrajeme bez přerušení už asi nějakých pět minut.
     
    53:40
    Gorovikov vyrazil dopředu, najel si za modrou čáru a zkusil překvapit Krasikova. Ten si však s jeho pokusem dokázal poradit. A vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    52:40
    Nějakých sedm minut do konce. Aktivita Sibiru je stále hodně slabá. Dinamo jeho útoky celkem bez problémů zastavuje. Hraje jednoduše, nikam se přehnaně nežene, a soustředí se na bránění.
     
    51:11
    Karpov nyní u mantinelu nezachytil přihrávku, puk se tak dostal nechráněně do útočného pásma na volného Naumova. Ten čeká, až mu jeho spoluhráči vystřídají.
     
    50:34
    Okulov ve snaze zabránit dalšímu inkasovanému gólu obdržel zřejmě nějaký úder. Asi ho Podšendjalov trefil hokejkou do obličeje. Na druhou stranu nutno pdotknout, že nechtěně. Vylučovat se každopádně nebude. A vhazovat se bude před Krasikovem.
     
    50:29
    Domácí v plném počtu.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 12. Ignatovič (Milovzorov, Naumov), 38. Mišarin (Milovzorov) – 19. I. Nikulin (A. Těreščenko), 20. Kokarev (Podšendjalov), 33. Brjukvin (Karpov), 34. Kašpar (Karpov), 59. A. Těreščenko (Gorovikov)


    HC Sibir Novosibirsk: Nalimov (33. Krasikov) – K. Alexejev, Mišarin, Ignatovič, Beljakov, K. Vorobjov, Polášek, Naumov – Sannikov, Šalunov, Boychuk – Milovzorov, Okulov, Šumakov – Zyrjanov, A. Gluchov, Pervušin – Arťuchin, Kemppainen, Chlopotov – Arťomov.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – I. Nikulin, Rylov, M. Robinson, Kutějkin, Hietanen, D. Višněvskij, J. Zajcev – Kašpar, A. Těreščenko, Karsums – A. Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Karpov, Dugin, Brjukvin – Igumnov.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Ponamarenko, Šalagin
    bahis siteleri