Real Betis – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Levante – Valencia 1:0 (kon.) | Mallorca – Granada 1:2 (kon.)
Ath. Bilbao – Osasuna 1:0 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 2:2 (kon.) | Atlético – Malaga 2:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:2 (1:1)
Real Madrid
Neděle 07.10.2012, 19:50Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Povedené El Clásico končí nerozhodným výsledkem 2:2. Povedené zejména z důvodu čtyř branek, nulových simulací i nefotbalových prostředků.

    V první větě dnešního přenosu jsem Messiho s Ronaldem obsadil do hlavních rolí dnešní velké bitvy a oba naplnily veškerá očekávání do posledního puntíku. Postarali se o obě branky svého týmu a protože v závěru zápasu Montoya trefil břevno a Pedro v samém závěru při útoku do otevřené obrany netrefil branku, dělí si oba celky ligové body.

    Pro Barcelonu je dnešní remíza vůbec první bodovou ztrátou v letošním ročníku Primera Division, v čele soutěže si tak na svého úhlavního rivala udrží osmibodový náskok. (21:49:10)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Katalánci zahodili zřejmě poslední příležitost k převrácení misky vah na svoji stranu! Iniesta perfektní kolmicí vysunul na pravé křídlo Pedra, jenž si posunul míč do středu hřiště a před pokutovým územím vystřelil levačkou, míč ale prosvištěl vedle tyče hostující branky.
     
    90+2
    Po další zajímavé útočné souhře domácích střílel z osmnácti metrů Pedro, ovšem jeho pokus nešťastně srazil mimo branku Sánchez.
     
    90+1
    Z rohového kopu po zblokované Xaviho ráně už se domácí ani nepokoušeli o centr před branku a rozehrávají postupnou akci po zemi.
     
    90+1
    Hlavní arbitr Delgado Ferreiro přidává k druhému dějství tři nastavené minuty.
     
    90+1
    Xaviho rána se otřela o zeď a byla vychýlena výrazně mimo hostující branku.
     
    90
    Messiho v útočném rozletu povalil k zemi Arbeloa, je dalším fotbalistou se žlutou kartou na krku, ale především Barcelona dostává možnost další nadějné standardní situace. Poprvé to ale bude z levé strany hřiště.
     
    89
    Jedenadvacetiletý náhradník Martin Montoya se mohl stát senzačním hrdinou dnešní bitvy! Po povedené souhře domácích a ráně z dvaceti metrů pouze otřásl břevnem za Casillasovými zády!
     
    88
    Poslední střídání "Los Galácticos", Angel Di Maria pouští do hry ghanského středopolaře Essiena.
     
    86
    Po zisku míče se Messi s Pedrem bleskovou rychlostí řítili proti jedinému obránci hostů, argentinský míčový kouzelník ale poslal spoluhráči příliš rychlou přihrávku a vyhnal jej z dobré pozice. Pedro poté o balón zcela přišel po výborném obranném zákroku Kaká a z výborné útočné pozice nedokázala Barcelona nic vytěžit.
     
    85
    Alonsův přetažený centr ke vzdálenější tyči ale Higuaín nezasáhl ideálně a místo střely či vrácení míče před branku jej nasměroval za Valdésovu svatyni.
     
    84
    Ronaldo si posunul míč kolem Montoyi a mladý obránce jej poté podkopl. Sudí Delgado Ferreiro s nařízením standardní situace neváhal.
     
    84
    Další útočné snažení domácích přerušil zdvižený praporek pomezního rozhodčího na znamení Sánchezova ofsajdu.
     
    83
    Vzhledem k velmi nízké sestavě ale standardní situace nejsou pro Barcelonu nástrojem, jak dnes uspět. I další centr z kopačky Sáncheze nepřinesl pro Casillase sebemenší ohrožení.
     
    82
    Mascheranův nákop do pokutového území před Messim uklidil na rohový kop Pepe.
     
    81
    Iniesta byl při zpracování míče tvrdě atakovaný Arbeloou, jenž vzbudil pořádné emoce v hledišti Nou Campu.
     
    80
    Střídání v týmu hostů, u postranní čáry už je připraven Kaká. Místo mu přepouští Mesut Özil.
     
    78
    Pepe si počínal nedovoleně v souboji s Alexisem Sánechezem a je pátým žlutým hříšníkem dnešního boje.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 31. Messi, 61. Messi - 23. Ronaldo, 66. Ronaldo

    Karty:   39. Pedro (BAR), 54. Busquets (BAR) - 43. Xabi Alonso (REA), 59. Özil (REA), 78. Pepe (REA), 90. Arbeloa (REA)


    FC Barcelona: Valdés - Alves (27. Montoya), Mascherano, Adriano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas (62. Sánchez) - Pedro, Messi, Iniesta

    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Di María, Özil (80. Kaká), Cristiano Ronaldo - Benzema (62. Higuaín)

    Rozhodčí: Delgado Ferreiro
    bahis siteleri