HC Litvínov – Kolín 6:3 (kon.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.) | Letňany – Vsetín 2:5 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 6:3 (kon.) | Slavia – Olomouc 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Jihlava – Chomutov 3:4 (kon.) | Písek – Havířov 2:5 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:3 (0:0, 2:1, 4:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 27.01.2017, 15:00Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    56:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov ihned odpovídá na branku Kolína! Přemysl Svoboda našel u branky LUKÁŠE VOPATA, který je dnes opravdu k nezastavení! Litvínovský kanonýr si položil hostujícího gólmana a pak mazácky zakončil do prázdného prostoru. Litvínov se ujímá vedení 6:3! Asistence: Svoboda, CIkánek.
     
    55:26
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hostující hráči ještě vykřesávají jiskřičku naděje vstřelenou brankou, o kterou se postaral přesným zásahem JOSEF NUTIL, jenž se zapisuje na listinu střelců dnešního zápasu. Bez asistence.
     
    44:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Lukáš Vopat zkompletoval svůj hattrick a navyšuje vedení Litvínova! V přesilové hře si LUKÁŠ VOPAT našel dobrou pozici na mezikruží a svou precizní ranou dnes již potřetí překonal Kvasila. Asistence: Svoboda.
     
    43:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek. Nutil našel v dobrém postavení před brankou ADAM ŠTĚPÁNKA, který z bezprostřední blízkosti překonal dezorientovaného Pejsara. Asistence: Nutil.
     
    42:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O pouhou minutu později domácí hráči opět navyšují své vedení! Z pravé strany se tentokrát prosazuje DAVID JINDRA, který se trefil ke vzdálenější levé tyči Kvasilovi branky. Asistence: Pech, Myšák.
     
    41:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se dostávají na rozdíl dvou branek a opět tak navyšují své vedení! PEMYSL SVOBODA se napřáhl od pravé strany a svou střelou našel mezírku mezi betony Kvasila.
     
    38:45
    Kozlové právě vstřelili branku!
    SAMUEL DOTTER se v poklidu rozjel a nikam nepospíchal. Dlouho čekal na svou střelu a nechával Pejsara klidným. Pak to ale přišlo, hostující útočník se trefil přesně pod lapačku Pejsara, který se jen udiveně díval na svoji výstroj, kde mu puk propadl. Kozlové se tak jeho zásluhou dostávají na rozdíl pouhého gólu.
     
    31:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči přidávají ve druhé třetině v pořadí druhý gól. Tentokráte se jednalo o pěknou akci litvínovských hráčů, když Svoboda vyslal do šance Vopata. LUKÁŠ VOPAT si z levé strany povyjel až před hostujícího gólmana, kterého nejprve zmátl svým pohybem a následně jej i přesnou střelou překonal. Asistence: Svoboda.
     
    24:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující obrana zaspala a domácí se dobře zorientovali před brankou, čímž hostujícím hráčům pořádně zavařili. LUKÁŠ VOPAT se z dobré pozice, kdy byl úplně osamocený, napřáhl a svou ranou rozvlnil síť za zády Kvasil. Litvínov se tak zásluhou Vopata ujímá vedení 1-0.
    Bez asistence.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 25. Vopat, 32. Vopat (Svoboda), 42. Svoboda (Pech), 43. Jindra (Pech, J.), 45. Vopat (Svoboda), 57. Vopat (Svoboda, Cikánek) – 39. Dotter, 44. Štěpánek (Nutil), 56. Nutil


    HC Litvínov: Pejsar (Kožnar) – Havlík, Bártek, Liška, Myšák Josef, Černohorský, Hipius, Cikánek – Bartoš, Vopat, Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka, Myšák Jan, Jindra
    SC Marimex Kolín: Kvasil (Burda) – Dotter, Štěpánek, Grauer, Mikula, Nutil – Vrabec, Gorás, Kronus, Zheliznyak, Havránek, Vasilev, Kalista

    Rozhodčí: Petružálek – Košťálová, Coubal
    bahis siteleri