Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 1:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 2:4 (kon.)
Detva – Nitra 3:4 (kon.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Pátek 21.12.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Se štěstím teď Košičané ustáli kritickou situaci! Škorvánek už ležel na ledě, ale přesto dokázal udržet puk před čárou. Drama vrcholí!
     
    58:15
    Anton Kislicin zůstává na střídačce, Liptovský Mikuláš zkusí vyrovnat při power-play.
     
    58:15
    Je to tady. Hosté si vyžádali time-out.
     
    51:46
    V úvodu oslabení se Liptovský Mikuláš dobře bránil, ale mezitím už přišla šance Košic. S pukem na hokejce se do pásma přiřítil Brophey. Zkusil zakončit, ale na Kislicina to neplatilo.
     
    51:05
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Andrej Lištiak – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:12
    Do šance se prokousali také oslabení hráči Košic. Překvapivé zakončení zápěstím z vrcholu kruhu Kislicin nečekal, a proto puk lapačkou na poslední chvíli vyrazil aspoň k mantinelu.
     
    49:15
    Bravo Škorvánek! Strážce košické svatyně předvedl několik kvalitních zákroků, kterými svůj tým při vyloučení Nagye výrazně podržel.
     
    48:41
    Vyloučení v týmu HC Košice (Ladislav Nagy – 2 min., hrubost). Jedinečná příležitost vyrovnat.
     
    45:38
    Košičané mohli odskočit svému soupeři na dvougólový rozdíl! Jakub Suja stál v poměrně velkém úhlu, přesto to zkusil ranou příklepem. Kislicina zachránila branková konstrukce!
     
    39:05
    Vyloučení v týmu HC Košice (Václav Čížek – 2 min., faul kolenem).
     
    33:40
    Hosté se osvobodili, ale Nagy hned poté narýsoval milimetrově přesnou kolmici přímo na útočnou modrou čáru. Tam se zakončující hráč dostal do finální fáze, pracně vytvořený geometrický úkol však škodolibě zničil Kislicin.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Samuel Fereta – 2 min., hákování).
     
    29:17
    Na opačné straně obrovská šance domácích! Střela od modré Kislicinovi vypadla, gólman však svou minelu před nebezpečně dojíždějícím forwardem stihl napravil.
     
    28:20
    Těžko teď Pretnarovi něco vyčítat. Byl už vyčerpaný, navíc měl na zádech nalepeného hráče. Rozehrál však přímo na Krišku, který se najednou zjevil přímo před Škorvánkem. Ten naštěstí pro Košice střelce vychytal.
     
    24:17
    Martin Kriška to nemyslel vůbec špatně. U mantinelu získal kotouč, posunul se s ním do strany a překvapil střelou z ostrého úhlu. Škorvánek měl ale ruku blízko u těla.
     
    21:30
    Veselejší to pro hosty mohlo být po šanci Jakuba Sukeľa. Ten se ocitl osamocený před Škorvánkem, ale ani tato pozice mu na překonání soupeřova gólmana nestačila.
     
    17:57
    Ladislav Nagy spálil tutovku! Bruslil sám na Kislicina, jemuž chtěl přehodit puk přes beton. Dobrý záměr nevyšel. Gólman Liptovského Mikuláše vytáhl ze své dílny parádní zákrok.
     
    14:40
    Vyloučení v týmu HC Košice (Jimmy McDowell – 2 min., sekání). Teď se domácí budou muset bránit.
     
    12:25
    Obrovská šance Košic! Kafka dostal ideální křižnou přihrávku, ale puk se mu na malý moment nešťastně odrazil od čepele. To už se Kislicin stihl přesunout a puk betony dokázal sklepnout. Pokud by střela přišla jen o vteřinu dříve, měl by to mnohem složitější.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Andrej Lištiak – 2 min., podrážení).
     
    11:19
    Košice vstřelily branku!
    Během uplynulé pauzy si nejvíce odpočal favorizovaný tým, který právě otevřel skóre! S Vrábeľovou dělovkou si Kislicin ještě poradil, ale na dorážku ROMANA ŽITNÉHO už nestačil. Asistence: Filip Vrábeľ a Eduard Šedivý.
     
    06:08
    Vyloučení v týmu HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., sekání). Před námi je hra ve čtyřech.
     
    05:26
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Samuel Fereta – 2 min., držení). První trest v utkání.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 12. Žitný (Vrábeľ, Šedivý)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – McDowell, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Pretnar, Koch, Pulli – Haščák, Brophey, Nagy (C) – Spilar (A), Suja, Kafka – Petráš, Galamboš, Hričina – Žitný, Klíma, Vrábeľ – Krajňák
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicin (Hollý) – Fereta, Suchý (A), Nádašdi, Bača, Lenďák, Mezovský, Nemec – Kriška (C), Robert Huna, Richard Huna – Uram, Tamáši, J. Sukeľ – Števuliak, Piatka, Lištiak – Žiak, Uhrík (A), Oško

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Ľ. Šoltés, Gajan
    bahis siteleri