Bělorusko – Gibraltar 10:0 (kon.)
konec
Bělorusko
10:0 (2:0)
Gibraltar
Sobota 08.06.2019, 13:00 • Stadion Torpedo (Žodino) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 7
Předzápasové kurzy
    90+1. Pavel KLIANNIO - 10:0
     
    90+1
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové v nastavení opravdu stihli zaokrouhlit počet branek. Na zřejmě už konečných 10:0 zvýšil PAVEL KLIANNIO a stal se tak druhým hráčem kompletujícím hat-trick.
    84. Ivan BACHAR - 9:0
     
    84
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Ostuda pro Gibraltar je zřejmě nevyhnutelná! Hat-trickem ji přiblížil IVAN BACHAR. Hezky si naběhl do vápna pro přihrávku proti noze a po předchozím zpracování nedal brankáři šanci.
    80. Arťom PETRENKO - 8:0
     
    80
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Jako cedník děravá defenziva Gibraltaru inkasuje poosmé! Z levé části pokutového území vystřelil přes vracejícího se obránce ARŤOM PETRENKO a jeho rána zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Gibraltarci jen bezmocně rozhazují rukama.
    78. Pavel KLIANNIO - 7:0
     
    78
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    A další rychlý gól! Raduje se z něj hlavičkující PAVEL KLIANNIO. Z bezprostřední blízkosti zakončoval do protipohybu gólmana, který tak s tím nemohl absolutně nic dělat.
    75. Ivan BACHAR - 6:0
     
    75
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Gibraltarští fotbalisté jsou zralí na ručník. Zase si nedostatečně hlídali z vlastního pohledu pravou stranu, takže IVAN BACHAR mohl zkusit štěstí střelou na zadní tyč. A mířil přesně.
    72. Andrej ALŠANIK - 5:0
     
    72
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je debakl. Iniciátorem této gólovky byl Petrenko. Běloruský křídelník si z protihráčů udělal tréninkové kužely a pak jako na zlatém podnose naservíroval míč ANDREJI ALŠANIKOVI. Ten společně se dvěma spoluhráči zůstal na levé straně šestnáctky zcela nepokrytý, takže měl spoustu času na to Bandu prostřelit.
    68. Pavel KLIANNIO - 4:0
     
    68
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Už je to 4:0. Jak se to přihodilo? Na zadní tyč přilétl centr zprava, následovala vrácečka před bránu, kde stál rybičkou zakončující PAVEL KLIANNIO. Ten se tak svému kouči odvděčil za důvěru tím nejlepším možným způsobem.
    55. Dmitrij PODSTRELOV - 3:0
     
    55
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Zápas má třetího střelce. DMITRIJ PODSTRELOV kličkou uvnitř pokutového území přechytračil dvojici obránců a vše završil přízemní střelou kolem vyběhnuvšího Bandy.
    45+2. Ivan BACHAR - 2:0
     
    45+2
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny! Stejně jako před tím prvním prokázal vytříbenou kopací techniku IVAN BACHAR. Z levé strany to znovu zkusil přímo ze standardky a tentokrát dočista vymetl vzdálenejší šibenici! Pomohl mu k tomu i nejistý gólman Banda, u něhož mi přišlo, že balon plachtící ze střední vzdálenosti hodně podcenil.
    31. Arťom ŠKURDJUK - 1:0
     
    31
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Favorit jde po půlhodině do vedení! Ze standardky střílející Bachar orazítkoval horní část břevna, od něhož odražený balon padal do předbrankového prostoru. Tam uplatnil svou výšku ARŤOM ŠKURDJUK, a to i přesto, že se mu v tom pokoušela zabránit přesila obránců.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 31. Škurdjuk, 45+2. Bachar, 55. Podstrelov, 68. Kliannio, 72. Alšanik, 75. Bachar, 78. Kliannio, 80. Petrenko, 84. Bachar, 90+1. Kliannio

    Karty:   50. Jackevič (BLR) – 30. Ronco (GIB), 36. Cottrel (GIB), 47. Crisp (GIB), 90+2. Prescott (GIB), 90+2. Negrette (GIB)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 12:2. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:9.
    Bělorusko: Plotnikov – Kučinski, Švecov (K), Škurdyk (77. Pilipovec), Jackevič (60. Glinski) – Ebong, Ševčenko (68. Borodin) – Petrenko, Podstrelov (60. Alšanik), Bachar – Fedosov (60. Kliannio)
    Náhradníci: Bialou – Glinski, Škurin, Hračycha, Nečajeu, Pilipovec, Borodin, Senko, Alšanik

    Gibraltar: Banda – Serra (79. Prescott), Santos (46. Ramirez), Ronco (K), Crisp (73. El Hmidi) – Ronan (66. Pizarro), Cottrel, De Los Santos – Negrette, Parody, Breed (73. McElwee)
    Náhradníci: Victor – Prescott, Parkinson, McElwee, Ramirez, Pizarro, El Hmidi

    Rozhodčí: Frid – Dotan, Waizman (všichni Izrael)
    bahis siteleri