Sandhausen – Kiel 3:2 (kon.) | St. Pauli – Regensburg 4:3 (kon.) | Magdeburg – Fürth 2:1 (kon.)
konec
SV Sandhausen
3:2 (2:2)
Kieler SV Holstein 1900
Sobota 27.04.2019, 13:00 • Hardtwaldstadion (Sandhausen) • 2. německá Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (14:58:36)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:10.
     
    Sandhausen potvrdil svou skvělou formu a i dnes získává všechny tři body. Rozhodl o tom gól Žirova hned na začátku druhé půle. Hosté pak dostali domácí pod velký tlak a měli obrovské množství příležitostí, ty už ale nedokázali proměnit. O jejich porážce tak asi rozhodli obrovské chyby v obraně, kterými domácím darovali dva góly v prvním poločase a v průběhu celého utkání obrovské množství gólových příležitostí. Sandhausen se díky této výhře posouvá na 14. místo tabulky se čtyřbodovým náskokem na 16. Magdeburg. Hosté klesnou o jednu příčku na 7. místo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Asi poslední útočnou akci Kielu ukončil Serra, který zasáhl v pokutovém území domácích míč rukou.
     
    90+3
    Do otevřené obrany hostů vletěl Daghfous, který se snažil ještě posunout míč volnému Zengovi. Mühling míč tečoval k vlastnímu brankáři.
     
    90+2
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Tim Kister, přichází Jesper Verlaat.
     
    90+1
    Na zemi po souboji o míč zůstává ležet Kister, který musí být ošetřen. Vypadá to na svalové zranění a vynucené střídání domácích v úplném závěru zápasu.
     
    90
    Bude se hrát ještě dvě minuty.
     
    89
    Žlutou kartu za podrážení Förstera skluzem zezadu dostává Jannik Dehm (Kieler SV Holstein 1900).
     
    89
    Žlutou kartu za útočný faul dostává Philipp Förster (SV Sandhausen).
     
    88
    Förster získal míč ve středu hřiště a sám se snažil prokličkovat až do šestnáctky Kielu. Před šestnáctkou ho obral o míč jeden z obránců hostů.
     
    87
    Svým dalším pokusem už ale Evina získal rohový kop pro hosty. Míč se po prudkém centru několikrát odrazil od hráčů v šestnáctce Sandhausenu, nakonec je ale odpískán útočný faul Schmidta.
     
    86
    Do obléhání pokutového území domácích se hned zapojil i střídající Evina, jeho individuální průnik po pravé straně ale zastavil čistým skluzem Paqarada.
     
    85
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Kevin Behrens, přichází Erik Zenga.
     
    85
    Střídání v týmu Kieler SV Holstein 1900: ze hřiště odchází Jonas Meffert, přichází Franck Evina.
     
    84
    Nepovedený centr z pravé strany skončil v náručí brankáře Sandhausenu Schuhen. Jeho odkop ale jen proletěl na opačnou stranu k jeho konkurentovi Reimannovi.
     
    83
    A hosté znovu požadovali penaltu. Mühling z první posunul míč do šestnáctky Schindlerovi, kterému ho tvrdým způsobem odkopl Förster. Ani tentokrát hlavní rozhodčí nereaguje.
     
    82
    Tlak Kielu se stupňuje. Okugawův centr podle hostů zablokoval Kister rukou, hra ale pokračuje dál.
     
    81
    Další obrovská šance Kielu! Po přihrávce Mühlinga se míč dostal v pokutovém území Sandhausenu k střídajícímu Schindlerovi, který namířil z otočky z první do protipohybu domácícho brankáře. Naštěstí pro domácí ještě dokázal gólman Schuhen tento pokus vyrazit nohou.
     
    80
    Po zablokovaném centru z levé strany získali hosté rohový kop, i tento centr ale dokázala domácí obrana odvrátit z nebezpečného prostoru.
     
    79
    Domácí se už zaměřují výhradně na obranu a rychlé protiakce. Iniciativu má plně Kiel, který musí útočit do plných.
     
    77
    Okugawa našel přihrávkou mezi domácí obránce Mühlinga, který se hezky uvolnil na hranici šestnáctky Sandhausenu a krásnou střelou trefil levou tyč domácí branky!
     
    76
    Další rychlý protiútok domácích! Behrens potáhl míč k šestnáctce Kielu, kde přihrávkou na pravou stranu uvolnil střídajícího Daghfouse. Ten se pokusil o oblouček ponad vybíhajícího gólmana Reimanna, branku hostů ale svým lobem těsně minul.
     
