Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (ženy)

Středa 01.08.2012, 10:26Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Set4
    O šanci na další srovnání se Jekatěrina Timofejevová připravila poslední ranou do osmičky. Ki Bo Bae ji o bod předčila a celkovým vítězstvím 6:2 zapisuje své jméno do poslední zbývající kolonky v osmifinále olympijského turnaje.
     
    Roz
    9:9, ovšem blíže středu byla Timofejevová. Ta jde dál a uvidíme ji za chvíli v posledním zápase dne.
     
    Set5
    Vedení Bělorusky 4:0 a 5:1 se rozplynulo jako pára nad hrncem. Rozuzlení tedy přinese rozstřel!
     
    Set3
    Naprosto jednoznačný zápas pro Ki Bo Bae, která bude moci pokračovat v cestě za druhým zlatem na této olympiádě.
     
    Set4
    Paradoxně když si Cheng Ming pohoršila, ukončila zápas. Ve čtvrtém setu vyhrála 25:24 a celkově 7:1.
     
    Set3
    Kdybyste tohle tisíckrát chtěli, tak by se vám to nepovedlo. Čínská lukostřelkyně trefila ve všech devíti pokusech zápasu devítkový kruh. Co na tom, že jí to teď stačilo pouze k remíze...
     
    Set5
    Britoovou bude ten jeden šíp ještě dlouho strašit ze spaní. V pátém setu totiž převládla Číňanka poměrem 28:26 a celkově 6:4. Osud umí být krutý.
     
    Set4
    Už to skutečně vypadalo na postup Venezuelanky, v posledním pokusu ji totiž stačilo zamířit do osmičky. Skutečnost ale byla o dva body horší, takže místo rozhodnutí vidíme vyrovnaný stav!
     
    Set4
    Chvíli se mi zdálo, že se nesoutěží o to, kdo je lepší, ale kdo je horší... Úvodní šestka ale nemusela Mexičanku mrzet, soupeřka totiž nastřílela pouhých 18 bodů, takže postupové dveře se otevřely Alejandře Valenciaové – 7:1.
     
    Roz
    Choi Hyeonju utíká hrobníkovi z lopaty, v rozstřelu trefila narozdíl od soupeřky desítku. Korejku uvidíme v osmifinále.
     
    Set5
    No a je z toho další rozstřel! Výborných 28 bodů Španělky proti 27 na druhé straně vyrovnává celý duel na 5:5. Rozhodne jediná rána.
     
    Set4
    A znovu dvakrát do černého, což nemohlo znamenat nic než výhru Španělky ve čtvrtém setu a celkový triumf v poměru 6:2.
     
    Roz
    Choi Hyeonju, lépe postavená po kvalifikaci, byla v rozhodující ráně přesnější - 10:9. To znamená postup jihokorejské závodnice.
     
    Set5
    Obě ženy zřejmě inspiroval předchozí mužský souboj, který dospěl až do rozstřelu. Přesně tohle rozuzlení uvidíme i nyní, Korejka totiž dvakrát zamířila do středu a vyrovnává na 5:5.
     
    Laursenová nastřílela 27 bodů, ovšem rodačka z Tbilisi Chatuna Lorigová posledním šípem do přesného středu skóre vyrovnává a remíza ji stačí k výhře 6:4.
     
    O osmifinále se spolu utkají Chatuna Lorigová (USA) a Dánka Louise Laursenová (DAN), která před chvílí po ne příliš přesvědčivém výkonu postoupila dále.
     
    Na Zamovou asi dolehla tíha okamžiku a nezvládla ani třetí set. Radost z postupu tak vidíme v tváři Američanky Lorigové, jenž nyní vyhrála 22:26 a celkově na body 6:0.
     
    Úplně poslední dvojice dopoledne, kterou jsme ještě neviděli, je souboj exotické závodnice z Bhútánu Šerab Zamové (BHU) a favorizované Američanky Chatuny Lorigové (USA).
     
    Posledním šípem do desítky otáčí Dánka skóre na 26:25 a po vítězství 7:3 postupuje dále!
     
    Ženám dopolední program končí závěrečnými třemi duely. Zápas prvního kola play-off svedl dohromady Kanaďanku Marie-Pier Beaudetovou (CAN) a Dánku Luisse Laursenovou (DAN). Dle výsledků z kvalifikace, mělo by se jednat o vyrovnané utkání.
     
    Famozní představení v posledním setu tohoto duelu! Britka dává až svým posledním šípem osmičku, jinak všechny skončily ve středu. Po skóre 30:28 vítězí Indonésanka 7:1 na body.
     
    Ika Juliana Rochmawatiová (INS) z Indonésie před malou chvíli porazila Číňanku Fang a především domácí závodnice Amy Oliverová (GBR) přemohla nasazenou "osmičku" Kumariovou.
     
    Tribuny Lord's Cricket Ground šílí. Oliverová poslednémi dvěma šípy do desítky vyhrává 28:26 a po skóre 6:2 postupuje dále.
     
    Její soupeřkou bude vítězka dalšího duelu. V něm se proti sobě postaví domácí Britka Amy Oliverová (GBR) a Deepika Kumariová (IND). Favoritkou je ovšem z kvalifikace osmá Indka.
     
    Z postupu se může radovat Indonésanka, která v posledním setu poráží Fang 28:24 a jde v pavouku turnaje dále.
     
    Pojďme dále. O postup se nyní budou rvát Číňanka Juting Fang (CHN), která skončila v kvalifikaci na pětadvacátém místě. Čtyřicátá se umístila Indonésanka Ika Juliana Rochmawatiová (INS).
     
    Do další fáze postupuje Ruska Perovová po skóre 6:2. Poslední dějství zápasu dopadlo lépe pro Ksenii v poměru 28:25.
     
    První osmifinálovou dvojicí dopoledního programu žen je Ruska Ksenia Perovová (RUS) a italská lukostřelkyně Natalia Valejevová (ITA). Vítězka tohoto střetnutí se dostane mezi šestnáctku nejlepších závodnic.
     
    Kwon na olympiádě končí. V posledním setu prohrála 24:28 a z postupu do další fáze se raduje Italka Natalia Valejevová.
     
    Druhou dvojicí dopoledního programu žen je Severní Korejka Un Sil Kwon (PRK) a čtyřiadvacátá žena z kvalifikace Natalia Valejevová (ITA) z Itálie.
     
    Třetí set začala lépe Egypťanka Kamelová, jenže Ruska se nakonec prostřílela k těsné výhře 26:25 a celkově tak hladce poráží Kamelovou 6:0 na body.
     
    První dvojicí programu žen je v kvalifikaci devátá Ruska Ksenia Perovová (RUS) a Egypťanka Nada Kamelová (EGY). Ruska by měla být papírovou favoritkou.

    Martin Voltr

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri