Kazaň – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:4 (0:0, 2:4, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 21.12.2018, 17:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce ledního hokeje u sledování on-line přenosu utkání základní části KHL mezi týmy Neftěchimik Nižněkamsk a Metallurg Magnitogorsk. Zápas se odehraje v Neftěchimik Aréně v Nižněkamsku.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Nižněkamsk patří v rámci KHL k těm slabším týmům, ale to neznamená, že nemá šanci postoupit do play-off. O to bude zřejmě usilovat až do konce základní části, momentálně se nachází s čtyřiatřiceti body na desátém místě Východní konference a na posledním šestém místě Charlamovovy divize. Jeho ztráta na play-off ale zatím není velká, činí jen přijatelných pět bodů. Jenomže taky musíme zmínit, že Neftěchimik má odehráno více zápasů než jeho nejbližší konkurenti. Za pokles tabulkou může jeho slabší forma z posledních zápasů. Neftěchimik z předešlých pěti utkání jen jedno vyhrál a z posledních jedenácti zápasů devětkrát prohrál, naposledy 1:2 doma s Jekatěrinburgem. Na domácím ledě zatím Neftěchimik odehrál v této sezóně jednadvacet utkání, z toho šest vyhrál, třikrát získal bod a dvanáctkrát vůbec nebodoval. Aktuálně má Nižněkamsk na kontě už dlouhou osmizápasovou sérii doma bez vítězství.
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Magnitogorsk naopak patří mezi ty silnější týmy KHL, pro něž by měl být postup do play-off samozřejmostí a hlavním cílem je ve vyřazovacích bojích jít co nejdál, nejlépe až za Gagarinovým pohárem. Magnitogorsk před sezónou hodně obměnil hráčský kádr a jeho přijal také českého trenéra Josefa Jandače. Ten zatím dovedl Metallurg na čtvrté místo ve Východní konferenci a třetí místo v Charlamovově divizi s šestapadesáti body. Náskok na nepostupové příčky má Matallurg dostatečný, činí devatenáct bodů. Jeho ztráta na první Jekatěrinburg čítá ještě hratelných devět bodů. Z posledních šesti utkání vyhrál Magnitogorsk jen polovinu, ale podařilo se mu zvítězit v posledních dvou, naposledy vyhrál 4:3 na nájezdy v Kazani. Venku zatím Magnitka odehrála jednadvacet utkání, z toho čtnáctkrát vyhrála, jednou brala bod a šestkrát vůbec nebodovala. Z posledních šesti venkovních utkání dokázal Magnitogorsk čtyři vyhrát a v pěti bodoval.
     
    Vzájemné zápasy

    V této sezóně se tyto dva týmy už jednou utkaly, v listopadu byl úspěšnější Metallurg, který doma vyhrál 4:3 v prodloužení. Domácí do vedení dostal v první třetině Bulíř, ve druhé pak zvýšil na 2:0 Antipin. Nižněkamsk pak vyrovnal zásluhou Galimova z přesilovky a Arkalova. Magnitce pak vrátil vedení znovu Bulíř.a ještě před druhou přestávkou znovu srovnal Nattinen. Ve třetí třetině branka nepadla, v prodloužení rozhodl o výhře Magnitogorsku Ellison.

    V posledních pěti utkáních platilo, že vždy vyhrál domácí tým. Nižněkamsk doma s Magnitogorskem bodoval ve čtyřech z posledních pěti domácích zápasů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Bryncev, Polášek, D. Musin, An. Sergejev, Timašov, Šaripzjanov (A), Semjonov – E. Galimov (A), Kosov, Nestrašil (C) – Ruohomaa, Puustinen, Jo. Nättinen – Padakin, Bikmullin, P. Kulikov – Zdunov, Chajrullin, Arkalov – Šarifjanov.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Vereščagin, Antipin, Matuškin, Běreglazov, J. Birjukov, Rylov (A), Dronov – N. Kuljomin (A), Ellison, Mozjakin (C) – Čibisov, Pakarinen, Rasmussen – Ljubimov, Bulíř, Jazkov – Timkin, Dorofejev, Několenko – Platonov.

    Rozhodčí: Ščeněv, Rogačev – Berseněv, Judin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:49
    Čárový rozhodčí signalizoval ofsajd domácích. Ti museli vyklidit útočnou třetinu, na ledě jsou stále první formace.
     
    01:34
    Do zajímavé střelecké pozice se hnal Padakin. Ten v klíčový moment podklouzl, čímž pochopitelně ztratil rychlost.
     
    01:59
    Právě Padakin pak dokázal vystřelit. S jeho střelou ale Košečkin neměl žádné větší problémy, hra je poprvé přerušena.
     
    02:26
    Svěřenci trenéra Jandače se dostali do ofsajdu, vhazovat se bude ve středním pásmu. Na ledě čtvrté útoky obou celků.
     
    03:18
    Z levé strany puk před bránu posílal Zdunov. Kotouč pouze proletěl brankovištěm, žádný z domácích hráčů zahrát nedokázal.
     
    04:02
    Domácí hokejisté jsou v úvodu tohoto utkání aktivnějším týmem. Kotouče se nyní zmocnil Rylov, který pouze nahodil do středního pásma.
     
    04:45
    Od mantinelu nahazoval Antipin. Nikdo dlouho nevěděl, kde je puk. Ježov sice myslel, že ho má pod sebou, ale nebylo tomu tak. Celou situaci pak vyřešili domácí obránci.
     
    05:21
    Galimov se s kotoučem dostal na střed, s jeho nepříliš razantním pokusem si poradil Košečkin. O dorážku se marně pokoušel Kosov.
     
    05:58
    Individuální akce Nättinena. Finský hokejista pak zakončoval do horní části branky, hostující gólman vyrazil do ochranné sítě!
     
    06:40
    K odraženému puku se mezi kruhy dostal Padakin. Ten byl zády k brance, po otočce ihned střílel. Košečkin vyrážel levým betonem!
     
    07:14
    Hostující brankář přerušuje hru, je tady první reklamní přestávka. Nižněkamsk má v úvodu tohoto utkání zatím jasně navrch!
     
    07:48
    Na přihrávku nedosáhl Timkin. Domácí však taktéž nedokázali rozehrát přesně, čárový rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    08:31
    Zahráli si brankáři na obou stranách. Košečkin musel za branku a rozehrával, Ježov si připsal snadný zákrok po nahození puku ze středního pásma.
     
    09:12
    Rozhodčí musí uklidňovat hráče na obou stranách, především Pakarinen může být rád, že nedostal dvě minuty. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    10:00
    Další přerušení hry přichází na začátku jedenácté minuty. Bude se vylučovat, na trestnou lavici už míří útočník Čibisov.
     
    10:02
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Čibisov – 2 min., sekání).
     
    11:00
    Hosté se zatím bez větších problémů brání, dvakrát vyhodili přes všechny čáry, jejich oslabení je téměř ve své polovině.
     
    11:33
    Nižněkamsk nakonec přeci jen zamkl svého soupeře v jeho obranném pásmu. Od modré střílel Šaripzjanov, k dorážce se dostal Kosov. Jeho pokus pak těsně proletěl kolem tyče!
     
    12:02
    Hosté v plném počtu.
     
    12:42
    Domácí mají i nadále navrch, hraje se především před Košečkinem, který dnes musí být neustále na pozoru, Ježov si zatím moc nezachytal.
     
    13:25
    Oba týmy střídaly. Po delší době se do útočné třetiny dostali také hosté, ovšem ti toho znovu moc nevymysleli a musí se rychle vracet
     
    14:22
    Dlouho se hraje bez přerušení. Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, na vážnější příležitost však zatím stále čekáme.
     
    14:59
    Z levé strany zakončoval Rasmussen, jehož tvrdou ránu zastavila až maska domácího gólmana, hosté zůstávají u kotouče.
     
    15:12
    Ježov signalizoval, že je otřesen, rozhodčí tak přerušil hru. Je tady druhá reklamní přestávka v úvodní dvacetiminutovce.
     
    16:00
    Domácí brankář vystartoval na střídačku. Znovu se bude vylučovat na hostující straně, Nižněkamsk dostal výhodu, hraje v šesti.
     
    16:42
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Mozjakin – 2 min., podrážení).
     
    17:08
    Nižněkamsk byl úspěšnější na vhazování, domácí teď dlouho kombinují v útočném pásmu, do zakončení se zatím nedostávají.
     
    18:01
    Nakonec se domácí dostali ke střele, po které vznikl před Košečkinem závar. Hosté se dokázali osvobodit a konečně můžou vystřídat.
     
    18:34
    Hodně prostoru dostal Šaripzjanov, ovšem jeho následná střela byla
    nepřesná, přesilovka se blíží ke svému konci.
     
    18:42
    Hosté v plném počtu.
     
    19:13
    Před malou chvílí byla ohlášena poslední minuta první třetiny. Ellison se obtočil kolem branky a hledal Mozjakina. Ten se dožadoval faulu, rozhodčí byli jiného názoru.
     
