Martin – Žilina 2:1 (po s.n.) | Skalica – Nitra 8:7 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 7:5 (kon.) | Poprad – Piešťany 3:2 (po pr.)
konec
HKM Zvolen
7:5 (2:0, 2:3, 3:2)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 28.09.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Vitajte pri sledovaní 5. kola našej najvyššej hokejovej súťaže, ktorá nesie meno Tipsport Extraliga! V tomto stretnutí privíta domáci HKm Zvolen hostí spod hradu Matúša Čáka - z Trenčína.

    HKm Zvolenu sa v sezóne 2012/2013 zatiaľ darí takmer na výbornú. Hráči spod Pustého hradu prakticky ešte neokúsili trpkú chuť prehry, pretože v predošlých štyroch kolách zaznamenali 3 výhry v riadnom hracom čase a jednu výhru po samostatných nájazdoch. 27.9. navyše pokorili i HK Orange SR 20 2:3, čím si s počtom bodov 14 zabezpečili priebežné druhé miesto v tabuľke súťaže. Pred nimi je už len mužstvo z Nitry, ktoré je lepšie iba o skóre. Nálada v kabíne musí byť teda naozaj veľmi dobrá. Domáci budú mať snahu ustrážiť domáci zápas a udržať si všetky tri body doma.

    Dukle Trenčín sa naopak v tomto ročníku zatiaľ nedarí. Po celkom úspešnej príprave "vhupla" Dukla do novej sezóny v dobrej nálade. Tá však rýchlo opadla, pretože Dukla po štyroch kolách nezaknihovala ani jednu výhru, či bod. Po prehre s Nitrou (6:3), s Martinom (3:5) a Skalicou (5:2) privítali hokejisti z Trenčína na domácom ľade skúsené Košice. Východniari vyhrali na ľade súpera 1:2 a tak Dukle ostala na bodovom konte nula.

    Ako to bude vyzerať po tomto zápase? Vyhupne sa Zvolen na prvú priečku? Dokáže Dukla získať prvé body do tabuľky? Stretnutie má naplánované úvodné buly na 17:00.
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko Marek ( Lukáš Škrečko) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Pichnarčík Michal, Šiška Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Martin Ďaloga - Méry Tomáš, Sikela Matej, Čanky Milan

    Dukla Trenčín: Kristín Matej (Kompas Erik) - Bokroš Tomáš, Biro Marek - Bagin Emil, Bednár Erik - Imrich Michal, Ďurkech Juraj - Habšuda Miroslav, Nemčík Martin - Pardavý Ján (C), Gašparovič Jakub, Fabuš Peter (A) - Tybor Radoslav, Lelkeš Richard, Sojčík Peter (A) - Radulay Tybor, Adamec Martin, Mikula Ondrej - Mravík Boris, Stantien Patrik, Koyš Patrik

    Rozhodca: Ru.Lauff - M.Korba, P.Korba.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:47
    Puku sa ujal domáci Zvolen, Kamil Brabenec sa ihneď dostáva dopredu, z ľavého kruhu ohrozil Kristína v bránke, ten tesne vytlačil puk z pravého rohu bránky !
     
    01:02
    Na druhej strane rozruch pred Šimkom, puk sa dostal do vzduchu, po páde ho už mal v moci obranca HKm.
     
    01:23
    Erik Bednár je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    00:58
    Andrej Podkonický stihol vystreliť presne nad betón Kristína, brankár hostí chytá.
     
    01:59
    V úvode hostia ihneď vyhadzujú puk cez všetky čiary, Zvolen sa však rýchlo vracia do pásma.
     
    02:22
    Lukáš Jurík sa sám preštrikoval cez obranný val hostí, strieľa však iba do výstroje Kristína.
     
    02:54
    Zvolen dal gól!
    JÁN MUCHA zopakoval gólovú strelu z predošlého domáceho zápasu, dostáva prihrávku na modrú čiaru od Michala Chovana a strieľa bez prípravy do pravého rohu bránky Mateja Kristína. Asistencia: Michal Chovan, Lukáš Jurík.
     
