Bochum – Hamburg 0:0 (kon.) | Union Berlín – Paderborn 1:3 (kon.) | Darmstadt – Regensburg 1:1 (kon.)
konec
SV Darmstadt 98
1:1 (0:0)
SSV Jahn Regensburg
Sobota 30.03.2019, 13:00 • Merck-Stadion am Böllenfalltor, Darmstadt • 2. německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky u textového přenosu z 27. kola druhé německé bundesligy. V dnešním zápase se potkají týmy SV Darmstadt 98 a SSV Jahn Regensburg. Přeji vám příjemné počtení.
     
    Postavení v tabulce

    Hostující Regensburg je na tom o něco lépe než domácí, když okupuje osmé místo tabulky. Po 26 kolech má totiž 37 bodů a skóre 38:38, zatímco Darmstadt má o pět bodů méně, skóre 37:45 a je dvanáctý. Dnešní zápas by však domácímu celku mohl přinést naději na zlepšení postavení v tabulce, navíc když má lepší formu než Regensburg...
     
    Aktuální forma

    Regensburg z posledních pěti zápasů vyhrál jen dva. Naposledy prohrál s Fürthem 0:2, předtím jen remizoval 1:1 s předposledním Duisburgem. Dovede si určitě představit lepší výsledky a dnes o jeden bude usilovat.

    To Darmstadt zaznamenal zlepšení formy, ze čtyř posledních zápasů třikrát vyhrál. Má dvě výhry v řadě, a to proti velice silným soupeřům. 3:2 porazil pátý Kiel a vyšlápl si i na do té doby první Hamburk, který porazil 3:2 gólem v 92. minutě zápasu!
     
    Doma – venku

    Regensburg patří venku mezi nejlepší týmy celé soutěže. Jen Hamburk a Kolín získal na hřištích soupeřů více bodů. Jahn jich uhrál celkem 20, takže dnes určitě bude chtít této výhody využít. Darmstadt v domácím prostředí vyhrál 7 ze 13 zápasů a je v této minitabulce sedmý.
     
    Nejlepší střelci

    Regensburg dal dohromady 38 gólů a 20 z nich střelila nebezpečná dvojice Adamjan – Grüttner. Oba dali shodně 10 branek a budou ve své formě chtít pokračovat i nadále.

    Nejlepší střelci Darmstadtu dali oba o 9 gólech a jedná se o Tobiase Kempeho se Serdarem Dursunem. I jejich počin bude zcela jistě zajímavé sledovat!
     
    Rozhodčí

    Hlavním rozhodčím dnešního zápasu bude Martin Thomsen, na lajnách mu pomohou Bastian Börner a Dominik Jolk. Čtvrtým sudím utkání je Andreas Steffens.
    Stadion je připraven
     
    Úvodní sestavy:

    SV Darmstadt 98: Heuer Fernandes – Herrmann, Franke (C), Höhn, Sirigu – Pálsson, Stark – Heller, Kempe, Mehlem – Dursun.
    Náhradníci: Stritzel – Bertram, Jones, Kamavuaka, Moritz, Rieder, Wurtz.

    SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Nachreiner, Correia, Föhrenbach – Thalhammer, Geipl – George, Adamjan – Grüttner (C), Al Ghaddioui.
    Náhradníci: Weis – Stolze, Nietfeld, Hein, Freis, Fein, Derstroff.

    Rozhodčí: Thomsen – Börner, Jolk.
     
    Merck-Stadion am Böllenfalltor v Darmstadtu už je zaplněný, domácí fanoušci velmi hlasitě oznamují sestavu. V Německu panuje pěkné počasí, tak snad podobný bude i fotbal!
     
    Rozhodčí už přivedl hráče obou celků na hrací plochu, za pár minut budeme moci začít! Fanoušci Regensburgu dorazili ve velkém počtu a všichni nyní vytáhli deštníky v klubových barvách – tedy v červené a bílé. Originální způsob choreografie.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostují Regensburg se ujal výkopu a hned se pokusil prorazit dopředu. K dispozici měl autové vhazování na levém křídle, ovšem krátce nato o míč přišel.
     
