Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | Viťaz – Mytišči 4:5 (po s.n.) | Riga – Spartak Moskva 5:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
5:4 (2:1, 2:2, 1:1)
Spartak Moskva
Pátek 28.09.2012, 18:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Po přejezdu modré čáry vypálil nádhernou střelu GUNTIS GALVINŠ a domácí znovu vedou. Bez asistence.
     
    47:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskurychle využitá přesilovka. Od modré čáry se trefil jen pár vteřin po vhazování ŠTEFAN RŮŽIČKA. Asistence: Oleg Petrov, Andrej Šefer.
     
    35:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    A následuje druhá chyba v krátké době. Do samostatného úniku se dostal OLEG PETROV, který přesnou střelou zkušeně překonal Tellqvista. Asistence: Valerij Pokrovskij.
     
    25:30
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu na chvíli usadili v útočném pásmu a je z toho další branka. Přihrávka zpoza brány našla MATHIEA CARLA, který přesnou střelou zvyšuje. Asistence: Elvijs Bijezajs, Maris Bičevskis.
     
    24:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    ANDREJ ŠEFER vypálil švihem od modré, střela byla ještě těsně před gólmanem tečována patrně vlastním obráncem a Moskva dává kontaktní branku.
     
    22:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Nádherná kombinace Dinama, která začala už v obranné třetině. Celá formace si během krátké chvilky vyměnila puk, který se nakonec dostal k Meijovi, který dával finální přihrávku na gól ANDRISE DZERIŇŠE. Asistence: Voronin.
     
    18:58
    Riga právě vstřelila branku!
    Zpoza branky vybruslil a krásně zasunul kotouč za brankáře Borisova ALEXANDR GIROUX.
     
    12:20
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak právě vstřelil branku!
    Bodrov pálil od modré a u brankoviště byl velmi důrazný ŠTEFAN RŮŽIČKA, který puk dorazil do branky. Asistence: Denis Bodrov, .Nikolai Bušujev.
     
    06:43
    Riga právě vstřelila branku!
    Po krásně přesilovkové kombinaci vstřelil branku domácích JAMIE JOHNSON.

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 7. Johnson, 19. Giroux, 23. Dzeriňs (Meija, Niživijs), 26. Carle (Bijezajs, Bičevskis), 55. Galvinš - 13. Růžička (Bodrov, Bušujev), 25. Šefer, 36. Petrov (Pokrovskij), 48. Růžička (Petrov, Šefer)


    Dinamo Riga: Tellqvist (Jučers) - Redlihs, Galvinš, Rekis, Carle, Sotnijeks, Cibulskis, Carle - Giroux, Karsums, Niživijs - Schremp, Dzeriňš, Ivanans - Indrašis, Skvorcovs, Johnson - Mejja, Bičevskis, Bijezajs.
    Spartak Moskva: Borisov (36. Murphy) - Morrison, Ščitov, Bodrov, Nakládal, Šefer, Mamkin, Želdakov - Levandovskij, Chochlačov, Radivojevič - Růžička, Bušujev, Žukov - Juňkov, Gubin, Kuzmin - Nikoncev, Voronin, Ankudinov, Žmakin.
    bahis siteleri