    03:40
    Zvolen má zatiaľ viac z hry, po góle sa hráči HKm dostávajú do menšej eufórie, ktorá by im však časom mohla uškodiť.
     
    04:22
    Lelkeš z prava nepresne prihráva cez modrú čiaru a je z toho postavenie mimo hry, na druhej strane Čanky hľadal Sikelu pred bránkou, ten však puk netečoval.
     
    04:47
    Avizovaný faul pomohol hosťom k tlaku v pásme pred Šimkom, Tomáš Méry dostáva trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    05:11
    Trenčín vyhráva vhadzovanie a kombinuje v pásme, Zvolenčania však narušili ich dobrú súhru a puk vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    04:46
    Zvolenčania získali puk pred Kristínom, následne puk posielajú späť k vlastnej bránke, čím si zaslúžili potlesk od svojich fanúšikov.
     
    06:02
    Tomáš Škvaridlo v oslabení nepresne nahráva voľnému Petrovi Zuzinovi pred prázdnu bránku, Zuzin nebol schopný spracovať tažký puk.
     
    07:16
    Zvolen dal gól!
    Stratený puk po súboji v pravom kruhu sa dostáva na hokejku JÁNA MUCHU, ktorý svoj druhý gól strieľa nad vyrážačku brankára hostí. Asistencie: Peter Zuzin, Kamil Brabenec.
     
    06:47
    Zvolen už v plnom počte.
     
    07:59
    Zvolen stále kontroluje priebeh hry, zatiaľ to ide až príliš ľahko domácim hráčom, ktorý sú aj momentálne s pukom na hokejkách v pásme hostí.
     
    08:27
    Prihrávka z vlastného obranného pásma sa Birovi nepodarila, puk končí na striedačke hostí.
     
    08:58
    Vhadzovanie v strednom pásme znova vyhrávajú domáci hráči, do pásma sa však nedostávajú, Brabenec nespracoval puk ideálne.
     
    09:38
    Podkonický spacoval puk rukou, nepodarilo sa mu však dostať puk z vlastného obranného pásma.
     
    10:17
    Patrik Koyš dostal príležitosť doraziť puk do prázdnej bránky, Šimkove betóny boli však rýchlejšie a puk vyrážajú za bránku Zvolena.
     
    10:36
    Tomáš Škvaridlo sa ocitá s pukom sám v medzikruží, jeho strela je však nepresná, puk smeruje na mantinel.
     
    11:46
    Zvolenčania sú stále v útočnom pásme, Lubor Zuzin tentoraz strieľa iba do obrancu hostí, puk sa však znova dostáva na hokejky domácich.
     
    12:26
    Puk vedie popri mantinely Peter Zuzin, jeho aktivita neskončila však strelou, Matej Kristín nemusel zasahovať, obranca hostí Bagin získava puk na svoju hokejku.
     
    12:56
    Bagin však vyhadzuje puk cez všetky čiary, nasleduje vhadzovanie pred Matejom Kristínom.
     
    13:29
    Marek Šimko musel zasiahnuť, strela z ľavého kruhu skončila v jeho výstroji, vhadzuje sa po jeho pravej ruke.
     
    14:04
    Kamil Brabenec spracoval puk po Podkonického prihrávke v ľavom kruhu, neodhodlal sa však k strele, naznačuje iba strelu, po ktorej puk tečuje Peter Zuzin, no nepresne.
     
    14:22
    Ján Mucha prihráva Chovanovi do medzikružia, puk však získal Ďurkech, ktorý prerušil aktivitu domácich.
     
    14:52
    Peter Fabuš odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, Zvolen si znovu zahrá presilovú hru.
     
    15:23
    Domáci začínajú od vlastnej bránky, do pásma sa dostávajú jednoducho, Lubor Zuzin však nestihol dokorčulovať puk a tak je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    15:56
    Znovu aktivita domácich dostať sa do pásma hostí, znovu sa však hosťom podarilo po pár sekundách k vlastnej bránke, hosťom sa totiž podarilo vyhodiť puk opätovne.
     
