AC Milán – Janov 2:1 (kon.) | Atalanta BC – Juventus 1:0 (kon.) | Bologna – Spezia 4:1 (kon.)
Lazio – Benevento 5:3 (kon.) | Turín – AS Řím 3:1 (kon.) | Neapol – Inter 1:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
5:3 (3:1)
Benevento Calcio
Neděle 18.04.2021, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím (ITA) • Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    90+6. Ciro IMMOBILE - 5:3
     
    90+6
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají z rychlého výpadu do otevřené obrany pojistku. Zpočátku to vypadalo na přečíslení čtyř proti dvěma, poté se raději dva hráči Lazia na půlící čáře zastavili, na akci už to ale nemělo vliv. Marco Parolo předložil z levé strany kolmici před odkrytou část branky a CIRO IMMOBILE poslal míč po zemi pod padajícím Montipem do sítě.
    85. Kamil GLIK - 4:3
     
    85
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě! Nicolas Viola našel centrem z levé strany hlavu KAMILA GLIKA a ten uklidil balon ze středu vápna do levého horního růžku domácí branky.
    63. Nicolas VIOLA - 4:2
     
    63
    Benevento právě vstřelilo branku!
    NICOLAS VIOLA střílel po zemi přesně k pravé tyči. Pepe Reina šel na levou stranu. Hosté snižují.
    48. Joaquín CORREA - 4:1
     
    48
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Římané krátce po změně stran znovu odskakují na rozdíl tří gólů. Ciro Immobile přihrával v závěru akce dva na dva na levý okraj šestnáctky JOAQUÍNU CORREOVI, který se až příliš snadno zbavil Kamila Glika a při pokusu o zpětnou přihrávku před branku našel z úhlu šikovně skulinku mezi nohama Montipa, od něhož se míč odrazil mezi tři tyče.
    45. Marco SAU - 3:1
     
    45
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Hosté vykřesávají krátce před přestávkou naději. MARCO SAU si navedl ne levé straně šestnáctky míč na střelu pravačkou z její hranice a kráskou trefou umístil balon do pravého spodního růžku Reinovy klece.
    37. Joaquín CORREA - 3:0
     
    37
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Exekuce pokutového kopu se ujal sám faulovaný JOAQUÍN CORREA a poslal balon přízemní ranou neomylně do pravé části branky. Lorenzo Montipò skočil na druhou stranu.
    21. Ciro IMMOBILE - 2:0
     
    21
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají druhý gól. Milinković-Savić poslal míč na střed vápna, kde se mezi dvěma obránci šikovně prosmýkl CIRO IMMOBILE a poslal míč před vybíhajícím gólmanem do levého horního růžku branky. Patnáctá trefa v sezóně pro kanonýra Lazia!
    10. Fabio DEPAOLI - 1:0
     
    10
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí favorit jde velmi rychle do vedení. Joaquín Correa prostrčil balon do šestnáctky na Cira Immobileho a ten v skluzu se štěstím procedil pomalejší balon za záda Montipa. Jako poslední se dotknul míče bránící FABIO DEPAOLI, a tak byl gól dodatečně klasifikován jako vlastní. Zkoumalo se ještě, zda nedošlo k ofsajdu. Nakonec ale byla branka správně uznána.

    Filip Lefenda

    Branky: 10. Depaoli (vla.), 21. Immobile (S. Milinković-Savić), 37. Correa (pen.), 48. Correa (Immobile), 90+6. Immobile (Parolo) – 45. Sau (R. Insigne), 63. Viola (pen.), 85. Glik (Viola)

    Karty:   70. Akpa-Akpro (LAZ), 90+3. Parolo (LAZ) – 35. Montipò (BNT), 50. Schiattarella (BNT), 52. Glik (BNT)

    Neproměněná penalta: 56. Immobile (LAZ), brankář Montipò zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:11.
    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (57. Parolo), Alberto (69. Akpa-Akpro, 88. Hoedt), Fáris (57. Lulić) – Correa (69. Muriqi), Immobile (C).
    Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, Cataldi, Escalante, Patric, Hoedt, Lulić, Muriqi, Musacchio, Parolo, Pereira.

    Benevento Calcio: Montipò – Letizia (57. Caldirola), Glik, Barba – R. Insigne, Depaoli, Schiattarella (C) (57. Viola), Ionita (78. Falqué), Improta – Gaich (57. Lapadula), Sau (46. Bryan Dabo).
    Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Caldirola, Bryan Dabo, Di Serio, Falqué, P. Hetemaj, Lapadula, Pastina, Tello, Viola.

    Rozhodčí: D. Ghersini (ITA)
    bahis siteleri