    19:52
    Zakázané uvolnění Nižněkamsku, vhazovat se bude před Ježovem, do konce první třetiny zbývá osm vteřin.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Zatím se nenaplňují předpoklady, domácí jsou totiž jasně lepším týmem. Nutno však dodat, že větší příležitosti jsme se v první třetině nedočkali. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, ta začne zhruba v 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    Košečkin si připsal zákrok, k překvapení všech ale nedržel puk a přihrál svým spoluhráčům. Riskantní rozehrávka mu nakonec vyšla.
     
    21:23
    Za obranou soupeře zůstal úplně volný Puustinen. Tomu však chyběla rychlost, střelu finského hráče pak chytil Košečkin!
     
    22:04
    Kotouč nejprve na střídačce, poté v lapačce Ježova, který si připsal snadný zákrok. Vhazovat se bude v útočném pásmu Metallurgu.
     
    22:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se naprosto po zásluze dostávají do vedení! Střelu Nestrašila dokázal Košečkin vyrazit před sebe, proti dorážce EMILA GALIMOVA už ale neměl nárok! Asistence: Andrej Nestrašil a Jaroslav Kosov.
    22:43 Emil GALIMOV - 1:0
     
    23:22
    Hra se opět nastěhovala před Košečkina. Na pravé straně zůstal volný Ruohomaa, kterému však dlouho trvalo, než zpracoval puk.
     
    24:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Na modré čáře zůstal volný IVAN VEREŠČAGIN. Hostující obránce puk poslal na branku, kotouč nakonec skončil v síti! Ježov toho pravděpodobně moc neviděl, srovnáno!
    24:17 Ivan VEREŠČAGIN - 1:1
     
    24:58
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, sledujeme hodně otevřený hokej. Aktivnější jsou i nadále domácí hokejisté, kteří nyní kombinují v útočné třetině.
     
    25:58
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Vysokou rychlost nabral JOONAS NÄTTINEN, který po levé straně nabruslil až před Košečkina. Ten kotouč vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal opět v finský hráč. Jeho bekhendové zakončení už bylo úspěšné! Asistence: Mikael Ruohomaa.
    25:58 Joonas NÄTTINEN - 2:1
     
    26:40
    Druhá třetina nám nabízí opravdu parádní hokej plný šancí! Domácí mohli přidat třetí branku, před Košečkinem vznikl obrovský závar, hosté se ubránili.
     
    27:33
    Další slušná příležitost pro Nižněkamsk! Z pravé strany zakončoval Galimov, hostující gólman puk vyrazil vyrážečkou!
     
    28:14
    Nedorozumění v rozehrávce domácího celku. Ti poslali kotouč přes všechny čáry, vhazovat se bude před Ježovem.
     
    29:22
    Nejprve další icing domácích, poté přerušení ze strany Ježova. Domácí konečně mohou vystřídat, navíc je tady reklamní přestávka.
     
    29:53
    Z poměrně dobré pozice teď střílel Mozjakin. Hostující kapitán nemířil přesně, puku se zmocnili domácí, kteří už zase spěchají dopředu.
     
    30:36
    Za obranou zůstal úplně volný Ruohomaa. Ten zakončoval z otočky, Košečkin to neměl vůbec jednoduché, dokázal však vyrazit do rohu kluziště!
     
    30:59
    Dlouhé střídání pro první útočnou formaci Magnitogorsku. Opět zakončoval Mozjakin, s jeho střelou doprostřed brány si poradil Ježov.
     
    31:35
    Přihrávka na Brynceva, který pálil z první. Střela mu ale vůbec nesedla, domácí hráč se poté musel rychle vracet zpět.
     
    32:19
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Marat Chajrullin – 2 min., sekání).
     
    32:55
    Střílená přihrávka Rasmussena nakonec nenašla hůl žádného z hostujících hráčů. Švédský hokejista střílel o pár vteřin později znovu, ovšem jeho pokus byl zblokovaný, puk skončil v ochranné síti.
     
    33:34
    Hosté jsou zatím celou přesilovou hru v útočném pásmu, na Ježova směřuje jedna střela za druhou, tlak Metallurgu je nyní obrovský!
     
