Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (muži)

Středa 01.08.2012, 10:00Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Set5
    Faucheronovy naděje však definitivně hasnou na šestce v posledním setu. Prevost zakončuje zápas desítkou a stává se posledním osmifinalistou!
     
    Set1
    A vypadá to na parádní přetahovanou! Prevostových 28 si nezadalo s dokonalým zápisem 10, 10, 10 v podání jeho soupeře. Faucheron vede.
     
    Set5
    Zápis 10, 10, 9 posílá dál Gaela Prevosta. Po přestávce uvidíme francouzskou bitvu o osmifinále.
     
    Set4
    Další remíza 26:26 nás stále nechává v napětí! Uvidíme rozhodnutí, nebo ošidný rozstřel?
     
    Set3
    Je to tak, čistý zápis ve prospěch Francouze Thomase Faucherona. 6:0 a postup do večerního zápasu.
     
    Set4
    Tentokrát už se Simonu Terrymu nevedlo jako v předchozím kole. To Dan Olaru si počínal jako mazák! Pokaždé nastřádal 27 či 28 bodů a celkově si došel pro výhru 7:1. Vítá ho tak elitní šestnáctka.
     
    Roz
    No a je dokonáno! Dan Olaru z Moldavska obrátil takřka ztracený zápas a došel si pro vítězství v rozstřelu 9:7. Jaké kousky nám ještě dnes (nebo i v pátek...) tento patnáctiletý rodák z Kišiněva ukáže?
     
    Set5
    Neuvěřitelné! Jak krásně to měl Kaminski naservírované a přesto selhal. Místo kýžené osmičky, která by mu stačila na postup, trefil poslední ránu do čtyřky. To nemůže znamenat nic než další z řady rozstřelů na Lord's Cricket Ground!
     
    Set4
    Po šípu na hraně šestky a sedmičky nemohl Kaminski pomýšlet na úspěch. Olaru dramatizuje vývoj, snižuje už na 3:5!
     
    Set4
    Yu Ishizu znovu selhal a překvapivě, leč zaslouženě končí. Obrovské ovace pro Simona Terryho, který si připisuje triumf v poměru 7:1!
     
    Set3
    Ishizu vždy nejprve trefí desítku, aby pak nakonec sklonil hlavu. Simon Terry totiž zamířil do středové výseče hned třikrát a vede už 5:1!
     
    Set4
    Stejně jasně, jako před chvílí zvítězil, teď musí Ellison sklonit hlavu. Worthovi stačily k potvrzení postupu tři devítky a uvidíme ho tedy ve hře i v pátek.
     
    Set4
    Další trojice šípů však už byla pro Javiera tím posledním, co v Londýně zvádl. Ellisonových 29 stvrzuje triumf 7:1 a postup Američana.
     
    Roz
    Australský střelec Taylor Worth nakonec dotáhl dobře rozjetou partii do úspěšného konce. Z rozstřelu ho posílá dál desítka, na níž Wills nenašel odpověď.
     
    Set5
    No a nezůstane jen u toho, po pěti setech je totiž zápas vyrovnaný! Skóre 27:25 pro Brita znamená stav 5:5 a půjdeme do rozstřelu na jeden šíp.
     
    Po dvou sériích šípů bylo skóre 20:19 pro Mexičana. Poslední jeho rána ale šla do osmičky a devítka stačí Ohovi k remíze. Celkovým skórem vyhrává Korejec 6:4, ale je třeba smeknout klobouk před výkonem Alvareze. Toho prohra opravdu hodně mrzí, střílel parádně.
     
    Za malou chvíli bude na řadě poslední dopolední lukostřelecký duel mužů mezi Mexičanem Alvarezem (MEX) a suverénním Korejcem Jin Hjek Ohem (KOR).
     
    Hristov je sice bojovník, ale po skóre třetího setu 29:28 postupuje Luis Alvarez z Mexika.
     
    Soupeřem Korejce bude jeden z dvojice Javor Vasilev Hristov (BUL) z Bulharska a Luis Alvarez (MEX) z Mexika. Ti jdou nyní do boje a další vstupenku mezi dvaatřicet nejlepších lukostřelců.
     
    Pak se ovšem trefil dvakrát do středu Jin Hjek Oh a pro Švýcara olympiáda končí. Po výsledku 6:0 a 28:24 v tomto setu jde dále Korejec.
     
    V dalším zápase by měl postoupit Korejec Jin Hjek Oh (KOR), který v kvalifikaci skončil na třetí pozici. Na toho čeká v prvním kole play-off Švýcar Axel Muller (SUI).
     
    Zatím suverénně jde dál Číňan Xiaoxiang Dai. Stejně jako v předchozím utkání neztratil ani bod a po vítězství v setu 28:25 utkání končí.
     
    Nyní uvidíme zajímavý duel mezi Číňanem Xiaoxiang Daiem (CHN) a Mexičanem Luisem Eduardem Velezem (MEX). Vítěz postupí mezi šestnáct nejlepších lukostřelců.
     
    Mexičan stylově zakončuje svůj duel třemi desítkami a Velez tak poráží Íránce 30:26 a celkově na body 7:1.
     
    Soupeřem Číňana bude přibližně za půl hodinky jeden z dvojice Milad Vaziri Tejmoorlooej (IRI) a Luis Eduardo Velez (MEX) z Mexika. Ti se jdou nyní utkat mezi sebou.
     
    Poměrně suverénní postup Daie, jenž zvítězil i ve třetím setu 27:25. Stav bodů 6:0 hovoří za vše.
     
    V lukostřeleckém areálu jsou již nastoupeni další dva muži. Prvním je sedmý v kvalifikaci, Číňan Xiaoxiang Dai (CHN) a Slovinec Klemen Strajhar (SLO).
     
    Suverénní představení Rubana je korunováno dalšími dvěma šípy ve středu a díky skóre 29:25 jde dále turnajem Ukrajinec hladce 6:0.
     
    Po dvojici žen nastupují do Lord's Cricket Ground opět muži. Tentokrát to bude již boj o šestnáctku nejlepších mezi Tajpejcem Ju-Čeng Čen (TPE) a Ukrajincem Viktorem Rubanem (UKR), jenž před zhruba půlhodinou vyhráli své duely.
     
    Ukrajinec střílí v rozstřelu desítku, Číňan v uvozovkách jen za devět bodů. Z postupu se tedy může radovat Viktor Ruban.
     
    Mauro Nespoli nakonec prohrál s Tajpejcem Čenem 2:6 na body a překvapivě tak vypadává z turnaje. Čtvrtý set dopadl skórem 28:26 pro Ju-Čeng Čena.
     
    Dále bude střílet Ukrajinec Viktor Ruban (UKR) a proti němu se postaví Číňan Žaowu Liu (CHN). Podle výsledku z kvalifikace by měl postoupit Liu.
     
    První dvojicí je Mauro Nespoli (ITA) a Tajpejec Ju-Čeng Čen (TAI). Ital skončil v kvalifikaci na jedenáctém místě a bude tak favoritem.

    Martin Voltr

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri