Znojmo – Táborsko 1:0 (kon.) | Karviná – Žižkov 2:1 (kon.) | Zlín – Čáslav 3:0 (kon.)
Bohemians 1905 – Vlašim 2:3 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
2:3 (0:3)
FC Graffin Vlašim
Neděle 07.10.2012, 17:00 • Ďolíček • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    78
    Bohemians právě vstřelili branku!


    Tlak se domácím nakonec vyplatil, když se k odraženému balónu dostal za vápnem stojící JOSEF JINDŘIŠEK a střelou ze strany rozvlnil síť za Tomovými zády!
     
    52
    Bohemians právě vstřelili branku!


    Bartek si seběhl po levé straně s míčem až k rohovému praporku, odkud vyslal přízemní centr, který netrefil nikdo z domácích ani hostí a došel až na druhou stranu, kde již byl jen PAVEL VYHNAL, jenž si v poklidu balón zpracoval a poté tvrdou střelou překonal skákajícího Toma.
     
    45
    Vlašim právě vstřelila branku!


    Nakonec se však Vlašim třetí branky dočkala, když Sňozík vykopl jen na střed, kde byli jen hosté, ti rychle rozehráli a přes naprosto nebránící domácí hráče přešli až k brance, kde nejdřív mířil jen do nohou Sňozíka Pokorný, ale do odraženého míče se ve skluzu trefil MARTIN KRAUS a mířil přesně!
     
    28
    Vlašim právě vstřelila branku!


    Po 14 minutách nepřetržitého bránení se hostující Vlašim vydala do rychlého protiútoku. Centrující Krob našel na pravé straně volného PETRA PUTZE, který udělal kličku Jindřičkovi a poté přízemní střelou na protější tyč překonal brankáře Sňozíka.

    Na Bohemce se rodí zajímavé překvapení.
     
    14
    Vlašim právě vstřelila branku!


    Toma předvedl ukázakový výkop hodně přes půl hřiště, ke kterému se dostali hostující záložníci a vybojovali roh. Krobův rohový kop se snesl nad vápno, kde ho Kalina odhlavičkoval mimo. Hned na hranici velkého vápna byl však připravený MARTIN KRAUS, který tvrdou střelou nastřelil spodní část břevna, od nějž se míč odrazil do branky.

    Petr Brabec

    Branky: 52. Vyhnal, 78. Jindřišek - 14. Kraus, 28. Putz, 45. Kraus

    Karty:   70. Šmíd (BOH), 90+3. Kalina (BOH) - 47. Petrů (VLA), 69. Toma (VLA)


    Bohemians Praha 1905: Sňozík - Hauer, Jindřišek, Bartek, Jirouš (58. Bálek), Kalina, Růžička, Šmíd (83. Šmíd), Moravec, Rada, Nerad (36. Vyhnal)
    FC Graffin Vlašim: Toma - Petrů, Sus, Krob, Kucalas, Putz (86. Janda), Jícha, Starý (58. Průcha), Pokorný, Křeček, Kraus (79. Macháček)

    Rozhodčí: Kalenda - Mencl, Černý

    Diváci: 3630
    bahis siteleri