    75
    Förster vysunul nádhernou přihrávkou v rychlém brejku domácích do samostatného úniku Behrense, jeho spoluhráč ale sám před Reimannem neuspěl. Vybíhajícího brankáře Kielu trefil přímo do hrudi.
     
    73
    Domácí se po dlouhé době objevili před brankou Kielu a hned z toho byla nadějná situace. Po dlouhém autovém vhazování z pravé strany míč proskákal až k Wootenovi, jehož střela byla zblokovaná nad branku Reimanna.
     
    72
    Střídání v týmu Kieler SV Holstein 1900: ze hřiště odchází László Bénes, přichází Kingsley Schindler.
     
    72
    Střídání v týmu SV Sandhausen: ze hřiště odchází Rúrik Gíslason, přichází Nejmeddin Daghfous.
     
    71
    Útoky hostů jsou čím dál zoufalejší. Jejich centry odvrací domácí obrana bez problémů a úplně jim chybí moment překvapení.
     
    70
    Domácí dvakrát odvrátili nákop do svého pokutového území, hosté se ale pokaždé dostali znovu k míči.
     
    68
    Domácí ale hosty rychle připravili o míč a bleskurychle se dostali na polovinu soupeře. Brankář Reimann znovu trochu chyboval při odkopu míče, jeho spoluhráči v obrané si ale dokázali s tímto problémem poradit.
     
    67
    Behrens odešel po vlastních do zámezí a brzo se vrátí do hry. Ta mezitím pokračuje zhruba tam, kde skončila – tlakem Kielu na útočné polovině.
     
    66
    Behrens zůstal ležet před brankou Kielu a musí být ošetřen. Důvodem je srážka s Wahlem, kterého domácí hráč vůbec neviděl.
     
    65
    Domácí po odkope svého brankáře hrací předmět rychle odevzdali hostům, ti se ale o něj rychle připravili sami. Mühling totiž fauloval při náběhu domácího obránce Žirova.
     
    64
    Hosté postupem času získávají ve druhé půli převahu a tlačí domácí čím dál více do obrany. Mühling teď trochu netrpělivě vystřelil vysoko nad ze střední vzdálenosti.
     
    62
    Nebezpečí ale přišlo před brankou hostů! K tečovanému centru z levé strany se dostal v pokutovém území Kielu Linsmayer, který z první z otočky namířil těsně nad branku Reimanna.
     
    61
    Z tohoto rohu ale nebezpečný moment nepřijde, Schmidt totiž v hlavičkovém souboji fauloval jednoho z bránících domácích hráčů.
     
    60
    Hosté zatlačili domácí a téměř se znovu dostali do velké příležitosti. Bénes se ocitl sám na levé straně šestnáctky Sandhausenu, míč po jeho centru ale odkopl na rohový kop Kister.
     
    59
    Hosté s rozehrávkou nespěchají a přihrávkami po celé své polovině se snaží vytáhnout domácí výše. Bílí zatím stojí v obranných blocích na své půlce hřiště.
     
    58
    Brankáři domácích se teď vůbec nepovedl odkop od jeho branky a poslal míč přímo do autu.
     
    57
    Hra se po předchozím tlaku Kielu trochu uklidnila a odehrává se především ve středu pole.
     
    55
    Bénes našel před šestnáctkou Sandhausenu přihrávkou doprava Mefferta, kterého střelu k pravé tyči musel vyrazit domácí brankář Schuhen.
     
    54
    Dehm skvělým centrem na přední tyč hledal Leeho, kterého chybělo pár centimetrů na to, aby míč zasáhl. Hrací předmět i tak minul domácí branku jen velmi těsně.
     
    53
    Obrana hostů dnes není při rozehrávkách vůbec jistá. Behrens dostal pod obrovský tlak van den Bergha a obránce Kielu ho svým odkopem napálil. Naštěstí pro červené skončil míč v zámezí.
     
    52
    Hosté sa poprvé ve druhé půli usadili na delší dobu na polovině soupeře, kromě nepovedeného centru Dehma ale z tohoto tlaku nevytěžili vůbec nic.
     
    51
    Gíslasonův centr tentokrát odvrátila obrana hostů a následná střela Linsmayera z první skončila vysoko nad Reimannovou brankou.
     
