Písek – Olympia Radotín 1:4 (kon.) | Převýšov – Králův Dvůr 4:2 (kon.) | Dobrovice – Benešov 1:1 (4:3 po pen.)
Vyšehrad – Litoměřicko 7:1 (kon.) | Živanice – Ústí n/O 2:1 (kon.) | Brozany – Vltavín 0:2 (kon.)
konec
SK Převýšov
4:2 (3:1)
FK Králův Dvůr
Sobota 08.06.2019, 10:15 • Převýšov • Česká fotbalová liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Převýšova, který svého soupeře porazil poměrem 4:2. Druhý poločas nám nejprve nabídl celkem nezáživnou podívanou, načež hosté dokázali z ojedinělé šance zkorigovat na rozdíl jediné branky. Následně si Převýšov vytvořil velký tlak, který nakonec přinesl čtvrtou branku, jenž byla tou poslední. Nutno dodat, že domácí odehráli druhou polovinu druhého poločasu velice zodpovědně, svého soupeře takřka nepouštěli k vlastní šestnáctce. (12:04:21)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Dominik Dolák, přichází Břetislav Vlasák.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází David Živný, přichází Tomáš Bastin.
     
    88
    Dolák se chtěl vydat po levém křídle, avšak tam ho dokázal čistě zastavit Veselka. Následný pas v podání Špidlena nenašel Balšánka.
     
    87
    Domácí kapitán Sedláček to udělal hodně zkušeně, natlačil se před protihráče, který ho musel faulovat. Hlavní sudí byl i tentokráte pozorný.
     
    83
    Nakonec jsme sledovali rohový kop, na který si na zadní tyči pokoušel vyskočit obránce Veselka, jenž hlavičkoval daleko vedle tyče.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Tomáš Hynek (SK Převýšov).
    Žlutou kartu dostává Jakub Balšánek (FK Králův Dvůr).
     
    82
    Nakonec přízemní nabídka propadla až k Labíkovi, který to pro změnu zkoušel levačkou. Jeho zakončení ale směřovalo do protihráče.
     
    81
    Balšánkovi se podařilo uspět v hlavičkovém souboji, avšak odehráním míče našel pouze protihráče. Převýšov to tak zkouší po levém křídle.
     
    80
    Pro hostující celek to bude nesmírně složité, prohrává totiž o dvě branky. Navíc do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.
    79. LABÍK - 4:2
     
    79
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Chocholatý našel naprosto volného Hynka, který vyslal polovysoký centr přesně na TOMÁŠ LABÍKA, jenž pravou nohou zamířil ke vzdálenější tyči, na což byl hostující brankář krátký.
     
    79
    Zakončení v podání Hynka skončilo pouze na kopačce soupeře, posléze se daleko nedostal Chocholatý. Králův Dvůr je pod velkým tlakem
     
    78
    Vyšehrad to zkoušel dlouhým pasem až na Živného, který ještě prodlužoval na Korbu. To se nepovedlo, avšak Špicl měl plné ruce práce.
     
    77
    Pokračuje se tak ve hře. Mezitím Dolák vyprodukoval zpětnou přihrávku na Boučka, po jehož odkop přišel nedovolený zákrok soupeře.
     
    77
    Žlutou kartu dostává David Kůžel (FK Králův Dvůr).
     
    76
    Tak nakonec není. Hlavní sudí se totiž poradil s kolegou na u čáry, přičemž verdiktem je, že hostující hráč rukou nezahrál.
     
    75
    Je tu pokutový kop pro domácí!
     
    75
    Veselka vhazoval podél autové čáry, přičemž si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Zelenka. Převýšov si vyzkouší volný kop.
     
    74
    Špicl si opět vyzkoušel odkop od své branky, avšak ten zamířil pouze ven z hrací plochy. Kolega Kůžel neměl šanci na okamžitou reakci.
     
    73
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Pavel Novák, přichází Radek Korba.
     
    69
    Jenomže domácí hráči příliš uspěchali rozehrávku, ta navíc přinesla zbytečnou nepřesnost. Krátce poté ale fauloval kapitán Balšánek
     
    68
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Kůžel, který loktem udeřil protihráče. Hostující forvard se ale výroku sudího hodně diví.
     
    67
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jan Bíba, přichází Michal Procházka.
     
    66
    Nakonec jsme sledovali hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Ten druhý nakonec našel hlavu Vyšehrada, jenž mířil nad.
     