    2
    Patrick Herrmann byl hodně aktivně napadaný ze strany soupeře. Dlouho držel míč pod svou kontrolou, ale pak byl přeci jen donucen jej odevzdat kupředu.
     
    2
    Dlouhý centr na Dursuna byl lehce přetažený, a tak se hostující stoper Nachreiner zmocnil míče a v klidu jej nahrál brankáři Pentkemu.
     
    3
    Domácí hráči se velice dobrou prací ve středu hřiště dostali do nebezpečného protiútoku, ten však skončil vinou až příliš zbrklých přihrávek.
     
    4
    Autové vhazování Benedikta Sallera na pravém křídle sice našlo Adamjana, ale ten v souboji s obráncem přišel o balon. Vykopávat bude domácí gólman Daniel Heuer Fernandes.
     
    5
    Dobrá obranná práce Jonase Föhrenbacha ve středu hřiště nyní nedovolila Darmstadtu vyrazit do útoku. Krátce nato se faulu dopustil Victor Pálsson, Regensburg tak může rozehrávat.
     
    6
    Na útočné polovině hostí se odehrávala velká nakopávaná a málem se díky tomu dostal do brejku Al Ghaddioui, míč mu v rozhodující chvíli ale odskočil.
     
    7
    Velká chyba v obraně Darmstadtu nabídla gólovou příležitost pro Jahn Regensburg! Marco Grüttner se střelou ale váhal tak dlouho, až mu vůbec nesedla. Naštěstí pro něj krátce poté na levém křídle vybojoval Andreas Geipl alespoň přímý kop, hosté tak dostanou šanci na reparát.
     
    7
    Centrovaný míč Geipla nenašel nikoho ze spoluhráčů, následovat bude rohový kop. Čili rozehrávka z takřka stejné pozice.
     
    8
    Po rozehrávce nakrátko volil Andreas Geipl přízemní centr, ten však také úspěch neslavil a Darmstadt může zklidnit hru.
     
    9
    Týmu trenéra Grammozise se zatim moc nedaří usadit na útočné polovině, aktivnější je hostující Regensburg.
     
    9
    Málem jsem to však zakřikl. Z pravého křídla mířil do vápna nebezpečný centr, na který si nabíhal Sandro Sirigu a několik jeho dalších spoluhráčů. Bude z toho roh.
     
    10
    Jeho exekuce se ujal Tobias Kempe, míč skončil po teči v zázemí a celá situace se bude opakovat.
     
    11
    Nyní centr Kempeho vyboxoval brankář Philipp Pentke, který byl při tom navíc faulován. Může tak v poklidu odkopávat od své brány.
     
    11
    Velmi slušné šance Darmstadtu! Nejprve střílel Patrick Herrmann, jehož pokus byl zblokován. Balon se však odrazil k Victoru Pálssonovi, jeho dělovou ránu z velké dálky ale vyrazil Pentke na rohový kop.
     
    12
    Z rohu domácí celek nic nevymyslel a nebezpečí málem přišlo na druhé straně, kde si do vápna na centr Grüttnera nabíhal Sargis Adamjan – obránce Franke ale balon stihl odkopnout.
     
    13
    Sebastian Nachreiner zastavil v postupu do akce Marvina Mehlema nedovoleným způsobem, a i když se mu to nelíbí, rozhodčí neoblomně píská faul.
     
    14
    Darmstadt o sobě dal znovu vědět! K zakončení se dokázal protlačit Mehlem, ale šlo o ofsajd, takže vzrušení bylo nakonec zbytečné.
     
    15
    Marcel Heller při pokusu o odkop míče upadl, domácím fanouškům se nelíbilo, že nebyl pískán nedovolený zákrok. Skutečně šlo ale hlavně o zavinění samotného hráče.
     
