Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 1:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Opava 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kolín – Písek 7:0 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Kobra – Trutnov 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Klášterec nO 3:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 6:0 (kon.) | David Servis – Nymburk 2:10 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 6:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 11.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Neodmanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Šumperští borci navyšují náskok na třetím místě tabulky, když dokázali přehrát hodonínské Drtiče jasně 5:1. S tímto tvrzením se s vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního večera. (19:33:06)
     
    V závěrečné třetině se dokázali gólově prosadit i domácí borci, naději dal Drtičům Dominik Matula. Jenže pak hosté přidali další dva hřebíčky do hodonínské rakve. Nejprve to byl ve čtyřiapadesáté minutě Jan Matějka, necelé čtyři minuty před koncem pak dal razítko na výhru Šumperka Tomáš Drtil přesnou ránou příklepem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Jurča míří vysoko nad, tohle utkání končí jednoznačnou výhrou šumperských Draků!
     
    59:11
    Šumperší hokejisté se brání naprosto s přehledem. Co projde nepropustnou obranou, to lapí brankář Kůdela, tak jako v případě Hajného pokusu zápěstím.
     
    58:21
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Fišera – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:39
    Ex-Drtič Janota si to namířil středem hřiště přímo do útočného pásma a bez váhání zkusil ránu na vyrážečku, brankář Hodonína se nenechal zaskočit.
     
    56:54
    Hráči Baníku hrají ve čtyřech, už i Hložánek naskočil na ledovou plochu.
     
    56:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk přidává pátou branku, necelé čtyři minuty před koncem utkání. Prostoru k manipulaci měli Draci dost a dost, Vymazal lahůdkovou žabičkou nabil na pravý kruh TOMÁŠI DRTILOVI, jehož rána div neprotrhla síť. Velice pohledná branka! Asistence: Michal Vymazal, Tomáš Sedlák.
     
    55:43
    Z utkání je lidově řečeno "bramboračka". Hlavní rozhodčí během několika vteřin počastoval domácí mužstvo hned třemi dvouminutovými tresty, neukáznění jedinci z řad domácích fanoušků pak naházeli na ledovou plochu kelímky a láhve. Draci mají k dispozici veledlouhou přesilovku pět na tři.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (M. Haloda – 2 min.).
     
    54:54
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min. + 10 min. osobní trest, napadení). Trest odpyká Hložánek.
     
    53:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Rozklad domácí obrany – asi tak by se dala shrnout čtvrtá hostující branka! Zadáci Drtičů byli zbytečně vysoko v obranném pásmu, čehož využil JAN MATĚJKA. Našel si volný prostor, dostal do něj exkluzivní přihrávku z hole Vymazala a poslal kotouč třicet čísel nad ledem k levé tyči. Asistence: Michal Vymazal.
     
    53:07
    O první výhoz kotouče při hře v oslabení se postaral domácí obránce Kužílek, Draci začínají nanovo od vlastního brankáře.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Hajný.
     
    52:16
    Langr s Hrochem sehráli učebnicově situaci dva na dva, překřížením na středu hřiště zmátli domácí defenzívu, jenže druhý jmenovaný nedokázal umístit přihrávku Langra za brankovou čáru!
     
    51:06
    Po Jurčově pokusu od pravého hrazení bvl Vrána ve snaze dorážet tak důkladný, že vychýlil brankovou konstrukci z původního postavení. Po krátké rozmíšce s hostujícími beky odchází střídat, buly před Kůdelou.
     
    50:38
    Matějka pálil bez přípravy z tandemové přihrávky na levém kruhu, zblokovaný kotouč zamířil pouze do ochranné sítě.
     
    49:54
    Následně se dokázal Hroch střelecky prosadit přes bránícího Kužílka, ani tato rána ale neunikla pozornosti hodonínského brankáře.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 44. Matula (Peš, Polesný) – 7. Sedláček (Vachutka, Matějka), 27. Fischer (Janota), 40. Sedlák (Drtil, Matějka), 54. Matějka (Vymazal), 57. Drtil (Vymazal, Sedlák)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Zollpriester) – Kužílek, Weber, Potechin, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Miklík – Charvát, Hložánek, Venclík, Vrána, Černohous, Hajný, Peš (C), Kuba (A), Matula, Kadlec, Jurča
    DRACI PARS ŠUMPERK: Kůdela (Zavadil) – Adam, Sedlák, Řezáč, Fišera, Janota, Drtil, Ďurkáč – Matějka (C), Vymazal, Vachutka, Sedláček, Králík, Novosad, Langr, Hroch, Fischer (A), Ostřanský

    Rozhodčí: Vrba – Linhart, Kleprlík
    ocianews.com