HC Litvínov – Kolín 6:3 (kon.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 2:3 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.) | Letňany – Vsetín 2:5 (kon.)
Kometa Brno – K. Vary 6:3 (kon.) | Slavia – Olomouc 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Jihlava – Chomutov 3:4 (kon.) | Písek – Havířov 2:5 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 27.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    To je dnes ode mne z Kotliny vše, já se s vámi loučím, přeji pěkný víkend a u dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. (20:05:25)
     
    Vyrovnané utkání nakonec získali pro sebe Vítkovice, které v Kotlině nechaly jenom jeden bod. O svém vítězství rozhodli důrazem na brankovišti, když při obou gólech dotlačili volný kotouč za ležícího brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    60:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V prodloužení se odehrálo pouze 17 sekund a Vítkovice rozhodují o svém vítězství za dva body. Viktor Konečný šel jeden na jednoho proti Radimu Pejchalovi, který první puk zastavil, pak se ale hostující útočník dostal ke střele bekhendem. Tu Blažek vyrazil, jenže hosté pokračovali v akci, Konečný objel bránu a nahrnul puk před brankoviště, kde ho PETR FRIDRICH dotlačil za ležícího gólmana! Asistence: Viktor Konečný.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina přinesla zatím nejméně vzruchu, skóre se v ní neměnilo a zápas půjde do prodloužení. Nejblíže ke gólu byli hned na začátku hosté po té, co si Blažek málem sklepl do vlastní brány nahození Vítkovic.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:54
    Daniel Polák odzbrojil v levém kruhu hostujícího hráče, než stačil ale přihrát, byl u něj další hráč v bílém, který si vzal kotouč zpět.
     
    59:19
    Viktor Konečný postupoval z levé strany, na kruhu ho ale čistým zákrokem zastavil Daniel Polák.
     
    58:41
    Michal Teplý vyrazil dopředu miz dvojicí obránců, zblízka ale bránu přestřelil.
     
    58:14
    Až teď Michal Teplý objel bránu a vystřelil z levého kruhu, Nick Malík si jeho pokus pohlídal a ukryl puk v náruči.
     
    57:39
    Hra je hodně ubojovaná, oba brankáři jsou stále bez práce.
     
    56:46
    S náznakem útoku přišli domácí, ti byli u mantinelu ale o puk obráni. Nick Malík zasahovat nemusel.
     
    55:36
    Hra teď plyne hlavně ve středním pásmu, přes které se ani jedno mužstvo nemže dostat.
     
    54:32
    Viktor Konečný pálil z pravého kruhu přes obránce, Blažek jeho ránu vyrazil.
     
    54:14
    Hosté po Malíkově zákroku vyhráli buly ve vlastním pásmu, jejich přihrávka ale doputovala jenom na zakázané uvolnění.
     
    53:50
    Richard Cachnín získal puk ve středím pásmu, přejel modrou čáru a z dálky střílel zápěstím, trefil ale jenom nohy před sebou stojícího hráče.
     
    52:47
    Hosté se marně snaží dostat přes havlíčkobrodskou obranu, tak Jakub Vacula zkusil střelu z dálky, ta ale jenom provětrala Blažkovu vyrážečku.
     
    51:34
    Jakub Kylnar využil nedůrazu a nepřesnosti v rozehrávce domácích beků, od hrazení poslal puk před bránu, kde se ještě snažil dorážet Viktor Konečný, Blažek ale svými betony puky zastavil.
     
    50:22
    Hosté se pokusili dlouhou přihrávkou přenést těžiště hry do útoku, ta ale skončila pouze zakázaným uvolněním.
     
    49:47
    Oba celky se snaží vyvarovat chyby. Prim hrají defenzívy, gólmani jsou teď v klidu.
     
    48:39
    Nick Malík si vyjel pro odražený kotouč a chtěl ukázat, že to umí i s holí, jeho přihrávka málem poslala vítkovického útočníka do úniku.
     
    47:10
    Jan Žemba si svůj trest odpykal, hosté hrají v plném počtu.
     