    34:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se prosazuje v závěru početní výhody! Bulíř se dostal do útočné třetiny, posunul puk na ANDREJE ČIBISOVA, který přesnou ranou do šibenice srovnal stav tohoto utkání! Asistence: Maxim Matuškin a Michal Bulíř.
    34:14 Andrej ČIBISOV - 2:2
     
    34:14
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    35:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají druhou přesilovou hru během krátké chvíle a jdou do vedení! Parádně sehraná akce, přihrávku dostal úplně volný VIKTOR ANTIPIN, který pak prostřelil Ježova! Asistence: Sergej Mozjakin a Nikolaj Kuljomin.
    35:12 Viktor ANTIPIN - 2:3
     
    35:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Třetí gól hostujícího celku během sedmdesáti vteřin. Ježov ihned zamířil na střídačku! Domácí chybovali v rozehrávce, kotouč dostal přesně na hůl IIRO PAKARINEN, který dlouho vypadalo, že bude přihrávat. On ale rychlou střelou překonal domácího gólmana!
    35:24 Iiro PAKARINEN - 2:4
     
    35:24
    Střídání v týmu Neftěchimik Nižněkamsk: ze hřiště odchází Ilja Ježov, přichází Fjodor Korotajev.
     
    35:31
    Neskutečné! To byla další obrovská příležitost Magnitogorsku, do které se dostal Čibisov. Ten dělal kličku do forhendu a zakončoval do prázdné branky, parádní zákrok ale předvedl Korotajev!
     
    36:22
    Domácí inkasovali třikrát během sedmdesáti vteřin, a tak se nemůžeme divit, že působí hodně otřeseným dojmem, u puku jsou stále hosté.
     
    37:18
    Rozhodčí přerušili hru, po souboji za brankou totiž na ledě zůstal ležet Sergejev. Domácí obránce se nakonec zvedl a vypadá, že bude v pořádku.
     
    38:24
    Po levé straně se úplně sám do zakončení řítil Ruohomaa. Jeho střela mířila pouze doprostřed branky, snadná práce pro Košečkina!
     
    39:01
    Ohlášena byla poslední minuta druhé třetiny. Od modré čáry zakončoval Padakin, hostující gólman puk podržel v lapačce a přerušil hru.
     
    39:47
    Zákrok si připisuje také domácí gólman Korotajev. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce, do konce druhé části zbývá třináct vteřin.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    První třetina byla hodně nezáživná a skončila bez branek. Ta druhá byla úplným opakem, nabídla hned šest gólů! Domácí dvakrát vedli, ovšem poté stačily dvě přesilové hry Magnitogorsku, celkově sedmdesát vteřin, během kterých hosté vstřelili tři branky!
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Domácí hokejisté se ihned vydali směrem dopředu. Střela Kosova byla tečovaná, Košečkin si s ní nakonec dokázal poradit.
     
    41:04
    Do slušné střelecké pozice se dostal Bulíř. Jeho tvrdá rána nakonec proletěla těsně vedle levé tyče domácí branky!
     
    41:58
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Timkin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:17
    Z pravé strany zakončoval Ruohomaa. Košečkin měl odkrytý výhled, střela finského hráče navíc mířila doprostřed branky!
     
    42:56
    Polovina přesilové hry domácích je téměř za námi, hosté nyní během krátké chvíle dvakrát vyhodili přes všechny čáry, následně vystřídali,
     
    43:58
    Hosté v plném počtu.
     
    44:31
    Střelu Nestrašila vyrazil Košečkin před sebe. Český hráč pak přihrával Poláškovi, který se marně dožadoval odpískání faulu.
     
    45:23
    Hodně ostrý souboj u mantinelu, dostal se do něj Polášek, který čistě zasáhl Jazkova. Ten se ihned zvedl z ledu.
     
    46:04
    Po delší době je hra přerušena, kotouč skončil na střídačce domácích, vhazovat se za malou chvíli bude ve středním pásmu.
     
    46:40
    Mozjakin si podle rozhodčích pomohl nedovoleně proti Nättinenovi a půjde na trestnou lavici. To ale až po kratší reklamní přestávce.
     
    46:40
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Mozjakin – 2 min., hákování).
     
    47:41
    Domácí se nemohou usadit v útočné třetině, Magnitogorsk dobře brání, polovina přesilové hry je ze námi, Nižněkamsk rozehrává až od Korotajeva.
     
    48:18
    Nakonec se domácí dostali do pásma soupeře, z pravé strany opět zakončoval Ruohomaa. Jeho střela proletěla těsně vedle bližší tyče!
     
    48:40
    Hosté v plném počtu.
     
    49:23
    Magnitogorsk rozhodně nikam nepospíchá, Korotajev je ve třetí třetině téměř bez práce, na svůj první zákrok stále čeká.
     