    16:27
    Michal Chovan na modrej čiare strieľa na bránku, Tomáš Škvaridlo sklepol tento puk tesne pred bránkou, Kristín však zasahovať nemusel, puk mieri mimo bránky.
     
    16:52
    Hostia už v plnom počte.
     
    17:48
    Bude sa znovu vylučovať, tentoraz však na domácej strane, Marek Šimko je vylúčený za nedovolené bránenie, trest si odpyká Martin Ďaloga.
     
    18:32
    Trenčín sa do pásma dostal nedovolene, je to postavenie mimo hry, Zvolen teda získava sekundy a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    18:56
    Hra v rohoch v podaní hostí neprináša úspechy, domácim sa znovu podarilo oslobodiť sa a puk je ďaleko od bránky Šimka.
     
    19:19
    V závere sa už domáci iba bránia pred vlastnou bránkou s pukom a hosťom nedovolujú dostať sa do zakončenia.
     
    19:48
    Domáci v plnom počte.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Zvolen dokázal získať vedenie už v 3. minúte, Ján Mucha strelil svoj druhý gól v sezóne práve Matejovi Kristínovi. Mucha však zaknihoval o 5 minút na to aj svoj tretí gól, Zvolenčan Michal Chovan mu nahral na ďalšiu gólovú strelu a Ján Mucha to namieril nad vyrážačku Kristína. Hostia zatiaľ neukázali potrebné hokejové umenie, v prvej desaťminutovke im však chýbalo aj šťastie, mladý Patrik Koyš mohol zakončovať do prázdnej bránky, Šimko v bránke však stihol vykryť priestor a hostia gól nedosiahli. Ďalšia tretina začne približne o 17:47.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:13
    Zvolen ihneď v útoku, puk vybojoval Podkonický, za prehnanú bojovnosť za bránkou hostí dostáva však trest, konkrétne za hákovanie.
     
    20:45
    Puk pri Šimkovej bránke vyhadzuje na modrú čiaru Juraško, následne sa podarilo Brabencovi vyhodiť puk cez všetky čiary.
     
    20:53
    Trenčín dal gól!
    TO MAREK BIRO napriahol od modrej čiary po Pardavého prihrávke a jeho strela končí v bránke ! Šimko si nepokryl pravý roh a presne tam mieril hokejista hostí. Asistencie: Ján Pardavý, Tomáš Bokroš.
     
    21:58
    Ján Ťavoda odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    21:30
    Lukáš Jurík netriafa puk pred prázdnou bránkou, opätovná strela po spracovaní puku sa nepodarila.
     
    22:48
    Zvolen v oslabovke posiela puk cez všetky čiary, domáci sa oslobodzujú.
     
    22:56
    Trenčín dal gól!
    Pri presilovej hre sa hostia rútili na bránku Šimak v trojici, EMIL BAGIN s pukom na hokejke sa však rozhodol vystreliť, pomocou blafáku triafa iba betón domáceho brankára, následne však z dorážky už našiel medzeru a dostáva puk do bránky. Bez asistencii.
     
    23:43
    Z ľavého kruhu strieľal Patrik Stantien, ten však mieri iba do výstroje domáceho brankára, vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    23:59
    Lubor Zuzin sa už chystal do brejku, v strednom pásme mu to však pokazil Ondrej Mikula a puk mu berie.
     
    24:09
    Ondrej Mikula následne fauluje, trest dostáva za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    24:24
    Andrej Podkonický si puk radšej obhodil cez mantinel na druhú stranua sebecky korčuluje naďalej za pukom, svojim spoluhráčom nedal šancu na strelu, puk sa nakoniec dostáva za domácu bránku a Zvolen musí začať odznova.
     
    24:40
    Tomáš Bokroš dostáva trest za sekanie, 90 sekúnd budú hrať Zvolenčania presilovú hru o dvoch hráčov.
     