    16
    Sargis Adamjan kličkoval na levém křídle a do vápna projít nedokázal. Po něm však centroval ještě Maximilian Thalhammer, jenomže ani on nenašel své spoluhráče.
     
    17
    V souboji dvou šestek se dopustila faulu ta hostující – tedy po zákroku Sallera na Mehlema bude rozehrávat Darmstadt.
     
    18
    Fanoušci obou týmů často pískají a snaží se rozhodčího dostat pod tlak, utkání má grády již od samotného úvodu. Nyní byl odpískán útočný faul na Victora Pálssona.
     
    19
    Domácí měli obrovskou příležitost otevřít skóre zápasu! Po vynikající přihrávce se ve vápně dostal k zakončení Marvin Mehlem, jeho tvrdou střelu ale Philipp Pentke skvěle vyrazil.
     
    20
    Postupem času se aktivnějšími stali hráči v modrém. Regensburgu se v obraně otevírají okénka poměrně často...
     
    21
    Nyní však Jahn díky dobré práci na pravé straně získal rohový kop. Zahrozí z něj?
     
    22
    Geiplův centr na bližší tyč byl prodlužován na tu vzdálenější, kde číhal Marcel Correia. Jenže to by musel být ještě tak o 30 cm vyšší, aby na míč dosáhl.
     
    23
    Dobrý zákrok Daniela Heuera Fernandese! Střelou z dálky jeho pozornost prověřil Maximilian Thalhammer. Dorážka Grüttnera už nebyla regulérní, neboť šlo o ofsajd.
     
    24
    V souboji s Mehlemem cítil hostující Saller že nemá šanci dosáhnout na míč, a tak se chytře nechal faulovat.
     
    25
    Pěknou technickou finesu předvedl Serdar Dursun. Patičkou totiž přesně přihrál Herrmannovi, který společně s diváky ocenil tento pas potleskem (a vybojovaným autem).
     
    26
    Hra je bohužel nyní plná přerušování kvůli menším faulům či autovým vhazováním. Darmstadt je ale častěji u míče.
     
    27
    Marcel Franke společně s brankářem Heuerem Fernandesem pohlídali balon před napadajícím Hamadim Al Ghaddiouim. Na útočné polovině pak Dursun vybojoval faul.
     
    28
    Nyní může v klidu rozehrávat ze svého území Philipp Pentke – a to po velmi nepřesném nákopu Yannicka Starka.
     
    29
    Regensburg jakoby si vůbec nevěděl rady, jak se dostat do útoku – přitom se mu to v úvodu utkání tolikrát dařilo. Zbytečný nákop z obrany nepřinesl úspěch.
     
    30
    Výborný Philipp Pentke! 33letý brankář Jahnu Regensburg znovu zachránil svůj tým. Po pasu za obranu měl totiž gól na noze Serdar Dursun, ale jeho zakončení v pádu zlikvidoval hostující gólman.
     
    31
    Andreas Geipl rozehrával přímý kop z nějakých 40 metrů. Pokusil se o překvapivý pas po zemi, ale domácí ho dokázali zachytit, jakoby to očekávali. Velmi špatná rozehrávka 26letého Němce ve službách Regensburgu.
     
    32
    Patrick Herrmann vyhrál hlavičkový souboj se Sargisem Adamjanem a navíc pro svůj tým získal přímý kop.
     
    33
    Centr Tobiase Kempeho byl však zblokovaný pozornou obranou červenobílých. Ti zakládají protiútok...
     
    33
    ... Ale z něj se dostal míč jen do rukou brankáře Heuera Fernandese, a to díky skvělé defenzivní práci Starka.
     
    34
    Teď chtěli domácí odpískání penalty. Aktivní Marvin Mehlem se prodral do vápna a po souboji s Benediktem Sallerem spadl na zem, ovšem o faul se nejednalo. Sudí situaci správně posoudil.
     
    35
    Na druhé straně byl v ofsajdovém postavení načapán Al Ghaddioui, ohrozit branku Darmstadtu mu tedy nebylo dovoleno.
     
