Crystal Palace – Tottenham 2:0 (kon.) | Chelsea – Sheffield Wedn. 3:0 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
2:0 (2:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 27.01.2019, 17:00 • Selhurst Park, Londýn • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u FA Cupu na počtěnou! (18:58:02)
     
    Je hotovo! Crystal Palace poráží oslabený Tottenham a postupuje do čtvrtfinále FA Cupu.

    Domácí celek se dostal do vedení v deváté minutě, kdy se zblízka prosadil Connor Wickham. Vedení navýšil z penalty Andros Townsend, stejnou výhodu nevyužili hosté o deset minut později, smolařem se stal obránce Kieran Trippier. Druhá polovina patřila Spurs, ale ti se buď netrefovali do branky anebo shořeli na skvělém Speronim.

    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:9. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střílený centr z levé strany byl ještě odvrácen na rohový kop. Bude to ale nejspíše poslední šance na snížení, hostujícímu celku se vyrovnat již nepovede.
     
    90+3
    Lamela postupoval středem hřiště, ale jeho přihrávka do šestnáctky byla odkopnuta daleko od branky Palace. Zaha si následně vysloužil za faul další žlutý kartónek.
     
    90+2
    Domácí nakonec kopali ještě rohový kop, ale ten nevyšel a hosté se hnali do protiakce. Christian Benteke ovšem fauloval a je prvním domácí hráčem, jenž vidí kartu.
     
    90+1
    Utkání bude nastaveno o další čtyři minuty a je téměř jasné, že do čtvrtfinále FA Cupu půjde domácí Crystal Palace! Ten navíc rozehrává standardku před brankou Spurs.
     
    90
    Kieran Trippier následně z pravé strany centroval a Schlupp si ve vápně hlídal obličej. Míč jej trefil do ramena, ale Kevin Friend po menší debatě s asistenty penaltu neodpískal.
     
    89
    Jordan Ayew se hned po pár sekundách na hřišti dostal do tvrdého zákroku a klidně mohl být potrestán kartou. Nakonec se vše obešlo bez trestu a hra pokračuje akcí Tottenhamu.
     
    88
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Andros Townsend, přichází Jordan Ayew.
     
    87
    Hosté rozehráli další rohový kop, ale střela z hranice vápna nakonec nepřišla. Míč se dostal do zámezí a po střídání domácích uvidíme odkop od branky.
     
    85
    Patrick van Aanholt je následně na zemi ošetřován a není úplně jisté, zda utkání dohraje. Nizozemský obránce nicméně ušetřil cenné sekundy a utkání se blíží ke svému konci.
     
    84
    Christian Benteke následně předvedl to, v čem je dobrý. Na levé straně si tělem pohlídal míč a dostal se až před šestnáctku. Následně po zemi zakončoval k levé tyčce, ale Gazzaniga kryje.
     
    83
    Crystal Palace navíc parádně šetří čas a navíc je i nebezpečný. Nejdříve šel do šestnáctky centr, ale ten byl odvrácen. Van Aanholt se následně dostával ke střele ze středu, ale trefil bránícího hráče.
     
    82
    Spurs rozehrávali svůj snad jedenáctý rohový kop v utkání. Ani tento ale nepřinesl snížení skóre a se třetím týmem Premier League to začíná vypadat bledě...
     
    81
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Kazaiah Sterling.
     
    80
    Domácí čeká náročná desetiminutovka. Ward nyní odehrál míč z levé strany, do šestnáctky přihrával jeden z hostů. Bude z toho rohový kop pro Slepice.
     
    79
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Max Meyer, přichází Luka Milivojević.

    David Panuška

    Branky: 9. Wickham, 34. Townsend (pen.)

    Karty:   90+2. Benteke (CRP), 90+3. Zaha (CRP) – 55. Sanchez (TOT), 59. Foyth (TOT)

    Neproměněná penalta: 44. Trippier (TOT), mimo


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:9. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:13.
    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Kelly, Dann, Van Aanholt – Meyer (79. Milivojević), Kouyaté, Schlupp – Townsend (88. Ayew), Zaha, Wickham (70. Benteke).
    Náhradníci: Tupper – Wan-Bissaka, Sakho, Riedewald, Milivojević, Benteke, Ayew

    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Trippier, Sanchez, Foyth, Vertonghen (46. Lamela), Walker-Peters – Dier (62. Wanyama), Skipp – Moura (81. Sterling), Nkoudou, Llorente.
    Náhradníci: Lloris – Aurier, Rose, Wanyama, Winks, Lamela, Sterling

    Rozhodčí: Friend – Nunn, Wilkes
    bahis siteleri