    25:15
    Zvolen zakombinoval v pásme, Lukáš Jurík zakončoval, znovu však nespracoval puk a je po akcii.
     
    26:40
    Dukla sa ubránila aj ďalšej strele z pravej strany, Kamil Brabenec strieľal rovnako ako Lukáš Jurík, nepresne a nedôsledne. V zápätí sa už Lukáš Jurík tešil z gólu po svojej dorážke, tešil sa však predčasne, puk skončil na ochrannej sieti. Hostia už v pätici.
     
    26:57
    Bednár dostáva trest za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    27:32
    Ďalšia presilová hra domácich začína znova od vlastnej bránky po úspešnom vyhodení hostí cez všetky čiary.
     
    28:04
    Peter Hraško strieľa do protipohybu Kristína, ten však dokázal vytesniť puk na mantinel svojou vyrážačkou.
     
    28:33
    Zvolen vystrelil v tejto presilovej hre iba raz, hostia sa pohodlne bránia a vyhadzujú puky.
     
    28:57
    Hostia už v plnom počte.
     
    29:23
    Domáci s pukom za vlastnou bránkou začínajú ďalšiu akciu, po pravej strane prešiel Michal Chovan, jeho individuálna akcia však skončila stratou puku.
     
    30:08
    Po skrumáži pred Šimkom mal možnosť hráč hostí zakončiť do prázdnej bránky, Šimko nevedel kde je puk, nakoniec všetko zachránil vracajúci sa domáci hráč a puk vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    30:49
    Martin Ďaloga inkasoval hit od Bokroša, Ďaloga sa snaží odkorčulovať na striedačku, dva krát po ceste padá, pravé koleno tohto hráča asi nebude v poriadku.
     
    32:14
    Trenčín dal gól!
    EMIL BAGIN strieľa z ľavého kruhu pod vyrážačku Šimka, ten strelu síce ztlmil, puk aj tak končí v bránke domácich. Asistencia: Jakub Gašparovič, Radoslav Tybor.
     
    32:41
    Zvolenčania sú v druhej tretine menej efektívni, naopak hostia, tí tažia z väčšiny svojich útokov, za 13 minút dokázala Dukla otočiť stav z 0:2 na 3:2 v ich prospech !
     
    33:12
    Zvolen dal gól!
    Dvaja Zvolenčania sa ocitli v brejku proti jednému obrancovi hostí. Konkrétne to bol MICHAL CHOVAN a Lukáš Jurík, prvý menovaný strieľa do prázdnej bránky po dobre načasovanej Juríkovej prihrávke. Asistencie: Lukáš Jurík, Tomáš Škvaridlo.
     
    33:20
    Matej Sikela dokázal v súboji vyraziť plexisklo na trestnej lavici hostí, to samozrejme padá zo svojho rámu a končí na zemi. Nútená prestávka padá vhod nielen hráčom, divákom, ale aj nám, novinárom v skyboxe ! Hráči oboch tímov odišli do kabín, hra začne za pár minút.
     
    33:20
    Prestávku využijeme na zhrnutie doterajšieho priebehu zápasu. Zvolen sa rýchlo dostal do vedenia, ktoré nadobudlo na konci prvej časti hry dvojgólovú hodnotu. V druhej tretine však hostia hrali tak efektívne, ako Zvolenčania v v tej prvej. Za 13 minút sa Zvolenčania čudovali z dokonalého obratu, Trenčín nasúkal tri góly do domácej bránky, Šimko sa nestačil čudovať ! Následne však prišlo vyrovnanie po chybe v obrane hostí, Michal Chovan to využil a poslal puk do prázdnej bránky po ideálnej prihrávke od Lukáša Juríka. Následne sa sa podarilo Matejovi Sikelovi naraziť hosťujúceho hráča naraziť na plexisklo na trestnej lavici hostí, čo znamená ešte stále prestávku na zimnom štadióne vo Zvolene.
     
    33:31
    Zápas pokračuje !
     
    33:59
    Sojčík iba nahadzuje z ľavého kruhu, Šimko zneškodnil jeho pokus betónom.
     