    46:57
    Adam Urban sprintoval za vyhozeným kotoučem, přebruslil beka domácích a z rohu posílal přihrávku před brankoviště, tam puk ale zastavil pozorný Blažek.
     
    46:29
    Hosté se brání úspěšně, další puk z jejich pásma letí přes všechny čáry.
     
    45:58
    Vítkovičtí domácím sebrali kotouč a po hrazení ho poslali až za Blažkovu bránu.
     
    45:29
    Do první šance se ale dostali hosté, Viktor Konečný vyvezl kotouč dopředu a dostal se až do šance, Blažek jeho střelu vyrazil betonem.
     
    45:10
    Domácí mají šanci otočit vývoj utkání a dostat se do vedení. Jan Žemba (VIT) je potrestán 2 minutami za podražení.
     
    44:19
    Tomáš Lachman se napřáhl na modré čáře, jeho tvrdá přízemní střela ale prosvištěla těsně vedle levé tyče.
     
    43:45
    Už zahrozili do domácí. Dostali se do přečíslení 2 na 1, z levé strany mířil k tyči Marek Tecl, Nick Malík ale lapil puk mrštnou rukavicí.
     
    43:19
    Aktivita Vítkovic dělá Bruslařům problémy. Vojtěch Holenda po zisku kotouče poslal vysoký oblouček do středního pásma.
     
    42:29
    A znovu. Vítkovice vyhrály buly, dostaly se do střelecké pozice, puk ale po zákroku bránícího hráče vylétl do sítě nad plexisklem za bránou.
     
    42:20
    Hosté stále hýří útočnou snahou, jejich poslední střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    41:48
    Další puk končí v Blažkově lapačce po nahození Vítkovic ze středního pásma. Domácí brankář kotouč vyklepal z rukavice a beci mohou rozehrávat.
     
    41:14
    Domácího gólmana tato minela ovšem nikterak nepoznamenala, teď už s ledovým klidem lapil puk po střele Mrvy.
     
    40:09
    Teď se asi většině domácím příznivcům zastavilo srdce. Hosté nahodili puk do útočného pásma, Tomáš Blažek krotil puk holí vedle své pravé tyče, málem si ale kotouč srazil do brány!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda přinesla divákům v Kotlině atraktivní podívanou, oba týmy si vypracovaly nebezpečné možnosti. O něco blíže gólu byli domácí, jenže do vedení se dostaly Vítkovice, když se prosadil Jakub Vacula. Bruslaři však brzy na to vyrovnali, když nechytatelnou dělovku z pravé strany vystřihl Michal Teplý. Skóre je tak stále nerozhodné. Třetí část hry začne přibližně v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Vojtěch Holenda se protáhl u mantinelu kolem bránícího hráče, po něm pokračoval s pukem David Donda, z ostrého úhlu na levém křídle ale bránu netrefil.
     
    38:57
    Vojtěch Veverka hledal rozjetého Tecla, který by šel sám na bránu, tuto přihrávku ale zastavil obránce Vítkovic.
     
    37:49
    Vítkovičtí se usadili v útočném pásmu, po nepřesné střele Kunce ale šli do přečíslení 2 na 1 Bruslaři, jenže Michalu Teplému po přihrávce Holendy přeskočil puk přes hokejku a Nick Malík si mohl oddychnout.
     
    36:13
    Daniel Polák zavezl puk dopředu po pravém křídle a předložil přesný pas před brankoviště na Tomáše Křehlíka, ten ale střelou z voleje trefil pouze náruč hostujícího gólmana!
     
    35:24
    Malík zastavil kotouč a rozehrál na beky, ti rozvinuli útočný výpad podél pravého hrazení, ten ale narazil na havlíčkobrodskou blokádu kousek za modrou čarou.
     
    34:32
    Havlíčkův Brod chvilku kombinoval v útočném pásmu, pak přišla střela Holendy z hranice levého kruhu, která zasvištěla do Malíkovy lapačky.
     
    33:51
    Hosté pokračovali v útočné akci, kterou zakončovali z levého kruhu, domácí gólman si ovšem připsal úspěšný zákrok.
     