    50
    Hosté dnes dělají v obraně obrovské chyby. Reimann totálně nezvládl odkop po malé domů a míč odkopl dokonce až za vlastní brankovou čáru. Sandhausen získává další rohový kop úplně zadarmo.
    48. Aleksandr ŽIROV - 3:2
     
    48
    Sandhausen právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení! Gíslason nacentroval skvěle na hranici brankoviště, kde zůstal neobsazený ALEKSANDR ŽIROV a ten prudkou hlavičkou překonal brankáře Reimanna.
     
    47
    Gíslason zachytil rozehrávka obránců hostů, pak se ale sám vytlačil kličkami do autu. Domácím se ale po autovém vhazování povedlo míč získat a Bénes musel zablokovat centr z pravé strany na rohový kop.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k dalším střídáním.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:01.
     
    První poločas přinesl výborný fotbal a hlavně čtyři branky. Za hosty skóroval dvakrát Okugawa, který svými góly skóre prvního poločasu otevřel a pak i uzavřel. Mezi nimi však proběhla „one-man show“ obránce hostů Theskera, který svými chybami daroval domácím dva góly a nechybělo moc, aby vyrobil i další góly domácích. Trenér hostů tak musel svého obránce už po zhruba půlhodině stáhnout ze hřiště. Na konci první půle začalo hustě pršet, uvidíme tedy, jak změna počasí ovlivní obraz hry ve druhé půli.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    45
    Kister podrazil před vlastním pokutovým územím Okugawu. Další přímý kop Kielu.
    44. Masaja OKUGAWA - 2:2
     
    44
    Kiel právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Bénes našel přihrávkou do šestnáctky Sandhausenu neobsazeného MASAJU OKUGAWU, který z otočky z první poslal míč po zemi k levé tyči domácí branky.
     
    43
    Wooten si skvěle naběhl na pravém křídle na kolmou přihrávku ze středu hřiště a střílenou přihrávkou před branku Kielu hledal dobíhajícího Taffertshofera. Před ním odkopl míč Schmidt.
     
    42
    Tak nakonec se Behrens postavil na nohy a pokračuje v zápase bez ošetření.
     
    41
    Dehm se v hlavičkovém souboji srazil hlavou s Behrensem. Domácí hráč je na tom zjevně mnohem hůře a musí být ošetřen.
     
    39
    Obrovská šance hostů! Přímý kop rozehráli hosté na krátko na Bénese, kterým svým centrem z levé strany našel trestuhodně neobsazeného Serru na hranici brankoviště. Útočník Kielu však poslal hlavou míč mimo Schuhenovu branku.
     
    39
    Žlutou kartu za podražení Serry dostává Taffertshofer (SV Sandhausen). Hosté budou zahrávat přímý kop z levé strany útočné poloviny.
     
    38
    Domácí se znovu natlačili k pokutovému území Kielu a z levého křídla se snažili najít prostor pro zakončení. Domácí akci ukončil brankář Reimann, který chytil centr Linsmayera.
     
    37
    První žlutou kartu zápasu dostává za držení Förstera při rychlém protiútoku Sandhausenu Jonas Meffert (Kieler SV Holstein 1900).
     
    36
    Na opačné straně hlavičkoval Behrens po centru od Diekmeira, míč ale poslal svým zakončením vysoko nad branku Kielu.
     
    35
    V pokutovém území Sandhausenu si dobře naběhl na centr z pravé strany Lee, míč ale při zpracování zasáhl rukou, a tak nemohl pokračovat.
     
    34
    Trenér Kielu se už asi skutečně nemohl dívat na katastrofální výkon obránce Theskera, a tak ho raději už zhruba po půlhodině stáhl ze hřiště.
     
    34
    Střídání v týmu Kieler SV Holstein 1900: ze hřiště odchází Stefan Thesker, přichází Dominik Schmidt.
     
    31
    Paqarada získal míč ve středu pole a posunul si ho k domácímu pokutovému území. Jeho centr odvrátila obrana Kielu a po opakovaném nákopu se v ofsajdu ocitl Wooten.
     
    30
    Míč nakonec končí u gólmana Reimanna, který svým výkopem založil rychlý protiútok Kielu. Na jeho konci byla přihrávka Serry na Leeho, který však v ofsajdovém postavení.
     
    29
    Hosté nevědí, kam dřív skočit. Dva centry z pravé strany teď musela hasit obrana Kielu, druhý odhlavičkováním na rohový kop.
     
    28
    Zatím nejlepším hráčem Sandhausenu je asi obránce Kielu Thesker. Ten znovu zazmatkoval při rozehrávce a dostal se pod tlak útočníka domácích, před kterým musel odkopnout míč do zámezí.
     
