Real Betis – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Levante – Valencia 1:0 (kon.) | Mallorca – Granada 1:2 (kon.)
Ath. Bilbao – Osasuna 1:0 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 2:2 (kon.) | Atlético – Malaga 2:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:2 (1:1)
Real Madrid
Neděle 07.10.2012, 19:50Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Katalánci zahodili zřejmě poslední příležitost k převrácení misky vah na svoji stranu! Iniesta perfektní kolmicí vysunul na pravé křídlo Pedra, jenž si posunul míč do středu hřiště a před pokutovým územím vystřelil levačkou, míč ale prosvištěl vedle tyče hostující branky.
     
    90
    Messiho v útočném rozletu povalil k zemi Arbeloa, je dalším fotbalistou se žlutou kartou na krku, ale především Barcelona dostává možnost další nadějné standardní situace. Poprvé to ale bude z levé strany hřiště.
     
    89
    Jedenadvacetiletý náhradník Martin Montoya se mohl stát senzačním hrdinou dnešní bitvy! Po povedené souhře domácích a ráně z dvaceti metrů pouze otřásl břevnem za Casillasovými zády!
     
    80
    Střídání v týmu hostů, u postranní čáry už je připraven Kaká. Místo mu přepouští Mesut Özil.
     
    78
    Pepe si počínal nedovoleně v souboji s Alexisem Sánechezem a je pátým žlutým hříšníkem dnešního boje.
     
    66
    Real právě vstřelil branku!
    ... a dokonce natolik v pořádku, že okamžitě vyrovnává skóre! CRISTIANO RONALDO dostal přesnou přihrávku do pokutového území tentokrát od Mesuta Özila a tváří v tvář Valdésovi nezaváhal!
     
    62
    Oba týmy ještě před rozehrávkou střídají, Benzemu nahradil Higuaín a Fabregase Alexis Sánchez.
     
    61
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI se zmíněnou standardní situací naložil po svém! Bezchybně zakroutil míč k tyči a Iker Casillas plachtil vzduchem marně!
     
    59
    Žluté napomenutí přijímá Özil.
     
    54
    Ronaldo s míčem na kopačce a spoluhráči po boku spěchal do přečíslení ve čtyřech proti třem, ještě před pokutovým územím ale stačil zatáhnout za záchranou brzdu Busquets a jeho faul na portugalskou hvězdu je sudím oceněn žlutou kartou.
     
    43
    Žlutě napomenutý je také Xabi Alonso, jenž podkopl Xaviho a přibrzdil tak jeho útočný rozlet.
     
    39
    Dalším nedovoleným zákrokem na útočné polovině se prezentoval Pedro a po ataku na Sergia Ramose je prvním žlutým hříšníkem dnešní bitvy španělských rivalů.
     
    31
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Exploze radosti na Nou Campu! Pedrův nadražený centr si ve velkém závaru před brankou našel LIONEL MESSI a z bezprostřední blízkosti posunul míč za Casillasova záda! Celý stadión si může zakřičet tolik oblíbené "Meeesi!"
     
    27
    Další pořádný problém pro barcelonskou defenzivu, neboť kvůli zranění nebude schopen pokračovat Dani Alves a nahrazuje jej teprve jedenadvacetiletý Martin Montoya.
     
    25
    Barcelonská obrana jakoby neexistovala! Fotbalisté ze španělské metropole totiž měli další obrovskou šanci ke zvýšení stavu. Benzema nejdříve z osmi metrů trefil tyč, z dorážky pak Di María jen těsně minul domácí branku. Případná branka argentinského reprezentanta už by ale neplatila, neboť Di María se ocitl při Benzemově střele v ofsajdu.
     
    23
    Real právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají zaslouženého vedení! Sehráli parádní kombinační souhru po celé útočné polovině, v jejím závěru Benzema se otočil s míčem na hranici pokutového území, posunul míč na levou stranu, kde barcelonští zadáci zcela zapomněli na CRISTIANA RONALDA a portugalský kanonýr přízemní ránou k bližší tyči překonává Valdese!
     
    20
    Na Marcelův centr od rohového praporku si naskočil Sergio Ramos a jen o pár centimetrů minul branku zkoprnělého Valdése! Ten by býval neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    13
    Hosté rozjeli rychlou souhru na útočné polovině, na jejímž konci byla první velká šance zápasu! Na pravém křídle získal dostatek prostoru k přesnému centru Cristiano Ronaldo, u vzdálenější tyče osamocený Benzema ránou bez přípravy ale výrazně minul domácí branku.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 31. Messi, 61. Messi - 23. Ronaldo, 66. Ronaldo

    Karty:   39. Pedro (BAR), 54. Busquets (BAR) - 43. Xabi Alonso (REA), 59. Özil (REA), 78. Pepe (REA), 90. Arbeloa (REA)


    FC Barcelona: Valdés - Alves (27. Montoya), Mascherano, Adriano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas (62. Sánchez) - Pedro, Messi, Iniesta

    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Di María, Özil (80. Kaká), Cristiano Ronaldo - Benzema (62. Higuaín)

    Rozhodčí: Delgado Ferreiro
    bahis siteleri