    33:32
    Jakub Mrva dostal přihrávku na pravou stranu, rozkmital nohy, přešel modrou čáru a z vrcholku pravého kruhu vystřelil zápěstím. Tomáš Blažek puk zastavil vyrážečkou.
     
    32:52
    Vítkovice se dlouho držely v útočném pásmu, neměly se ovšem ke střele. Až od modré čáry to zkusil Michal Kaláb, jenže puk mu sjel z hole a do protiútoku mířil Michal Teplý. Jeho útočný parťák byl ale za modrou čarou rychleji a je z toho ofsajd.
     
    31:41
    Marcel Kunc objel bránu a přihrál u tyče připravenému Žembovi, ten zblízka ale trefil pouze Blažkovy betony.
     
    30:33
    Vojtěch Veverka sice neměl rychlost, zarputile však pronikal po pravé straně stále dopředu, až se dostal do rohu, odkud hledal spoluhráče před bránou, hostující obrana ale jeho přihrávku zastavila.
     
    29:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vedení ale hostům dlouho nevydrželo. Vojtěch Holenda přihrál MICHALU TEPLÉMU, který na pravé straně přešel přes obránce, ale dostal se už do ostrého úhlu vůči bráně. Tomu ovšem nevadilo, napřáhl se a svoji dělovku přišpendlil kolem ramene Malíka přesně pod horní tyč! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    28:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté pokračovali v tlaku v útočném pásmu a nakonec se dočkali vedoucího gólu! Tomáš Blažek dostal puk po střele z mezikruží pod sebe, neměl ho ale pod kontrolou a snažil se ho zalehnout zády. Kotouč mu ale vypadl z výstroje a JAKUB VACULA jej došťouchal za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    28:31
    Marcel Kunc byl vlevo už ve špatném střeleckém úhlu, přesto zkusil vystřelit. Blažek puk vyrazil jenom před brankoviště, tam ale nesjížděl nikdo v bílém a hrát tak mohou domácí.
     
    27:56
    Po nebezpečných šancích Havlíčkova Brodu zase útočí Vítkovice. Jejich střela z pravého kruhu zapadla do Blažkovy lapačky.
     
    26:49
    Tomáš Křehlík dostal přihrávku do jízdy před bránu, kde byl úplně sám a zakončoval nad Malíkovo rameno, hostující brankář ovšem dokázal puk vyrazit.
     
    26:20
    Vojtěch Holenda se prodíral mezi dvojicí beků, při čemž ztratil rovnováhu. Puku se po něm ujal Michal Teplý, který vyslal tvrdou ránu z pravého kruhu, mířil ale vysoko.
     
    25:16
    Richard Cachnín zachytil hostující rozehrávku ve středním pásmu, přihrál doprava na Lukáše Pokorného, který jednou rukou dokázal přihrát před brankoviště, kde Jiří Přibyl o kousek minul bránu.
     
    24:41
    David Gřesík se na modré čáře snažil udržet pásmo, napálil puk na mantinel, kotouč se od něj ale odrazil do ochranné sítě a hra je přerušena.
     
    23:26
    Malík vyjel za bránu, ale nerozehrál přesně. Puk získal Křehlík, ten ještě vylepšil pozici Veverkovi, tomu ale hostující brankář stačil puk vypíchnout holí při návratu do své pozice!
     
    22:48
    Tomáš Křehlík dostal přihrávku před brankoviště, jeho střelu z voleje Malík vyrazil betony.
     
    22:19
    Hosté odrazili útok Bruslařů a vrhli se do rychlého protiútoku. Z osy hřiště jim puk utekl na pravé křídlo, tam ovšem z druhé vlny sjížděl Jakub Kylnar, zblízka však Blažka nepropálil.
     
    21:44
    Po sražené střele Vítkovic vysoko nad bránu pokračovali hosté v akci, domácí je ale natlačili k mantinelu, kde zašlápli puk. Hra se přerušuje a bude se vhazovat po levici Blažka.
     
    20:53
    Vojtěch Holenda měl prostor na levé straně, puk mu ale na chvíli sklouzl z hole a tak nemohl do útočného pásma vlétnout v plné rychlosti. Vracejícího se obránce se zbavil stahovačkou, pak mu ale podjely brusle.
     