    65
    Převýšov zkoušel zaútočit po pravém křídle, avšak jeden z vracejících se protihráčů srazil míč do zámezí. Následovat bude rohový kop.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, rázem je to pouze o jednu branku. Druhý poločas zatím nabízí celkem dost nepřesností.
     
    63
    I tak byl na pořadu dne rohový kop, který se prudce stáčel na přední tyč, kde se podařilo zasáhnout Kůželovi. Poté se činil také brankář Špicl.
    62. BALŠÁNEK - 3:2
     
    62
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Tak pozor, máme tady korekci skóre. Centr z levé strany nakonec propadl až na zcela osamoceného JAKUBA BALŠÁNKA, který si ho hrudí zpracoval a poté nekompromisním nártem zamířil ke vzdálenější tyči.
     
    62
    V pokutovém území se podařilo zasáhnout jednomu z hostujících hráčů, který ale má zdravotní problémy. Vypadá to na obránce Boučka.
     
    61
    Živný se na přední tyči dokázal dostat jako první k míči, avšak poté zakončoval pouze na horní síť. Špicl nepředvedl jistý výběh z branky.
     
    60
    O dalekonosné autové vhazování se postaral obránce Bouček, jehož nabídka se stala kořistí Koubka, jenž odklízel ze šestnáctky.
     
    59
    Navíc se na zeleném pažitu ocitl hostující Dolák, který si doslova vymodlil zisk standardky. Ta se ale nepovedla dle představ.
     
    58
    Také domácí brankář Dunda si vyzkoušel práci s hracím předmětem, který posílal na nohu Chocholatého. Druhý jmenovaný na něj nedosáhl.
     
    57
    Další nepovedená kolmice opět skončila u hostujícího brankáře, který si tak mohl zopakovat rozehrávku, jenž nyní směřovala na Petra.
     
    56
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Radek Doležal, přichází Petr Veselka.
     
    55
    Hodně vysoká nabídka nakonec proletěla nad brankou, žádný z domácí neměl šanci na reakci. Špicl bude odkopávat od své branky.
     
    54
    Posléze se po osobním souboji na zemi ocitl domácí Novák, hlavní sudí neváhal ani chvíli. Převýšov bude mít k dispozici volný kop.
     
    53
    Živný se dostal k hranici pokutového území, kde se pokusil zakončení pravačkou. Ta vyprodukovala přízemní projektil přímo doprostřed.
     
    52
    Dunda rozehrával od své branky do strany, avšak dalekonosný pas na Hynka nakonec nenašel kýženého adresáta – aut.
     
    51
    K rozehrávce se postavil sám Balšánek, který posílal do šestnáctky načechraný centr. Ten se nakonec stal kořistí Vyšehrada.
     
    50
    Ve středu hrací plochy zasahoval Balšánek, který nakonec nahrával na hlavu Kůžela, jenž byl nedovoleným zákrokem zastaven.
     
    49
    Míč se opět ocitl v zámezí, v tomto případě mohl vhazovat domácí Doležal, který krátce poté ukopl hrací předmět ke střídačkám.
     
    48
    U postranní čáry se podařilo zasáhnout Doležalovi, který raději poslal míč do zámezí. Králův Dvůr bude vhazovat z levé strany.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, jenž budou hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Martin Kopáč, přichází Sebastian Chocholatý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hodně zajímavou podívanou. Hosté se totiž v úvodu dostali do vedení, avšak soupeř dokázal stejně tak rychle reagovat. Najednou byl směrem dopředu aktivnější Převýšov, který dokonce skóroval ještě dvakrát. Dvoubrankové vedení vydrželo až do konce prvního poločasu, hosté to budou mít hodně složité.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Hodně vysoko nad branku pálil Bíba, jehož pokus dokonce doletěl do lesa za stadionem. Podavači míčů budou mít v nadcházejících minutách hodně práce.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    41
    I na opačné straně jsme sledovali rohový kop. Balšánek kroutil míč ke vzdálenější tyči, kde jeden z kolegů hlavičkoval do moci brankáře.
     
    40
    Na pořadu dne byl rohový kop pro domácí hráče, avšak na přední tyči zasahoval Zelenka. Další Živného rána směřovala vedle.
     
    36
    O provedení se postaral také Bouček, jehož následný odkop skončil na hlavě soupeře. Posléze se Bíba nedostal kolem Nováka.
     