    36
    Dursun je velice silný hráč na balonu, což prokázal při souboji ve středovém kruhu s Jannem Georgem. Byl faulován.
     
    37
    Sandro Sirigu se dopustil nedovoleného zákroku při snaze získat zpět ztracený míč. Obětí byl Maximilian Thalhammer.
     
    38
    A teď už sudí tasí žlutou kartu. Jonas Föhrenbach totiž zastavil rodící se útočnou akci Darmstadtu jasným stažením soupeře k zemi za dres.
     
    39
    Pentke pod tlakem vykopával jen do autu, což domácí příznivci pochopitelně ocenili jásotem. Darmstadt se tedy snadno dostal k míči.
     
    40
    Regensburg je v soubojích více a více agresivní, to sudí moc nekvituje a uděluje varování po faulu na Serdara Dursuna.
     
    40
    Další faul, tentokráte srazil Andreas Geipl k zemi Tobiase Kempeho. Bude z toho přímý kop z levé strany pro Darmstadt.
     
    41
    Sám faulovaný jej rozehrál, ale dlouhý centrovaný míč našel hlavy jen bránících hráčů soupeře. Herrmann poté v hlavičkovém souboji trefil loktem do hlavy Janna Georgeho, bude z toho rozehra od branky Jahnu.
     
    42
    Po levé straně si nabíhal na centr Jonas Föhrenbach, ale balon byl až příliš dlouhý. Regensburg opravdu nyní v útočné fázi hry není vůbec přesvědčivý.
     
    43
    Další zajímavá příležitost pro Darmstadt. Dursun sklepl míč pro Tobiase Kempeho, který jej z voleje napálil jen do obránců.
     
    43
    Velký rozruch před gólmanem Pentkem vyvrcholil střeleckým pokusem Yannicka Starka, který byl ovšem nepřesný.
     
    44
    Nyní se hraje spíše ve středu hřiště, kde sledujeme spoustu soubojů. V jednom z nich byl Mehlem faulovaný Geiplem.
     
    45
    Darmstadt by se rád prosadil ještě před koncem prvního poločasu. Míč na kopačkách má, teď jej jen dopravit do nebezpečné situace...
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:02.
     
    Úvodní část duelu branku nepřinesla, sudí ji ukončil bez nastavení jediné vteřiny. Zpočátku byli aktivnější hostující fotbalisté, ale zhruba od 10. minuty převzali otěže hry domácí, kteří měli několik dobrých příležitostí k otevření skóre zápasu. Brankář Philipp Pentke však podává velice dobrý výkon a drží Jahn Regensburg nad vodou.

     
    Hráči domácího celku už jsou připraveni na trávníku, zatímco pomalu se z kabiny trousí také Regensburg.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Darmstadt se snažil hned v úvodu druhého poločasu pokračovat v nastoleném trendu a mířil do vápna, přes obranné duo Nachreiner – Correia ale nedokázal Dursun prorazit.
     
    47
    Jahn Regensburg se určitě o poločase bavil o tom, že potřebuje zlepšit hru v obraně, aby mohl zakládat útočné akce. To se nyní podařilo, ovšem centrovaný míč Georgeho zamířil do brankáře Heuera Fernandese.
     
    48
    A znovu se to červenobílým podařilo vymyslet vzadu natolik dobře, že z toho byla hned protiakce vedená po levém křídle. Adamjan ale neměl ve finále moc prostoru na to, aby stihl vymyslet něco kloudného.
     
    49
    Sargis Adamjan fauloval Patricka Herrmanna na pravém křídle, Darmstadt může rozehrávat v klidu.
     
    50
    Velice dobrá práce Marcela Frankeho, který naznačil kličku, poté ji skutečně udělal a tím Geipla zmátl natolik, že ho hostující 26letý záložník musel faulovat.
     
    51
    Znovu skvělý zákrok Philippa Pentkeho, ten dnes opravdu chytá výtečně! K nebezpečné střele na hranici pokutového území se dostal Serdar Dursun, ale brankář Regensburgu balon vyrazil na roh.
     
