Nice – Auxerre 3:2 (kon.) | Le Havre – Troyes 2:0 (kon.) | Nîmes – Saint-Étienne 0:0 (odl.)
Toulouse – Lorient 0:1 (kon.) | Remeš – Orléans 1:1 (2:3 po pen.) | Dijon – Caen 3:1 (kon.)
Méty – Amiens 1:2 (kon.) | Guingamp – Angers 0:0 (3:2 po pen.)
odloženo
Nîmes Olympique
0:0 (-:-)
AS Saint-Étienne
Středa 31.10.2018, 21:05 • Stade des Costières, Nîmes • Francouzský Ligový pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy

     
    Osmifinálový zápas Francouzského ligového poháru mezi Nimes a Saint-Étienne je odložen kvůli silnému dešti. O náhradním termínu utkání se bude ještě rozhodovat. (20:45:47)

     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    26.10. 2018 Nimes – St. Etienne 1:1
    07.01. 2018 St. Etienne – Nimes 2:0
    09.01. 2005 Nimes – St. Etienne 3:2
    26.03. 2002 Nimes – St. Etienne 0:0
    13.11. 2001 St. Etienne – Nimes 1:0
     
    Nîmes Olympique

    Nimes je nováčkem Ligue 1, v loňské sezoně válcovalo ve druhé nejvyšší soutěži co se dalo. Postup mezi francouzskou elitu si Nimes vysloužilo především díky parádnímu konci, kdy v patnácti zápasech prohrálo pouze jednou. Za vítězem Ligue 2 Reims ztratilo Nimes sice propastných patnáct bodů, ale na přímý postup to stačilo.

    Po povedeném přípravném období, ve kterém si Nimes připsalo například vítězství 4:3 nad Toulouse, vstoupilo skvěle i do nového ročníku. Po dvou vítězných zápasech ale už Nimes třetí nepřidalo. Devět utkání byl vítězství Nimes sesunulo až do druhé části tabulky na šestnáctou pozici.
     
    AS Saint-Étienne

    Saint-Étienne obhajuje z loňského ročníku Ligue 1 osmou pozici. Parádním závěrem se podařilo hráčům vytáhnout až téměř na místa zaručující evropské poháry, jen o skóre se to však nepodařilo a Saint-Étienne zůstalo za Bordeaux.

    V přípravě na novou sezonu si Saint-Étienne nevedlo zlo. Cenné jsou pro tým především vítězné zápasy proti Marseille nebo povedená generálka 3:0 s Nice.

    Do aktuálního ročníku vstoupilo Saint-Étienne výborně. První porážka přišla až v pátém kole, ještě navíc na trávníku bezkonkurenčního PSG 0:4. Po třech vítězných duelech se Saint-Étienne posunulo tabulkou až téměř na medailové pozice. Ale poslední tři kola už Saint-Étienne čeká na tři body, ve víkendovém duelu si aktuálně šestý celek Ligue 1 remizovalo 1:1 v Nimes.
     
    Krásný středeční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Francouzský ligový pohár pokračuje osmifinálovou částí a my se společně zaměříme na utkání Nimes, které před domácím publikem přivítá Saint-Étienne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    Vít Schück

    Branky:


    Nîmes Olympique:
    AS Saint-Étienne:

    Rozhodčí: Lesage – Jeanne, Denis
    bahis siteleri