Litvínov – Liberec 3:2 (po s.n.) | Zlín – Kladno 3:2 (kon.) | Plzeň – Chomutov 2:1 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 05.10.2012, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Budějovice si ještě zahrají přesilovou hru, na dvě minuty je vyloučen Václav Varaďa a to za podražení.
     
    54:51
    A útočné snažení Třince bude pokračovat. Na trestnou lavici usedl Rudolf Červený, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    52:43
    Mohlo to být 6:0! Třinečtí šli do protiútoku dvou na jednoho. Akci založil a vedl Daniel Rákos, který po přejetí modré čáry adresoval pas najetému Tomáši Klimentovi! Rychlonohý útočník pálil z první, kotouč trefil Kantora do masky a odrazil se za branku!
     
    50:22
    Růžička útočil po šestém bodu z dnešního zápasu! Pasem mezi třemi protihráči hledal Květoně, ten ale jen promáchl!
     
    50:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je tady hattrick! Krásně sehraná situace v podání elitní třinecké formace! Radek Bonk zpoza branky posílal kotouč na zcela nehlídaného MARTINA RŮŽIČKU, který střelou z první propálil brankáře Kantora mezi betony! Asistence: Radek Bonk, Josef Hrabal.
     
    49:28
    Hosté pomalu začínají nezvládat své emoce a jdou do dvojnásobné početní nevýhody! Současně na trestnou lavici usedli Tomáš Knotek (2 min, sekání) a Jakub Suja (2 min, hákování). Oceláře čeká dvouminutová přesilovka 5 na 3!
     
    49:14
    Suja se snažil rozpohybovat Hamerlíka a poté vystřelit nad vyrážečku! To se hostujícímu forwardovi nepovedlo, Hamerlík ho bez potíží vychytal!
     
    49:14
    Bylo nařízeno trestné střílení. Oceláři ubránili oslabení, pak si ale nepohlídali volného Jakuba Suju, který se řítil na Hamerlíka. Na poslední chvíli ho podrazil vracející se Varaďa, Suja si situaci zopakuje při trestném střílení.
     
    47:05
    Oceláři jdou do čtyř. Nedovoleným zákrokem se provinil Václav Varaďa, třinecký buldok si musí odsedět dvě minuty.
     
    46:40
    Růžička mohl zkompletovat hattrick! Třinecký forward opět pálil z voleje, opět prostřelil Kantora, tentokráte ale se kotouč odkutálel mimo branku!
     
    46:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři ji bleskurychle využívají! Vladimír Roth našel zcela nehlídaného kanonýra MARTINA RŮŽIČKU, jenž ze své oblíbené pozice počtvrté propálil brankáře Kantora! Růžička vsítil svou jedenáctou branku v devíti utkáních! Asistence: Vladimír Roth, Lukáš Zíb.
     
    45:59
    Třinečtí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici usedá Michael Kolarz - dvě minuty - hákování.
     
    44:24
    Dobrá příležitost pro domácí! Třinečtí se vrhli do protiútoku na jehož konci byla střela Davida Květoně! Třinecký útočník mířil do středu branky, Kantor jeho střelu zpomalil, ale nezastavil! Naštěstí pro hosty se k volnému puku nejrychleji dostal Martínek, který odvrátil hrozící nebezpečí.
     
    39:20
    Neskutečné, co vychytal brankář Pavel Kantor! Oceláři nejprve šli do přečíslení tří proti dvěma, střela Bonka mířila nad. Kotouč se dostal k Růžičkovi, který jej naservíroval před brankoviště, kde dvakrát zakončoval Zíb, jednou Bonk, ani jeden ale nedokázal překonat ležícího Kantora!
     
    37:03
    Přesilovka domácích je u konce. Útočného faulu se dopustil Martin Adamský, který bude pykat za hru vysokou holí.
     
    35:11
    Hosté jdou opět do čtyř. Rychlý přechod střední třetiny od domácích přidělal Michaelu Kolarzovi takové starosti, že nakonec musel sáhnout po nedovoleném zákroku, aby zastavil nadějnou šanci domácích.
     
