Brest – Bordeaux 1:1 (kon.) | Lorient – Lyon 1:1 (kon.) | Marseille – PSG 2:2 (kon.)
konec
Olympique Marseille
2:2 (2:2)
Paris Saint-Germain
Neděle 07.10.2012, 21:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    32
    Marseille právě vstřelilo branku!

    A je opět srovnáno! Na centr do vápna si přesně naskočil kanonýr domácích ANDRE PIERRE GIGNAC, který přesnou hlavičkou pod břevno dává svůj druhý gól dnes a vrací svůj tým zpátky do zápasu.
     
    25
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!

    To je neskutečné! PSG obrátilo průběh utkání již za 2 minuty a to v podání jednoho hráče, ZLATANA IBRAHIMOVIČE. Švédský kanonýr se postavil k volnému přímému kopu a propálil ze slušné vzdálenosti, jak zeď tak domácího brankáře, který se na přesnou střelu k tyči natahoval marně.
     
    24
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!

    Nádherný centr Maxwella do vápna letěl přesně na ZLATANA IBRAHIMOVIČE, který zády k brance patičkou usměrňuje míč za domácího brankáře Mandandu, který neměl žádnou šanci zasáhnout.
     
    18
    Marseille právě vstřelilo branku!

    A z následného protiútoku se domácí ujímají vedení, nádherný pas Kaboreho našel přesně ANDRE PIERRE GIGNACA, který se výbornou kličkou dostal přes obránce a přesnou střelou na zadní tyč vstřelil první gól dnešního zápasu.

    Dominik Rejthar

    Branky: 18. Gignac, 32. Gignac - 24. Ibrahimovič, 25. Ibrahimovič

    Karty:   77. Abdullah (OMA) - 40. Veratti (PSG), 55. Thiago Silva (PSG)


    Olympique Marseille: Mandanda - Abdallah (65. Abdullah), Fanni, N´Koulou, Morel - Amalfitano (75. Abdullah), Cheyrou, Kaboré - A. Ayew, Gignac (80. Rémy), Valbuena
    Paris Saint-Germain: Sirigu - Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell - Matuldi, Chantôme - Pastore (46. Gameiro), Varreatti (58. Armand), Ménez (75. van der Wiel) - Ibrahimovič

    Rozhodčí: Chapron - Perruaux, Saint-Cricq Lompre
    bahis siteleri