Buffalo – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:5 (kon.) | Boston – Calgary 6:4 (kon.)
NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Vancouver 2:0 (kon.) | St. Louis – Washington 5:2 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:6 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 04.01.2019, 01:30 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:48 Devon TOEWS - 3:2
     
    61:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    DEVON TOEWS napřáhl na bodu pravého kruhu bez přípravy po diagonální přihrávce Joshe Baileyho ke tvrdé ráně s příklepem, kterou Collin Delia na přední tyči fantasticky vyrazil levým betonem, proti následné dorážce obránce Islanders už byl ale bezmocný! Islanders vítězí 3:2! Asistence: Josh Bailey a Brock Nelson.
    45:01 Patrick KANE - 2:2
     
    45:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE na vrcholu pravého kruhu napřáhl bez přípravy po nádherné přihrávce přes šířku útočného pásma od Erika Gustafssona ke tvrdé střele s příklepem a puk se na vzdálenější levé tyči zřejmě od jednoho z hráčů Islanders odrazil do sítě! Chicago využili přesilovou hru. Asistence: Erik Gustafsson a Jonathan Toews.
    38:56 Mathew BARZAL - 2:1
     
    38:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy před vrcholem mezikruží napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem, po které se puk odrazil k levé tyči a MATHEW BARZAL bez problému skóroval z úhlu do prázdné brány! Islanders využili přesilovou hru a otočili skóre na svou stranu. Asistence: Nick Leddy a Anders Lee.
    06:47 Mathew BARZAL - 1:1
     
    06:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Johhny Boychuk na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk se od jednoho z obránců Blackhawks odrazil do levého kruhu, kde MATHEW BARZAL napřáhl z ostrého úhlu ke střele s příklepem a bez přípravy zamířil pod horní tyč odkryté brány! Je to 1:1. Asistence: Anthony Beauvillier a Johnny Boychuk.
    03:05 Dominik KAHUN - 0:1
     
    03:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Duncan Keith na levém křídle vypálil od modré čáry a těsně před bránou puk tečoval Brandon Saad, Robin Lehner sice dokázal zasáhnout levým betonem, proti bekhendové dorážce DOMINIKA KAHUNA v blízkosti pravé tyče už byl ale bezmocný! Chicago vede v Brooklynu rázem 1:0. Asistence: Brandon Saad a Duncan Keith.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Barzal (Beauvillier, Boychuk), 39. Barzal (Leddy, Lee), 62. D. Toews (Jo. Bailey, B. Nelson) – 4. Kahun (Saad, Keith), 46. P. Kane (E. Gustafsson, J. Toews)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Leddy, Boychuk, Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield – Lee (C), B. Nelson, Ho-Sang – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey (A) – Dal Colle, Komarov, Kühnhackl – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Chicago Blackhawks: Delia (C. Ward) – Keith (A), E. Gustafsson, Forsling, Seabrook (A), Dahlström, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), Kahun – Anisimov, D. Strome, P. Kane – DeBrincat, Kämpf, Sikura – Hayden, Krüger, Perlini. Hlavní trenér: Jeremy Colliton.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Trevor Hanson. Čároví: Ryan Galloway, Steve Barton

    Diváci: 13454
    bahis siteleri