    33:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a jdou do tříbrankového trháku! Parádní pas zpoza branky v podání Jiřího Polanského přistál na hokejce zcela volného MARTINA RŮŽIČKY, který poslal kotouč do odkryté branky! Asistence: Jiří Polanský, David Květoň.
     
    32:09
    Výhoda domácích netrvala dlouho, rozhodčí přerušil hru a vylučuje. Na trestnou lavici putuje René Vydarený, který se dopustil hákování.
     
    29:21
    To už ale neplatí, na trestnou lavici putuje třinecký kapitán Radek Bonk, který se provinil hákováním, aby zastavil obrovskou šanci Jakuba Suji.
     
    26:52
    Oceláři neustále buši na jihočeská vrata! Kantor nyní kryl šanci Bonka, stejně tak dvě dorážky ostrostřelce Růžičky!
     
    26:20
    Obrovská šance pro Lukáše Zíba! Toho ideálně našel Martin Růžička, Zíb těsně před Kantorem tečoval Růžičkův pas! Hostující gólman nakonec s vypětím všech sil dokázal udržet puk před brankovou čarou!
     
    22:55
    Hosté ze své přesilovky nic nevytěžili, teď se naopak budou muset bránit. Na trestné lavici sedí Rudolf Červený, který dostal dvě minuty za podražení.
     
    22:09
    Do úniku se dral Radek Bonk, kterému adresoval přihrávku Martin Růžička. Kotouč se už už dostával k volnému Bonkovi, když v poslední chvíli vložil do přihrávky svou hůl Martínek a zastavil rodící se šanci domácích!
     
    20:33
    Hosté si zahrají první přesilovku, na trestnou lavici usedl Josef Hrabal, který se provinil držením hole.
     
    20:33
    Obrovská šance Mountfieldu! Mezi kruhy si nabruslil Aleš Kotalík, který ač tísněn dokázal nebezpečně vypálit! Peter Hamerlík zastavil kotouč s vypětím všech sil!
     
    16:20
    V pořadí třetí přesilovka pro domácí celek. Na lavici hanby míří Aleš Kotalík, který se provinil vysokou holí. Oceláři si zahrají početní výhodu, avšak až po reklamní pauze.
     
    11:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mountfield sice oslabení ubránil, akci třineckého matadora JANA PETERKA nikoli! Kotouč se od Martina Růžičky dostal k třineckému Peterkovi, který po elegantní kličce přilepil puk pod horní tyč hostující svatyně! Asistence: Martin Růžička, Martin Adamský.
     
    09:28
    Druhá početní výhoda pro Oceláře. Martina Růžičku fauloval Rastislav Dej, od rozhodčích obdržel dvě minuty za podražení.
     
    05:26
    Hosté se po chybě domácích dostali do přečíslení dvou na jednoho! Na jediného obránce se řítili Vydarený s Ptáčkem, akci vedl první jmenovaný. Ten se nakonec rozhodl pro samostatné zakončení, kotouč zamířil jen do výstroje připraveného Hamerlíka!
     
    03:37
    Oceláři si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici usedá hostující Aleš Kotalík, který zastavil unikajícího Květoně. Kotalík vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    00:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je nástup jako hrom! Oceláři otevírají skóre utkání po odehraných třinácti vteřinách! Poté, co Bonk vyhrál buly, zavezl Martin Růžička kotouč do útočného pásma, kde předložil puk na zlatém podnose volnému LUKÁŠI ZÍBOVI, který uklidil kotouč do odkryté části branky! Asistence: Martin Růžička.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Zíb (Růžička), 12. Peterek (Růžička, Adamský), 34. Růžička (Polanský, Květoň), 47. Růžička (Roth, Zíb), 51. Růžička (Bonk, Hrabal)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Klouček, Ovčačík - Růžička, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, Květoň - Klimenta, Polanský, Rákos - Orsava, Podešva, Hrňa.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Sáblík) - Ptáček, Jank, Martínek, Vydarený, Kolarz, Vráblík, Frühauf, Prokop - Mertl, Šimánek, Kotalík - Soudek, Švihálek, Dej - Marek, Suja, Červený - Knotek, Polodna, Podlešák.

    Rozhodčí: Husička, Hribik - Tošenovjan, Hlavatý
    bahis siteleri