Skalica – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Dubnica – Spišská N. Ves 7:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
konec
TSS GROUP Dubnica
7:2 (0:1, 4:1, 3:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • ZŠ Dubnica nad Váhom • 1. liga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec zápasu, po ktorom si tri body do tabuľky pripíše domáca Dubnica po jednoznačnom víťazstve 7:2. S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (20:28:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:20
    Dubnica dáva gól!
    OLIVER ĎURIŠ dokázal využiť presilovku svojho tímu! To sa mu podarilo po pknej kombinácii, ktorú zakončil presnou strelou. Stav stretnutia je 7:2! Asistencie: Róbert Krajči, Michal Kokavec.
     
    57:45
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves (Marek Nagy – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    54:49
    Dubnica dáva gól!
    Miroslav Habšuda presným pasom vysunul nabiehajúceho DOMINIKA BRIESTENSKÉHO, ktorý sa dostal do samostatného úniku. Puk po peknej kľučke poslal gólmanovi medzi betóny a bol úspešný. Stav stretnutia je 6:2!
     
    52:55
    Hostia v plnom počte.
     
    52:02
    Domáci rozbehli svoj presilovkový kolotoč, ktorý zakončil Igor Bobček tvrdou strelou od modrej čiary. Skóre sa však meniť po skvelom zákroku gólmana nebude.
     
    50:55
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (Petr Kopyttsov – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    50:34
    Dubnica dáva gól! JAKUB JAKUBÍK si zbehol na prihrávku Róberta Krajčiho a následne presne zakončil. Stav stretnutia je 5:2 a zdá sa, že je rozhodnuté.
     
    49:41
    Jeden z domácich hráčov sa snažil využiť zaváhanie obrancu, ale do zakončenia sa nakoniec nedostal a o puk prišiel.
     
    47:10
    Hostia sa dostali do prečíslenia dva na jedného, ale celú situáciu nezvládol Andrej Lištiak, ktorý nedokázal presne prihrať.
     
    46:37
    Domáci v plnom počte.
     
    44:37
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    43:44
    Róbert Krajči sa individuálnym spôsobom dostal bližšie k bránke súpera, odkiaľ sa rozhodol zakončiť. Jeho pokus gólman bez problémov zlikvidoval.
     
    42:34
    Petr Koppytsov zakončil z väčšieho uhlu. Domáci gólman tento pokus nadvakrát dokázal zachytiť. Nasledovať bude vhadzovanie pred bránkou Dubnice.
     
    41:47
    Andrej Lištiak zakončil. Jeho strelecký pokus síce smeroval medzi tri žrde, ale tejto strele chýbala razancia, a tak to bola len taká čeresnička na torte pre pozorného gólmana.
     
    40:40
    Hra je prerušená, pretože bránka domácich opustila svoje miesto.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 26. Berák (Kanaet), 34. Ďuriš (Krajči), 35. Kokavec (Krajči, Rehák), 40. Trenčan (Briestenský, Jakubík), 51. Jakubík (Krajči, Briestenský), 55. Briestenský (Habšuda), 59. Ďuriš (Krajči, Kokavec) – 1. Koky (Zwick), 34. Lištiak (Lesňák)


    TSS GROUP Dubnica: Dovina – Bobček, Rehák, Kokavec, Ďuriš, Krajči – Habšuda, Ďurkech, Kanaet, Hegyi, Kútny – Švec, Burzala, Trenčan, Jakubík, Berák -Trška, Špankovič, Hús, Briestenský
    HK Spišská Nová Ves: Pajpach – Forrai, Vantroba, Findura, Koky, Zwick – Zekucia, Bdžoch, Lištiak, Nagy, Lesňák – Hochmann, Kyčák, Chmeľ, Halász, Štrauch – Vekselshtein, Olejník, Kopyttsov

    Rozhodčí: Valach – Drblík, Makúch
    ocianews.com