Žilina – Martin 3:2 (kon.) | Nitra – Skalica 3:1 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.)
Košice – Banská Bystrica 4:0 (kon.) | Piešťany – Poprad 4:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 26.10.2012, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Skončilo sa stretnutie MsHK Žilina vs. MHC Mountfield a to výsledkom 3:2. Domáci hráči boli v tomto zápase bojovnejší a zaslúžene si pripísali 3 body. Hostí držal nad vodou najmä brankár Šúrek. Ďakujeme za pozornosť a želáme krásny víkend. (19:14:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:13
    Hra presťahovaná do pásma hostí.
     
    58:44
    Hostia sa snažia vyrovnať, sú v pásme, Šúrek takmer na modrej čiare čaká na pokyn zo striedačky.
     
    57:26
    Na ľade i v hľadisku búria emócie a znovu musím konštatovať, že najslabším článkom tohoto zápasu sú páni v pruhovaných dresoch.
     
    56:00
    Obrovská šanca na oboch stranách. Pred Šúrekom sa ocitol osamotený Tomáš Bulík. Počkal si na jeho pohyb, vystrelil a Šúrek perfektne vyrazil lapačkou. Odrazený puk spracoval Beňa a poslal do úniku Jana Fadrného, ktorý šiel sám na Mareka Laca. Zamiešal puk a skúsil strelu medzi betóny, Laco bol pozorný.
     
    55:01
    Čaká nás napínavých posledných 5 minút tretej tretiny. Udržia domáci tesný výsledok alebo zvrátia hostia stav stretnutia?
     
    54:54
    Na ľad sa po vypršaní osobného trestu vracia Róbert Krajči.
     
    52:44
    Na ľade stále pokračuje urputný boj, domáci diváci ženú svojich za vytúženým víťazstvom.
     
    50:46
    Žilinčania sa po dlhšom čase dostali na dostrel k Šúrekovi a veru mu hneď podkúrili. Michal Kokavec ale opäť nebol úspešný.
     
    48:00
    V obrovskej šanci sa ocitol Michal Kokavec. Dostal sa do úniku spoločne s Vladimírom Škodom, ktorý mu adresoval prihrávku presne na čepeľ hokejky. Michal strieľal z prvej a minul prázdnu bránku hostí.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1264 divákov.
     
    46:57
    Domáci ULTRAS ukoristili hosťom vlajku, tá skončila na márne kúsky pod sektorom domácich fans.
     
    46:11
    V týchto momentoch je hra najmä o bojovnosti oboch tímov. Žilina aj Martin srdnato bojujú a každý centimeter štvorcový ľadu.
     
    44:35
    Domáci v plnom počte.
     
    43:10
    Martin dal gól!
    Hostia využívajú druhú presilovú hru v zápase. Od modrej čiary našiel Novotný milimetrovou prihrávkou voľného MICHALA BERANA, ktorý strelou z prvej nedal Marekovi Lacovi žiadnu šancu. Asistencie : Andrej Novotný, Adam Beňa.
     
    43:01
    Pohotová strela Beňu od modrej čiary končí na vyrážačke Mareka Laca.
     
    42:35
    Vylúčenie znovu na strane domáceho mančaftu, 2 minúty inkasuje Róbert Krajči a hlavný rozhodca mu za protesty pribalil i osobný trest 10 minút.
     
    41:34
    Vylúčenie Žilina, trest dostáva hráčska lavica za 6 hráčov na ľade.
     
    41:33
    Domáci v plnom počte.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 3. Dlouhý (Ďuriš, Varga), 21. Brcko (Troliga, Harant), 22. Krajči (Harant, Škoda) - 16. Markovič (Novotný, Fadrný), 44. Beran (Novotný, Beňa)


    MsHK Žilina: Laco (Johanes) - Rúfus, Devečka - Brcko, Harant - Dlouhý, Leško - Sekáč, Drábek - Važan, Bulík, Lažo - Krajči, Troliga, Škoda - Sýkora, Ďuriš, Varga - Kokavec, Valášek, Drevenák. Tréner : Ladislav Spišiak.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Volentier) - Novotný, Beňa - Pukalovič, Tupý - Zukal, Perniš - Alexejev, Danko - Markovič, Beran, Fadrný - Petruška, Hollý, Mikušovič - Murček, Horský, Vartovník - Hús. Dírer, Kentoš.

    Rozhodčí: Jonák - Holienka, Valach

    Diváci: 1264
    bahis siteleri