    20:10
    Po vyhrané buly Havlíčkova Brodu se dopředu po levé straně tlačil David Donda, dva kroky za modrou čarou byl ale odzbrojen.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zápas začali lépe domácí, kteří první minuty trávili nastěhováni v útoku, z čehož vyplynula i jejich přesilová hra. Pak se sice dvakrát sami bránili, ale v obraně předváděli spolehlivé výkony a oslabení odehráli bez větších problémů. Postupně však Vítkovice začaly vystrkovat růžky a přebíraly aktivitu. Paradoxně v této části hry jsme viděli prozatím největší šanci, o kterou se postaral Michal Teplý, ten ale svůj únik neproměnil. Druhá třetina začne přibližně v 18:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Do rychlého protiútoku se vrhly Vítkovice a bylo to nebezpečné, Tomáš Blažek i s trochou štěstí vytěsnil puk vyrážečkou.
     
    19:26
    Vojtěch Veverka si z levé strany navedl puk až mezi kruhy, dostal se ale mezi trojici protihráčů a jeho střelecký pokus se na bránu nedostal.
     
    18:46
    Jiří Přibyl už byl dlouho na ledě a na jeho útoku po levé straně to bylo vidět, kousek za modrou čáru nahodil kotouč, který mířil vysoko nad bránu, Nick Malík si pro něj povyskočil a stáhl ho lapačkou.
     
    17:46
    Jenže teď chybovali v rozehrávce i domácí a Jakub Mrva pálil sám z mezikruží, k dorážce se ještě dostal Jan Žemba, Tomáš Blažek ale nejprve předvedl zákrok betonem a pak uklidil puk pod lapačku.
     
    17:18
    Michal Teplý využil zaváhání v rozehrávce hostujících beků, sebral kotouč za vítkovickou klecí a hned jej servíroval před brankoviště, tam ale nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    16:46
    David Donda vybojoval kotouč v útočném pásmu, navedl si ho mezi kruhy a zkusil střelu přes obránce, Matěj Kučera ale puk srazil do rohu kluziště.
     
    15:29
    Ani Havlíčkobrodští si neporozuměli při rozehrávce a puk skončil jenom na zakázaném uvolnění.
     
    14:46
    Tomáš Blažek zlikvidoval ránu hostů z bezprostřední blízkosti, sesypalo se kolem něj klubko hostujících hráčů odhodlaných dorážet, nikdo si ale nevšiml, že puk se odrazil k hrazení a Vojtěch Holenda poslal do úniku Michala Teplého! Jeho nájezd ovšem výborným zákrokem překazil Nick Malík!
     
    14:27
    Iniciativu v těchto momentech přebrali hosté, ty teď ale v útočné snaze zastavil ofsajd.
     
    13:56
    Michal Kaláb se napřáhl na modré čáře, trefil ovšem jenom brusle hráče v červeném, který přispěchal blokovat střelu.
     
    13:35
    Po ofsajdu Halíčkova Brodu vyhráli buly hosté, jenže svoji rozehrávku poslali jenom na zakázané uvolnění.
     
    12:54
    Domácí přežili i druhé oslabení bez inkasované branky, Matěj Krejčí už je zpátky ve hře.
     
    12:36
    Pře domácím gólmanem byl velký provoz, čehož se snažil využít David Gřesík, jeho střelecký pokus se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    11:58
    Hostům při přechodu modré čáry puk utekl a až mezi kruhy si pro něj vyjel Tomáš Blažek, aby jej svojí širokou holí vyhodil přes všechny čáry.
     
    11:35
    Domácí pokračují v dobrém defenzivním výkonu a díky kvalitnímu napadání dokonce zdržují hosty v jejich vlastním pásmu.
     
    10:54
    Vítkovice dostávají druhou početní výhodu, na trestnou lavici míří Matěj Krejčí (HBR) za naražení.
     
    10:12
    Václav Piskač se rozjel na levém křídle a nahodil puk do rohu, před Cachnínem ho ale stačil odehrát Jan Žemba.
     
