SHK Hodonín – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 2:9 (kon.) | Litoměřice – Letňany 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Frýdek-Místek
Pátek 28.09.2012, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    59:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    JAKUB TOMI obral svého soupeře v souboji u mantinelu o kotouče a bekhendovým nahození poslal puk do odkryté klece! Bez asistence.
     
    57:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští teď předvedli divákům, jak má vypadat parádní ťukes na jeden dotek. Domácí borci ujeli do přečíslení tři na jednoho, Vrba si dvakrát vyměnil puk s JAKUBEM TOMI, kterému pak nedělalo problém překonat Horvátha do poloodkryté klece. Asistence: Vrba.
     
    44:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hodonínští si tak dlouho koledovali o druhou branku, až se to stalo skutkem. Kurajský zpoza brány nahodil puk před Ježe, kde se kotouč náhodně odrazil přímo na hůl JANA JAKUBOWSKIHO, který bekhendem doklepl puk za domácího brankáře. Asistence: Kurajský, Bártek.
     
    37:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hodonínské publikum bylo svědkem opravdu nevídané branky. Smetana se na obranné polovině Slezanů dostal ke střele, Minařík poslal odražený kotouč nazdařbůh od svého brankáře středem hřiště. Jenže v cestě nazdařbůh stál ONDŘEJ FIALA, který opouštěl trestnou lavici. Ten tváří v tvář před Ježem nezaváhal a proměnil svůj nájezd. Asistence: Minařík.
     
    34:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí opět trestají Slezany za nevyužívání svých šancí! Smetana ideálně namazal LUKÁŠI POLÁKOVI stojícímu před brankovištěm, který rychlou střelou zápěstím posílá Drtiče do tříbrankvého vedení. Asistence: Smetana.
     
    17:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Tohle rčení se teď do puntíku projevilo. Duchoslav poslal ideálně načasovanou přihrávku do jízdy JANU ČAVOJOVI, který se před Horváthem nemýlil! Asistence: Duchoslav.
     
    13:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané se konečně dočkávají vytoužené branky! Čavoj nabil od mantinelu k ráně bez přípravy DAVIDU RAUŠOVI, který se opřel do kotouče a propálil Horvátha mezi betony! Asistence: Čavoj.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Rauš (Čavoj), 18. Čavoj (Duchoslav), 35. Polák (Smetana), 58. Tomi (Vrba), 60. Tomi - 38. Fiala (Minařík), 45. Jakubowski (Kurajský, Bártek)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (Luner) - Oško, Horinka, Adamec, Polák, Strapina, Kulyk, Kukliš - Charvát, Duchoslav, Sedlák, Smetana, Kučera, Tomi, Vrba, Rauš, Šrámek, Čavoj
    HC Frýdek-Místek: Horváth (Třeštík) - Hamhalter, Minařík, Beinstein, Golasovský, Kurajský, Mamula, Bártek, Vacula, Kočko, Mičulka, Jakubowski, Blažek, Čintala, Fiala, Valíček, Čahoj, Ďuríček

    Rozhodčí: Škach - Velinský, Švarc
    bahis siteleri