Toljatti – Omsk 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 1:2 (po pr.)
Nižněkamsk – Novokuzněck 3:2 (2:1 po s.n.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 6:2 (kon.)
Viťaz – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 25.01.2017, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:59 Maxim AFINOGENOV - 3:2
     
    45:59
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Do třetice všeho dobrého se domácí ujímají vedení a znovu se o to postaral MAXIM AFINOGENOV, jehož přihrávku do předbrankového prostoru si Sergej Těreščenko omylem srazil do vlastní sítě! Asistence: Igor Golovkov a Pavel Lukin.
    37:09 Alexandr SJOMIN - 2:2
     
    37:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Vedení domácích ani tentokrát nevydrželi dlouho. Grigorij Dronov vypálil od modré a Saprykin jeho nahození vyrazil jen před sebe, kde se bleskově zorientoval ALEXANDR SJOMIN a dorazil puk do sítě! Asistence: Grigorij Dronov a Oskar Osala.
    35:50 Maxim AFINOGENOV - 2:1
     
    35:50
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácím se v této přesilovce vůbec nedařilo, nakonec ale Viťaz dokázal skórovat! Makejeva ještě Samsonov vychytal, poté se ale ke střele z pravého kruhu dostal Afinogenov, jehož střelu do sítě šikovně ztečoval ROMAN HORÁK! Asistence: Maxim Afinogenov a Alexej Makejev.
    27:30 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    27:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Už svým 38. gólem v této sezóně se o to postaral SERGEJ MOZJAKIN, který dostal na vrcholu levého kruhu nabito od Zaripova a přesnou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Danis Zaripov a Chris Lee.
    24:25 Nikita VYGLAZOV - 1:0
     
    24:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a nutno říct, že zcela zaslouženě. Arťom Švec-Rogovoj nahodil kotouč před branku od levého mantinelu a NIKITA VYGLAZOV se štěstím protečoval puk za Samsonovova záda! Asistence: Arťom Švec-Rogovoj a Sergej Gimajev.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 25. Vyglazov (Švec-Rogovoj, Gimajev), 36. Horák (Afinogenov, Makejev), 46. Afinogenov (Golovkov, P. Lukin) – 28. Mozjakin (Zaripov, Lee), 38. A. Sjomin (Dronov, Osala)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Jeřábek, Katičev, Golovkov, P. Lukin, Gimajev, S. Romanov, Voronkov – Kempe, Kopejkin, M. Aaltonen – Švec-Rogovoj, Afinogenov, Makejev – Horák, Vyglazov, A. Černov – Džiošvili, Al. Stěpanov, Pankov – Jacenko.
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – J. Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee, Budkin, Dronov, S. Těreščenko – Zaripov, Mozjakin, Jan Kovář – Filippi, A. Sjomin, Osala – Timkin, Kosov, Kaletnik – De. Kazionov, Dm. Kazionov, Potěchin – Železkov.

    Rozhodčí: Ravodin, Sojn – Sysujev, Tomilov

    Diváci: 5000
    bahis siteleri