Kolín nad Rýnem – W. Brémy 1:0 (kon.) | Bayern – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 0:1 (kon.)
RB Lipsko – Augsburg 3:1 (kon.) | Schalke – Freiburg 2:2 (kon.) | Hertha – Mönchengladbach 0:0 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:1 (0:0)
Bayer Leverkusen
Sobota 21.12.2019, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec asi vyhrají! Podařilo se jim skvěle sehrát rychlý brejk, na jehož konci ještě Kevin Volland tváří v tvář Zentnerovi neuspěl, ale míč se k němu odrazil zpět a Volland ho poslal před prázdnou bránu na LUCASE ALARIA, který už to měl jednoduché.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví čtyři minuty! Do šance se nyní dostával domácí Mateta. Už byl ale v těžkém úhlu a přes Hrádeckého tak jen poslal míč do malého vápna, kde ho odehrál na roh Bellarabi.
     
    90
    Lucas Alario se dostal do samostatného úniku a s přehledem překonal Zentnera. Ani tenhle gól ale neplatí, Amiri byl v ofsajdu!
     
    89
    Jean-Paul Boëtius prošel z levé strany až před bránu. Před Hrádeckým ještě nahrával Levinovi Öztunalimu, který si ale rovnal míč o něco déle a nakonec už pálil proti připravenému gólmanovi Bayeru. Bránu ani netrefil.
     
    87
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Karim Onisiwo.
     
    85
    Domácím hrdinou se mohl stát Jean-Philippe Mateta! Ten dostal pěknou přihrávku mezi obránce, oba dokázal přehrát a probojoval se až před Hrádeckého, který jeho zakončení vykopl pravou nohou na rohový kop! Skvělý zákrok gólmana Leverkusenu.
     
    81
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Kerem Demirbay, přichází Lucas Alario.
     
    Dnešní utkání sleduje 24 345 diváků.
     
    77
    Další příležitost domácích! Zpoza šestnáctky vypálil Pierre Malong a jeho povedená střela prolétla jen těsně vedle vzdálenější tyče brány Leverkusenu.
     
    74
    Šance domácích! Jean-Philippe Mateta se na levé straně šestnáctky šikovně zbavil obránce a jeho prudkou přízemní střelu Hrádecký vyrazil v takovém hokejovém rozkleku. Dobíhající Quaison se pak míče dotkl rukou.
     
    74
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Moussa Diaby, přichází Aleksandar Dragović.
     
    72
    Velká nepříjemnost pro hosty! Wendell zastavil na půlícím kruhu faulem Öztunaliho, což sudí ohodnotil žlutou kartou. Jelikož už Brazilec jednu měl, následovala automaticky červená! Leverkusen tedy bude dohrávat s deseti hráči.
     
    68
    Rozhodčí Ittrich se šel sám podívat na monitor a gól nakonec neuznal! Nadiem Amiri totiž vybojoval míč na Niakhatém i s pomocí rukou.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Ádám Szalai, přichází Jean-Philippe Mateta.
     
    66
    Do akce se ještě dostanou asistenti u videa! Nadiem Amiri se totiž balónu po odkopu Niakhatého zřejmě dotkl rukou!
     
    65
    Hosté se ujímají vedení! Nadiem Amiri se dostal z levé strany do pokutového území a mezi nohama obránce dostal míč na KEVINA VOLLANDA, který zakončoval v podstatě do odkryté brány soupeře.
     
    58
    Po faulu Wedella budou domácí zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice. Navíc žlutá karta pro hostujícího obránce.
     
    46
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Panagiotis Retsos, přichází Karim Bellarabi.
     
    45
    Ještě jedna šance! Přízemní centr Boëtiuse nalezl Ádáma Szalaie. Jeho zakončení však bylo tečováno obráncem a skončilo vedle levé tyče hostující svatyně.
     
    43
    Z ničeho nic jsme viděli šanci Mohuče! Baku nasadil přesným centrem míč na hlavu Robinovi Quaisonovi, který však z dobré pozice usměrnil balón vedle levé tyče!
     
    32
    Ofsajd to skutečně byl. Postavení za obranou si nepohlídal Robin Quaison, jenž pak následně předával střílejícímu Szalaiovi.
     
    31
    Po přihrávce Quaisona zamířil k pravé tyči Ádám Szalai, ovšem pomezní mával ofsajd! Vše ale ještě bude řešit systém VAR!
     
    17
    Domácí měli velkou šanci! Centr z levé strany bránící Tah hlavou jen přizvedl tak, že balón směřoval do předbrankového prostoru, kde ho ve skluzu zasáhl Ádám Szalai. Bohužel pro Mohuč ho usměrnil nad břevno!
     
    9
    Po sražené střele Havertze se míč dostal ke Kevinovi Vollandovi, který ho poslal za záda brankáře Zentnera. Bylo to ale z ofsajdové pozice a gól Bayeru tak nemůže být uznán!

    Martin Augustin

    Branky: 90+3. Alario (Volland)

    Karty:   58. Wendell (LEV)   72. Wendell (LEV)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 11:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 8:8.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Baku, Niakhaté (C), Hack, Aaron Martín – E. Fernandes, Malong – Öztunali, Boëtius, Quaison (87. Onisiwo) – Szalai (66. Mateta).
    Náhradníci: F. Müller – Maxim, Gürleyen, Barreiro, Brosinski, Onisiwo, Burkardt, Mateta, Pierre-Gabriel.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – P. Retsos (46. Bellarabi), Tah, S. Bender, Wendell – Aránguiz – Havertz, Demirbay (81. Alario), Amiri, Diaby (74. Dragović) – Volland (C).
    Náhradníci: R. Özcan – Pohjanpalo, Dragović, Paulinho, Alario, Bellarabi, Stanilewicz, Azhil, Sinkgraven.

    Rozhodčí: Ittrich – Grudzinski, Thielert

    Diváci: 24 345
    bahis siteleri