Tosno – Ural 2:2 (kon.) | Lok. Moskva – Rostov 1:0 (kon.) | Machačkala – Spartak 1:4 (kon.)
konec
FC Tosno
2:2 (1:1)
FK Ural
Neděle 08.04.2018, 13:00 • Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Othman El Kabir - 2:2
     
    88
    Ural právě vstřelil branku!
    Dvě minuty před koncem zápasu je skóre znovu vyrovnáno! Denys Kulakov jen tak vyslal centr do pokutového území, který našel až naprosto osamoceného OTHMANA EL KABIRIHO, který si už poradil na výbornou a svou levačkou poslal míč pod horní tyčku brankové konstrukce, brankář by sice blízko, ale vytěsnit míč se mu nepovedlo.
    60. Pavel POGREBŇAK - 2:1
     
    60
    Tosno právě vstřelilo branku!
    A vedení je opět na domácí straně ! Tosno si vybojovalo pokutový kop po tom, co byl zfaulovaný Reziuan Mirzov, míč si na puntík poté nachystal PAVEL POGREBŇAK, který míč nasměroval doprostřed hrací plochy, brankář skončil do pravé strany. Autor branky tímto přidává svůj druhý zásah v dnešního utkání.
    40. Vladimir ILIN - 1:1
     
    40
    Ural právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hostujícímu celku se povedlo reagovat těsně před koncem prvního poločasu! Z pravé strany vyslal míč před branku Nikolaj Dimitrov, jeho přihrávka našla VLADIMÍRA ILININIA, který míč dokázal propasírovat až do sítě! Brankář sice dobře vyběhl, ale nedokázal zasáhnout.
    6. Pavel POGREBŇAK - 1:0
     
    6
    Tosno právě vstřelilo branku!
    První zajímavá akce zápasu a je z toho hned první gól dnešního zápasu! V pokutovém území si převzal nahrávku PAVEL POGREBŇAK a svou ránou pod horní tyčku naprosto překvapil brankáře, který z bezprostřední blízkosti neměl šanci reagovat a inkasuje. Zápas může být ještě hodně zajímavý. Asistence: Vagiz Galiulin.

    Marek Jašek

    Branky: 6. Pogrebňak (Galiulin), 60. Pogrebňak (pen.) – 40. Ilin, 88. El Kabir

    Karty:   36. Pogrebňak (TSN), 72. Žigulev (TSN) – 37. Boumal (URA), 68. Balažic (URA), 72. Jegoryčev (URA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 24:20.
    FC Tosno: D. Jurčenko – J. Černov, Sucharev, Dugalić, Margasov – Mirzov (62. Ricardinho), Poletanović, Karnicki, Žigulev, Galiulin – Pogrebňak.
    Náhradníci: Oparin – Ricardinho, Kutin, Makarov, Melkadze, Mijušković, Palienko, Rocha, Skvorcov, Trošečkin, Trujić.

    FK Ural: Godzjur – Merkulov, Balažic, N. Černov (82. Portňagin), Kulakov – El Kabir, Jemeljanov, Jevsejev (62. Jegoryčev), Boumal, Dimitrov – Ilin.
    Náhradníci: Baklov – Bavin, Bevejev, Dancev, Dinga, Jegoryčev, Čanturija, Harojan, Chomčenovskij, E. Manučarjan, Portňagin.
    bahis siteleri