    34:30
    Ďalší nahodený puk kryje Šimko s ľahkosťou, vhadzuje sa po jeho pravici.
     
    34:38
    Michal Chovan sa pokúšal pohybom oklamať obrancu súpera, nepodarilo sa mu však efektívne vystreliť a puk ledva došiel k mantinelu.
     
    34:49
    Tomáš Škvaridlo odchádza na trestnú lavicu za vrazenie. Tento hráč dostáva navyše 10 minút osobný trest, dvojminútový trest si musí odpykať Martin Ďaloga.
     
    35:20
    Ján Pardavý však následne predvádza útočný faul, odchádza na trestnú lavicu za sekanie, hra sa navyše presúva pred Kristína.
     
    36:03
    Hrá sa 4 na 4, Zvolenčania kombinujú na vlastnej polovici, Zvolen sa po čase dostáva do útoku, z ľavej strany strieľal Martin Výborný, ktorý triafa iba výstroj brankára hostí.
     
    36:27
    Juraško sa hrá s pukom pri vlastnej bránke, následne znovu iba nahadzuje k mantinelu, čím docieľil iba odovzdanie puku súperovi.
     
    36:44
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ sa dostal k puku po mätúcej zadovke Lukáša Juríka, ktorý zmiatol svojou prihrávkou obranzu hostí a Podkonický mohol strieľať, puk po jeho strele smeroval nad pravý betón Kristína, ktorý si tento priestor nevykryl a inkasuje. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    37:18
    Hostia hrali v šeštici, trest za hráčšku lavicu Trenčína si odsedí Richard Lelkeš.
     
    37:43
    Mucha nespracoval už v presilovej hre puk na modrej čiare, musel sa vrátiť k vlastnej bránke a znovu rozohrať.
     
    38:17
    Chovan stráca puk, Marek Biro mu dobre clonil, následne korčuluje do odvážneho protiútoku, podarilo sa mu vystreliť z uhla, čo domáci brankár Šimko riešil prikrytím puku.
     
    38:32
    Ďalšie vylúčenie, Peter Zuzin v strednom pásme hákuje hráča hostí a bude sa hrať 4 na 4.
     
    39:03
    Podkonický na ľade iba počas hry 4 na 4, momentálne sa už hrá presilová hra hostí, do konca druhej časti hry ostáva pár sekúnd a hostia stále hryzú.
     
    39:51
    V závere Marek Šimko doslova vykopol puk po Sojčíkovej strele, domáci brankár sa dokázal následne rýchlo zorientovať a nedovolil dorážať hosťom do prázdnej bránky.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Táto tretina bola naozaj divoká, počas 20-tich minút sme videli 5 gólov, ten posledný padol až po dlhšej prestávke spôsobenou rozbitým plexisklom. Prestávka však bude trvať iba tri minúty pre spomínanú výmenu plexiskla, ďalšia tretina začne teda približne o 18:47.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:15
    Presilová hra hostí pokračuje, Biro nahadzuje na mantinel, hostia kombinujú v obrannom pásme hostí.
     
    40:33
    Zvolen sa v závere svojej oslabovky oslobodzuje a už vidíme hru 5 na 5.
     
    41:23
    Peter Zuzin to zľava dokázal potiahnuť až na pravú stranu popri mantinely, dokázal ešte prihrať Michalovi Chovanovi, ktorý predlžuje na Ťavodu, tomu však v strele bránil hráč hostí.
     
    41:32
    A práve hráč hostí Peter Sojčík za faul na Ťavodu odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    42:12
    Zvolen sa ešte k strele nedostal, puk sa už po druhý krát dostáva von z obranného pásma hostí.
     
    42:40
    Kamil Brabenec doráža do poloprázdnej bránky po Juraškovej strele, nastrelil však presne priestor, ktorý vykryl Kristín lapačkou.
     
    43:21
    Podkonický vracia na modrú čiaru Brabencovi, ten predlžuje na Petra Zuzina, ktorý strieľa bez prípravy iba do výstroje Kristína.
     
