Jihlava – HC Kladno 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Chomutov 3:4 (po pr.) | Motor ČB – HC Plzeň 4:2 (kon.)
Olomouc – HC Litvínov 3:4 (po s.n.) | Slavia – Třinec 3:0 (kon.) | Zlín – Ústí n/L 3:2 (po pr.)
Sparta – Liberec 0:0 (odl.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1)
Piráti Chomutov
Sobota 01.12.2012, 12:30 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    61:22
    Piráti právě vstřelili branku!

    Je hotovo, bonusový bod si odvezou na dalekou cestu domů Piráti. Kopáč vypálil prudce od modré čáry, Klimeš puk vyrazil přímo na hůl DARKU HEJCMANOVI, který bekhendem dokázal poslat puk do sítě domácí branky. Asistence: Patrik Kopáč, Daniel Lehnert.
     
    54:02
    Piráti právě vstřelili branku!

    Nyní se už hosté radují a skóre je vyrovnáno. Fronk přihrál z pravého kruhu na levý DAREKU HEJCMANOVI, který povedenou ránou do protipohybu Klimeše umístil puk do horního růžky branky. Šest minut před třetí sirénou se tedy vlastně hraje od začátku, Chomutov navíc pokračuje klasickou přesilovkou. Asistence: Jiří Fronk.
     
    48:21
    Piráti právě vstřelili branku!

    Hosté dramatizují zápas a stahují náskok Komety na rozdíl jediné branky. Buly v útočném pásmu vyhrál Hecjman přímo na hůl obránce DANIELA KOLÁŘE, který se položil do rány a prostřelil Klimeše. Ten si na puk sice sáhl, zastavit jej však nedokázal. Asistence: Darek Hejcman.
     
    42:39
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení. TOMÁŠ BUHAJ se vydal na rychlý brejk. Už se zdálo, že mu puk ujel a je ztracen a tak po něm Dovina skočil. Jenomže Buhaj stačil ještě do puku klepnout a podél již padajícího Doviny jej nasměrovat do branky. Michala Dovinu po této brance střídá Tomáš Maštalířský. Asistence: Pavel Pospíšil, Jan Sedlák.
     
    30:16
    Kometa právě vstřelila branku!

    Čtyři sekundy stačily Brnu k využití přesilové hry a otočení skóre. Domácí vyhráli buly, Dujsík přisunul na modré čáře puk Sedlákovi, který prudce vypálil. Do jeho rány vložil hůl ADAM RAŠKA a podruhé během necelých dvou minut se mu podařilo poslat puk až za záda Doviny. Asistence: Jan Sedlák, Tomáš Dujsík.
     
    28:44
    Kometa právě vstřelila branku!

    Díky zvýšenému úsilí ve druhé třetině si domácí vysloužili vyrovnání. ADAM RAŠKA zkusil překvapit Dovinu výjezdem zpoza branky. To se mu ještě zcela nepovedlo, od betonu brankáře Chomutova se mu však puk odrazil znovu na hůl a domácí útočník jej dokázal umístit vzduchem přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Petr Mrázek, Filip Beneš.
     
    00:42
    Piráti právě vstřelili branku!

    A otevírají skóre zápasu. Čtyřicet dva vteřin stačilo hostujícímu týmu k tomu, aby se v Brně ujal vedení. Chomutov si vytvořil tlak v útočném pásmu a brněnská obrana včetně brankáře působila dezorientovaně. Od modré čáry pak vypálil LIBOR ŠULÁK a nenápadná střela zaplula až do sítě domácí branky. Bez asistence.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 29. Raška (Mrázek, Beneš), 31. Raška (Sedlák, Dujsík), 43. Buhaj (Pospíšil, Sedlák) - 1. Šulák, 49. Kolář (Hejcman), 55. Hejcman (Fronk), 62. Hejcman (Kopáč, Lehnert)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) - Šidák, Dujsík (C), Sedlák, Vojáček, Vágner, Dittrich - Jenyš, Pospíšil, Račanský, Raška, Beneš, Mrázek, Papp, Lašák, Kusko, Buhaj, Janoušek, Peslar.
    Piráti Chomutov: Dovina 43. Maštalířský - Opálek, Drobný, Pelc, Kopáč, Šulák, Kolář, Tejnor, Doborovolný - Fronk, Deveri, Hammerbauer (C), Peštuka, Lehnert, Novák, Huňady, Hejcman, Chrpa, Hlava.

    Rozhodčí: Homola - Pospíšil, Skopal
    bahis siteleri