    35
    Sledujeme poněkud poklidnější pasáž tohoto zápasu, která nepřináší nic moc zajímavého. Naopak bude Převýšov opět vhazovat.
     
    34
    Za nákopem se pokoušel dostat Bíba, avšak mnohem rychleji to stihl brankář Dunda, který opět okamžitě rozehrával do strany.
     
    33
    Po delší době se dostal k míči domácí brankář Dunda, který poté vyhazoval do strany. Špidlen si ale ukopl balón daleko od kopačky.
     
    32
    Dalekonosný pas směřoval ke středu hrací plochy, kde zasahoval hostující Novák. Posléze si Králův Dvůr pomohl nedovoleně.
     
    31
    Živný si to namířil směrem do pokutového území, přičemž tak dlouho pracoval s míčem, až jeho patičku na Nováka zastavil protihráč.
     
    30
    Přihrávka na levou stranu směřovala na Labíka, který ještě vracel k půlící čáře, odkud to Kopáč zkoušel kolmicí za obranu soupeře.
     
    29
    Ihned po rozehrávce se hostujícímu celku podařilo vybojovat autové vhazování, po kterém se ve vlastní šestnáctce zadařilo Vyšehradovi.
     
    28
    V tuto chvíli to bude mít Králův Dvůr hodně složité, prohrává totiž o dvě branky. Do konce zápasu ale zbývá hodně času.
    27. ŠPIDLEN - 3:1
     
    27
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Rázem je to o dvě branky! JAKUB ŠPIDLEN tak dlouho operoval s míčem na levé straně, až si ho nakonec přehodil na opačnou nohu, načež náramným obstřelem zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci.
     
    26
    Už to vypadalo, že se do šance dostane Koubek, avšak odskoku míče využil jeden z protihráčů, který si pro balón přijel ve skluzu.
     
    25
    O centr z velké vzdálenosti se pokusil domácí Špidlen, který ale svůj centr zakroutil přesně do rukou Špicla, jenž vyhodil balón do strany.
     
    24
    Máme za sebou něco málo kolem dvaceti minut, domácí stále vedou o jednu branku. V posledních minutách se hra hodně často kouskuje.
     
    19
    A tam se mu povedlo vybojovat standardní situaci, ke které se staví kapitán Balšánek. Zcela určitě se bude jednat o vzdušnou nabídku.
     
    18
    V tuto chvíli jsou na tahu hostující hráči, kteří mají na vyrovnání ještě dostatek času. Králův Dvůr se navíc usadil na polovině soupeře.
    16. KOPÁČ - 2:1
     
    16
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v utkání dostávají do vedení! Převýšov měl totiž k dispozici standardní situaci, ke které se postavil MARTIN KOPÁČ, jehož náramný obstřel směřoval na pravou stranu, přičemž si brankář Špicl ještě sáhl na balón.
     
    16
    Centr nakonec propadl až na Bíbu, který ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na Petra, jenž byl nakonec vytlačen ze střeleckého úhlu.
     
    15
    Hosté mohli jít opět do vedení! Kůžel totiž mohl využít zaváhání domácí obrany, avšak nakonec nepropálil brankáře Dundu.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Jiří Černý (FK Králův Dvůr).
     
    13
    Dolák si dle sudího pomáhal nedovoleně, akce hostujícího celku tak byla rychle u konce. Dunda bude moci provést odkop od branky.
     
    12
    Podobně si počínal také domácí kapitán Sedláček, který si nechtěl komplikovat život a naopak poslal míč zpět za postranní lajnu.
     
    11
    Na opačné straně se podél autové čáry prohnal Labík, kterému zdárně sekundoval Bíba, jenž nakonec odpálil balón do zámezí.
     
    10
    O provedení autového vhazování se postaral hostující Bouček, který to zkoušel dalekonosnou nabídkou, jenž nakonec skončila u Dundy.
     
    9
    Na opačné straně se po pravém křídle prohnal Zelenka, který ještě zkoušel centrovat na přední tyči, kde se pro změnu podařilo zakročit Špidlenovi.
     
    8
    A nebylo k tomu daleko! Jeden z domácích vysunul do úniku Živného, jehož další zakončení orazítkoval levou brankovou konstrukci.
     
    7
    Nezaujatý fanoušek musí být rozhodně spokojený, úvod utkání totiž nabídl hned dva přesné zásahy. Doufejme, že uvidíme i další branky.
    6. ŽIVNÝ - 1:1
     
    6
    Převýšov právě vstřelil branku!
    Na vyrovnávací branku jsme nemuseli dlouho čekat! Hned dva střelecké projektily domácích neskončily v síti, až poté se míče ujal DAVID ŽIVNÝ, který si ho navedl na levou nohou a poté se štěstím skóroval pomocí brankové konstrukce.
     