    43:32
    Hostia už v plnom počte.
     
    44:22
    Hostia nahodili puk von z vlastného obranného pásma, čo vyzeralo likvidačne v podaní hokejovej krásy.
     
    45:38
    Hrá sa zo strany na stranu po prvý krát v tomto zápase, hre to veľmi neprospieva, hráči oboch tímov sa tlačia k mantinelu, z čoho pramenia iba vyhodenia puku či už k bránke Šimka, alebo k bránke Kristína.
     
    46:13
    Ondrej Mikula to skúsil spoza obrancu, šlo však iba o snahu o získanie pásma, čo sa mu podarilo, vhadzuje sa po pravej ruke Šimka.
     
    46:42
    Chovan prihrával spoza bránky, jeho zadovka nebola úspešná, následne sa k puku dostáva Kamil Brabenec, ktorý predlžuje na Juraška, ten však z blízka po ľavej strane netriafa ľavý roh bránky ideálne, keďže Kristín dobre vykryl priestor vyrážačkou.
     
    47:26
    Hostia pre zmenu tentoraz v útoku, puk sa dostáva však iba za bránku, kde ho získava obranca HKm, Šimko zasahovať nemusel.
     
    48:01
    Strela od modrej čiary v podaní Lukáša Juríka trafila iba hráča hostí, puk sa dostáva po tomto pokuse hráča Zvolena do rohu ľadovej plochy.
     
    48:27
    Milan Jurík krúžil okolo bránky hostí, čím vybojoval presilovú hru pre svoj tím, Richard Lelkeš totiž odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    48:57
    Zvolen dal gól!
    Na modrej čiare vynikajúco sklepol puk po nahrávke Michala Chovana z hranici obranného pásma domácich TOMÁŠ ŠKVARIDLO, ten najprv obišiel vynikajúco obrancu na modrej čiare, následne sa rútil na bránku sám, brankár Kristín vykorčuloval, hráč HKm ho iba obišiel a nemal následne problém streliť puk do prázdnej bránky. Asistencie: Michal Chovan, Ján Mucha.
     
    49:31
    Kamil Brabenec odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    49:59
    Zvolen si aj počas oslabovky drží prestížny titul režiséra hry, puky z obranného pásma zo začiatku ľahko leteli preč od domácej bránky.
     
    50:49
    Tybor ani na dva krát nedokázal prekonať už ležiaceho Šimka, ten predviedol zaujímavý zákrok, keď sa hodil bokom na ľad, následne sa puku ujíma hráč HKm a puk vyhadzuje.
     
    51:26
    Trenčín dal gól!
    ONDREJ MIKULA strieľa puk popod pravý betón domáceho brankára a je znížené ! Marek Šimko po štvrý krát inkasuje, stav je teda 5:4 pre domácich. Asistencie: Martin Adamec, Boris Mravík.
     
    52:15
    Trenčín dal gól!
    Neskutočné ! Hostia vyrovnali v priebehu 49 sekundách ! PETER FABUŠ zakončuje do poloprázdnej bránky po prihrávke a brejku Jakuba Gašparoviča, Šimko sa nestihol presunúť.. Asistencia: Jakub Gašparovič, Ján Pardavý.
     
    52:48
    Trenčania dokázali už druhý krát stiahnuť dvojgólové vedenie domácich, Zvolenčania znovu ostávajú zakríknutí.
     
    53:30
    Zvolen rozohráva spoza vlastnej bránky, v strednom pásme sa však dejú veci neskutočné a domáci kazia jednu prihrávku za druhou.
     
    53:59
    Peter Zuzin strieľa z pravej strany do vyrážačky Mateja Kristína, puk smeruje do rohu ľadovej plochy.
     
    54:39
    Lukáš Jurík predlžuje na Michala Chovana, ten však nepoznal zámer svojho spoluhráča a tak sa nesnažil o dokorčuľovanie puku.
     
    55:03
    Dnešné stretnutie sleduje 1347 divákov.
     