    52
    Z rohu domácí celek nic velkého nevymyslel, a tak se opět hraje ve středu hřiště.
     
    53
    Další obrovská tutovka pro Darmstadt! Na vzdálenější tyči se k hlavičce před odkrytou částí brány dostal Marvin Mehlem, jenže balon poslal těsně vedle.
     
    54
    Sebastian Nachreiner nyní takovým hokejovým bodyčekem zastavil v postupu dopředu Marvina Mehlema. Fanoušci Darmstadtu chtěli pro hostujícího stopera kartu, ale sudí odpískal „pouze“ faul.
     
    55
    Poměrně slušný centr Tobiase Kempeho se ztočil do pokutového území, kde zakončoval Victor Pálsson mimo tři tyče. Domácí fotbalisté si tvoří jednu šanci za druhou.
     
    55
    Do vápna se probojoval Marco Grüttner, který okamžitě nahrával po zemi do předbrankového prostoru. Tam ale nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    55
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    To se dalo čekat, Darmstadt se z další dobré příležitosti už konečně ujímá vedení a máme tu první branku zápasu! Vynikající centr Marcela Hellera z pravého křídla našel před bránou SERDARA DURSUNA, který, ač tísněný obráncem, zakončil naprosto dokonale. Brankář Philipp Pentke byl tentokráte bez šance.
    55. DURSUN - 1:0
     
    57
    Centrovaný balon Patricka Herrmanna byl zblokovaný pouze do autu, domácí však pokračují ve svém tlaku.
     
    58
    Regensburg se snaží více tlačit dopředu, teď už branku vstřelit potřebuje. Darmstadt naopak začne více myslet na brejky, tohle by mohla být ještě zajímavá podívaná.
     
    59
    A mohlo to být o dva góly! Do samostatného úniku se dostal Marcel Heller, který si dlouhou kličkou dokázal odstavit jak bránícího Correiu, tak gólmana Pentkeho. Klička ale byla tak dlouhá, že míč domácí hráč sotva dostihl, a tak jeho zakončení bylo nakonec zblokováno do zámezí.
     
    60
    Další roh pro Darmstadt, který je opravdu na koni. Střelec úvodní branky Serdar Dursun dokonce hecuje fanoušky k ještě lepší atmosféře.
     
    61
    Ačkoliv se roh domácímu týmu příliš nevydařil, jsou modrobílí dále u míče a už vymýšlí, co s ním provedou.
     
    61
    Hosté poprvé v dnešním zápase střídají. Nepříliš výrazného Hamadiho Al Ghaddiouiho nahrazuje Jonas Nietfeld.
     
    62
    Hostům se vůbec nepodařila kombinace a Sandro Sirigu má k dispozici autové vhazování, které Darmstadt ani nemusel nějakou těžkou prací vybojovat.
     
    63
    Regensburg obléhal pokutové území a ke střele z nějakých 25 metrů se pokusil Andreas Geipl – míč ale poslal vysoko nad břevno.
     
    64
    Chyba v rozehrávce Darmstadtu přinesla protiútok Regensburgu, jenže vše zhatil nepřesný centr z levého křídla. Místo před branku šel totiž za branku.
     
    65
    Darmstadt mířil do rychlého protiútoku, který však skončil po jednom ze soubojů v autu.
     
    66
    Regesnburg posiluje ofenzivu! Stoper Sebastian Nachreiner přepouští místo na hřišti útočníkovi Stolzemu.
     
    67
    A hned hostující fotbalisté naznačili, že flintu do žita ještě nevhodili. Řadu pokusů o centr však defenziva Darmstadtu zblokovala.
     
    68
    Serdar Dursun poměrně vystrašil Philippa Pentkeho aktivním presinkem, brankář Jahnu si s tím ale dobře poradil.
     
    69
    Regensburg nyní skutečně hraje spíše v rozestavení 3-4-3. Cesta k úspěchu ale nepovede nepřesnými přihrávkami, jednu teď předvedl Thalhammer.
     
