Skalica – Osmos Bratislava 5:2 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Topoľčany – Nové Zámky B 12:2 (kon.)
Dubnica – Spišská N. Ves 7:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
konec
HC Prešov
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • ICE Arena Prešov • 1. liga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj v tretej tretine videli diváci v Prešove presné zásahy, v rovnakom pomere ako tomu bolo v druhej tretine. V 45. minúte hostia využili presilovky zásluhou Bánovského a zdalo sa, že zápas pôjde do predĺženie. V 52. minúte však obrana hostí spravila veľkú chybu, ktorú úspešne potrestal Tomčák a naklonil misky váh na domácu stranu. V samom závere zápasu hostia hrali presilovku a odvolali aj brankára, ale Baláž spečatil domáce víťazstvo 4:2 gólom do prázdnej bránky!

    To je už z tohto prenosu všetko, želám vám ešte príjemný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:17:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mašlonka – 2 min., hákovanie + 10 min. osobný trest, napádanie rozhodcov).
    59:29 BALÁŽ - 4:2
     
    59:29
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!

    Je definitívne rozhodnuté! MARCEL BALÁŽ zachytil puk v strednom pásme, následne sa dostal pred bránku hostí a už mal pred sebou len odkrytý priestor kam úspešne poslal puk a stav zápasu je 4:2!
    Bez asistencie.
     
    59:05
    Bránke hostí je prázdna! Hostia tak hrajú so 6 hráčmi proti 4!
     
    58:59
    Oddychový čas hostí. Miroslav Chudý dáva pokyny svojim zverencom, ktorý hrajú v početnej výhode, vhadzovať sa však bude v strednom pásme a tak Trenčan ešte v bránke ostane.
     
    58:46
    Hostia hrajú v závere tretej tretiny presilovku, majú tak veľkú šancu na vyrovnanie.
     
    58:43
    Vylúčenie v tíme HC Prešov Penguins (Novický – 2 min., podrazenie).
     
    58:30
    Tretia tretina sa už chýli k svojmu koncu, Trenčan zatiaľ ostáva v bránke hostí, pretože pri puku sú domáci hokejisti.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny!
     
    56:59
    Prešov sa znova presúva do útočného pásma, hostia sa tak opäť musia brániť. Čas sa už začína rýchlo krátiť, stav zápasu je aj naďalej 3:2!
     
    55:47
    Domáci sú aj naďalej pri puku a hostia sa tak musia brániť. Uvidíme, či sa ešte Michalovciam podarí vyprodukovať nejaký ten tlak, alebo si už domáci svoje tesné víťazstvo postrážia.
     
    54:38
    Až teraz sa podarilo domácim usadiť sa v útočnom pásme a to pri plnom počte hráčov súpera. Michalovce sa snažia získať puk a vyraziť tak do útočného pásma.
     
    54:10
    Hostia v plnom počte.
     
    54:02
    Presilovka domácich je už na konci, Michalovce opäť vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    53:10
    Polovička domácej presilovky už uplynula, Prešov sa veľmi ťažko dostáva do útočného pásma. Hostia sa tak bránia úspešne a ešte živia nádej na vyrovnanie.
     
    52:15
    Domáci hrajú presilovku o jedného hráča a majú tak šancu rozhodnúť toto stretnutie. Momentálne sa však nemôžu dostať do útočného pásma.
     
    52:10
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Cútt – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + 10 min. osobný trest, napadnutie oblasti hlavy a krku).

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 21. Prokop (Mikolášek), 30. Mačkovič (Tomčák), 52. Tomčák, 60. Baláž – 26. Kolba, 45. Banovský (Valečko, Fajčák)


    HC Prešov: Riečický – Novický, Mačkovič, Pavúk, Palko, Kotzman, Gábor, Komloš – Chalupa, Tomčák, Krajňák – Prokop, Šimčák, Baláž – Mikolášek, Bylina, Utkin – Ferenc, Pulščák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Rusina, Dolgoš, Oravec, Balko – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – Halás, Toma, Hamráček

    Rozhodčí: Gabriel Hattala – Maroš Pribula, Matúš Novotný
    bahis siteleri