    27
    Jeho rozehrávka se však Sandhausenu moc nepovedla a míč skončil v zámezí.
     
    26
    Hosté jsou zjevně v šoku a frustrováni z vývoje utkání. Dehm úplně zbytečným skluzem sestřelil Behrense a daroval domácím přímý kop.
     
    24
    Domácí, které povzbudili dva góly, se tlačí do šestnáctky hostů. Thesker vyrobil další chybu, když prodloužil míč za seba na Förstera a ten spadl po souboji se zasahujícím gólman Reimannem. Penalta se nepíská.
    22. Andrew WOOTEN - 2:1
     
    22
    Sandhausen právě vstřelil branku!
    Další obrovská chyba Theskera končí gólem v síti Kielu! Obránce hostů odkopem trefil Gíslasona, od kterého se míč odrazil za obranu Kielu na ANDREWA WOOTENA. Ten už pak mezi obránci hostujícího týmu neměl problém míč přízemnou střelu poslat k pravé tyči branky Reimanna.
     
    20
    Hosté nadále pokračují ve své aktivitě a kombinují na polovině domácích.
    17. Philipp FÖRSTER - 1:1
     
    17
    Sandhausen právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Kielu končí gólem domácích! Brankář Reimann přihrál Theskerovi před vlastní šestnáctkou, odkud mu chtěl jeho spoluhráč míč z první vrátit. Thesker však svému brankáři poslal slabou přihrávku, kterou zachytil PHILIPP FÖRSTER. Útočník domácích pak snadno obešel vyběhnutého gólmana Kielu a z hranice šestnáctky poslal míč do prázdné branky.
     
    16
    Kiel nadále pokračuje v tlaku a získává znovu další rohový kop. Bénesův centr na přední tyč odvrátila ale i tentokrát domácí obrana bez problémů.
     
    15
    Centr z rohového kopu Kielu poslal jeden z obránců domácích na další rohový kop.
     
    14
    Bénes si skvěle naběhl na centr Okugawy z levé strany, střela se mu ale moc nepovedla a po teči domácího obránce skončila mimo domácí branku.
     
    12
    Bénes se dostal k míči na pravé straně útočné poloviny a nádhernou střelou zakroutil míč do pravé tyče domácí branky!
     
    11
    Poslední okamžiky jsou plné nepřesností ve středu pole a ani jeden z týmů není schopen získat míč na delší dobu pod svou kontrolu.
     
    10
    Brankář Kielu Reimann zachyboval při chytání centru z pravé strany. Vysoký míč, který měl v náručí mu propadl přes ruce za něj, naštěstí byl ale poměrně daleko od své branky a současně při něm nebyl nikdo v bílém.
     
    9
    Thesker odkopl pronikajícímu Taffertshoferovi míč na první rohový kop domácích. Centr od rohového praporku na přední tyč pak odvrátila obrana Kielu.
     
    8
    Lee ostrým skluzem při napadání rozehrávky domácích sestřelil Behrense. Domácí hráč je naštěstí v pořádku a Leemu rozhodčí domlouvá.
    6. Masaja OKUGAWA - 0:1
     
    6
    Kiel právě vstřelil branku!
    Hosté po krásné kombinaci otevírají skóre! Serra potáhl míč po pravé straně k šestnáctce, kde přihrál Leemu a ten ještě posunul míč doleva na volného MASAJU OKUGAWU. Japonský útočník už pak neměl problém míč poslat přes domácího obránce do odkryté domácí branky.
     
    6
    Ten hosté rozehráli na krátko a po několika přihrávkách poslal Mühling nebezpečný centr na zadní tyč. Před nabíhajícím Serrou míč odhlavičkoval na další rohový kop Žirov.
     
    5
    Okugawa si převzal míč před šestnáctkou Sandhausenu a hned chtěl vysunout za obranu domácích Leeho. Od jednoho z obránců se míč odráží na první rohový kop Kielu.
     
    4
    Po špatném přechodu hostů do útoku získal míč ve středu hřiště Behrens. Následná kombinace domácích dopadla podobně.
     
    3
    Domácí se pak znovu pokusili o okamžitý nákop na Wootena, útočník Sandhausenu ale neměl šanci se k míči dostat, a tak skončil u hostujícího brankáře Reimanna.
     
    2
    Hosté se založením své útočné akce nikam nespěchali, postupně se ale dostali až k šestnáctce Sandhausenu. Okuwagův centr z levé strany odvrátila domácí obrana.
     