    69
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, tohle byla ale krásná trefa! Po zblokovaném centru z levého křídla se odrazil míč za vápno, kde se do něj opřel ANDREAS GEIPL. Nechytatelná rána 26letého záložníka skončila pod břevnem! Je to 1:1 a začínáme znovu od začátku.
    69. Andreas GEIPL - 1:1
     
    70
    Hostující tým okamžitě míří do další akce a chce využít psychické výhody po vyrovnání skóre zápasu.
     
    71
    Jenže se ve vápně dopustil útočného faulu Sebastian Stolze, takže z toho bude jen rozehrávka od branky Heuera Fernandese.
     
    72
    No a rodilo se nám další nebezpečí před portugalským gólmanem domácích, ale obrana nyní zapracovala na poslední chvíli dobře.
     
    73
    Darmstadt jakoby po vyrovnání znervózněl, Serdar Dursun nyní poměrně zbytečně fauloval Andrease Geipla.
     
    74
    Zprava posílal míč před bránu střídající Stolze, ale gólman Daniel Heuer Fernandes pro něj vyrazil a sebral ho do své náruče.
     
    75
    Immanuel Höhn v roli brankáře! Stoper domácího týmu nyní zblokoval střelecký pokus z levé strany. Regensburg nebyl daleko od obratu.
     
    75
    Poprvé střídá také Darmstadt. Ze hry odchází Sandro Sirigu a na trávník přichází Christoph Moritz.
     
    76
    Další dobrá šance pro Jahn Regensburg! Marco Grüttner měl napravo až příliš prostoru, ale gólman Heuer Fernandes jeho přízemní střelu vyrazil.
     
    76
    Domácí hned střídají podruhé. Tobiase Kempeho nahrazuje fotbalista z Trinidadu a Tobago – Joevin Jones.
     
    78
    A právě Joevin Jones se nyní dostal do zajímavé pozice. Ve vápně byl chvíli nehlídaný, ale výborně se stihl vrátit skvěle hrající Geipl, který mu ve skluzu míč odkopl.
     
    79
    Po nepříliš vydařeném rohovém kopu trefil Marcel Heller bránícího Marcela Correiu míčem přímo do hlavy, rozhodčí tak přerušil hru a na trávník raději volá lékařskou pomoc. Fanouškům Darmstadtu se toto přerušení moc nelíbí.
     
    80
    Correia je odveden za postranní čáru ke krátkému ošetření, zdá se ale, že bude brzy vstupovat zpět do hry. Můžeme alespoň pokračovat!
     
    81
    Jones se snažil založit protiútok, v čemuž mu drobným faulem zabránil Nietfeld.
     
    81
    Za obranu si nabíhal Marcel Heller, chyběl mu ale krůček k tomu, aby poměrně dobrou přihrávku Joevina Jonese dostihl.
     
    82
    Domácí vybojovali autové vhazování kousek od rohového praporku. Ujal se ho Patrick Herrmann, který následně získal slušně vypadajícím centrem roh.
     
    83
    Točený centr Jonese na bližší tyč Pentkeho brány ovšem našel jen obránce soupeře, nic z toho nebylo.
     
    84
    Do rychlého protiútoku spěchal Maximilian Thalhammer, ale během toho si zakopl míč až za postranní čáru, takže byl jeho postup zastaven.
     
    85
    Po přihrávce Jonese se na levém křídle krásně uvolnil Marcel Heller. Fanoušky to zvedlo ze sedadel, ale je z toho jen rohový kop.
     
    85
    A z něj domácí zahrozili! K hlavičce se totiž dostal Marcel Franke, ale kapitánův pokus v pohodě chytil Philipp Pentke.
     
    86
    Na druhé straně Sargis Adamjan nabil na volej Geiplovi, kterému se střela zpoza vápna nepovedla – byla totiž příliš vysoká.
     
    86
    Z dálky své střelecké štěstí zkusil Marvin Mehlem, ale ani on nevyzrál na gólmana protějšího celku. Pentke byl na správném místě.
     
