Litvínov – Liberec 3:2 (po s.n.) | Zlín – Kladno 3:2 (kon.) | Plzeň – Chomutov 2:1 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 05.10.2012, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Budějovice si ještě zahrají přesilovou hru, na dvě minuty je vyloučen Václav Varaďa a to za podražení.
     
    54:51
    A útočné snažení Třince bude pokračovat. Na trestnou lavici usedl Rudolf Červený, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    49:28
    Hosté pomalu začínají nezvládat své emoce a jdou do dvojnásobné početní nevýhody! Současně na trestnou lavici usedli Tomáš Knotek (2 min, sekání) a Jakub Suja (2 min, hákování). Oceláře čeká dvouminutová přesilovka 5 na 3!
     
    47:05
    Oceláři jdou do čtyř. Nedovoleným zákrokem se provinil Václav Varaďa, třinecký buldok si musí odsedět dvě minuty.
     
    45:59
    Třinečtí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici usedá Michael Kolarz - dvě minuty - hákování.
     
    37:03
    Přesilovka domácích je u konce. Útočného faulu se dopustil Martin Adamský, který bude pykat za hru vysokou holí.
     
    35:11
    Hosté jdou opět do čtyř. Rychlý přechod střední třetiny od domácích přidělal Michaelu Kolarzovi takové starosti, že nakonec musel sáhnout po nedovoleném zákroku, aby zastavil nadějnou šanci domácích.
     
    32:09
    Výhoda domácích netrvala dlouho, rozhodčí přerušil hru a vylučuje. Na trestnou lavici putuje René Vydarený, který se dopustil hákování.
     
    29:21
    To už ale neplatí, na trestnou lavici putuje třinecký kapitán Radek Bonk, který se provinil hákováním, aby zastavil obrovskou šanci Jakuba Suji.
     
    22:55
    Hosté ze své přesilovky nic nevytěžili, teď se naopak budou muset bránit. Na trestné lavici sedí Rudolf Červený, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    20:33
    Hosté si zahrají první přesilovku, na trestnou lavici usedl Josef Hrabal, který se provinil držením hole.
     
    16:20
    V pořadí třetí přesilovka pro domácí celek. Na lavici hanby míří Aleš Kotalík, který se provinil vysokou holí. Oceláři si zahrají početní výhodu, avšak až po reklamní pauze.
     
    09:28
    Druhá početní výhoda pro Oceláře. Martina Růžičku fauloval Rastislav Dej, od rozhodčích obdržel dvě minuty za podražení.
     
    03:37
    Oceláři si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici usedá hostující Aleš Kotalík, který zastavil unikajícího Květoně. Kotalík vyfasoval dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Zíb (Růžička), 12. Peterek (Růžička, Adamský), 34. Růžička (Polanský, Květoň), 47. Růžička (Roth, Zíb), 51. Růžička (Bonk, Hrabal)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Klouček, Ovčačík - Růžička, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, Květoň - Klimenta, Polanský, Rákos - Orsava, Podešva, Hrňa.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Sáblík) - Ptáček, Jank, Martínek, Vydarený, Kolarz, Vráblík, Frühauf, Prokop - Mertl, Šimánek, Kotalík - Soudek, Švihálek, Dej - Marek, Suja, Červený - Knotek, Polodna, Podlešák.

    Rozhodčí: Husička, Hribik - Tošenovjan, Hlavatý
    bahis siteleri