    09:12
    David Donda může zpátky do hry, domácí jsou v plném počtu.
     
    08:54
    Havlíčkův Brod hraje v defenzivě precizně a znovu se osvobodil dlouhým vyhozením.
     
    08:28
    Na druhou stranu zamířil David Gřesík a z mezikruží posílal puk bekhendem pod břevno, tam ovšem byla Blažkova lapačka.
     
    08:01
    Havlíčkův Brod se brání úspěšně, teď dokonce vyvezl puk podél pravého hrazení Vojtěch Veverka a nabízel puk před brankoviště Tomáši Křehlíkovi, ten ale skákající kotouč neusměrnil.
     
    07:12
    Domácí jdou do čtyř. David Donda (HBR) se provinil krosčekem a obdržel za něj menší trest.
     
    06:26
    Mrva je zpátky na ledě, Vítkovice se ubránily.
     
    06:12
    Bruslaři kombinují v útočném pásmu, ale chybí jim střelba. Vojtěch Veverka nahodil puk kousek vedle brány možná trochu nechtěně, zblízka pak dorážel ještě Tecl, ale betony Malíka neprocedil.
     
    05:17
    To se domácím brzy podařilo, pak se ale puku ujali opět hosté. Vyvezli ho do střední třetiny, odkud pak puk po odrazu od domácí hokejky vylétl na tribunu.
     
    04:57
    Vítkovice dokázaly vytlačit svého soka vn z pásma a Bruslaři tak budou muset přecházet modrou čáru znovu.
     
    04:26
    Očekává se rušno přede Malíkovou klecí, Jakub Mrva (VIT) totiž oslabuje svůj tým kvůli podražení.
     
    04:14
    Hra se trošku uklidnila, oba celky se přetahují o kotouč ve středním pásmu.
     
    03:26
    Teď se k odraženému puku na levém kruhu dostal Dominik Věntus a vyslal nepříjemnou dělovku, ta ale zaduněla jen o zadní mantinel.
     
    02:34
    Teď musel být Tomáš Blažek v pozoru, protože Viktor Konečný nebezpečně tečoval střelu v prostoru mezi kruhy, puk ale směřoval nad bránu.
     
    01:53
    Havlíčkův Brod je stále aktivnější, Nick malík nezachytil nahození Jiřího Přibyla a domácí mohou pokračovat v akci.
     
    01:22
    Domácí se usadili v útočném pásmu a svírají soupeře, Veverkova střela z mezikruží ale letěla příliš vysoko.
     
    00:39
    Hosté si ovšem s přechodem přes středí pásmo nevěděli rady, nahozený kotouč sbírá za svojí bránou Tomáš Blažek.
     
    00:07
    Vojtěch Holenda sebral puk jako první, Bruslaři ale posléze puk ve středním pásmu ztratili.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – krejčí, Pejchal, Polák, Horák, Lachman "A", Adam, Rubner – Teplý, Holenda "C", Donda – Veverka, Křehlík, Tecl – Pokorný, Cachnín, Kohout – Piskač, Přibyl "A"

    HC Vítkovice Ridera: Malík (Piták) – Bílý, Kaláb, Takáč, Kučera "A", Smička, Šulák, Vacula, Kunc – Gřesík "A", Žemba, Fridrich "C", Urban, Beránek, Mrva, Kylnar, Konečný, Věntus

    Rozhodčí: Michal Antonín – Martin Klouda, Erik Berger.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 30. Teplý (Holenda) – 29. Vacula, 61. Fridrich (Konečný)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – krejčí, Pejchal, Polák, Horák, Lachman "A", Adam, Rubner – Teplý, Holenda "C", Donda – Veverka, Křehlík, Tecl – Pokorný, Cachnín, Kohout – Piskač, Přibyl "A"
    HC Vítkovice Ridera: Malík (Piták) – Bílý, Kaláb, Takáč, Kučera "A", Smička, Šulák, Vacula, Kunc – Gřesík "A", Žemba, Fridrich "C", Urban, Beránek, Mrva, Kylnar, Konečný, Věntus

    Rozhodčí: Michal Antonín – Martin Klouda, Erik Berger
    bahis siteleri