    87
    A právě Marvin Mehlem nyní odchází ze hřiště. Nahrazuje ho Johannes Wurtz, Darmstadt má tedy dostřídáno.
     
    88
    Nebezpečné akce v podání domácích! Přinesly nakonec rohový kop, ale takto si Regensburg při bránění rozhodně nemůže počínat. Jahn měl poměrně štěstí, že pokus Wurtze byl zblokovaný.
     
    89
    Z rohu se domácí mohli dostat znovu do vedení! Joevin Jones vyslal velice dobrý centr, na který si naskočil Marcel Franke, ale balon poslal bohužel pro modrobílé nad bránu.
     
    89
    Maximilian Thalhammer byl faulován v souboji s Höhnem, rozhodčí tak přerušil hru a na hřiště míří lékaři.
     
    90
    Naposledy střídá také Regensburg. Autora krásné vyrovnávací branky Andrease Geipla nahrazuje Adrian Fein.
     
    90
    Po zajímavém centru do vápna hlavičkoval Marco Grüttner, podle rozhodčího si ale pomohl faulem.
     
    90+1
    V Darmstadtu nám už začalo tříminutové nastavení a domácí v jeho úvodu vyrazili do akce po levém křídle, z níž Dursun vybojoval roh.
     
    90+2
    Velký rozruch před brankou Philippa Pentkeho! Po odrazu míče zakončoval Wurtz, který si při zpracování zřejmě pomohl rukou. To sudí ale přehlédl a domácí tak můžou zahrávat další rohový kop.
     
    90+2
    Z něj nic nevymysleli, ale krátce nato přichází další. Urvou modrobílí ještě vítězství?
     
    90+3
    Málem se to podařilo! Joevin Jones poslal znovu velice dobrý centr, který hlavičkoval kapitán Marcel Franke. Naštěstí pro Regensburg ale mířil nepřesně.
     
    90+4
    Na druhé straně střílený centr z pravé strany vyboxoval Heuer Fernandes do bezpečí, zápas tak skončí nerozhodně!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání dvou celků, kteří jsou blízko v tabulce, končí nerozhodně 1:1.

    Úvodní část duelu branku nepřinesla. Zpočátku byli aktivnější hostující fotbalisté, ale zhruba od 10. minuty převzali otěže hry domácí, kteří měli několik dobrých příležitostí k otevření skóre zápasu. Brankář Philipp Pentke však podával velice dobrý výkon a držel Jahn Regensburg nad vodou.

    Do druhé půle vstoupili hráči Darmstadtu ještě aktivněji a v 55. minutě šli po zásluze do vedení. Výborný centr Hellera uklidil do brány Serdar Dursun. A když poté Heller nevyužil obrovskou šanci, litoval toho. V 69. minutě totiž Andreas Geipl krásnou ranou pod břevno vyrovnal na konečných 1:1. Oba týmy ještě měly možnosti se prosadit, ale už je využít nedokázaly.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:18.
     
    Ode mě to již bude vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (14:56:36)

    Michal Belšán

    Branky: 55. Dursun – 69. Geipl

    Karty:   38. Föhrenbach (REG)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:18.
    SV Darmstadt 98: Heuer Fernandes – Herrmann, Franke (C), Höhn, Sirigu (75. Moritz) – Pálsson, Stark – Heller, Kempe (76. Jones), Mehlem (87. Wurtz) – Dursun.
    Náhradníci: Stritzel – Bertram, Jones, Kamavuaka, Moritz, Rieder, Wurtz.

    SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Nachreiner (66. Stolze), Correia, Föhrenbach – Thalhammer, Geipl (90. Fein) – George, Adamjan – Grüttner (C), Al Ghaddioui (61. Nietfeld).
    Náhradníci: Weis – Stolze, Nietfeld, Hein, Freis, Fein, Derstroff.

    Rozhodčí: Thomsen – Börner, Jolk.
    bahis siteleri