Pardubice – Slavia 2:5 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:1 (kon.)
Chomutov – Kladno 1:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 7:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:5 (2:1, 2:3, 3:1)
Berani Zlín
Pátek 28.09.2012, 18:15 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Liberec právě vstřelil branku!

    A nejspíš máme rozhodnuto. Zlínské obraně unikl TOMÁŠ NETÍK, který bez problému zavěsil do prázdné branky.

    Bez asistence.
     
    50:33
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to byl pěkný gól. Kapitán Bílých Tygrů PETR NEDVĚD si na levém kruhu bleskově zamířil a vypálil dělovku přímo pod víko Sedláčkovy branky. Zlínský brankář neměl šanci zareagovat.

    Asistence: Michal Bulíř, Ladislav Šmíd.
     
    48:44
    Zlín právě vstřelil branku!

    Ale chyba nakonec přišla a hosté opět srovnávají. Výtisk přihrál omylem Čajánkovi a ten založil kombinaci s Holíkem, kterou zakončoval do prázdné branky ONDŘEJ VESELÝ.

    Asistence: Petr Holík, Petr Čajánek.
     
    44:40
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí jsou zpět ve vedení. Kudrna chvíli pobýval za brankou a pak i s kotoučem vycestoval před zlínskou svatyni, kde ho za Sedláčkova záda tečoval JAN VÍŠEK.

    Asistence: Jaroslav Kudrna, Tomáš Filippi.
     
    39:26
    Zlín právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno. Se štěstím dostávají hosté kotouč opět do sítě. Přesilovkového tlaku využil PETR LEŠKA, jehož centr do brankoviště si sklepl do vlastní branky David Štich.

    Asistence: Martin Hamrlík.
     
    37:29
    Zlín právě vstřelil branku!

    Extrémní hrubka Pince a hosté jsou zpět jednu branku za Libercem. Zpoza branky domácí brankář namazal JAROSLAVU BALAŠTÍKOVI, který nemohl netrefit plně odkrytou branku. Pinc dnes působí vskutku nejistě.

    Bez asistence.
     
    37:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí opět odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Dlouhý tlak vyústil v přihrávku Filippiho na Martina Čakajíka, který se jen dotkl puku a díky další teči JAROSLAVA KUDRNY změnil směr pod víko Sedláčkovy branky.

    Asistence: Martin Čakajík, Tomáš Filippi.
     
    30:04
    Zlín právě vstřelil branku!

    Zajímavou brankou se Zlínští dostávají na rozdíl jediného gólu. Ondráček se rozhodl pro otočku kolem branky, kterou ale nezakončil dost razantně, takže kotouč zůstal u Pincovy vyrážečky. Pak ale do brankoviště přijel MAREK MELENOVSKÝ, který kopl Pincovi do hokejky, a tak se puk dostal do branky.

    Asistence: Jiří Ondráček, Tomáš Linhart.
     
    22:11
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři se vrací do dvoubrankového vedení! Ihned po vhazování pálil David Štich, jehož střelu Sedláček jen vyrazil před sebe. K dorážce se ale dostal DANIEL ŠPAČEK, který ji pohotově poslal přes brankovou čáru.

    Asistence: David Štich, Ladislav Šmíd.
     
    18:51
    Zlín právě vstřelil branku!

    Obrovská minela Marka Pince a je tu první branka hostů. Okálova střela mířila nad Pincovu klec, jenže domácí gólman si puk sklepl do vlastního brankoviště. Tam sice stál Šmíd, ale pohotovější byl FILIP ČECH, který jen doklepl kotouč do branky.

    Asistence: Zdeněk Okál.
     
    13:00
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to je paráda! Mladý MICHAL BULÍŘ právě ukázal, proč je i extraliga kvalitní soutěží. Obránce Šmíd ho vyslal do protiútoku, který Bulíř provedl bezchybně. Po projetí mezi dvěma beky Zlína senzační kličkou do bekhendu překonal Sedláčka, nutno však dodat, že jeden ze zlínských beků mohl ještě kotouč zasáhnout, když se klouzal po brankovišti do svatyně hostů.

    Asistence: Ladislav Šmíd.
     
    05:22
    Liberec právě vstřelil branku!

    Domácí celek otevírá skóre utkání! Po nevydařené šanci Linharta rozehrál zajímavý protiútok Petr Nedvěd, následovnou vyraženou střelu Netíka za Sedláčkova záda doklepl TOMÁŠ URBAN.

    Asistence: Tomáš Netík, Petr Nedvěd.
    Marken.cz

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 6. T. Urban (Netík, Nedvěd), 13. Bulíř (Šmíd), 23. Špaček (Štich, Šmíd), 37. Kudrna (Čakajík, Filippi), 45. Víšek (Kudrna, Filippi), 51. Nedvěd (Bulíř, Šmíd), 59. Netík - 19. Čech (Okál), 31. Melenovský (Ondráček, Linhart), 38. Balaštík, 40. Leška (Hamrlík), 49. Veselý (Holík, Čajánek)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Pavelec) - Čakajík, Šmíd, Výtisk, Derner, Cebák, Holub, Štich - Víšek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, J. Vlach, T. Urban, Netík, Bulíř, Krejčík, Novotný, Nedvěd.
    Berani Zlín: Sedáček (Horčička) - Řezníček, Matějíček, Linhart, Šenkeřík, Zámorský, Hamrlík, Horák - Köhler, Čech, Čajánek, Leška, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Šlahař, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Balaštík.

    Rozhodčí: Blecha, Homola - Barvíř, Blümel.
    bahis siteleri