    6
    Po nedovoleném zákroku se na zemi ocitl hostující kapitán Balšánek, naopak za svůj čin se omluvil Labík. Standardka pro Králův Dvůr.
     
    5
    Balšánek prodlužoval za sebe na Sedláčka, před kterým stačil odehrát míč jeden z domácích. Posléze se o odkop postaral brankář Dunda.
     
    4
    Posléze jsme sledovali nákop na pravou stranu, kde Živný nedosáhl na hrací předmět. Špicl se tak ujme odkopu od své svatyně.
     
    3
    Hned v úvodu utkání přišel na řadu nedovolený zákrok, po kterém rozehrával volný kop kapitán Sedláček, jenž spolupracoval s Koubkem.
    2. BALŠÁNEK - 0:1
     
    2
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Převýšov totiž naprosto propadl v obraně, do šance se dostal Kůžel, který trefil pouze brankáře, od kterého se míč odrazil k JAKUBU BALŠÁNKOVI, jenž zamířil do odkryté branky.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Koubek, T. Sedláček (C), Labík, Doležal, Vyšehrad, Hynek, Kopáč, Živný, P. Novák
    Náhradníci: Petr – Chocholatý, Jarkovský, Veselka, Korba, Bastin

    FK Králův Dvůr: Špicl – Bouček, D. Novák, Černý, Zelenka, Petr, Balšánek (C), Sedláček, Dolák, Bíba, Kůžel
    Náhradníci: Krček – Nejedlý, Rešl, Procházka, Kraus, Vlasák

    Rozhodčí: Raplík – Braun, Brychta.
     
    FK Králův Dvůr

    Na opačné straně stojí Králův Dvůr, který už má před sebou pouze jedno ligové utkání. Králův Dvůr se v tuto chvíli nachází na čtrnácté pozici, přičemž na svého dnešního soupeře ztrácí už šest bodů. Hostující tým tohoto zápasu se tak maximálně může posunout na třináctou pozici, kterou v tuto chvíli obsadily Velvary. Králův Dvůr v minulém kole nedokázal na domácím stadionu uspět, Dobrovice si totiž připsala vítězství poměrem 2:1. Králův Dvůr je jedenáctým nejhorším celkem na hřišti soupeřů, naposledy zde zvítězil před více než měsícem, poslední tři venkovní zápasy nepřinesly ani jeden bod.
     
    SK Převýšov

    Fotbalisté Převýšova se dvě kola před koncem soutěže nacházejí v klidném prostředku tabulky, konkrétněji na osmé pozici. Převýšov má na svém kontě třiačtyřicet bodů, přičemž rozdíl mezi sedmým a dvanáctým místem činí pouze tři body. Převýšov se navíc nachází v naprosto žalostné formě, na výhru čeká už pět zápasů v řadě. Poslední kolo nabídlo vyrovnaný duel proti Domažlicím, které nakonec dokázaly zvítězit poměrem 2:0. Převýšovu se na domácím stadionu daří hodně kolísavě, dohromady zde odehrálo patnáct zápasů, ve kterých devětkrát dokázal zvítězit.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Převýšov a FK Králův Dvůr.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 6. Živný, 16. Kopáč, 27. Špidlen, 79. Labík – 2. Balšánek, 62. Balšánek

    Karty:   82. Hynek (PRV) – 14. Černý (KDV), 77. Kůžel (KDV), 82. Balšánek (KDV)


    SK Převýšov: Dunda – Špidlen, Koubek, T. Sedláček (C), Labík, Doležal (56. Veselka), Vyšehrad, Hynek, Kopáč (46. Chocholatý), Živný (88. Bastin), P. Novák (73. Korba)
    Náhradníci: Petr – Chocholatý, Jarkovský, Veselka, Korba, Bastin

    FK Králův Dvůr: Špicl – Bouček, D. Novák, Černý, Zelenka, Petr, Balšánek (C), Sedláček, Dolák (89. Vlasák), Bíba (67. Procházka), Kůžel
    Náhradníci: Krček – Nejedlý, Rešl, Procházka, Kraus, Vlasák

    Rozhodčí: Raplík – Braun, Brychta
    bahis siteleri