Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Opava 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kolín – Písek 7:0 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Kobra – Trutnov 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Klášterec nO 3:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 6:0 (kon.) | David Servis – Nymburk 2:10 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 6:5 (kon.)
po prodl.
HC Draci Bílina
3:4 (3:0, 0:1, 0:2 - 0:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 11.02.2017, 17:302. liga skupina Západ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Jablonce nad Nisou po prodloužení vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (20:05:34)
     
    Zatímco na straně Jablonce propuká radost z výhry, na tvářích domácích hráčů je zřejmý smutek. Bílinští promarnili tříbrankové vedení z první třetiny a nakonec se musí spokojit s jedním bodem za prohru v prodloužení. V něm vstřelil rozhodující branku Michal Nevyhoštěný po chybné rozehrávce soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    62:11
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí dokonali obrat v prodloužení, ve kterém se stala rozhodujícím momentem chyba v rozehrávce domácích. Tuto chybu potrestal MICHAL NEVYHOŠTĚNÝ, který zařídil Vlkům bod navíc z dnešního klání. Bez asistence.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o vítězi, následovat tak bude prodloužení se systémem náhlé smrti.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    57:29
    Vlci právě vstřelili branku!
    Trefa KAMILA BŘÍŠKA zřejmě posílá zápas do prodloužení! Jeho akce se spoluhráči končí vstřelenou třetí brankou Jablonce nad Nisou. Stav je nyní nerozhodný 3:3.
     
    50:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlky nemusí mrzet promarněná dvojnásobná přesilovka. TOMÁŠ BROKEŠ se trefuje necelých deset minut před koncem třetí periody. Bílina nyní vede už jen nejtěsnějším možným rozdílem! Asistence: Kamil Bříška.
     
    40:49
    Vlci mají k dispozici minutovou dvojnásobnou přesilovou hru, ve které by se mohli v případě úspěchu dostat na rozdíl jediné branky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství se přítomní diváci dočkali pouze jedné branky, a to v podání Vlků. Jablonec snížil náskok domácí Bíliny na rozdíl dvou branek zásluhou Jakuba Mulače.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    25:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec nad Nisou zaznamenává první branku, kterou vstřelil JAKUB MULAČ. I nadále však Vlci na svého soupeře ztrácí dvě trefy. Asistence: Tomáš Brokeš a Marek Frk.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Bílina zahrála nejlepší třetinu sezony, když využila dvě ze dvou přesilových her a po první třetině tak vede nad týmem, který vyhrál kontumačně lednové odložené utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:07
    Draci právě vstřelili branku!
    O dalších pět minut později přichází další rána pro Jablonec. JAKUB PROCHÁZKA zvyšuje necelých šest minut před koncem první třetiny už na 3:0. Asistence: Milan Bohm a Vítězslav Nedrda.
     
    09:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují zásluhou JANA TRÜBENEKRA do dvoubrankového vedení. Draci zužitkovali další přesilovou hru. Asistence: Zdeněk Petraš a Filip Moravec.

    Jiří Kosejk

    Branky a nahrávky: 2. Procházka (Polák, Nedrda), 10. Trübenekr (Petraš, Moravec), 15. Procházka (Bohm, Nedrda) – 26. Mulač (Brokeš, Frk), 51. Brokeš (Bříška), 58. Bříška, 63. Nevyhoštěný


    HC Draci Bílina: Mouček (Brunát) – Polák, Pokorný, Fučík, Kristoffersen, Brettschneider, Nedrda, Jirkovský, Moravec, Fryč, Procházka, Trübenekr, Bohm, Bačák.
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Moravec, Žalud, Čechura, Zeman, Pilař, Pavlů, Pulec, Švík, Frk, Brokeš, Mulač, Peřina, Demel, Nevyhoštený, Babeb, Bříška, Havlas, Bílek.

    Rozhodčí: Jechoutek – Marek, Kučera
    ocianews.com