    55:47
    Zvolenčania vyhrávajú vhadzovanie pred hosťujúcou bránkou, následne však vedú puk popri mantinely a poza bránkou, čo však strelou na bránku hostí nekončí.
     
    56:10
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ sklepáva puk do bránky hostí po paradoxne nepresnej prihrávke Petra Zuzina, ktorý doslova nepresne prihráva a necieľene nachádza práve Podkonického, ktorý už iba do prázdnej bránky doráža puk. Asistencia: Peter Zuzin.
     
    56:50
    Oddychový čas domácích, Peter Mikula potrebuje vysvetliť svojím hráčom pár vecí.
     
    57:22
    Peter Zuzin vyhráva súboj pri mantinely o puk a posiela ho do medzikružia, tam ho však stráca jeho spoluhráč a hosťom sa naskytuje šanca, ktorá však strelou nekončí, domáca obrana zabrala a vyhadzuje puk cez všetky čiary.
     
    57:58
    Andrej Podkonický na modrej čiare nezachytáva vyhodený puk spoza vlastnej bránky, následne korčuľuje na striedačku.
     
    58:44
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan potiahol puk po pravej strane, následne zasekáva, po zhodnotení situácie prihráva presne k ľavej tyčke, kde nachádza KAMILA BRABENCA, ktorý už iba doklepáva do prázdnej bránky. Asitencia: Michal Chovan.
     
    59:12
    Zvolen neskutočne hapruje s nervami svojich fanúšikov, po tretí krát má v tomto zápase dvojgólové vedenie, dva krát ho už dokázal však stratiť.
     
    59:20
    Adamec ležal pri trestnej lavici hostí, hra musela byť prerušená.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Zvolen v tomto zápase dva krát stratil dvojgólové vedenie, víťazný gól dosiahol Andrej Podkonický kurióznym spôsobom, čo je pre Trenčanov určite smutná skutočnosť. Tento zápas bol bohatý na góly no hráči hrali na nervy fanúšikom počas celého zápasu.

    Tento zápas pre Vás komentoval zo zimného štadiónu vo Zvolene Marián Fiam, prajem Vám aj ja príjemný zvyšok dňa a ešte príjemnejší začiatok víkendu ! (19:22:00)

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 3. Mucha Ján (Chovan Michal, Jurík Lukáš ), 8. Mucha Ján (Zuzin Peter, Brabenec Kamil), 34. Chovan Michal (Jurík Lukáš, Škvaridlo Tomáš), 37. Podkonický Andrej (Jurík Lukáš), 49. Škvaridlo Tomáš (Chovan Michal, Mucha Ján), 57. Podkonický Andrej (Zuzin Peter), 59. Brabenec Kamil (Chovan Michal) - 21. Biro Marek (Pardavý Ján, Bokroš Tomáš), 23. Bagin Emil, 33. Bagin Emil (Gašparovič Jakub, Tybor Radoslav), 52. Mikula Ondrej (Adamec Martin, Mravík Boris), 53. Fabuš Peter (Gašparovič Jakub, Pardavý Ján)


    HKM Zvolen: Šimko Marek ( Škrečko Lukáš) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Pokovič Lubor, Výborný Martin - Pichnarčík Michal, Šiška Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Martin Ďaloga - Méry Tomáš, Sikela Matej, Čanky Milan
    HK DUKLA Trenčín: Kristín Matej (Kompas Erik) - Bokroš Tomáš, Biro Marek - Bagin Emil, Bednár Erik - Imrich Michal, Ďurkech Juraj - Habšuda Miroslav, Nemčík Martin - Pardavý Ján (C), Gašparovič Jakub, Fabuš Peter (A) - Tybor Radoslav, Lelkeš Richard, Sojčík Peter (A) - Radulay Tybor, Adamec Martin, Mikula Ondrej - Mravík Boris, Stantien Patrik, Koyš Patrik

    Rozhodčí: Ru.Lauff - M.Korba, P.Korba
    bahis siteleri