N.Novgorod – Petrohrad 4:2 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 2:7 (kon.)
Minsk – Barys 2:1 (po pr.) | Riga – Jekatěrinburg 6:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:7 (1:1, 0:5, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 26.10.2012, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Suchkov inkasuje svůj první gól v utkání. Hosté využívají přesilovku, díky přesné přihrávce z kruhu na kruh, Hodgman přesně nahrával na volného Zuccarela, který dává do prázdné. Asistence: Hodgman.
     
    43:40
    Spartak právě vstřelil branku!

    Rozjetý slovenský útočník ŠTEFAN RÚŽIČKA dostal puk před branku od Petrova a se svou šancí naložil skvěle, využil rychlosti a bekhendem zasouvá za Ahonena! Asistence: Petrov.
     
    37:47
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Hosté nemají dost a navyšují už tak vysoké skóre! Magnitogorsk nehrál tu přesilovku vůbec dobře, i tak se ale prosazuje. Tato branka jde jasně na vrub domácího gólmana, který nepokryl střelu z téměř nulového úhlu, která šla pod víko. Na svědomí jí má JASON HODGMAN! Asistence: Zuccarello.
     
    35:44
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Tak to už je pořádný debakl, domácí nevědí, která bije. JEVGENIJ ANTIPIN doráží střelu Malkina do odkryté branky, hosté v absolutním laufu... Asistence: Malkin.
     
    35:14
    Metallurg právě vstřelil branku!

    DIMITRIJ KAZIONOV využívá zmatku před Murphym a zvyšuje už tak vysoké skóre! Povedená střela na pravou tyč končí brankou na 1:4! Asistence: Gonchar, Hodgman.
     
    29:09
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Tak to je rychlost! Hosté utíkají dvěma slepenými góly na dvoubrankový náskok. Po kombinaci v útočné třetině se po objetí branky prosazuje DIMITRIJ KAZIONOV! Asistence: Hodgman, Zuccarello.
     
    28:44
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Tentokrát je ale JEVGENIJ MALKIN úspěšný a využívá přesilovou hru! Vystřelil z pravého kruhu na pravou tyč ranou nad beton, puk končí v síti. Asistence: Gonchar.
     
    03:49
    Metallurg právě vstřelil branku!

    A přesilovka je narozdíl od té domácí využitá! NIKOLAJ KULJOMIN si povyjel od mantinelu na střed hřiště před branku a přesnou střelou na bližší tyč překonává Murphyho!
     
    08:25
    Spartak právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty, kteří byli doteď jasně lepší. Žukov vybojoval puk za brankou a posílá ho do předbrankového prostoru, kde stojí osamocený DIMITRIJ MEDVĚDĚV, jenž otevírá skóre utkání povedenou střelou k levé tyči! Asistence: Žukov.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 9. Medvěděv (Žukov), 44. Růžička (Petrov) - 4. Kuljomin, 29. Malkin (Gonchar), 30. Kazionov (Hodgman, Zuccarello), 36. Kazionov (Gonchar, Hodgman), 36. Antipin (Malkin), 38. Hodgman (Zuccarello), 56. Zuccarelo (Hodgman)


    Spartak Moskva: Murphy (Suchkov) - Bodrov, Šitov, Shefer, Mamkin, Želdakov, Nakládal, Pokrovsky, Ankudinov - Gubin, Růžička, Petrov, Lewandowski, Radivojevič, Junkov, Medvěděv, Nikontsev, Žukov, Michailov, Bušijev, Kuzmin.
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen - Antipin, Birjukov, Gončar, Chabarov, Bondarev, Mišarin, Antonovski - Malkin, Lisin, Kuljomin, Mozjakin, O´Reilly, Zuccarelo, Potěhin, Zdunov, Hodgman, Kazionov, Kosov, Jakubov.

    Rozhodčí: Gašilov, Naumov - Balodis, Putilin
    bahis siteleri