    1
    Výkop utkání měli domácí, kteří okamžitě po rozehrávce nakopli míč na útočníky. Jeden z nich se ale provinil faulem ve vzdušném souboji s Leem, míč tak získávají hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí Sandhausen bude hrát v bílých dresech, hosté v červených.
     
    Oba týmy právě nastupujú na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    SV Sandhausen: Schuhen – Diekmeier (C), Kister, Žirov, Paqarada – Taffertshofer, Förster, Linsmayer – Gíslason, Behrens, Wooten
    Náhradníci: Lomb – Verlaat, Daghfous, Zenga, Vollmann, Klingmann, F. Müller

    Kieler SV Holstein 1900: Reimann – Dehm, Wahl (C), Thesker, van den Bergh – Mühling, Meffert, Bénes – Lee – Serra, Okuwaga
    Náhradníci: Weiner – Sicker, Schmidt, Bisseck, Honsak, Schindler, Evina

    Rozhodčí: Badstubner – Börner, Potemkin.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se dnes v druhé Bundeslize utkají počtvrté. Domácí tým ještě nikdy neprohrál a bilance je úplně vyrovnaná – jednou vyhrál Kiel, jednou Sandhausen a jednou se zápas skončil nerozhodným výsledkem. První vzájemný duel v této sezoně doma Kiel vyhrál 2:1.
     
    Kieler SV Holstein 1900

    Hosté ještě teoreticky bojují o postup do nejvyšší soutěže, potřebují tak sbírat pravidelně body. Čtyři kola před koncem ztrácí Kiel ze šestého místa pět bodů na 3. Paderborn a sedm na druhý Hamburk. Forma hostů ale na jaře vykazuje obrovskou nestabilitu. Z posledních šesti utkání vyhrál Kiel dva, prohrál tři a remizoval jeden zápas. Hosté se prezentují hodně ofenzivním fotbalem, čehož výsledkem je třetí nejlepší útok Bundesligy (55 vstřelených gólů), ale současně z týmů první sedmičky i nejhorší obrana (45 inkasovaných gólů). Venku je Kiel šestým nejlepším týmem Bundesligy, poslední tři zápasy na cizích hřištích ale nedokázal vyhrát.

    Posledních 5 zápasů:
    Kiel – Aue 5:1
    Kolín nad Rýnem – Kiel 4:0
    Kiel – St. Pauli 2:1
    Ingolstadt – Kiel 1:1
    Kiel – Paderborn 1:2
     
    SV Sandhausen

    Domácí jsou před tímto zápasem na 15. místě (posledním nesestupovém) s dvoubodovým náskokem na 16. Ingolstadt. Díky skvělé formě se Sandhausen vyšvihl ze sestupových pozic, protože z posledních šesti zápasů získal 14 bodů. Sandhausen také vylepšil svou, do této série, mizernou obranu, protože v těchto šesti zápasech inkasoval jen pět gólů. V tabulce domácích zápasů je Sandhausen 15. nejlepším týmem, rozhodně tak na svém hřišti nepatří mezi týmy, ze kterých by šel strach.

    Posledních 5 zápasů:
    Sandhausen – St. Pauli 4:0
    Ingolstadt – Sandhausen 1:2
    Sandhausen – Paderborn 1:1
    Sandhausen – Drážďany 3:1
    Duisburg – Sandhausen 2:2
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu SV Sandhausen – Kieler SV Holstein 1900, který se odehraje v 31. kole 2. německé Bundesligy. Utkání začíná v 13:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 17. Förster, 22. Wooten, 48. Žirov – 6. Okugawa, 44. Okugawa

    Karty:   39. Taffertshofer (SDH), 89. Förster (SDH) – 37. Meffert (KIE), 89. Dehm (KIE)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:10.
    SV Sandhausen: Schuhen – Diekmeier (C), Kister (90+2. Verlaat), Žirov, Paqarada – Taffertshofer, Förster, Linsmayer – Gíslason (72. Daghfous), Behrens (85. Zenga), Wooten
    Náhradníci: Lomb – Verlaat, Daghfous, Zenga, Vollmann, Klingmann, F. Müller

    Kieler SV Holstein 1900: Reimann – Dehm, Wahl (C), Thesker (34. Schmidt), van den Bergh – Mühling, Meffert (85. Evina), Bénes (72. Schindler) – Lee – Serra, Okuwaga
    Náhradníci: Weiner – Sicker, Schmidt, Bisseck, Honsak, Schindler, Evina

    Rozhodčí: Badstubner – Börner, Potemkin
    bahis siteleri