    49:55
    Na ledě znovu Mozjakin, který ihned poté, co se dostal do útočné třetiny, tak pálil. Tvrdá rána domácího kapitána byla nepřesná!
     
    50:28
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná desetiminutovka třetí části, kotouč je v obranné třetině Nižněkamsku, to hostům vyhovuje.
     
    51:23
    Hosté si nyní přihrávali po mantinelu. O kotouč sice přišli, ovšem domácí si také nerozuměli, sledujeme spoustu nepřesností.
     
    52:19
    Tempo hry je v posledních minutách hodně slabé, hraje se především ve středním pásmu, hosté totiž dobře brání modrou čáru.
     
    52:56
    Dlouho se hraje bez přerušení. Domácí hokejisté nyní musí vyklidit útočné pásmo, v opačném případě by se pískal ofsajd.
     
    53:34
    Stále se nepřerušuje, střela Jazkova byla zblokovaná a mířila do rohu kluziště, jako první se k puku dostal hostující hráč.
     
    53:59
    O malou chvíli později pálil také Ljubimov. Korotajev si připsal možná druhý zákrok ve třetí třetině, ten však znovu nebyl nijak těžký.
     
    54:44
    Zhruba sedm minut se hraje bez přerušení! K vidění toho moc není, hosté dobře brání, domácím se nedaří nic vymyslet.
     
    55:33
    Další útočné snažení Nižněkamsku rozjel Polášek. Ten nahodil do útočné třetiny, o kterou domácí nakonec stejně brzy přišli.
     
    56:39
    Neskutečné, devět minut se nepřerušovalo. Utkání se přelévá ze strany na stranu, větší příležitosti však k vidění nejsou.
     
    57:23
    Z levé strany střílel Musin! Domácí obránce však trefil prvního hráče před sebou, hosté poté vyhodili do středního pásma.
     
    57:47
    Až teď je hra přerušena, po nějakých deseti minutách! Hosté se dostali do slibného přečíslení, kotouč poté zůstal u tyče. Jako první u něj byl brankář Korotajev!
     
    58:01
    Ohlášeny byly poslední dvě minuty třetí třetiny. Čárový rozhodčí píská icing Nižněkamsku, hra se stěhuje před Korotajeva.
     
    58:39
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Emil Galimov – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Grigorij Dronov – 2 min., krosček).
     
    59:06
    Nakonec se domácí přeci jen dostali do šance! Z pravé strany před Košečkina nabruslil Ruohomaa. Za zády hostujícího gólmana však neskončila první střela, ani následná dorážka!
     
    59:36
    Na nějaký zvrat to příliš nevypadá, gólman Korotajev zůstal na střídačce, navíc se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Zatímco v první a třetí části jsme branku neviděli, druhá třetina nám nabídla hned šest gólů! Nižněkamsk sice dvakrát vedl, ovšem Magnitogorsk během sedmdesáti sekund vstřelil tři branky a rozhodl o svém vítězství! Hosté v závěrečné dvacetiminutovce vsadili na bránění výsledku, o čemž svědčí pouhých šest střel na branku.
     
    Československá stopa v utkání

    Neftěchimik Nižněkamsk
    Adam Polášek (bez bodu, čas na ledě – 19:19)
    Andrej Nestrašil (0+1, čas na ledě – 19:06)

    Metallurg Magnitogorsk
    Michal Bulíř (0+1, čas na ledě – 11:40)
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:34:19)

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 23. E. Galimov (Nestrašil, Kosov), 26. Jo. Nättinen (Ruohomaa) – 25. Vereščagin, 35. Čibisov (Matuškin, Bulíř), 36. Antipin (Mozjakin, N. Kuljomin), 36. Pakarinen


    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (36. Korotajev) – Bryncev, Polášek, D. Musin, An. Sergejev, Timašov, Šaripzjanov (A), Semjonov – E. Galimov (A), Kosov, Nestrašil (C) – Ruohomaa, Puustinen, Jo. Nättinen – Padakin, Bikmullin, P. Kulikov – Zdunov, Chajrullin, Arkalov – Šarifjanov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Vereščagin, Antipin, Matuškin, Běreglazov, J. Birjukov, Rylov (A), Dronov – N. Kuljomin (A), Ellison, Mozjakin (C) – Čibisov, Pakarinen, Rasmussen – Ljubimov, Bulíř, Jazkov – Timkin, Dorofejev, Několenko – Platonov.

    Rozhodčí: Ščeněv, Rogačev – Berseněv, Judin
    bahis siteleri